Lediga jobb som Bygg och anläggning i Sala

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Betongarbetare sökes till Veidekke Prefab

Ansök    Jun 25    Dala Industrisupport AB    Betongarbetare
Arbetsuppgifterna I rollen som betongarbetare kommer du att ha en mångsidig arbetsroll. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara formning, gjutning eller armering. Detta innebär att du är ansvarig för att säkerställa att alla arbetsuppgifter utförs med högsta kvalitet och noggrannhet. Din profil I rollen som betongarbetare så kommer du arbeta med varierande projekt och mot olika kunder. Här är några av de kvalifikationer vi letar efter • Armeringsku... Visa mer
Arbetsuppgifterna
I rollen som betongarbetare kommer du att ha en mångsidig arbetsroll. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara formning, gjutning eller armering. Detta innebär att du är ansvarig för att säkerställa att alla arbetsuppgifter utförs med högsta kvalitet och noggrannhet.

Din profil
I rollen som betongarbetare så kommer du arbeta med varierande projekt och mot olika kunder.
Här är några av de kvalifikationer vi letar efter


• Armeringskunskap samt ritningsläsning
• Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom betong
• Truckutbildning
• Traversutbildning
• B-körkort
• Du behärskar svenska i tal och skrift då du använder det i ditt dagliga arbete

För att vara aktuell för tjänsten som betongarbetare bör du ha utbildning eller erfarenhet från byggbranschen eller liknande verksamhet.
Vi värdesätter social kompetens, kundservicefokus och en förmåga att effektivt samarbeta med dina kollegor som viktiga egenskaper för den här rollen.

Ansökan
Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående när vi hittat rätt kandidat. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Du blir anställd av Dala Industrisupport under 6 månader och efter det finns det goda chanser till anställning hos kunden.

Sista ansökningsdatum 1 augusti 2024.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Heltid

Tjänstgöringsort
Sala, Västmanland

Om företaget
Veidekke Prefab i Sala är inne i en spännande expansionsfas med helt nya produkter och projekt spridda över landet. Vi söker nu en passionerade och drivna medarbetare för att förstärka vårt team och fortsätta vår framgångsrika resa. Som en av Sveriges främsta tillverkare av fiberbetong är vi stolta över vår expertis och vårt bidrag till byggbranschen. Med cirka 30 dedikerade anställda och en årlig omsättning på cirka 50 miljoner kronor är vår fabrik i Sala navet för tillverkning av betongelement och andra högkvalitativa betongprodukter som stödmurar, kabelrännor, teknikhus och kompletta badrumsmoduler. Hos oss erbjuds du en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där engagemanget sträcker sig genom hela processen, från förfrågan till färdigt projekt – inklusive konstruktion, tillverkning och montage. Om du är redo att ta dig an utmaningen och vara en del av ett framgångsrikt team som ständigt strävar efter att leverera kvalitet och innovation, välkommen att ansöka till Veidekke Prefab i Sala. Tillsammans bygger vi framtidens samhälle.

Om oss
Att hitta rätt medarbetare till rätt tjänst är en utmaning för många industriföretag. Dala Industrisupport är ett ungt företag med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och kompetensutveckling. Vi är det lokala valet där närhet och personlig service till företag och medarbetare är av största vikt. Visa mindre

Veidekke Prefab söker betongarbetare/armerare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Veidekke Prefab i Sala är inne i en spännande expansionsfas med helt nya produkter och projekt spridda över landet. Vi söker nu en passionerade och drivna medarbetare för att förstärka vårt team och fortsätta vår framgångsrika resa.

Som en av Sveriges främsta tillverkare av fiberbetong är vi stolta över vår expertis och vårt bidrag till byggbranschen. Med cirka 30 dedikerade anställda och en årlig omsättning på cirka 50 miljoner kronor är vår fabrik i Sala navet för tillverkning av betongelement och andra högkvalitativa betongprodukter som stödmurar, kabelrännor, teknikhus och kompletta badrumsmoduler.

Hos oss erbjuds du en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där engagemanget sträcker sig genom hela processen, från förfrågan till färdigt projekt – inklusive konstruktion, tillverkning och montage.

Om du är redo att ta dig an utmaningen och vara en del av ett framgångsrikt team som ständigt strävar efter att leverera kvalitet och innovation, välkommen att ansöka till Veidekke Prefab i Sala. Tillsammans bygger vi framtidens samhälle.

Dina arbetsuppgifter
Som betongarbetare/armerare på Veidekke Prefab kommer du att arbeta med varierande projekt som exempelvis tillverkning av väggelement till ställverk, stödmurar, kabelrännor, teknikhus och kompletta badrumsmoduler.

Du kommer att vara delaktig i hela processen och arbetsuppgifterna som ingår i rollen är formning, armering samt gjutning. Man arbetar i grupp och rapporterar vidare till samordnare och produktionschef.

Arbetet är förlagt till dagtid med arbetstiderna kl.07:00-16:00 och placeringsorten är Sala.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och pågår under 6 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till en anställning hos Veidekke Prefab vid uppdragets slut.


Din profil
Vi söker nu dig som är praktiskt lagd och har tidigare erfarenheter av bygg eller betongbranschen. Diverse betongutbildning eller kunskaper inom ritningsläsning anses som meriterande men inget krav. Besitter du även truck eller traverskort är det också ett plus.

Som person är du initiativtagande, lösningsorienterad och gillar att ta eget ansvar. Man arbetar i grupp och du behöver ha en god förmåga att samarbeta med dina kollegor för att lyckas i rollen.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.


Ansökan
Känns det här som nästa steg i karriären för dig? Vad kul! Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpeople.se så snart som möjligt, dock senast 2024-07-12.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Lindström via [email protected] eller 073-351 27 66. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsarbetare till Veidekke Prefab!

Vill du vara med och bygga och utveckla framtidens samhälle? Denna tjänst är för dig som utmanas av och vill arbeta i en relativt fysisk miljö där samarbete och kommunikation är av stor vikt. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Information om tjänsten Vi på Professionals Nord söker nu tillsammans med Veidekke Prefab produktionsarbetare inom betong och armering. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av P... Visa mer
Vill du vara med och bygga och utveckla framtidens samhälle? Denna tjänst är för dig som utmanas av och vill arbeta i en relativt fysisk miljö där samarbete och kommunikation är av stor vikt. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Vi på Professionals Nord söker nu tillsammans med Veidekke Prefab produktionsarbetare inom betong och armering.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord första sex månaderna, intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos Veidekke Prefab, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• En tjänst hos ett nytänkande företag med mål att vara ett modigt föredöme i en klimatneutral, hållbar, säker och sund bransch.

Arbetsuppgifter
Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där kommunikation och samarbete är nyckeln till framgång. Du kommer vara en viktig del i Veidekke Prefabs strävan att producera högkvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva lösningar åt deras kunder. Självständigt arbete förekommer stundvis där eget ansvar och planering ingår. I denna tjänst kommer du bland annat att ansvara för:

• Förberedelser av armering
• Gjutningsarbete
• Efterbearbetning av betong
• Avformning
• Skötsel och underhåll av utrustning

Vi söker dig som

• Har erfarenhet av bygg- eller betongbranschen
• Kan svenska i tal och skrift
• Är över 18 år
• Har B-körkort

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Veidekke Prefab. Du har en händig ådra och ett öga för planering och prioritering utav arbetsuppgifter. Du är även kommunikativ, noggrann, självgående, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt!

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sala
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linn Östin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Betongarbetare sökes

Ansök    Jun 10    Dala Industrisupport AB    Betongarbetare
Om oss Att hitta rätt medarbetare till rätt tjänst är en utmaning för många industriföretag. Dala Industrisupport är ett ungt företag med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och kompetensutveckling. Vi är det lokala valet där närhet och personlig service till företag och medarbetare är av största vikt. Arbetsuppgifterna I rollen som betongarbetare kommer du att ha en mångsidig arbetsroll. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara formning, gjut... Visa mer
Om oss


Att hitta rätt medarbetare till rätt tjänst är en utmaning för många industriföretag. Dala Industrisupport är ett ungt företag med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och kompetensutveckling. Vi är det lokala valet där närhet och personlig service till företag och medarbetare är av största vikt.

Arbetsuppgifterna

I rollen som betongarbetare kommer du att ha en mångsidig arbetsroll. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara formning, gjutning eller armering. Detta innebär att du är ansvarig för att säkerställa att alla arbetsuppgifter utförs med högsta kvalitet och noggrannhet.

Din profil

I rollen som betongarbetare så kommer du arbeta med varierande projekt och mot olika kunder.

Här är några av de kvalifikationer vi letar efter:


• Armeringskunskap samt ritningsläsning.
• Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom betong.
• Truckutbildning
• Traversutbildning
• B-körkort
• Du behärskar svenska i tal och skrift då du använder det i ditt dagliga arbete

För att vara aktuell för tjänsten som betongarbetare bör du ha utbildning eller erfarenhet från byggbranschen eller liknande verksamhet.

Vi värdesätter social kompetens, kundservicefokus och en förmåga att effektivt samarbeta med dina kollegor som viktiga egenskaper för den här rollen.

Ansökan

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående när vi hittat rätt kandidat. Du blir anställd av Dala Industrisupport under 6 månader och efter det så blir du anställd hos kund

Sista ansökningsdag är 17 juni

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Heltid

Tjänstgöringsort

Västmanland Visa mindre

LEDANDE MONTÖRER ELLER MONTÖRER INOM STÄLLNINGAR/VÄDERSKYDD – SE HIT!

LEDANDE MONTÖRER ELLER MONTÖRER INOM STÄLLNINGAR/VÄDERSKYDD – SE HIT! Vi söker just nu både färdigutbildade ställningsmontörer och Ledande montörer med erfarenhet ifrån branschen. Vi söker dig som är boendes i närheten av: Stockholm Södertälje Uppsala Enköping Västerås Sala Söker du en stabil och väletablerad arbetsgivare med gott renommé i branschen? Vi söker nya kollegor i region Mälardalen med tidigare erfarenhet, eller dig med potential att bli ... Visa mer
LEDANDE MONTÖRER ELLER MONTÖRER INOM STÄLLNINGAR/VÄDERSKYDD – SE HIT!

Vi söker just nu både färdigutbildade ställningsmontörer och Ledande montörer med erfarenhet ifrån branschen.
Vi söker dig som är boendes i närheten av:
Stockholm
Södertälje
Uppsala
Enköping
Västerås
SalaSöker du en stabil och väletablerad arbetsgivare med gott renommé i branschen? Vi söker nya kollegor i region Mälardalen med tidigare erfarenhet, eller dig med potential att bli vår nya Ledande montör.

DU SOM LEDANDE MONTÖR
Som Ledande montör kommer du att verka i produktionen tillsammans med kollegor och samtidigt ansvara för att projekten genomförs enligt gällande krav och dokumentation. Du kommer att arbeta nära din Arbetsledare, där ditt huvudsakliga ansvar består i att säkerställa att projekten genomförs enligt gällande krav samt bolagets lönsamhetskrav i produktionen.
Ledande montörer erbjudes servicebil i tjänsten.

DU SOM STÄLLNINGSMONTÖR
Som montör kommer du att verka i produktionen tillsammans med kollegor och säkerställa att projekt utförs enligt upprättade kalkyler. Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med övriga kollegor, och arbeta nära tillsammans med din Ledande montör.

DU SOM SÖKER
För att trivas hos oss är det viktigt att du beaktar laget före jaget, att du är lösningsorienterad, att du förstår vikten av ditt arbete och att du värdesätter kvalitet och säkerhet i ditt arbete.

ANSÖKAN OCH INFORMATION
Ramirent Safe Access AB är medlemmar i Byggföretagen. Kollektivavtal tillämpas enligt Byggavtalet Byggnads. Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan snarast möjligt till: [email protected]
Mer information finner du på: https://www.ramirentsafeaccess.com/ eller https://www.ramirent.se/tjanster/ramirent-safe-access-stallningar-vaderskydd-och-fallskydd/ Visa mindre

Snickare/lantarbetare

Ansök    Maj 15    Såbel AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker dig som är snickare men som kan tänka dig att hoppa in i lantbruket under säsong. Såbel bedriver spannmålsproduktion och åkeriverksamhet men det finns också väldigt mycket byggnader på gårdarna som kräver underhåll och reparation. Just nu så finns det bl.a. ett pågående projekt med renovering av ett bostadshus. Vi söker en ansvarsfull snickare som är självgående inom snickeriarbete. När det är som mest att göra på lantbruket så vill vi att du hop... Visa mer
Vi söker dig som är snickare men som kan tänka dig att hoppa in i lantbruket under säsong. Såbel bedriver spannmålsproduktion och åkeriverksamhet men det finns också väldigt mycket byggnader på gårdarna som kräver underhåll och reparation. Just nu så finns det bl.a. ett pågående projekt med renovering av ett bostadshus.
Vi söker en ansvarsfull snickare som är självgående inom snickeriarbete. När det är som mest att göra på lantbruket så vill vi att du hoppar in och hjälper till där. Det är meriterande om du har maskinvana, men annars lär vi upp dig. Det viktigaste är att du har motivationen och ett intresse för lantbruk. Vi söker en person som kan arbeta självständigt med snickeriarbeten men som även ska ha lätt att samarbeta med andra personer. Visa mindre

Värmepumpsmontör

Vi söker nu en värmepumpsmontör till vårt team som utgår från Sala. Du kommer primärt installera Bergvärme och Luft/vatten men även Frånluftpumpar. Då du kommer utgå från Sala så vi ser gärna att du bor i Sala eller på pendlingsavstånd. Du kommer förutom Sala arbeta i angränsande kommuner. Vi förser dig med arbetsbil och allt som krävs för att utföra ditt arbete. Meriterande om du installerat värmepumpar förut och/eller har VVS vana. Men för rätt person so... Visa mer
Vi söker nu en värmepumpsmontör till vårt team som utgår från Sala.
Du kommer primärt installera Bergvärme och Luft/vatten men även Frånluftpumpar.
Då du kommer utgå från Sala så vi ser gärna att du bor i Sala eller på pendlingsavstånd. Du kommer förutom Sala arbeta i angränsande kommuner. Vi förser dig med arbetsbil och allt som krävs för att utföra ditt arbete.
Meriterande om du installerat värmepumpar förut och/eller har VVS vana. Men för rätt person som är händig kan vi tänka oss lära upp från grunden. Social kompetens är en annan viktig egenskap för tjänsten.

Individuell lönesättning baseras på erfarenhet och vi tillämpar provanställning med goda chanser till fast tjänst för rätt person

Vi kommer endast behandla mailsvar Visa mindre

Planingsingenjör till VA/Gata

Ansök    Mar 21    Sala kommun    Arbetsledare, anläggning
Har du kompetens inom vatten och avlopp? Tycker du om att skapa struktur och leda andra? Är du bra på att skapa långsiktiga samarbeten där vi nyttjar varandras kompetens? - Då kan det här vara jobbet för dig! Om arbetsplatsen Gata är en av enheterna inom Samhällstekniska verksamheten som ingår i Tekniska kontoret. På enheten Gata arbetar ca 15 personer. Enheten ansvarar för drift, underhåll, nybyggnad, ombyggnad och skötsel av gator och vägar, samt unde... Visa mer
Har du kompetens inom vatten och avlopp? Tycker du om att skapa struktur och leda andra? Är du bra på att skapa långsiktiga samarbeten där vi nyttjar varandras kompetens?

- Då kan det här vara jobbet för dig!

Om arbetsplatsen

Gata är en av enheterna inom Samhällstekniska verksamheten som ingår i Tekniska kontoret. På enheten Gata arbetar ca 15 personer. Enheten ansvarar för drift, underhåll, nybyggnad, ombyggnad och skötsel av gator och vägar, samt underhåll och nyanläggning av vatten- och avloppsledningsnätet. Gata har ett nära samarbete med enheterna Park, VA-drift & kartmät samt Projekt & Utveckling, som också ingår i Samhällstekniska verksamheten.

Arbetsuppgifter


De huvudsakliga arbetsuppgifterna är planering och arbetsledning av olika typer av investeringsprojekt, drift och underhållsåtgärder inom VA-nätet och till viss del gatuverksamheten. Du skapar delaktighet och en god arbetsmiljö för ditt arbetslag. Du ansvarar även för administration, t.ex. dokumentation, beställningar och uppföljningar.

Du kommer arbeta i nära samarbete med planeringsingenjörer för gata och park samt  även ha ett nära samarbete med entreprenörer och projektörer, både internt och externt. Kontakt med kommunmedborgarna är ofta förekommande.

Vid behov stärker du upp i övriga organisationen inom Gata och Park. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå. 

Kvalifikationer


Vi söker dig som har relevant utbildning inom vatten och avlopp eller motsvarande kompetens som förvärvats på annat sätt.

Vi ser gärna att du har erfarenheter från liknande tjänst där anläggnings-AMA, schaktarbeten, läsa bygghandlingar och LOU har varit en del av arbetet. 

Du kan administrera och använda IT-stöd i ditt dagliga arbete. Det är bra om du har tidigare kunskap inom CAD och/eller GIS.

Du kommunicerar bra på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. 

Du har en god ledarförmåga där du involverar och får med dig medarbetarna i arbetet. Du planerar strukturerar och planerar ditt eget och personalens arbete. Du har en god dialog med samarbetsparters och medborgare inom Sala Kommun.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor


Heltid, tillsvidare, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Provanställning kan komma att tillämpas

Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-04-21
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Henrik Skareen, Enhetschef Gata, Tf 0224-747505, [email protected]

Facklig kontakt:
Kommunal, 010-44 28 183

Vision, Thomas Roberg, 0224-74 96 62, [email protected]

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

VS-montör med svetslicens, Sala

Ansök    Dec 8    AB Infjärdens Värme    VVS-montör
IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar till både privatpersoner och företag. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Sala med en svetsande VS-montör. Om tjänsten På Sala-filialen har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat privatpersone... Visa mer
IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar till både privatpersoner och företag. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Sala med en svetsande VS-montör.

Om tjänsten
På Sala-filialen har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.
Du kommer i perioder jobba både med VVS-service och små till större projekt. Så det är viktigt att du är mångsidig och flexibel. Arbete utförs mestadels i Sala, Avesta och Västerås.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör med några års erfarenhet. Det är viktigt att du är självgående. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.
Krav:
Svetslicens och Heta Arbeten
B-körkort

Meriterande:
Säker Vatten
Safe Construction

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har mer än 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. På Sala-filialen kommer du till ett gäng där tjänstemän och montörer arbetar tätt tillsammans i en trevlig och familjär atmosfär.
Intresserad? Skicka ett mail med CV och till [email protected] och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Sala med omnejd
Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Visa mindre

Armerare till Sala

Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker duktiga självgående betongarbetare till projekt i Sala. Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team. Är du anställd hos oss så erbjuder vi Friskvårdsbidrag Företagshälsovård Arbete på traktamente Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt. Arbete på schyssta villkor Kollektivavtal Diverse roliga upptåg och aktiviteter. Krav: Yrkesbevis alternativt lång... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker duktiga självgående betongarbetare till projekt i Sala.
Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team.
Är du anställd hos oss så erbjuder vi

Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Arbete på traktamente
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
Arbete på schyssta villkor
Kollektivavtal
Diverse roliga upptåg och aktiviteter.


Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket

Expanderamera jobbar stenhårt på att vara den bästa leverantören av bemanningstjänster inom byggsektorn och känner du att du har samma värderingar så är du välkommen att söka.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78

Det går även bra att mejla till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Märk din ansökan med: Betongarbetare
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SNICKARE TILL SALA

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda o... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?


Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till framtida uppdrag i Sala!
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industrimontör sökes

Ansök    Okt 27    Törnlinds VVS AB    Industrirörmontör
Tjänsten omfattar främst montage av fjärrvärmecentraler och rördetaljer. Vi ser gärna att du är självständig, driven och har god förmåga att samarbeta. Törnlinds VVS AB är ett familjeföretag som i huvudsak bedriver tillverkning av fjärrvärmecentraler som installeras över hela landet men även andra typer av prefabricering, licenssvetsning och utåtriktade servicearbeten. Vi finns i moderna och trivsamma lokaler i Sala med tillgång till bland annat tvätthall... Visa mer
Tjänsten omfattar främst montage av fjärrvärmecentraler och rördetaljer. Vi ser gärna att du är självständig, driven och har god förmåga att samarbeta.
Törnlinds VVS AB är ett familjeföretag som i huvudsak bedriver tillverkning av fjärrvärmecentraler som installeras över hela landet men även andra typer av prefabricering, licenssvetsning och utåtriktade servicearbeten. Vi finns i moderna och trivsamma lokaler i Sala med tillgång till bland annat tvätthall och personalgym.
Är du intresserad av att jobba hos oss, skicka gärna ditt CV och personligt brev eller skriv några rader på föjande mejladress: [email protected] eller ring 0224-67 78 26. Visa mindre

Processoperatär till Bjöka Mineral i Sala

Ansök    Aug 28    Nordkalk AB    Flödesoperatör
Vi söker nu en processoperatör med goda möjligheter till utveckling till vår anläggning i Sala. Som person är du självständig, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande. Du är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter i den mån det behövs. Vi söker dig som gillar att jobba i team men även enskilt. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Behärskar du engelska är det ett plus. Tidigare erfarenhet från arbete med tyngre maskiner är meriterande, men... Visa mer
Vi söker nu en processoperatör med goda möjligheter till utveckling till vår anläggning i Sala.
Som person är du självständig, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande. Du är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter i den mån det behövs. Vi söker dig som gillar att jobba i team men även enskilt. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Behärskar du engelska är det ett plus. Tidigare erfarenhet från arbete med tyngre maskiner är meriterande, men inget krav. Du bör vara en person som inte är rädd för att ta i och kunna ta egna beslut,
Efter upplärning kommer du att växla mellan att vara i processen och även lära dig köra lastmaskin vid vår anläggning. Som medarbetare bidrar du också med förebyggande underhållsarbete på anläggningen.
Du har ett gott ordningssinne och servicekänsla. Vi ser också att du har en god kommunikativ förmåga. Då vi är ett mindre team läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer tidvis att ha flera arbetsuppgifter.
Säkerhet är alltid högst upp på vår agenda och speglas i det dagliga arbetet och utförandet.
Vi erbjuder dig en flexibel och positiv arbetsplats med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling.
Frågor om tjänsten besvaras av Per Käck, 072- 348 08 94 eller [email protected]
Din ansökan skickar du till [email protected]
B-körkort är ett krav och truckkort är ett plus.
Tillträde enligt överenskommelse
Anställningsform: fast på heltid
Lön enligt kollektivavtal
Dagproduktion och/eller 2-skift måndag – fredag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processoperatör till Björka Mineral Sala

Ansök    Aug 25    Nordkalk AB    Flödesoperatör
Vi söker nu en processoperatör med goda möjligheter till utveckling till vår anläggning i Sala. Som person är du självständig, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande. Du är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter i den mån det behövs. Vi söker dig som gillar att jobba i team men även enskilt. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Behärskar du engelska är det ett plus. Tidigare erfarenhet från arbete med tyngre maskiner är meriterande, men... Visa mer
Vi söker nu en processoperatör med goda möjligheter till utveckling till vår anläggning i Sala.
Som person är du självständig, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande. Du är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter i den mån det behövs. Vi söker dig som gillar att jobba i team men även enskilt. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Behärskar du engelska är det ett plus. Tidigare erfarenhet från arbete med tyngre maskiner är meriterande, men inget krav. Du bör vara en person som inte är rädd för att ta i och kunna ta egna beslut,
Efter upplärning kommer du att växla mellan att vara i processen och även lära dig köra lastmaskin vid vår anläggning. Som medarbetare bidrar du också med förebyggande underhållsarbete på anläggningen.
Du har ett gott ordningssinne och servicekänsla. Vi ser också att du har en god kommunikativ förmåga. Då vi är ett mindre team läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer tidvis att ha flera arbetsuppgifter.
Säkerhet är alltid högst upp på vår agenda och speglas i det dagliga arbetet och utförandet.
Vi erbjuder dig en flexibel och positiv arbetsplats med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi ser gärna även kvinnliga sökanden.
Frågor om tjänsten besvaras av Per Käck, 072- 348 08 94 eller [email protected]
Din ansökan skickar du till [email protected]
B-körkort är ett krav och truckkort är ett plus.
Tillträde enligt överenskommelse
Anställningsform: fast på heltid
Lön enligt kollektivavtal
Dagproduktion och/eller 2-skift måndag – fredag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projekteringsingenjör VA, Sala kommun

Är du vår nästa VA-projektör/utredare? Får du saker att hända? - Då ska du söka det här jobbet. Om arbetsplatsen Verksamheten Samhällstekniska ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunal infrastruktur så som den allmänna VA-anläggningen, gator och parker. Till enheten söker vi nu en projekteringsingenjör. Som projekteringsingenjör blir du en del av en trevlig arbetsplats med varierande och spännande arbetsuppgifter med möjlighet till kontinuerlig... Visa mer
Är du vår nästa VA-projektör/utredare? Får du saker att hända?
- Då ska du söka det här jobbet.

Om arbetsplatsen
Verksamheten Samhällstekniska ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunal infrastruktur så som den allmänna VA-anläggningen, gator och parker. Till enheten söker vi nu en projekteringsingenjör. Som projekteringsingenjör blir du en del av en trevlig arbetsplats med varierande och spännande arbetsuppgifter med möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter
Sala kommun växer och ambitionen är att befolkningen ska fortsätta att öka. Hållbar infrastruktur är en avgörande del i detta därför söker vi nu en projekteringsingenjör med inriktning VA gärna kompletterat med kunskaper inom gatuprojektering.

Som projekteringsingenjör ansvarar du för att driva alla projekteringsfrågor i dina projekt eller uppdrag, ibland tar du rollen som projektledare. Det innebär att du projekterar och tar fram nödvändiga dokument så som ritningar och beräkningar för VA-ledningar och gator i kommunen. Du kommer att vara delaktig i projekten från start till mål. Som projekteringsingenjör medverkar du även som sakkunnig i den fysiska planeringen vid framtagande av detaljplaner och övergripande planeringsunderlag.

Kvalifikationer
Du har en Högskoleutbildning inom väg/miljö och vatten, samhällsbyggnad eller motsvarande utbildning med relevant inriktning. Du har goda kunskaper i digitala arbetsverktyg och i program som AutoCad/Civil 3D. Kunskaper i GIS/Geosecma är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenheter från liknande tjänst där anläggnings-AMA, entreprenadsjuridik och LOU har varit en del av arbetet.

Du har goda kunskaper i svenska språket och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Som person arbetar du på ett strukturerat sätt och driver dina parallella projekt metodiskt och effektivt. Du är självgående, tar gärna egna initiativ och bidrar med dina yrkesspecifika kunskaper till arbetsgruppen. I ditt arbete är du noggrann och har stort fokus på kvalité.

Du förväntas ha en god kommunikativ förmåga samt skapa hållbara relationer och samarbeten både internt och externt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten kräver Körkort B.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-09-24.
Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Samhällstekniska, Helene Johansson, 0224-74 79 60, [email protected]
Enhetschef VA-drift & Mät, Linda Svensson, 0224-74 79 61, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Sveriges ingenjörer, Michael Nilsson, 0224-74 75 73 eller [email protected]
Vision, Thomas Roberg, 0224-74 96 62 eller [email protected]

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

Välkommen med din ansökan.

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Värmepumpsmontör

Ansök    Jun 13    Värma Norden AB    Värmepumpsmontör
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör,. Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du måste vara beredd att arbeta både i Salaområdet samt i Stockholm. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden. Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Vi behandlar endast ansökningar via... Visa mer
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör,.
Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du måste vara beredd att arbeta både i Salaområdet samt i Stockholm. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden.


Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Vi behandlar endast ansökningar via mail Visa mindre

Platschef/Arbetsledare

Ansök    Jun 26    Ls Jobbet AB    Arbetsledare, husbyggnad
Det går bra för oss på FÖ Bygg. Vi befinner oss i en positiv och expansiv utveckling och har ett flertal spännande projekt i regionen. Nu söker vi dig som vill arbeta som Platschef/Arbetsledare och som tillsammans med oss vill bygga framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Om tjänsten Som vår platschef/arbetsledare får du under stort eget ansvar arbeta med spännande och varierande byggprojekt. Du axlar rollen som kompetent och professionell l... Visa mer
Det går bra för oss på FÖ Bygg. Vi befinner oss i en positiv och expansiv utveckling och har ett flertal spännande projekt i regionen. Nu söker vi dig som vill arbeta som Platschef/Arbetsledare och som tillsammans med oss vill bygga framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.
Om tjänsten
Som vår platschef/arbetsledare får du under stort eget ansvar arbeta med spännande och varierande byggprojekt. Du axlar rollen som kompetent och professionell lagledare, med fokus på våra kunder och dina medarbetare. Med ett stort driv och ett vänligt bemötande leder du arbetet för olika byggprojekt. Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb med mycket bra förmåner, möjlighet att resa i tjänsten, en trivsam arbetsmiljö och ett tight arbetslag med stor teamkänsla!
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i byggbranschen och trivs med att arbeta under stort ansvar med många bollar i luften samtidigt. Du har flerårig erfarenhet från en arbetsledande befattning som exempelvis platschef, arbetsledare, projektledare eller liknande. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare har du B-körkort och gillar möjligheten att resa i tjänsten mellan våra olika byggprojekt. Vi är baserade i Sala så du bor med fördel i närområdet eller i Västerås.
Som person är du prestigelös, ödmjuk och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är strukturerad och trivs i en roll med många kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är en lagledare, social och tydlig i din kommunikation och förstår vikten av ett gott samarbete för att nå goda resultat. Ditt driv gör att du ständigt utvecklas och gör dig till den viktiga del du kommer vara i vårt företag.
Varför arbeta på FÖ Bygg?
På FÖ Bygg tror vi på att arbeta med egen anställd personal. Det ger oss större möjlighet att kvalitetssäkra vår verksamhet och öka förståelsen hos våra kunder. Vi är övertygade om att det ger rätt kvalitet, säkrare byggen och bättre arbetsmiljö. Därför är det också viktigt att vår personal trivs och utvecklas. Hos oss på FÖ Bygg blir du en del av ett engagerat team med god sammanhållning. Här råder en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar. Alla är en del av FÖ Bygg och alla medarbetare ställer upp på de värderingar vi står för.
Organisationen är strukturerad med välutvecklade system, och vi har ett bra internt stöd. Vårt fokus är ständigt på långsiktighet, goda kundrelationer och kvalitet. Vi arbetar löpande med erfarenhetsåterföring, för att tillsammans hitta bra lösningar till kommande etapper och projekt. Vi tror nämligen att din erfarenhet, delaktighet samt möjlighet att påverka leder till ett ökat engagemang.
Vad säger våra medarbetare om att arbeta hos oss?
“Jag har jobbat på FÖ Bygg som arbetsledare och projektledare i drygt 20 år och det bästa med detta jobb är alla spännande utmaningar jag får möjligheten att ta mig an. Mina arbetsdagar är otroligt varierande och ingen dag är den andra lik! Jag har ett stort mått av frihet och kan själv välja hur jag ska lägga upp mina dagar, vilket passar mig väldigt bra” - Jimmy, arbetsledare och projektledare.
Jimmy fortsätter - “Förutom själva arbetsprocessen är både företaget och kollegorna fantastiska. Man står varandra väldigt nära, har roliga fester flera gånger varje år och ibland åker vi även på resor tillsammans. Eftersom vi bara är runt 30 anställda och alltid arbetar direkt under ledningen, så har vi en nära arbetsrelation och bra sammanhållning även med dem. Alla jobbar hårt och är stolta över att kunna leverera den kvalitén vi gör och vi har alltid nöjda kunder!”
Annat viktigt att veta
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:
Mattias Kvist, VD, 070-495 60 02, [email protected]
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Vi på FÖ Bygg är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och jämlikt företag och vi strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vi ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande, samt sökande från olika kulturella bakgrunder. Din ansökan sker helt i enlighet med GDPR.
Krav
Erfarenhet av att arbeta i byggbranschen
Flerårig erfarenhet från en arbetsledande befattning som exempelvis platschef, arbetsledare, projektledare eller liknande
Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
B-körkortOm arbetsgivaren - FÖ Bygg
FÖ Bygg är ägarlett byggföretag som erbjuder byggtjänster både för offentliga beställare och privatpersoner. Tillsammans med vårt moderbolag ByggConstruct åtar vi oss stora entreprenader inom vård, skola och bostäder runt om i Västmanland och Uppland. Men hjärtat, det har vi i Sala. Idag är vi ca 30 egna anställda medarbetare och har en omsättning på cirka 75 miljoner kr/år.


Tillsammans bygger vi för en hållbar framtid! Visa mindre

Mark- och exploateringsingenjör till Sala kommun

Ansök    Aug 3    Sala kommun    Markingenjör
Vill du arbeta med och utveckla framtidens Sala kommun? Vill du göra det med trevliga kollegor i en småstad omgiven av landsbygd med höga natur- och kulturvärden? Vill du arbeta som mark-och exploateringsingenjör på en enhet med ett öppet och kreativt arbetsklimat? Då ska du ta chansen och söka den här tjänsten! Som mark- och exploateringsingenjör har du en nyckelroll i samhällsbyggnadsprocessen och vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får vara ... Visa mer
Vill du arbeta med och utveckla framtidens Sala kommun? Vill du göra det med trevliga kollegor i en småstad omgiven av landsbygd med höga natur- och kulturvärden? Vill du arbeta som mark-och exploateringsingenjör på en enhet med ett öppet och kreativt arbetsklimat? Då ska du ta chansen och söka den här tjänsten!

Som mark- och exploateringsingenjör har du en nyckelroll i samhällsbyggnadsprocessen och vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får vara delaktig i att utveckla framtida Sala.

Sala kommun har en vision om ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalitet och växtkraft. I detta arbete är din kompetens inom exploatering och samhällsbyggnadsprojekt central för att vi tillsammans ska lyckas genomföra våra uppdrag.

Om arbetsplatsen
Sala kommun har cirka 23 000 invånare och är till ytan Västmanlands läns största kommun. Vi har flera mindre tätorter, och Sala stad har 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till våra kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. 

Nu söker vi en ny medarbetare som ska arbeta med mark- och exploateringsfrågor till vår plan- och utvecklingsenhet. Enheten ansvarar för översiktsplanering, detaljplanering, exploatering och kommunens markägande. Du kommer att arbeta nära skickliga kollegor inom Samhällsbyggnadskontoret; som också består av byggenheten, miljöenheten och SBK administration. Tillsammans har vi uppdraget att bygga morgondagens Sala och att ansvara för en professionell myndighetsutövning med hög service. Vi ser fram emot att du vill vara med och sätta strukturer, utforma samarbeten och bidra till att vi lyckas med vårt uppdrag inom hela kontorets ansvarsområde.

Arbetsuppgifter
I uppdraget som mark- och exploateringsingenjör hos Sala kommun får du ett omväxlande och intressant arbete där du får arbeta med hela bredden av mark- och exploateringsfrågor, både stora och små projekt allt utifrån din kompetens och erfarenhet. Din vardag kommer att innehålla allt från deltagande i detaljplanearbete till markanvisningar, exploateringsavtal samt handläggning av fastighetsjuridiska frågor.

Du ansvarar för förhandlingar, avtal, kalkyler och genomgörande av olika projekt inom området. Utöver detta har du kontakt med exploatörer, kommuninvånare, myndigheter och andra kontor och aktörer inom kommunkoncernen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot lantmäteri, samhällsbyggnad, juridik, väg- och vatten eller annan utbildning och erfarenhet som av oss bedöms likvärdig. Utöver utbildningen ser gärna andra kompetenser som berikar gruppens helhet. Erfarenhet av samhällsbyggnads- och exploateringsprocessen samt beställarrollen är meriterande. Du är van att arbeta i projekt och ditt arbete präglas av god affärsmässighet och du är en driven förhandlare. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att ta fram avtal.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en social och utåtriktad personlighet som trivs med att ha kontakt med företag, exploatörer och invånare. Du ser möjligheter och hanterar krav som utvecklas och förusättningar som förändras. Som person är du kommunikativ, ödmjuk och har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer med dem du möter. Du har förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar och kan företräda kommunens långsiktiga utvecklingsmål samtidigt som du kan arbeta med våra projekt på ett affärsmässigt sätt. Du har dessutom god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ta chansen att bidra till Salas fortsatta utveckling!

B-körkort krävs
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 27 augusti 2023.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Plan- och exploateringschef, Victor Zakrisson, tfn. 0224-74 73 21 och/eller e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Sveriges ingenjörer, Mikael Bergvall, tfn. 0224-74 73 23 och/eller e-post: [email protected]
Sveriges arkitekter, Anna Ryf, tfn. 0224-74 73 26 och/eller e-post: [email protected]
Naturvetarna, Anna Winnersjö-Edholm, tfn. 0224-74 73 93 och/eller e-post: [email protected]
Vision, Thomas Roberg, tfn. 0224-74 96 62 och/eller e-post: [email protected]

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Samhällstekniska enheten söker en Projekteringsingenjör Gata/VA

Är du Projekteringsingenjör med kunskaper inom Gata och/eller VA?  - Då ska du söka det här jobbet. Om arbetsplatsen Samhällstekniska enheten ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunal infrastruktur så som gator, parker och VA-anläggning. Till enheten söker vi nu en projekteringsingenjör Gata och/eller VA. Som projekteringsingenjör blir du en del av en trevlig arbetsplats med varierande och spännande arbetsuppgifter med möjlighet till kontinuerli... Visa mer
Är du Projekteringsingenjör med kunskaper inom Gata och/eller VA? 
- Då ska du söka det här jobbet.

Om arbetsplatsen
Samhällstekniska enheten ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunal infrastruktur så som gator, parker och VA-anläggning. Till enheten söker vi nu en projekteringsingenjör Gata och/eller VA. Som projekteringsingenjör blir du en del av en trevlig arbetsplats med varierande och spännande arbetsuppgifter med möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter
Sala kommun växer och ambitionen är att befolkningen ska fortsätta att öka. Hållbar infrastruktur är en avgörande del i detta därför söker vi nu en projekteringsingenjör med inriktning Gata och/eller VA.

Som projekteringsingenjör ansvarar du för att driva alla projekteringsfrågor i dina projekt eller uppdrag, ibland tar du rollen som projektledare. Det innebär att du projekterar och tar fram nödvändiga dokument för vägar, gång- och cykelbanor och/eller VA i kommunen. Du kommer även att vara delaktig vid byggmöten under hela genomförandefasen i de större projekten. Som projekteringsingenjör medverkar du även som sakkunnig i den fysiska planeringen vid framtagande av detaljplaner och övergripande planeringsunderlag.

Kvalifikationer
Du som söker har relevant utbildning för tjänsten alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har kunskaper och erfarenhet från liknande tjänst där anläggnings-AMA, entreprenadsjuridik och LOU varit en del av arbetet. Du har goda kunskaper i digitala arbetsverktyg och i program som AutoCad/Civil 3D. Kunskaper i GIS/Geosecma är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person arbetar du på ett strukturerat sätt och driver dina parallella projekt metodiskt och effektivt. Du är självgående, tar gärna egna initiativ och bidrar med dina yrkesspecifika kunskaper till arbetsgruppen. I ditt arbete är du noggrann och har stort fokus på kvalité. Du förväntas ha en god kommunikativ förmåga samt skapa hållbara relationer och samarbeten både internt och externt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten kräver Körkort B.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-06-04.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Enhetschef, Helene Johansson, 0224-74 79 60, [email protected]
Biträdande Enhetschef, Linda Svensson, 0224-74 79 61, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Sveriges ingenjörer, Michael Nilsson, [email protected]
Vision, Thomas Roberg, [email protected]


Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

Välkommen med din ansökan.

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Ramudden söker en TA-konsult till Västerås

Ansök    Feb 28    Ramudden AB    Trafikingenjör
OM OSS Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oska... Visa mer
OM OSS

Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 1,8 miljarder SEK per år och har ca 800 anställda.

Vi söker nu en TA-konsult till vår verksamhet i Västerås.  

OM TJÄNSTEN

Som TA-konsult arbetar du med TA-planer (trafikanordningsplaner) samt söker tillstånd och förbereder det underlag som krävs för etablering av skyddsutrustning vid arbetsplatser. I rollen har du mycket kundkontakt och genomför regelbundna besök hos våra kunder och ute på arbetsplatserna.

Vidare genomför du riskbedömningar för skiss och etablering och har både externa och interna kontakter med de som är inblandade i arbetena. Du prioriterar TA-planer utifrån ett helhetstänk där kund, projekt och affären tas i beaktande och ansvarar även för att utfört arbete faktureras.

Tjänsten är heltid, dagtid med placering i Västerås.

OM DIG

Vi ser att du som söker är lösningsorienterad och har en mycket god känsla för service. Du söker feedback från kunder och använder den för att förbättra kvaliteten i ditt arbete. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer krävs det att du har en mycket god social kompetens och lätt för att samarbeta. Vidare är du strukturerad och ansvarstagande.

Vi söker dig som har B-körkort, goda administrativa kunskaper och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av TA-planer är det meriterande.

Du ser möjligheten att genom professionella och engagerade kollegor utvecklas inom området trafikanordningar. Vi arbetar som ett team där vi värdesätter flexibilitet, initiativtagande och noggrannhet. Alla arbetar tillsammans och hjälper varandra.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG

Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsarbetare till Veidekke Prefab!

Vill du vara med och bygga och utveckla framtidens samhälle? Vi på Professionals Nord erbjuder nu tillsammans med Veidekke Prefab i Sala en utbildning på 1-2 veckor och via den en naturlig fot in i betongbranschen. Efter utbildningen får du arbeta hos Veidekke Prefab, ett nytänkande och innovativt bolag i branschen! Denna tjänst är för dig som utmanas av och vill arbeta i en relativt fysisk miljö där samarbete och kommunikation är av stor vikt. Skicka in d... Visa mer
Vill du vara med och bygga och utveckla framtidens samhälle? Vi på Professionals Nord erbjuder nu tillsammans med Veidekke Prefab i Sala en utbildning på 1-2 veckor och via den en naturlig fot in i betongbranschen. Efter utbildningen får du arbeta hos Veidekke Prefab, ett nytänkande och innovativt bolag i branschen! Denna tjänst är för dig som utmanas av och vill arbeta i en relativt fysisk miljö där samarbete och kommunikation är av stor vikt. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Utbildningen inkluderar teoretiska och praktiska moment för att ge dig de behörigheter som krävs för att utföra ditt arbete som produktionsmedarbetare. Du får bland annat lära dig om arbetsmiljö och säkerhet, ritläsning och grundläggande betongkunskap.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Veidekke Prefab. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Veidekke Prefabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

•  En grundläggande utbildning inom fältet
• En tjänst hos ett nytänkande och involverande bolag inom branschen

Arbetsuppgifter

Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där kommunikation och samarbete är nyckeln till framgång. Du kommer vara en viktig del i Veidekkes strävan att producera högkvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva lösningar åt deras kunder. Självständigt arbete förekommer stundvis där eget ansvar och planering ingår. I denna tjänst kommer du bland annat att ansvara för:

• Förberedelser av armering
• Gjutningsarbete
• Efterbearbetning av betong
• Avformning
• Skötsel och underhåll av utrustning

Vi söker dig som

• Har intresse och en vilja att arbeta inom betongbranschen
• Kan svenska i tal och skrift
• Är över 18 år
• Har B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Veidekke Prefab. Du har en händig ådra och ett öga för planering och prioritering utav arbetsuppgifter. Du är även kommunikativ, noggrann, självgående, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt!

Vi kommer att utföra bakgrundskontroller och drogtester inför eventuell anställning.

START: 24e April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sala
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linn Östin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Värmepumpsmontör

Ansök    Dec 2    Värma Norden AB    Värmepumpsmontör
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet men vi tar även emot kandidater i Uppland och Västmanland. Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden. Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas.... Visa mer
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet men vi tar även emot kandidater i Uppland och Västmanland.
Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden.


Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Visa mindre

Ramudden söker en TA-konsult till Västerås

Ansök    Feb 9    Ramudden AB    Trafikingenjör
OM OSS Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oska... Visa mer
OM OSS

Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 1,8 miljarder SEK per år och har ca 800 anställda.

Vi söker nu en TA-konsult till vår verksamhet i Västerås.  

OM TJÄNSTEN

Som TA-konsult arbetar du med TA-planer (trafikanordningsplaner) samt söker tillstånd och förbereder det underlag som krävs för etablering av skyddsutrustning vid arbetsplatser. I rollen har du mycket kundkontakt och genomför regelbundna besök hos våra kunder och ute på arbetsplatserna.

Vidare genomför du riskbedömningar för skiss och etablering och har både externa och interna kontakter med de som är inblandade i arbetena. Du prioriterar TA-planer utifrån ett helhetstänk där kund, projekt och affären tas i beaktande och ansvarar även för att utfört arbete faktureras.

Tjänsten är heltid, dagtid med placering i Västerås.

OM DIG

Vi ser att du som söker är lösningsorienterad och har en mycket god känsla för service. Du söker feedback från kunder och använder den för att förbättra kvaliteten i ditt arbete. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer krävs det att du har en mycket god social kompetens och lätt för att samarbeta. Vidare är du strukturerad och ansvarstagande.

Vi söker dig som har B-körkort, goda administrativa kunskaper och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av TA-planer är det meriterande.

Du ser möjligheten att genom professionella och engagerade kollegor utvecklas inom området trafikanordningar. Vi arbetar som ett team där vi värdesätter flexibilitet, initiativtagande och noggrannhet. Alla arbetar tillsammans och hjälper varandra.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG

Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kylmontör Sala Skåp AB

Ansök    Feb 10    Sala Skåp AB    Kylmontör/Kyltekniker
Sala Skåp söker Kylmontör Vi söker personal med tidigare erfarenheter av kylmontage, vi söker dig som har ett driv för att utvecklas, hålla hög kvalité och arbeta med kroppen och dina händer. Arbetsbeskrivning. Som kylmontör hos Sala Skåp kommer du arbeta med montage utav kylaggregat och installation av dessa på skåp riktade mot lastbilsbranschen Arbetsuppgifterna består av flera olika moment i form av montering av aggregat, rördragning, lödning, provtryck... Visa mer
Sala Skåp söker Kylmontör
Vi söker personal med tidigare erfarenheter av kylmontage, vi söker dig som har ett driv för att utvecklas, hålla hög kvalité och arbeta med kroppen och dina händer.
Arbetsbeskrivning.
Som kylmontör hos Sala Skåp kommer du arbeta med montage utav kylaggregat och installation av dessa på skåp riktade mot lastbilsbranschen
Arbetsuppgifterna består av flera olika moment i form av montering av aggregat, rördragning, lödning, provtryckning, läcksökning , hantering av köldmedia och dokumentation. Arbetsmoment utöver kylmontage kommer även vara förekommande så som skåpmontage på fordon.


Kvalifikationer
Vi söker dig som vill utvecklas inom kylteknik tillsammans med oss. Du behöver du vara tekniskt lagd och vi ser gärna att du har arbetad med kylteknik tidigare. För att lyckas i rollen som kyltekniker utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på kvalité och säkerhet. Du arbetar systematiskt och gillar att lösa problem. Du kommer att ingå i ett arbetslag därför behöver du ha en god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt.
Känner du att det är dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss med CV med ett personligt brev. Anställning sker löpande, tidsbegränsad anställning eller tillsvidare anställning sker efter överenskommelse.
Besök gärna våran hemsida för att se vad vi håller på med.
Sala Skåp är ISO certifierade inom Kvalité, miljö & Arbetsmiljö.
www.salaskap.se Visa mindre

VS-montör till Sala

Ansök    Aug 31    AB Infjärdens Värme    VVS-montör
IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar till både privatpersoner och företag. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Sala med en självgående montör. Om tjänsten På Sala-filialen har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare... Visa mer
IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar till både privatpersoner och företag. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Sala med en självgående montör.

Om tjänsten
På Sala-filialen har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.
Du kommer i perioder jobba både med VVS-service och små till större projekt. Så det är viktigt att du är mångsidig och flexibel. Våra serviceuppdrag ligger framför allt inom Sala, medan projekten finns utspritt inom en 5-10 mils radie från Sala.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör med några års erfarenhet. Det är viktigt att du är självgående. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.
B-körkort är ett krav
Meriterande: Heta Arbeten, Säker Vatten, Safe BuildingDet här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. På Sala-filialen kommer du till ett gäng där tjänstemän och montörer arbetar tätt tillsammans i en trevlig och familjär atmosfär.
Intresserad? Skicka ett mail med CV och till [email protected] och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Kylmontör Sala Skåp AB

Ansök    Okt 28    Sala Skåp AB    Kylmontör/Kyltekniker
Sala Skåp söker Kylmontör Vi söker personal med tidigare erfarenheter av kylmontage, vi söker dig som har ett driv för att utvecklas, hålla hög kvalité och arbeta med kroppen och dina händer. Arbetsbeskrivning. Som kylmontör hos Sala Skåp kommer du arbeta med montage utav kylaggregat och installation av dessa på skåp riktade mot lastbilsbranschen Arbetsuppgifterna består av flera olika moment i form av montering av aggregat, rördragning, lödning, provtryck... Visa mer
Sala Skåp söker Kylmontör
Vi söker personal med tidigare erfarenheter av kylmontage, vi söker dig som har ett driv för att utvecklas, hålla hög kvalité och arbeta med kroppen och dina händer.
Arbetsbeskrivning.
Som kylmontör hos Sala Skåp kommer du arbeta med montage utav kylaggregat och installation av dessa på skåp riktade mot lastbilsbranschen
Arbetsuppgifterna består av flera olika moment i form av montering av aggregat, rördragning, lödning, provtryckning, läcksökning , hantering av köldmedia och dokumentation. Arbetsmoment utöver kylmontage kommer även vara förekommande så som skåpmontage på fordon.


Kvalifikationer
Vi söker dig som vill utvecklas inom kylteknik tillsammans med oss. Du behöver du vara tekniskt lagd och vi ser gärna att du har arbetad med kylteknik tidigare. För att lyckas i rollen som kyltekniker utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på kvalité och säkerhet. Du arbetar systematiskt och gillar att lösa problem. Du kommer att ingå i ett arbetslag därför behöver du ha en god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt.
Känner du att det är dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss med CV med ett personligt brev. Anställning sker löpande, tidsbegränsad anställning eller tillsvidare anställning sker efter överenskommelse.
Besök gärna våran hemsida för att se vad vi håller på med.
Sala Skåp är ISO certifierade inom Kvalité, miljö & Arbetsmiljö.
www.salaskap.se Visa mindre

Arbetsledare bana

Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Är du en engagerad ledare, duktig på att driva framgå... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Är du en engagerad ledare, duktig på att driva framgångsrika team? Då är du Infranords framtida Arbetsledare på region Nord.

Bli en av oss!

Till Infranords kompetenta och positiva gäng i Sala söker vi nu en kollega som vill bidra med goda ledaregenskaper och trivs i ett varierat arbete med högt tempo. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med andra arbetsledare och teknikgrenar.  

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. Du jobbar nära Platschefen och når resultat genom god planering och uppföljning. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett starkt intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

På uppdrag av Platschef;

Deltar du i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem
Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.
Ansvarar du för uppföljning enligt kontrakterade villkor
Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
Håller du och följer upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad
Säkerställer samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål
Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning med teknisk inriktning och erfarenhet från järnvägsbranschen eller närliggande bransch. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare samt god IT-vana. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus.

Du ska ha en stark vilja att utveckla en grupp målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. B-körkort är ett krav. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

 

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. 

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 750 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se Visa mindre

Lokalstrateg till Sala Kommun

Ansök    Aug 17    QRIOS Minds AB    Fastighetsingenjör
Lokalstrateg till Sala Kommun Vill du arbeta strategiskt kommunövergripande med lokalförsörjningsfrågor i en kommun med tillväxt? Då kan denna roll vara något för dig. Om tjänsten Som lokalstrateg står du för det kommunövergripande perspektivet gällande lokalförsörjningsfrågor. Du kommer arbeta nära beslutsfattarna i kommunen för att påverka och utveckla verksamheterna i Sala kommun mot ett mer effektivt lokalutnyttjande. På strategisk nivå har du ett sam... Visa mer
Lokalstrateg till Sala Kommun
Vill du arbeta strategiskt kommunövergripande med lokalförsörjningsfrågor i en kommun med tillväxt? Då kan denna roll vara något för dig.

Om tjänsten
Som lokalstrateg står du för det kommunövergripande perspektivet gällande lokalförsörjningsfrågor. Du kommer arbeta nära beslutsfattarna i kommunen för att påverka och utveckla verksamheterna i Sala kommun mot ett mer effektivt lokalutnyttjande. På strategisk nivå har du ett samordningsansvar där du planerar för tillgodoseende av lokalbehoven för kommunens olika kontor. Du har ett övergripande ansvar för behovsinventering, utveckling och avveckling av lokaler på såväl kort som lång sikt och du bevakar kommande behov i den kommunala planprocessen. Rollen innebär att vara sammankallande i lokalgruppen och samarbete med Fastighetsenheten vid behov av ny-eller ombyggnad.

Arbetet innebär många kontakter både internt och externt då du är kontaktperson både mot kommunens egen fastighetsfunktion och mot privata fastighetsägare.

Vem är du
Vi söker dig med högskoleutbildning inom exempelvis fastighetsekonomi, alternativt har du annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har några års erfarenhet av arbete med strategisk lokalförsörjning. Du behöver ha en ekonomisk förståelse samt vana av att arbeta strategiskt och långsiktigt. Har du vana att arbeta med planering och utveckling av lokalnyttjande är det starkt meriterande. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete. Då arbetet innebär många kontaktytor, är det viktigt att du som söker är lyhörd med god förmåga att samarbeta och kommunicera på ett professionellt och tydligt sätt.

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker i början av augusti. #LI-MM Visa mindre

Lokalstrateg till Sala Kommun

Ansök    Jul 5    QRIOS Minds AB    Fastighetsingenjör
Lokalstrateg till Sala Kommun Vill du arbeta strategiskt kommunövergripande med lokalförsörjningsfrågor i en kommun med tillväxt? Då kan denna roll vara något för dig. Om tjänsten Som lokalstrateg står du för det kommunövergripande perspektivet gällande lokalförsörjningsfrågor. Du kommer arbeta nära beslutsfattarna i kommunen för att påverka och utveckla verksamheterna i Sala kommun mot ett mer effektivt lokalutnyttjande. På strategisk nivå har du ett sam... Visa mer
Lokalstrateg till Sala Kommun
Vill du arbeta strategiskt kommunövergripande med lokalförsörjningsfrågor i en kommun med tillväxt? Då kan denna roll vara något för dig.

Om tjänsten
Som lokalstrateg står du för det kommunövergripande perspektivet gällande lokalförsörjningsfrågor. Du kommer arbeta nära beslutsfattarna i kommunen för att påverka och utveckla verksamheterna i Sala kommun mot ett mer effektivt lokalutnyttjande. På strategisk nivå har du ett samordningsansvar där du planerar för tillgodoseende av lokalbehoven för kommunens olika kontor. Du har ett övergripande ansvar för behovsinventering, utveckling och avveckling av lokaler på såväl kort som lång sikt och du bevakar kommande behov i den kommunala planprocessen. Rollen innebär att vara sammankallande i lokalgruppen och samarbete med Fastighetsenheten vid behov av ny-eller ombyggnad.

Arbetet innebär många kontakter både internt och externt då du är kontaktperson både mot kommunens egen fastighetsfunktion och mot privata fastighetsägare.

Vem är du
Vi söker dig med högskoleutbildning inom exempelvis fastighetsekonomi, alternativt har du annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har några års erfarenhet av arbete med strategisk lokalförsörjning. Du behöver ha en ekonomisk förståelse samt vana av att arbeta strategiskt och långsiktigt. Har du vana att arbeta med planering och utveckling av lokalnyttjande är det starkt meriterande. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete. Då arbetet innebär många kontaktytor, är det viktigt att du som söker är lyhörd med god förmåga att samarbeta och kommunicera på ett professionellt och tydligt sätt.

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker i början av augusti. #LI-MM Visa mindre

Kylmontör Sala Skåp AB

Ansök    Jun 30    Sala Skåp AB    Kylmontör/Kyltekniker
Sala Skåp söker Kylmontör Vi söker personal med tidigare erfarenheter av kylmontage, vi söker dig som har ett driv för att utvecklas, hålla hög kvalité och arbeta med kroppen och dina händer. Arbetsbeskrivning. Som kylmontör hos Sala Skåp kommer du arbeta med montage utav kylaggregat och installation av dessa på skåp riktade mot lastbilsbranschen Arbetsuppgifterna består av flera olika moment i form av montering av aggregat, rördragning, lödning, provtryck... Visa mer
Sala Skåp söker Kylmontör
Vi söker personal med tidigare erfarenheter av kylmontage, vi söker dig som har ett driv för att utvecklas, hålla hög kvalité och arbeta med kroppen och dina händer.
Arbetsbeskrivning.
Som kylmontör hos Sala Skåp kommer du arbeta med montage utav kylaggregat och installation av dessa på skåp riktade mot lastbilsbranschen
Arbetsuppgifterna består av flera olika moment i form av montering av aggregat, rördragning, lödning, provtryckning, läcksökning , hantering av köldmedia och dokumentation. Arbetsmoment utöver kylmontage kommer även vara förekommande så som skåpmontage på fordon.


Kvalifikationer
Vi söker dig som vill utvecklas inom kylteknik tillsammans med oss. Du behöver du vara tekniskt lagd och vi ser gärna att du har arbetad med kylteknik tidigare. För att lyckas i rollen som kyltekniker utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på kvalité och säkerhet. Du arbetar systematiskt och gillar att lösa problem. Du kommer att ingå i ett arbetslag därför behöver du ha en god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt.
Känner du att det är dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss med CV med ett personligt brev. Anställning sker löpande, tidsbegränsad anställning eller tillsvidare anställning sker efter överenskommelse.
Besök gärna våran hemsida för att se vad vi håller på med.
Sala Skåp är ISO certifierade inom Kvalité, miljö & Arbetsmiljö.
www.salaskap.se Visa mindre

Var med och bygg spåret till framtiden - nu söker vi en

Ansök    Apr 22    Infranord AB    Bantekniker
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Bantekniker Är du en positiv och flexibel bantekniker... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Bantekniker Är du en positiv och flexibel bantekniker med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på Dalabanan samt Bergslagspendeln. 


Bli en av oss! 

Till Infranords sammansvetsade gäng i Sala söker vi nu en kollega som vill bidra med sin problemlösande inställning och som trivs i ett varierat arbete utomhus. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor. 

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet.


Arbetsuppgifter :

Som Bantekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt med viss nybyggnation. Tjänsten innebär att du är delaktig i bangårdsombyggnader, spårbyggnation, spårsvetsning, räls- och slipersbyten. Att hantera och korrigera avvikelser som uppstår är en naturlig del av arbetet. Med stöd av din arbetsledare säkerställer du att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.

Kvalifikationer:

Banteknisk vidareutbildning liksom erfarenhet från järnvägsbranschen är meriterande. Men vi söker även dig som uppfyller nedan krav;

Har gymnasieutbildning 
Har B-körkort och det är meriterande med C-körkort samt behörighet att framföra spårgående fordon.
Är flexibel då resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer
Har möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det
Gillar fysiskt arbete då många arbetsuppgifter är fysiskt krävande. En godkänd hälsoundersökning är en del av rekryteringsprocessen.  
För tjänsten ser vi god service och professionellt bemötande som viktiga egenskaper för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Du är även van att planera, genomföra och följa upp ditt arbete för att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan.    Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder som och bidrar till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Ansökan :

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se. Visa mindre

Planeringsingenjör

Ansök    Apr 26    Sala kommun    Arbetsledare, anläggning
Planeringsingenjör VA/Gata Till enheten Gata/Park/Teknisk service söker vi nu dig som vill jobba som planeringsingenjör. Om företaget Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till drygt 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Gata/Park/Te... Visa mer
Planeringsingenjör VA/Gata

Till enheten Gata/Park/Teknisk service söker vi nu dig som vill jobba som planeringsingenjör.


Om företaget

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till drygt 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Gata/Park/Teknisk service är en av enheterna inom Tekniska kontoret, som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Tekniska kontoret har totalt ca 180 anställda varav ca 40 är placerade på enheten Gata/Park/Teknisk service. Enheten Gata/Park ansvarar för drift, underhåll, nybyggnad, ombyggnad och skötsel av gator, vägar, parker, lekplatser, grönytor samt förvaltar kommunens skogsinnehav. Teknisk service ansvarar bland annat för kommunens- centralförråd, bilinnehav, mm. På uppdrag av andra enheter inom kontoret sköter Gata/Park drift, underhåll och nyanläggning av vatten- och avloppsledningsnätet, drift och underhåll av Gruvans vattensystem och grönyteskötsel på förskolor, skolor och äldreboenden.

 

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är planering och arbetsledning av olika typer av investeringsprojekt, drift och underhållsåtgärder inom VA-nätet och till viss del gatuverksamheten. Du kommer jobba i ett nära samarbete med övriga planeringsingenjörer och vara delaktig i allt som händer inom enheten. Du kommer även ha ett nära samarbete med entreprenörer samt projektörer, både internt och externt. Kontakt med kommunmedborgarna är ofta förekommande.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Exempel på jobb som kan förekomma på beredskapstid är vattenläckor, avloppsstopp, omkullblåsta träd, vinterväghållning mm.

                                          

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av drift och investeringar inom VA/gata. Du ska ha god samarbetsförmåga då tjänsten innebär täta samarbeten både inom enheten och med andra enheter inom Tekniska kontoret.
Du behöver ha initiativförmåga och förmåga att självständigt planera ditt eget och personalens arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Krav
Projekt- och arbetsledning inom VA/Gata.
Kunskaper i CAD och GIS-system.
B-körkort


Meriterande  
Offentlig upphandling LOU.


Anställningsvillkor
Heltid/Tillsvidare
Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas

Som tillsvidareanställd medarbetare i Sala kommun får du friskvårdsbidrag 2000 kr/år

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 22 maj 2022.
Ansökan sker via Sala kommuns hemsida sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande.


Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Enhetschef, Kent Karlsson, 0224-747587, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Vision, Malin Bäcklund Baard, 0224-747329, [email protected]

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Golvläggare

Ansök    Jun 26    AB Golv & Tak    Golvläggare
AB Golv & Tak i Västerås söker nu självgående golvläggare för arbete i Västerås med omnejd. Vi är ett familjeägt företag som alltid försöker sätta kunden och medarbetaren i fokus. Våra arbeten innefattar både RAM-avtal, ROT-renoveringar, entreprenader, men även arbete åt privatpersoner. Vi är idag 25 stycken anställda och hoppas verkligen att just du vill bli vår nya kollega. Vi söker dig som: Gillar att jobba självständigt Har yrkesbevis (eller fem års do... Visa mer
AB Golv & Tak i Västerås söker nu självgående golvläggare för arbete i Västerås med omnejd.
Vi är ett familjeägt företag som alltid försöker sätta kunden och medarbetaren i fokus.
Våra arbeten innefattar både RAM-avtal, ROT-renoveringar, entreprenader, men även arbete åt privatpersoner.
Vi är idag 25 stycken anställda och hoppas verkligen att just du vill bli vår nya kollega.
Vi söker dig som:
Gillar att jobba självständigt
Har yrkesbevis (eller fem års dokumenterad erfarenhet)
Innehar GVK
Har en positiv inställning till arbetet samt kollegor och kunder
Goda kunskaper i våtrumsarbete, väggmontage och golvslipning är meriterande
Har B-körkort

Känns detta som du? Visa mindre

Skogsmaskinlärare

Skogsmaskinlärare Ösby Naturbruksgymnasium Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Till Ösby Naturbruksgymnasium söker vi en skogslärare med inriktning mot avverkningsmaskiner med goda kunskaper och erfarenheter inom modernt skogsbruk.... Visa mer
Skogsmaskinlärare Ösby Naturbruksgymnasium

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Till Ösby Naturbruksgymnasium söker vi en skogslärare med inriktning mot avverkningsmaskiner med goda kunskaper och erfarenheter inom modernt skogsbruk.

Skolan bedriver idag två program, byggprogrammet med inriktningarna husbyggnad och måleri samt naturbruksprogrammet med inriktningarna smådjur/lantbruk/skog/häst. Ösby gård omfattar ca 240 ha åker med varierad växtodling samt djurhållning. Djurhållningen utgörs av en mjölkproduktion med ca 140 kor samt undervisningsstallar med hästar, suggor/smågris samt olika typer sällskapsdjur och djurparksdjur. Här finns även en större gårdsverkstad. Skolan arbetar med och sköter Sala kommuns skog på ca 5000 ha.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en skogsmaskinlärare till skogsprogrammet. Vi behöver en lärare med kompetens för att bedriva undervisning inom avverkningsmaskiner. Undervisningen omfattar både teori och praktik.

Utöver undervisning ingår normala läraruppdrag såsom mentorskap, klasskonferenser, deltagande i skolutvecklingen, föräldrakontakter, etc. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med övriga lärare med utveckling och genomförande av inriktningen på skogsprogrammet.På skogsprogrammet jobbar vi med ett  gemensamt ansvar för alla elever som går inom programmet. Det finns en uppdelning över vilken årskurs  man har ett eget ansvar över. Skolan har tillgång till Sala kommuns skogar på ca 5000 ha och är en del av kommunens skogsbruk. Skolan har tillgång till moderna skogsmaskiner, idag fem skotare och två skördare.

 


Kvalifikationer

Skogsmaskinlärare inom avverkningsmaskiner eller praktisk erfarenhet genom att ha arbetat inom detta område i många år. Du ska ha praktisk erfarenhet av arbete med modern teknik inom skogsbranschen.Du ska ha ett genuint intresse för lärande och pedagogik och känna ett stort engagemang i ungdomars utveckling. Stor vikt läggs på social kompetens och personlig lämplighet samt samarbetsförmåga. Det är önskvärt att du har pedagogisk utbildning eller tänker sig att genomföra det inom snar närtid.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidare eller allmän visstidsanställning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 mars 2022. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut. 


Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rektor Börje Andersson 0224-748043 [email protected]

Facklig kontakt: Lärarförbundet: Anders Nordvall 0224-748812
För mer information om vår skola eller kommun, www.osbygymnsium.se   www.sala.se 

 

Sala Kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Projektör till IP-Only Västmanland

Vill du arbeta i en föränderlig miljö med stort ansvar? Är du en nyfiken problemlösare som gillar sociala sammanhang och att skapa relationer? Då är denna tjänst för dig. Ansök idag! Om rollen I rollen som projektör hos IP-Only kommer du arbeta med projektering av fibernät samt förbereda för utbyggnationen av kommande fiberprojekt. Rollen innebär bland annat att undersöka marken på plats och arbeta på kontoret med dokumentation och uppföljning, likväl som ... Visa mer
Vill du arbeta i en föränderlig miljö med stort ansvar? Är du en nyfiken problemlösare som gillar sociala sammanhang och att skapa relationer? Då är denna tjänst för dig. Ansök idag!
Om rollen
I rollen som projektör hos IP-Only kommer du arbeta med projektering av fibernät samt förbereda för utbyggnationen av kommande fiberprojekt. Rollen innebär bland annat att undersöka marken på plats och arbeta på kontoret med dokumentation och uppföljning, likväl som mycket kontakt med både interna och externa parter. Inget projekt är det andra likt vilket betyder att du kommer få möjlighet att utvecklas inom en spännande bransch där rätt egenskaper är viktigare än lång erfarenhet.
Som projektör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innefatta:
Fältundersökningar i samband med schaktprojektering
Se över infrastruktur, anläggningsmetoder samt mark och – terrängförhållanden
Ansöka om relevanta tillstånd
Upprätta underlag till involverade entreprenörer
Delta i interna och externa möten

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för framtiden och dess utveckling inom nätverksinfrastruktur. Vi ser gärna att du är en person som aktivt gillar att ta initiativ i sociala sammanhang och har lätt för att skapa relationer. Vidare ser vi att du är en person som organiserar och planerar ditt arbete väl samt löser problem och ser logik och samband i olika situationer. Vi går mycket på personliga egenskaper men det är meriterande om du tidigare har utbildning inom relevant område.
Krav för tjänsten
Tidigare arbetslivserfarenhet inom fiber / bygg / mark & anläggning
B-körkort
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Eftergymnasial utbildning inom fiber alternativt ingenjörsutbildning / nätverkstekniker
Genomförd BAS U/P samt erfarenhet av CAD

Om IP-Only
IP-Only grundades 1999 och är norra Europas ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med utgångspunkt i de stabila fibernäten utvecklas produkter och lösningar som kopplar upp och ihop Sverige och Norden. IP-Only vill bygga ett hållbart fibernät som bidrar till den digitala utvecklingen och verkar för att alla ska få tillgång till fiber.
Tillsammans arbetar cirka 600 medarbetare från norr till söder med framåtanda och engagemang i en starkt föränderlig miljö. I samarbete med regioner, kommuner, organisationer och privatpersoner bygger IP-Only idag fiber till hushåll, företag och offentlig sektor i såväl städer som på landsbygden.
Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ansvarsområde: Västmanland
Placeringsort: Uppsala (Placeringsort kan diskuteras med kund)
Uppdragsform: Konsultuppdrag på heltid med möjlighet att rekryteras, vilket innebär att du kommer att bli anställd av Stegra Rekrytering och uthyrd till IP–Only med goda möjligheter till att uppdraget övergår till en anställning direkt hos IP-Only.
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 076-023 02 17 eller [email protected]
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Visa mindre

Junior Projektör till IP-Only Västmanland

Vill du arbeta i en föränderlig miljö med stort ansvar? Är du en nyfiken problemlösare som gillar sociala sammanhang och att skapa relationer? Då är denna tjänst för dig. Ansök idag! Om rollen I rollen som projektör hos IP-Only kommer du arbeta med projektering av fibernät samt förbereda för utbyggnationen av kommande fiberprojekt. Rollen innebär bland annat att undersöka marken på plats och arbeta på kontoret med dokumentation och uppföljning, likväl som ... Visa mer
Vill du arbeta i en föränderlig miljö med stort ansvar? Är du en nyfiken problemlösare som gillar sociala sammanhang och att skapa relationer? Då är denna tjänst för dig. Ansök idag!
Om rollen
I rollen som projektör hos IP-Only kommer du arbeta med projektering av fibernät samt förbereda för utbyggnationen av kommande fiberprojekt. Rollen innebär bland annat att undersöka marken på plats och arbeta på kontoret med dokumentation och uppföljning, likväl som mycket kontakt med både interna och externa parter. Inget projekt är det andra likt vilket betyder att du kommer få möjlighet att utvecklas inom en spännande bransch där rätt egenskaper är viktigare än lång erfarenhet.
Som projektör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innefatta:
Fältundersökningar i samband med schaktprojektering
Se över infrastruktur, anläggningsmetoder samt mark och – terrängförhållanden
Ansöka om relevanta tillstånd
Upprätta underlag till involverade entreprenörer
Delta i interna och externa möten

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för framtiden och dess utveckling inom nätverksinfrastruktur. Vi ser gärna att du är en person som aktivt gillar att ta initiativ i sociala sammanhang och har lätt för att skapa relationer. Vidare ser vi att du är en person som organiserar och planerar ditt arbete väl samt löser problem och ser logik och samband i olika situationer. Vi går mycket på personliga egenskaper men det är meriterande om du tidigare har arbetslivserfarenhet / utbildning inom relevant område.
Krav för tjänsten
B-körkort
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare arbetslivserfarenhet inom fiber / bygg / mark & anläggning
Eftergymnasial utbildning inom fiber alternativt ingenjörsutbildning / nätverkstekniker
Genomförd BAS U/P samt erfarenhet av CAD

Om IP-Only
IP-Only grundades 1999 och är norra Europas ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med utgångspunkt i de stabila fibernäten utvecklas produkter och lösningar som kopplar upp och ihop Sverige och Norden. IP-Only vill bygga ett hållbart fibernät som bidrar till den digitala utvecklingen och verkar för att alla ska få tillgång till fiber.
Tillsammans arbetar cirka 600 medarbetare från norr till söder med framåtanda och engagemang i en starkt föränderlig miljö. I samarbete med regioner, kommuner, organisationer och privatpersoner bygger IP-Only idag fiber till hushåll, företag och offentlig sektor i såväl städer som på landsbygden.
Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ansvarsområde: Västmanland
Placeringsort: Uppsala (Placeringsort kan diskuteras med kund)
Uppdragsform: Konsultuppdrag på heltid med möjlighet att rekryteras, vilket innebär att du kommer att bli anställd av Stegra Rekrytering och uthyrd till IP–Only med goda möjligheter till att uppdraget övergår till en anställning direkt hos IP-Only.
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 076-023 02 17 eller [email protected]
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Visa mindre

Fordonsförare

Maskinförare till Tekniska kontoret Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till drygt 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Gata/Park/Teknisk service är en av enheterna inom Tekniska kontoret, som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Tekn... Visa mer
Maskinförare till Tekniska kontoret

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till drygt 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Gata/Park/Teknisk service är en av enheterna inom Tekniska kontoret, som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Tekniska kontoret har totalt ca 180 anställda varav ca 40 är placerade på enheten Gata/Park/Teknisk service. Enheten gata/Park ansvarar för drift, underhåll, nybyggnad, ombyggnad och skötsel av gator, vägar, parker, lekplatser, grönytor samt förvaltar kommunens skogsinnehav. Teknisk service ansvarar bland annat för kommunens- centralförråd, bilinnehav, mm. På uppdrag av andra enheter inom kontoret sköter Gata/Park drift, underhåll och nyanläggning av vatten- och avloppsledningsnätet, drift och underhåll av gruvans vattensystem och grönyteskötsel på förskolor, skolor och äldreboenden. Enheten sköter även ett flertal enskilda vägar.

Till enheten Gata/park/Teknisk service söker vi nu dig som vill jobba som maskinförare.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av körning av olika typer av maskiner, till att börja med i huvudsak Jordbrukstraktor med sopmaskin. Andra maskiner som kan bli aktuella är exempelvis lastmaskin och redskapsbärare. I vissa tillfällen kan det även bli att du får hoppa in som anläggare.

Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har vana av att köra alla typer av traktorer, redskapsbärare och lastmaskiner. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av den här typen av arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har gått utbildningen Arbete på väg steg1, har förarbevis för lastmaskin och c-körkort.

Som person är du flexibel, noggrann och pålitlig. I rollen som maskinförare kommer du att ha kontakt med många olika människor så det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och att du trivs med att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning
Heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas
Provanställning kan komma att tillämpas
Beredskap ingår i tjänsten

Ansökan
Ansök senast den 9 Mars 2022. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta är du välkommen att kontakta:
Tony Jigehamn, Planeringsingenjör, tfn. 0224-74 75 06, e-post [email protected]
Bo Jonsson, Planeringsingenjör, tfn. 0224-74 75 03, e-post [email protected]


Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, expedition tfn. 0224-74 70 91

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Jan 21    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Arbetsledare till Peab i Södra Dalarna Vi har just nu ett flertal nya projekt som skall uppföras i Södra Dalarna och söker dig som har en lokal förankring eller för övrigt kan tänka sig att jobba i hos oss i ett byggprojekt i Södra Dalarna. Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Peab vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arb... Visa mer
Arbetsledare till Peab i Södra Dalarna

Vi har just nu ett flertal nya projekt som skall uppföras i Södra Dalarna och söker dig som har en lokal förankring eller för övrigt kan tänka sig att jobba i hos oss i ett byggprojekt i Södra Dalarna.

Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Peab vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att ha ett stort ansvar för byggarbeten i våra projekt, vilket innebär att du leder våra arbeten så att alla i laget att jobbar mot samma mål, arbetar i en säker arbetsmiljö och har fokus på kvalitet och miljö. Du kommer att arbeta nära platschefen som du också rapporterar till. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta i produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Därutöver kommer du att ansvara för styrning och samordning av underentreprenörer.

Om dig

Vi söker dig som

- har bygg/anläggningsteknisk utbildning alt relevant teknisk utbildning.
- har minst två års erfarenhet av arbetsledande befattning alternativt annan ledarskapserfarenhet från olika former av byggproduktion och byggsektorn
- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- har B-körkort
- har god datorvana

Du är en person som driver resultat och uppfyller mål. Du drar nytta av tidigare data, analys och erfarenhetsåterföring i ditt arbete. Vi tror vidare att du som uppskattar att få vara med där det händer kommer att trivas extra bra som arbetsledare hos oss. Du lär dig kontinuerligt i vardagen och utvecklar dig själv. Du bygger personliga relationer inom verksamheten. Arbetet kräver vidare att du är en person som agerar ärligt och plikttroget samt med integritet. Du får ditt driv och din motivation av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team.

Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan.

Urval sker löpande och vi kan därför komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lindskog på telefonnummer: 0733-339338 eller via e-post [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Servicekoordinator till BGE i Sala

BGE växer och vi söker en Servicekoordinator till Sala Du erbjuds en tjänst i ett företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på våra tjänster är stor och kunderna är främst privata men vi har även offentliga kunder. BGE är ett av flera bolag som ingår i ENWELL-gruppen, som är störst i Sverige på bergvärme. Vattenfall är vår majoritetsägare. Vi levererar helhetslösningar inom bergvärme, jordvärme, lu... Visa mer
BGE växer och vi söker en Servicekoordinator till Sala

Du erbjuds en tjänst i ett företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på våra tjänster är stor och kunderna är främst privata men vi har även offentliga kunder.

BGE är ett av flera bolag som ingår i ENWELL-gruppen, som är störst i Sverige på bergvärme. Vattenfall är vår majoritetsägare. Vi levererar helhetslösningar inom bergvärme, jordvärme, luft/luftvärme, luft/vattenvärme, frånluftsvärme, sjövärme och solceller, och utför borrning av vattenbrunnar. Allt till marknadens bästa priser och garantier.
BGE utmärker sig från många andra konkurrenter tack vare att vi levererar hela vägen inom vatten, energi och värme – från rådgivning till installation och service.

Arbetsuppgifter
Som servicekoordinator verkar du som spindeln i nätet på företaget. Till största delen kommer du jobba med kundservice och boka in tekniker på kundbesök. Även en del administrativt arbete som offertskrivning, materialbeställning och kunduppföljning ingår i tjänsten. Du behöver inte ha erfarenhet inom värmepumpsbranschen sedan tidigare, så länge du har rätt personlighet och driv så hjälper vi till med resten. Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Sala.
Förutom att vi är ett gäng med glada och positiva människor vill vi låta varje individ utvecklas och utbildas i takt med att företaget växer. Vi brinner för värmepumpar. Vi erbjuder våra kunder lösningar på att minska sina värmekostnader och sitt miljöslitage till en tredjedel, ofta än mer. Och dessutom driftsäkerhet och tillgänglighet om något skulle hända ändå.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har följande egenskaper: Du har en positiv attityd, är serviceminded och är nyfiken på nya utmaningar
Du gillar att vara med där det händer
Du arbetar strukturerat och ser möjligheter
Du är en initiativtagare med eget driv.
Hos oss ges du möjligheten att arbeta med kollegor i BGE med ett av de ledande varumärken då vi är ett IVT-center.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bessing, 0736-264750 och Josefin Chapovalova, 076-000 11 97.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre

Vi söker en vass projekt/arbetsledare med driv

OBS! -ansökningar till eller frågor om tjänsten skall skickas på mail till [email protected]. Skicka med CV och en personlig beskrivning så hör jag av mig. Finntorpet Bygg & Konsult AB är ett privatägt bygg och anläggningsföretag med säte i Sala. Vi tar på oss helhetslösningar inom husbyggnation och anläggningsarbeten, om och tillbyggnationer och specialkonstruktioner mot såväl företag som privatkunder. Vi söker dig som jobbat några år som h... Visa mer
OBS! -ansökningar till eller frågor om tjänsten skall skickas på mail till [email protected]. Skicka med CV och en personlig beskrivning så hör jag av mig.
Finntorpet Bygg & Konsult AB är ett privatägt bygg och anläggningsföretag med säte i Sala. Vi tar på oss helhetslösningar inom husbyggnation och anläggningsarbeten, om och tillbyggnationer och specialkonstruktioner mot såväl företag som privatkunder.
Vi söker dig som jobbat några år som hantverkare inom bygg och några år som arbetsledare/byggledare på byggen.
Du har åtminstone börjat nosa på projektledning av hela byggen av villor, radhus, lägenheter eller industrihallar -eller så har du redan hunnit jobba som det i några år.
Finntorpet är en mindre byggfirma där "alla hugger i" vid behov och vi har ingen prestige i att ibland bära klinker även om det egentligen inte står i vår arbetsbeskrivning -vi gör det som krävs helt enkelt.
Vi söker dig som på ett strukturerat sätt kan planera och följa upp projekten arbetsmässigt och ekonomiskt och tycker om att ta helhetsansvar. Samtidigt älskar du att fortfarande vara på plats på bygget och bidra med din kropp och själ på plats bland våra hantverkare och du tar gärna kunddialogen både med privatkunder och företagskunder.
Är du en erfaren räv som vill göra något nytt eller är du en lite yngre förmåga som känner att du har talangen -SÖK TJÄNSTEN!
Mvh
Niklas Nordström
Personalchef, Finntorpet Bygg & Konsult AB Visa mindre

Senior Project Manager för leveransprojekt inom Pump

Sedan Metso Minerals sammanslagning med Outotec har efterfrågan på våra projektlösningar inom pump konstant ökat. Med utgångspunkt i det bildades vår avdelning, Pumps Business Line. I samband med starten sattes ambitiösa mål på vart vi ville komma och vad vi skulle uträtta. På rekordtid har vi tagit oss dit med goda resultat och fina omdömen. Nu söker vi därför ytterligare en senior projektledare till vårt framgångsrika team för leveransprojekt inom pump. ... Visa mer
Sedan Metso Minerals sammanslagning med Outotec har efterfrågan på våra projektlösningar inom pump konstant ökat. Med utgångspunkt i det bildades vår avdelning, Pumps Business Line. I samband med starten sattes ambitiösa mål på vart vi ville komma och vad vi skulle uträtta. På rekordtid har vi tagit oss dit med goda resultat och fina omdömen. Nu söker vi därför ytterligare en senior projektledare till vårt framgångsrika team för leveransprojekt inom pump.

Jobbeskrivning

Som senior projektledare på Metso Outotec ingår du i ett globalt team och ni rapporterar till Head of Pump Delivery Pumps Business Line, placerad i Sala. Som projektledare äger du projektprocessen från tecknat kontrakt till leverans och du har det totala ansvaret för att verkställa, samordna, styra och genomföra projektet inom satta ramar. Utöver detta jobbar vi också med kontinuerligt utvecklingsarbete för våra projektprocesser i stort. Projekten är globala, interna så väl som externa och varierar i både omfattning och komplexitet. Vi jobbar med Microsoft och SAP.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som projektledare:
* Sätta upp projektet
* Koordinera och verkställa projektet
* Utveckla processer och verktyg

Kvalifikationer

För att passa jobbet som senior projektledare hos oss på Metso Outotec behöver du har flerårig erfarenhet av arbete som projektledare på produktägande bolag eller som konsult. Din förmåga att driva och utveckla leveransprojekt är mycket god. Du har teknisk förståelse och en akademisk examen inom teknik eller ekonomi. Projektledarcertifiering är önskvärt men inget krav. Du trivs i en global kontext och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver detta väger också dina personliga egenskaper tungt. En projektledare för oss är en handlingskraftig och engagerad person som med driv, målmedvetenhet och kommunikativ förmåga motiverar sig själv och andra att driva projektarbetet åt rätt håll på ett hållbart sätt.

Vi erbjuder

Vi är ett litet företag i det stora företaget. Beslutsvägarna är korta, lönsamheten god och vi jobbar tillsammans för nöjda kunder och gemensamma mål. I vår grupp finns driv, temp men också god koll på läget.

Hos Metso Outotec kan du också skapa en internationell karriär. Alla våra medarbetare är del av en global gemenskap som skapar möjligheter till nätverkande och samarbete med kollegor över hela världen. För oss är personalen är vår värdefullaste tillgång och vi satsar mycket på att investera i den. Det är viktigt för oss att du kan växa och uppnå din fullständiga potential. Vi förser dig med verktyg och stöd för din utveckling. Hos oss är det din ambition och ditt driv som sätter gränserna.

Ansökan och kontakt

Rekryteringen är ett samarbete mellan Metso Outotec och Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Edén på telefonnummer: 021-15 12 14 eller via e-post: [email protected].

Tjänsten söker du via Metso Outotecs karriärsida
https://careers.mogroup.com/job/Sala-Senior-Project-Manager/737182402/

Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-01-02. Vi tillämpar löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Mer om Metso Outotec
Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Genom att öka kundernas energi- och vatteneffektivitet, öka deras produktivitet och minska miljömässiga risker med vår expertis inom produkter och bearbetning, är vi rätt partner för positiv förändring.

Metso Outotec har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland och har över 15 000 anställda i över 50 länder. Proformaförsäljningen uppgick till cirka 4,1 miljarder euro 2019. Företaget är noterat på Helsingforsbörsen (Nasdaq Helsinki). mogroup.com, twitter.com/metsooutotec Visa mindre

Målarlärare timvikarie

Ansök    Nov 30    Sala kommun    Målare
Målarlärare timvikarie Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta Till Västmanlands Naturbruksgymnasium Ösby söker vi en Målarlärare med timanställning. Skolan bedriver idag två program, byggprogrammet med inriktningarna husbyggnad och må... Visa mer
Målarlärare timvikarie

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta

Till Västmanlands Naturbruksgymnasium Ösby söker vi en Målarlärare med timanställning.

Skolan bedriver idag två program, byggprogrammet med inriktningarna husbyggnad och måleri samt naturbruksprogrammet med inriktningarna djurvård/häst/lantbruk/skog. Ösby gård omfattar ca 240 ha åker med varierad växtodling samt djurhållning. Djurhållningen utgörs av en mjölkproduktion med ca 140 kor samt undervisningsstallar med hästar, suggor/smågris samt olika typer sällskapsdjur och djurparksdjur. Här finns även en större gårdsverkstad. Skolan arbetar med och sköter Sala kommuns skog på ca 5000 ha.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärkning inom måleriutbildningen. Undervisningen omfattar till större delen praktiskt arbete men kan även innehålla teoretiska delar.

På byggprogrammet jobbar vi med ansvar för alla elever som går på programmet. Det finns en uppdelning över vilken årskurs och yrkesutgång man har ansvar över. På skolan finns det en bygghall med bygg- gård för husbyggnadseleverna och en målarhall för målerieleverna.

Projekt eleverna jobbar med är anpassade efter vilken kurs som bedrivs. Nära sammarbete mellan inriktningarna måleri och husbyggnad.


Kvalifikationer

Helst utbildad målarlärare eller genom erfarenhet införskaffat dig goda praktiska kunskaper inom målerisektorn. Du ska ha praktisk erfarenhet av arbete med alla förkommande arbeten inom måleribranschen samt ett stort engagemang att arbeta med ungdomar.  

Anställningsvillkor
Timvikarie. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 17 dec 2021. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut. 
Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rektor Börje Andersson 0224-748043 [email protected]

Facklig kontakt:

Lärarförbundet: Anders Nordvall 0224-748812
För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se 

 

 

 

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskriande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Driftansvarig

Ansök    Nov 26    Sala kommun    Fastighetsingenjör
Driftansvarig till Fastighetsenheten i Sala Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 600 invånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. För mer information se www.sala.se. Fastighetsenheten är en av sex enheter som ingår i Tekniska kontoret. Då vår tidigare driftchef valt att gå vidare i sin yrkesbana, söker vi nu en ny driftansvarig. Vill du arbeta med att tillgodose de ... Visa mer
Driftansvarig till Fastighetsenheten i Sala

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 600 invånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. För mer information se www.sala.se.

Fastighetsenheten är en av sex enheter som ingår i Tekniska kontoret.

Då vår tidigare driftchef valt att gå vidare i sin yrkesbana, söker vi nu en ny driftansvarig. Vill du arbeta med att tillgodose de kommunala verksamheternas behov av ändamålsenliga lokaler och ansvara för att drift och underhåll sker på ett kostnadseffektivt sätt så är det här något för just dig.

Som driftansvarig kommer du att ha verksamhetsansvar för driftavdelningen, ansvara för att säkerställa kvaliteten i kommunens drift och skötsel, samt att på ett affärsmässigt sätt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet så ekonomiskt, kundvänligt, lokalresurs- och kostnadseffektivt som möjligt. Ditt fokus ligger på att leda och motivera personal och samarbetspartners. Andra arbetsuppgifter är ekonomianalyser, beräkning av nyckeltal, kostnads och fakturakontroller samt att ta fram underlag för upphandlingar av årsentreprenörer

Kvalifikationer:

Du skall ha en för tjänsten relevant utbildning eller erfarenhet som av oss bedöms som likvärdig. Du skall ha minst 3 års erfarenhet som fastighetsförvaltare, driftansvarig eller likvärdigt. Det är meriterande om du har arbetat med fastigheter i en kommunal verksamhet, samt att du har god vana med att arbeta i samverkansprojekt. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är nödvändiga och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som trivs med att ha flera arbetsuppgifter samtidigt och som kan ta egna initiativ och självständigt planerar ditt arbete. Vi vill också att du har ett strukturerat arbetssätt och en god samarbetsförmåga, du visar nyfikenhet och är intresserad av utveckling inom ditt område. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidaranställning

Tillträde enligt överenskommelse

Individuell lönesätning

Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Ansökan 

Ansökan senast 2021-12-13, Vi tar inte emot anökaningar via e-post

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Åsa Eriksson, Fastighetschef, tfn 0224-747911

Fackliga kontaktpersoner:

Vision Stefan Blomkvist, tfn 0224-747932

Kommunal, tfn 0224-747083 Visa mindre

Bygglovshandläggare/Byggnadsinspektör

Ansök    Nov 2    Sala kommun    Byggnadsingenjör
Sala och Heby kommuner i Västmanland och Uppland har tillsammans c:a 37 000 invånare. Byggenheten har 14 medarbetare som ansvarar för myndighetsutövning inom byggområdet samt för bostadsanpassningsbidrag. Anställningen är förlagd i Sala kommun. Byggenheten behöver nu anställa två handläggare. Arbetsuppgifter Tjänsten som bygglovhandläggare/byggnadsinspektör innebär handläggning av bygglovansökningar och anmälningsärenden men även tillsynsuppgifter i enli... Visa mer
Sala och Heby kommuner i Västmanland och Uppland har tillsammans c:a 37 000 invånare. Byggenheten har 14 medarbetare som ansvarar för myndighetsutövning inom byggområdet samt för bostadsanpassningsbidrag. Anställningen är förlagd i Sala kommun. Byggenheten behöver nu anställa två handläggare.


Arbetsuppgifter
Tjänsten som bygglovhandläggare/byggnadsinspektör innebär handläggning av bygglovansökningar och anmälningsärenden men även tillsynsuppgifter i enlighet med reglerna i plan- och bygglagstiftningen. Tjänsten innefattar även information och rådgivning till allmänheten. Handläggningen av ärenden sker oftast utan uppdelning från inkommen ansökan till slutbesked. En stor del av arbetet består i att tillämpa gällande lagstiftning. En enkel, effektiv och medborgarvänlig ärendehantering eftersträvas och förutsätter ett bra samarbete, inom arbetsgruppen och med andra verksamheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad bygglovshandläggare, byggnadsingenjör, bebyggelseantikvarie, arkitekt, jurist inom fastighetsrätt eller har annan utbildning eller erfarenhet som av oss bedöms som likvärdig. Kompetens från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du måste ha god samarbetsförmåga, men även kunna arbeta självständigt. Du har en utåtriktad läggning och är serviceorienterad. Du tycker om att arbeta på ett konsultativt sätt och anser att dialog är ett redskap för att nå goda lösningar. Du är strukturerad men flexibel, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och omprioritera vid behov. Du har god kommunikationsförmåga och behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tjänsten kan komma att anpassas efter kompetens. B-körkort och vana att köra bil krävs.

Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidareanställning
Individuell lönesättning tillämpas

Flextidsavtal finns

Ansökan 
Ansök senast den 21 november 2021. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. 
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Gabriel Lidström, enhetschef byggenheten, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Sveriges ingenjörer, Josefine Hagström, [email protected]
Vision, Annelie Wennberg, [email protected]
Sveriges arkitekter, Patrik Fredlund, [email protected]

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Servicekoordinator till BGE i Sala

BGE växer och vi söker en Servicekoordinator till Sala Du erbjuds en tjänst i ett företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på våra tjänster är stor och kunderna är främst privata men vi har även offentliga kunder. BGE är ett av flera bolag som ingår i ENWELL-gruppen, som är störst i Sverige på bergvärme. Vattenfall är vår majoritetsägare. Vi levererar helhetslösningar inom bergvärme, jordvärme, lu... Visa mer
BGE växer och vi söker en Servicekoordinator till Sala

Du erbjuds en tjänst i ett företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på våra tjänster är stor och kunderna är främst privata men vi har även offentliga kunder.

BGE är ett av flera bolag som ingår i ENWELL-gruppen, som är störst i Sverige på bergvärme. Vattenfall är vår majoritetsägare. Vi levererar helhetslösningar inom bergvärme, jordvärme, luft/luftvärme, luft/vattenvärme, frånluftsvärme, sjövärme och solceller, och utför borrning av vattenbrunnar. Allt till marknadens bästa priser och garantier.
BGE utmärker sig från många andra konkurrenter tack vare att vi levererar hela vägen inom vatten, energi och värme – från rådgivning till installation och service.

Arbetsuppgifter
Som servicekoordinator verkar du som spindeln i nätet på företaget. Till största delen kommer du jobba med kundservice och boka in tekniker på kundbesök. Även en del administrativt arbete som offertskrivning, materialbeställning och kunduppföljning ingår i tjänsten. Du behöver inte ha erfarenhet inom värmepumpsbranschen sedan tidigare, så länge du har rätt personlighet och driv så hjälper vi till med resten. Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Sala.
Förutom att vi är ett gäng med glada och positiva människor vill vi låta varje individ utvecklas och utbildas i takt med att företaget växer. Vi brinner för värmepumpar. Vi erbjuder våra kunder lösningar på att minska sina värmekostnader och sitt miljöslitage till en tredjedel, ofta än mer. Och dessutom driftsäkerhet och tillgänglighet om något skulle hända ändå.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har följande egenskaper: Du har en positiv attityd, är serviceminded och är nyfiken på nya utmaningar
Du gillar att vara med där det händer
Du arbetar strukturerat och ser möjligheter
Du är en initiativtagare med eget driv.
Hos oss ges du möjligheten att arbeta med kollegor i BGE med ett av de ledande varumärken då vi är ett IVT-center.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bessing, 0736-264750 och Josefin Chapovalova, 076-000 11 97.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre

Byggprojektledare till Sala kommun

Ansök    Okt 19    Sala kommun    Byggnadsingenjör
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Tjänsten som byggprojektledare är placerad på Tekniska kontorets Fastighetsenhet, som har uppdraget att tillgodose kommunens verksamheter med ändamålsenliga lokaler. Enheten förvaltar kommunägda fastigheter, hyr in lägenheter och lokaler samt bygger om och bygger nytt för att tillgodose... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare.

Tjänsten som byggprojektledare är placerad på Tekniska kontorets Fastighetsenhet, som har uppdraget att tillgodose kommunens verksamheter med ändamålsenliga lokaler. Enheten förvaltar kommunägda fastigheter, hyr in lägenheter och lokaler samt bygger om och bygger nytt för att tillgodose verksamheternas behov. Vi är i dag 30 medarbetare och behöver nu förstärka vår enhet med ytterligare en byggprojektledare. Som byggprojektledare kommer du att arbeta med projektledning av ny-, om-, och tillbyggnadsprojekt i hela kommunen.

Arbetsuppgifter


Som byggprojektledare kommer du att vara fullt involverad i de projekt du tilldelas från det att projektet startas upp tills det är besiktat, färdigställt och överlämnat till Fastighetsenhetens driftavdelning. Det innefattar bland annat att vara delaktig i framtagande av förfrågningsunderlag och att ansvara för att planera, organisera och samordna alla de olika aktörer, arbetsuppgifter och roller som rör projektet under dess samtliga faser.

Som byggprojektledare har du mycket externa och interna kontakter som samordnas och förmedlas till projektorganisationen. Du tar kontakt och samarbetar med myndigheter, ansvarar för att satt projektbudget hålls och redovisar och rapporterar uppåt i organisationen. Genom att vara utåtriktad och engagerad, skapar du relationer som leder till konstruktivt teamarbete och relationer som bygger på tillit och på affärsmässighet. Du skapar delaktighet och samsyn kring projektets gemensamma mål och har projektets bästa i fokus.

Du är den som driver och planerar projektets olika mötesforum, skriver protokoll, projektplan, projektrapporter, presentationer och håller föredragningar för vår politiska nämnd. Du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska språket och kunna uttrycka dig väl, både i tal och i skrift.

Kvalifikationer


Vi vill att du har en ingenjörsutbildning motsvarande gymnasienivå, har några års erfarenhet inom bygg- och/eller fastighetsbranschen samt besitter en administrativ förmåga. Vi ser det som meriterande att du har en godkänd utbildning gällande Bas-P/Bas-U. Utbildningen ska ha genomförts under de senaste 5 åren och du har erfarenhet av att arbeta med dessa frågor. Då utvecklingen inom byggbranschen mer och mer går mot en digitalisering och användning av både digitala lösningar och plattformar, ses det som meriterande om du har erfarenhet, god förståelse för och kunskap inom data/IT/digitalisering. Då våra byggnader är spridda över hela kommunen behöver du ha B-körkort.

Vi söker dig som har ett eget driv i arbetet och som har förmågan att se till helheten och att planera i flera led. Du arbetar strukturerat, noggrant och har förmågan att fatta beslut och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god förmåga att anpassa dig efter ändrade omständigheter och kan även hantera stressade situationer. Du är aktiv, drivande och ansvarstagande under både projekterings- och byggfasen och du anser att de bästa lösningarna och de bästa resultaten är sprungna ur gott samarbete och samverkan. Du har hög kommunikativ förmåga och är duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer, vilket ställer krav på personlig mognad.

Hos oss är det viktigt att vi trivs tillsammans då vi är en organisation som arbetar nära varandra, där vi hjälper och stöttar varandra med både kompetens och en positiv attityd. Hos oss har alla ett ansvar att bidra till en positiv och trivsam stämning. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp och du är prestigelös i både ditt yrkesutövande likväl som i samspelet med dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid/dagtid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk

Ansökan
Ansök senast 2021-11-15.

Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Projektchef, Urban Ekström, 0224-74 79 36, [email protected]
Bitr. enhetschef, Margareta Furenmo, 0224-74 74 02, [email protected] 

Fackliga kontaktpersoner:
Vision, Stefan Blomkvist, 0224-74 79 32, [email protected] 

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Snickare

Ansök    Sep 6    Ls Jobbet AB    Träarbetare/Snickare
Det går bra nu. FÖ Bygg befinner i en positiv och expansiv utveckling och vi har påbörjat ett flertal spännande projekt i regionen. Nu söker vi dig som är snickare och som tillsammans med oss vill bygga framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Arbetsuppgifter Som snickare hos oss kommer du att arbeta med förnyelse av miljonprogrammet samt nyproduktion och större om- och tillbyggnadsprojekt inom vård och skola. Våra projekt inom miljonprogramme... Visa mer
Det går bra nu. FÖ Bygg befinner i en positiv och expansiv utveckling och vi har påbörjat ett flertal spännande projekt i regionen. Nu söker vi dig som är snickare och som tillsammans med oss vill bygga framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.
Arbetsuppgifter
Som snickare hos oss kommer du att arbeta med förnyelse av miljonprogrammet samt nyproduktion och större om- och tillbyggnadsprojekt inom vård och skola. Våra projekt inom miljonprogrammet innefattar allt från lägenhetsrenoveringar till omfattande ombyggnationer med inslag av nyproduktion.
Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb med mycket bra förmåner, möjlighet att resa i tjänsten, en trivsam arbetsmiljö och ett arbetslag med bra teamkänsla – ett gäng kollegor som tycker om att jobba tillsammans! Dags att ta ett nytt steg i karriären och bygga framtiden i ett expansivt byggföretag med stort driv och engagemang?
Om dig
Vi söker främst dig som är en erfaren snickare. Kanske har du erfarenhet av både nybyggnationer och renoveringar. Yrkesbevis är ett krav. Utbildning inom/erfarenhet av Heta arbeten, Ställning, Säkra lyft, Saxlift eller HLR ser vi som starkt meriterande.
Som person är du trygg i de flesta arbetssituationer och bekväm med att ibland ta en roll som ledare. Eftersom vi alltid arbetar i team är din samarbetsförmåga mycket god. Givetvis är du också noggrann och kvalitetsmedveten. Du har stor social förmåga, eftersom du i ditt arbete ofta kommer att träffa våra slutkunder och kan bemöta dem schysst och inge förtroende.
B-körkort, god talad svenska samt datorvana är ett krav för tjänsten
Är du en duktig junior snickare är du förstås också välkommen att söka tjänsten.
Varför arbeta på FÖ Bygg?
På FÖ Bygg tror vi på att arbeta med egen anställd personal. Det ger oss större möjlighet att kvalitetssäkra vår verksamhet och öka förståelsen hos våra kunder. Vi är övertygade om att det ger rätt kvalitet, säkrare byggen och bättre arbetsmiljö.
Därför är det också viktigt att vår personal trivs och utvecklas. Hos oss på FÖ Bygg blir du en del av ett engagerat team med god sammanhållning. Här råder en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar. Alla är en del av FÖ Bygg och alla medarbetare ställer upp på de värderingar vi står för.
Organisationen är strukturerad med välutvecklade system, och vi har ett bra internt stöd. Vårt fokus är ständigt på långsiktighet, goda kundrelationer och kvalitet.
Vi arbetar löpande med erfarenhetsåterföring, för att tillsammans hitta bra lösningar till kommande etapper och projekt. Vi tror nämligen att din erfarenhet, delaktighet samt möjlighet att påverka leder till ett ökat engagemang.
Vad säger våra medarbetare om att arbeta hos oss?
"Varför jag trivs bra hos FÖ Bygg är bland annat för att vi jobbar tätt och tillsammans med varandra där alla stöttar alla för att ro alla projekt i land. Vi satsar på kvalitet och håller hög service mot våra kunder, vilket gör att vi är stolta över det vi gör. Vi är även tighta i teamet och har fester, gör resor och andra aktiviteter tillsammans – detta bidrar till en skön sammanhållning som gör att man trivs”, arbetsledare för FÖ Bygg.
Annat viktigt att veta
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:
Mattias Kvist, VD, 070-495 60 02, [email protected]
Sista ansökningsdag är 26 september men observera att rekryteringen sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.
Låter tjänsten intressant! Välkommen in med din ansökan!
Vi på FÖ Bygg är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och jämlikt företag och vi strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vi gärna både kvinnliga och manliga sökande, samt sökande från olika kulturella bakgrunder. Din ansökan sker helt i enlighet med GDPR.


Om arbetsgivaren - FÖ Bygg
FÖ Bygg är ägarlett byggföretag som erbjuder byggtjänster både för offentliga beställare och privatpersoner. Tillsammans med vårt moderbolag ByggConstruct åtar vi oss stora entreprenader inom vård, skola och bostäder runt om i Västmanland och Uppland. Men hjärtat, det har vi i Sala. Idag är vi ca 30 egna anställda medarbetare och har en omsättning på cirka 75 miljoner kr/år.
Tillsammans bygger vi för en hållbar framtid! Visa mindre

Underhållsingenjör affärsområde Värme

Om tjänsten På grund av våra stora investeringar och omfattande omvärldskrav inom miljö, kvalitet och säkerhet söker vi på Sala-Heby Energi AB en positiv och självgående underhållsingenjör till affärsområdet Värme. Placering i Sala på Silververket. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Underhållsingenjör ingår du i driftledningen inom Värme och det är du som leder utvecklingen i förändringen av vårat arbetssätt med underhåll. Du arbetar både självständigt och... Visa mer
Om tjänsten
På grund av våra stora investeringar och omfattande omvärldskrav inom miljö, kvalitet och säkerhet söker vi på Sala-Heby Energi AB en positiv och självgående underhållsingenjör till affärsområdet Värme. Placering i Sala på Silververket.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Underhållsingenjör ingår du i driftledningen inom Värme och det är du som leder utvecklingen i förändringen av vårat arbetssätt med underhåll. Du arbetar både självständigt och i tätt samarbete med kollegor och entreprenörer för att vårt strategiska, förebyggande och reaktiva underhåll utförs kostnadseffektivt och strukturerat på våra produktionsanläggningar och dess distributionsnät. Du har ett ekonomiskt ansvar med avseende på affärsområdets underhållsbudget och de utvecklingsprojekt som du driver.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap, underhållsarbete och att driva förbättringsprojekt. Meriterande är erfarenhet av att ansvara för en kostnadsbudget. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du känner dig trygg i rollen och vill ha ett varierat arbete där du får både utföra egna underhållsjobb men också leda andra i utförandet. Meriterande är om du har erfarenhet från energiproduktion, processindustri eller liknande. B-körkort är ett krav.

Du har en positiv grundsyn och förmåga att samarbeta såväl internt som externt med kunder och entreprenörer. Som person är du engagerad, har en god självinsikt och uthållighet. Du har lätt för att skapa förtroende, samarbete och relationer. Du har förmågan att ta tillvara på och utveckla medarbetarnas kompetens och drivkraft. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vidare är du strukturerad och organiserad och tar lätt till dig information som gör att du kommer till beslut.

Vilka är vi?
Sala-Heby Energi är en energikoncern ägd av Sala och Heby kommuner med ett tydligt uppdrag och drivkraft mot ett hållbart samhälle. Vi verkar i huvudsak i Sala och Heby kommuner med verksamheter inom elhandel, fjärrvärme, elnät och energieffektivisering. Vi är Den lokala kraften och erbjuder lokala kunder ett förnybart alternativ. Vi arbetar för att skapa möjligheter och att vårt arbete gör skillnad.

Sala Heby Energi är en arbetsgivare som värnar lika mycket om dig som medarbetare som våra kunder. Vår frisknärvaro är hög och vi månar mycket om trivseln på jobbet. För vårt arbete har vi erhållit en guldmedalj i kundbemötande från våra kunder.
SHE ägs av Sala och Heby kommuner.
Vi är ca.60 anställda fördelade på 3 bolag.
Vår affärsidé är att vara en långsiktig modern hållbar energikoncern inom i huvudsak Sala och Heby kommuner.
I vår egen verksamhet är vi 100% fossilfria.
Vår omsättning uppgår till ca.300 mkr.


Låter det intressant?
Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast den 26 september 2021.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till
anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Du skickar din ansökan till Affärsområdeschef Värme. För mer information om tjänsten kontakta:
Övrigt
Till rekryterings- och annonsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker morgondagens stjärna inom byggkonstruktion!

Finntorpet Bygg & Konsult AB är ett privatägt bygg och anläggningsföretag med säte i Sala. Vi tar på oss helhetslösningar inom husbyggnation och anläggningsarbeten, om och tillbyggnationer och specialkonstruktioner mot såväl företag som privatkunder. Vad vi söker Vi söker dig som ganska nyligen tagit examen inom byggteknik och konstruktion som har bestämt sig för att bli en av de bästa om några år -och är beredd att göra det som krävs för att bli just det.... Visa mer
Finntorpet Bygg & Konsult AB är ett privatägt bygg och anläggningsföretag med säte i Sala. Vi tar på oss helhetslösningar inom husbyggnation och anläggningsarbeten, om och tillbyggnationer och specialkonstruktioner mot såväl företag som privatkunder.
Vad vi söker
Vi söker dig som ganska nyligen tagit examen inom byggteknik och konstruktion som har bestämt sig för att bli en av de bästa om några år -och är beredd att göra det som krävs för att bli just det.
Du har ett brinnande intresse för bygg och har i din utbildning, sannolikt på högskolan, lärt dig grunderna i hus och fastighetskonstruktioner i trä, stål och betong och har en talang både för konstruktionsteknik och ritningar.
Att redan idag ta ett enklare konstruktionsuppdrag genom hela processen från bygglovshandlingar till specifika konstruktionsritningar som blir verklighet genom dina kollegor är inget som skrämmer dig så länge du har stödet från dina kollegor.
Vi lägger stor vikt på vem du är som person och att vi passar varandra men om du är driven på ett ödmjukt sätt, inte rädd för hugga i när det behövs och snabb på att lära dig nya saker är du antagligen rätt person för oss!
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en tjänst som junior konstruktör på Finntorpet Bygg & konsult där du får chansen att arbeta tätt tillsammans med vår ägare och VD som också är vår huvudkonstruktör. Till en början kommer du att bistå huvudkonstruktören med ritningar och beräkningar men dina uppgifter växer med dig!
Du kommer att ha vårt kontor & verkstad i Sala som huvudsaklig arbetsplats men du kommer självklart också vara en hel del ute på plats på våra projekt i Sala med omnejd.
Ta chansen att jobba med en av regionens skickligaste konstruktörer inom praktiskt byggnation med möjligheten att vara med på helheten i våra byggprojekt från start till mål.
Ta de första stegen mot att bli en av de bästa -tillsammans med oss på Finntorpet!
Tjänsten är en visstidstjänst men för rätt person kan den komma att bli permanent.
Vi behandlar ansökningar löpande. Visa mindre

VS-montör till Sala

Ansök    Aug 23    AB Infjärdens Värme    VVS-montör
IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar till både privatpersoner och företag. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Sala med en självgående montör. Om tjänsten På Sala-filialen har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare... Visa mer
IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar till både privatpersoner och företag. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Sala med en självgående montör.

Om tjänsten
På Sala-filialen har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.
Du kommer i perioder jobba både med VVS-service och små till större projekt. Så det är viktigt att du är mångsidig och flexibel. Våra serviceuppdrag ligger framför allt inom Sala, medan projekten finns utspritt inom en 5-10 mils radie från Sala.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör med några års erfarenhet. Det är viktigt att du är självgående. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.
B-körkort är ett krav
Meriterande: Heta Arbeten, Säker Vatten, Safe BuildingDet här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. På Sala-filialen kommer du till ett gäng där tjänstemän och montörer arbetar tätt tillsammans i en trevlig och familjär atmosfär.
Intresserad? Skicka ett mail med CV och till [email protected] och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Utredningsingenjör

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Samhällstekniska enheten ansvarar för förvaltning av kommunal infrastruktur. Cirka 70 procent av innevånarna är anslutna till det kommunala VA-nätet. Dricksva... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Samhällstekniska enheten ansvarar för förvaltning av kommunal infrastruktur. Cirka 70 procent av innevånarna är anslutna till det kommunala VA-nätet. Dricksvattenförsörjningen består av grundvatten från Badelundaåsen vilket förser kommunen från sex olika vattenverk. Vi har två allmänna reningsverk där den största delen renas i Sala. Vi har ett omfattande ledningsnät att förvalta. 

Sala kommun växer och ambitionen är att befolkningen ska fortsätta att öka. En hållbar VA-försörjning är en avgörande del i detta. I samband med exploateringar kommer större VA-utredningar att krävas för kapacitetsbehov samt status på det befintlig ledningsnät. Förtätning inom områden medför att andelen hårdgjorda ytor ökar och därmed också att mängden dagvatten som behöver avledas i ett redan hårt belastat dagvattennät. Problemet förstärks av fler och mer intensiva regn i klimatförändringarnas spår. Sala kommun har en hög ambition kring hållbar tillväxt och en önskan att dagvattnet ska användas som resurs i stadsplaneringen för att skapa vackra och funktionella miljöer. Till enheten söker vi nu en utredningsingenjör med inriktning Ledningsnät.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en erfaren utredningsingenjör för att bli en viktig kugge i arbetet att få Sala kommun att växa. I tjänsten ingår att samordna och driva VA-frågorna i det kommunala detaljplanearbetet. Tillsammans med övriga i VA-organisationen utreder du kapaciteter, ledningsrätter och behov av förstärkningar i befintlig anläggning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med några års relevant erfarenhet av utrednings- och/eller projekteringsarbete inom VA samt en relevant högskoleutbildning eller motsvarande inhämtad kompetens. Tidigare erfarenhet inom fysisk planläggning är meriterande. Då våra utredningar skrivs på svenska, som även är vårt arbetsspråk, är det angeläget att du behärskar språket flytande i både tal och skrift. B-körkort krävs eftersom du behöver kunna ta dig till olika platser i kommunen.

Som person är du lösningsorienterad och analytisk och tycker om att driva på processer och projekt. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i team. Du tycker om att dela med dig och stötta dina kollegor med din kunskap och att ta till dig av andras kunskap och erfarenheter. Att ha en god kommunikativ förmåga i tal och skrift är av stor vikt, då det i arbetet ingår mycket externa och interna kontakter med övriga verksamheter.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid
Individuell lönesättning tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Arbetstid dagtid, flextidsavtal finns
Provanställning kan komma att tillämpas

Tjänsten är säkerhetsklassad och slutkandidaten kommer därför att bli föremål för en säkerhetsprövning.

Ansökan
Ansök senast 2021-08-08
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Enhetschef, Mikael Viktorsson, tfn. 0224-74 79 60, [email protected]

Fackliga kontakter:
Jasmina Trokic, Sveriges Ingenjörer, tfn. 0224-74 73 25Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Takvårdare till LA Takvård

Takvårdsutförare Arbetsbeskrivning: På LA Takvård arbetar vi med att avlägsna mossa, alger och lav från taket mekaniskt med skrapa. Trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlas taket mot påväxt med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Efter varje behandlat tak så städar vi och tar med oss mossan därifrån. Utförarna hos LA Takvård har en central roll i företaget. Som takvårdare hos oss innebär att du utför takvård på ett korrekt sät... Visa mer
Takvårdsutförare


Arbetsbeskrivning:
På LA Takvård arbetar vi med att avlägsna mossa, alger och lav från taket mekaniskt med skrapa. Trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlas taket mot påväxt med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Efter varje behandlat tak så städar vi och tar med oss mossan därifrån.


Utförarna hos LA Takvård har en central roll i företaget.
Som takvårdare hos oss innebär att du utför takvård på ett korrekt sätt enligt handbok LA Takvård. Kontakten med kunden blir en stor del i arbetet och som utförare ansvarar för att kunden bemöts på ett professionellt och tillmötesgående sätt.
Därför ställer vi höga krav på dig som utförare vad gäller noggrannhet, problemlösning, effektivitet, samt att du alltid jobbar för att överträffa kundens förväntningar. Ni kommer att jobba tätt tillsammans som ett team med stort eget ansvar.
Utförarna är de som jobbar närmast slutkunden och är således företagets ansikte utåt. Mer information om företaget finner du på vår hemsida: www.takvard.se


Du bör kunna utrycka dig väl på svenska.
B-körkort är ett krav.
Jobbet är fysiskt och du bör inte vara höjdrädd!


Jobbet är säsongsbetonat. Intervjuer sker fortlöpande.


Arbetet utförs hela Västmanland.
Sökord:
Västerås, Köping, Kvicksund, Kungsör, Arboga, Kolsva, Hallstahammar, Surahammar, Sala, Norberg, Fagersta, Skinnskatteberg
#jobbjustnu Visa mindre

Veidekke Prefab söker montörer

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
I över 20 år har vi tillverkat produkter i fiberbetong åt kunder som Trafikverket, Flygvapnet, Telia, Vattenfall, Nokia, Ericsson och övrig byggindustri. 2012 började samarbetet mellan Recess och Veidekke för att utveckla Veidekke Max.

Vi tillverkar allt från egenutvecklade färdiga produkter – som vår Teknikbod – till husväggar, balkonger, miljöbodar och inredningsdetaljer för offentlig miljö. Veidekke Prefab är certifierade i TransQ. Vi är mycket noga med att alltid göra rätt val så vi följer vår miljöpolicy för en hållbar utveckling. Vi till­verkar produkter som kommer att användas i flera generationer och för oss är det naturligt att alltid tänka på kvalitet, miljöhänsyn och kostnadseffektivitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Montör hos Veidekke har du en vardag som präglas av tekniska utmaningar. Du ansvarar du för den dagliga monteringen av moduler. Arbetet innebär även truckkörning och travers.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. För rätt person kommer tjänsten övergå till en anställning direkt hos Veidekke
Arbetet utförs dagtid, måndag – fredag mellan kl.07:00-16:00


Din profil
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har känsla för teknik. Du har erfarenhet inom industri alternativt arbetat tidigare som snickare. Du kommer att arbeta tätt i team, vilket ställer krav på hög samarbetsförmåga. Som person är du ansvarstagande, flexibel och besitter hög problemlösningsförmåga.
Vidare ser vi gärna att du är kvalitetsmedveten eftersom det värdesätts högt på arbetsplatsen. För att klara av uppdraget måste du kunna tala och skriva på svenska obehindrat. Har du kunskaper inom Monitor och svetsning anses det som Meriterande
Uppdraget kräver att du innehar truck- och traverskort.


Ansökan
Är det dig vi söker? Då tar vi gärna emot din ansökan på www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2021-06-13. För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Jimmy Lindberg på 073-3512774 alternativt Julia Lindström på 073-3512766. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Naturbrukslärare - växtodling

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Till Västmanlands Naturbruksgymnasium Ösby söker vi en Naturbrukslärare med inriktning mot växtodling.

Skolan driver Ösby gård, som omfattar de verksamheter och resurser som behövs för den praktiska delen av utbildningen. Ösby gård omfattar ca 240 ha åker med varierad växtodling samt djurhållning. Djurhållningen utgörs av en mjölkproduktion med ca 140 kor samt undervisningsstallar med hästar, suggor/smågris samt olika typer sällskapsdjur och djurparksdjur. Här finns även en större gårdsverkstad. Skolan arbetar med och sköter Sala kommuns skog på ca 5000 ha.

Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärkning bland lärarna inom inriktningen lantbruk och söker en lärare inom växtodling. Vi söker dig med kompetens och vilja att bedriva undervisning både teoretisk och praktiskt i fält under årets alla perioder. Vi arbetar tillsammans i arbetslag och strävar efter att integrera teorin med det praktiska moment vi har tillgång till i driften på gården. Vi strävar också efter att ha en nära kontakt med branschen och ser gärna ett utökat samarbete mot lantbrukets intresseorganisationer och SLU.

Utöver undervisning ingår normala läraruppdrag såsom studiehandledarskap, klasskonferenser, deltagande i skolutvecklingen, föräldrakontakter, etc. Du kommer att vara del i ett arbetslag bestående av lärare och instruktörer som arbetar tillsammans med utveckling och genomförande av inriktningen lantbruk.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är växtodlingsagronom eller har annan likvärdig utbildning. Du bör ha praktisk erfarenhet av att arbeta med växtodling samt kunskap om dagens lantbruksmaskiner och den moderna teknik som finns att tillgå. Du är intresserad av vad som händer inom de Gröna Näringarna och har brett kontaktnät. Det är meriterande om du även har viss erfarenhet inom djurproduktion.

Det är önskvärt att du har pedagogisk utbildning eller att du kan tänka dig att utbilda dig inom närtid. Du som person ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap samt ta del av den kunskap som kollegorna kan erbjuda. Du har förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen och är öppen för att utveckla nya arbetsmetoder. Du är duktig på att etablera kontakt samt att bygga relationer med andra människor och känner ett stort engagemang i ungdomars utveckling.

Anställningsvillkor
Tillsvidare 100 %
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Provanställning kan komma att tillämpas

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 30 april.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta
Rektor Börje Andersson 0224-748043 [email protected]
Driftledare Cecilia Jareholm 0224-748801, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarnas Riksförbund 070-249 93 49

För mer information om vårt gymnasium och kommun. www.osbygymnasium.se  www.sala.se 

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Maskinförare till Tekniska kontoret

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till drygt 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Gata/Park är en av enheterna inom Tekniska kontoret, som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Tekniska kontoret har totalt ca 180 anställda varav ca 30... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till drygt 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Gata/Park är en av enheterna inom Tekniska kontoret, som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Tekniska kontoret har totalt ca 180 anställda varav ca 30 är placerade på enheten Gata/Park. Enheten ansvarar för drift, underhåll, nybyggnad, ombyggnad och skötsel av gator, vägar, parker, lekplatser, grönytor samt förvaltar kommunens skogsinnehav. På uppdrag av andra enheter inom kontoret sköter Gata/Park drift, underhåll och nyanläggning av vatten- och avloppsledningsnätet, drift och underhåll av gruvans vattensystem och grönyteskötsel på förskolor, skolor och äldreboenden. Enheten sköter även ett flertal enskilda vägar.

Till enheten Gata/park söker vi nu dig som vill jobba som maskinförare.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av körning av olika typer av maskiner som exempelvis jordbrukstraktor med sopmaskin, lastmaskin och redskapsbärare. I vissa tillfällen kan det även bli att du får hoppa in som anläggare.

Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har vana av att köra alla typer av traktorer, redskapsbärare och lastmaskiner. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av den här typen av arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har gått utbildningen Arbete på väg steg1 (nivå 1+2) samt har förarbevis för lastmaskin.

Som person är du flexibel, noggrann och pålitlig. I rollen som maskinförare kommer du att ha kontakt med många olika människor, så det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och att du trivs med att samarbeta med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning
Heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas
Provanställning kan komma att tillämpas
Beredskap ingår i tjänsten

Ansökan
Ansök senast den 22 februari 2021. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta är du välkommen att kontakta:
Tony Jigehamn, Planeringsingenjör, tfn. 0224-74 75 06, e-post [email protected]
Bo Jonsson, Planeringsingenjör, tfn. 0224-74 75 03, e-post [email protected]


Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, expedition tfn. 0224-74 70 91

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Entreprenadingenjör till Region Mitt

Ansök    Feb 23    Infranord AB    Entreprenadingenjör
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckl... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.  

Är du en noggrann och driven Entreprenadingenjör med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på region Mitt.

Arbetsuppgifter:

Som entreprenadingenjör arbetar du med att följa upp tilldelade uppdrag enligt vår affärsprocess. Du arbetar också med ekonomisk uppföljning, prognoser samt kalkylering i de olika uppdragen. En annan viktig uppgift är att bevaka kontraktshandlingar, medverka vid produktionsplanering och arbeta med projektstyrning. Du kommer också att ansvara för dokumentation såsom relationshandlingar och projektplaner samt delta vid byggmöten.

Som Entreprenadingenjör på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet. Arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner. Du är också en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Det finns många fördelar med att vara anställd på Infranord. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro. Som anställd har du möjlighet till ersättning för friskvårdsaktiviteter, individuell lönesättning samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har även avtal med företagshälsovården dit man kan vända sig vid arbetsrelaterad sjukdom

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenhet som entreprenadingenjör. Det är meriterande om du har god erfarenhet av projektstyrning, entreprenadjuridik och har god datorvana.

Du har också god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person har du god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.

Ansökan :

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

I Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på  www.Infranord.se Visa mindre

Byggnadarbetare

Vi söker 2 erfarna snickare till våra arbetsställen. Lön enligt ök. Arbeten i Mälardalen Första kontakt via mail [email protected] Visa mer
Vi söker 2 erfarna snickare till våra arbetsställen.
Lön enligt ök.
Arbeten i Mälardalen
Första kontakt via mail
[email protected] Visa mindre

High skilled project manager to Metso Outotec Sala

Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknologi, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Metso Outotecs huvudkontor ligger i Helsingfors i Finland, och företaget har mer än 15 000 anställda i över 50 länder. Vår ambition är att bli ett av de främsta företagen i branschen. Vi gör det möjligt med våra motiverade anställda som arbetar tillsammans mot det gemen... Visa mer
Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknologi, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Metso Outotecs huvudkontor ligger i Helsingfors i Finland, och företaget har mer än 15 000 anställda i över 50 länder.

Vår ambition är att bli ett av de främsta företagen i branschen. Vi gör det möjligt med våra motiverade anställda som arbetar tillsammans mot det gemensamma målet.

Vi söker en rutinerad projektledare redo för nästa steg i karriären. Hos oss får du driva leverensprojekt, interna såväl som externa, men också utveckla och skapa nya strukturer för vår projektverksamhet inom pump. Allt för att vi ska kunna möta en ökad efterfrågan av våra tjänster. Hos oss finns alla möjligheter!

Att jobba som projektledare

Projektledaren har det totala ansvaret för att verkställa, samordna, styra och genomföra projektet inom satta ramar. Du äger process från tecknat kontrakt till leverans. Utöver denna generella beskrivning ser vi inget behov av att rabbla arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi tror du har koll på vad jobbet innebär i sak. I stället vill vi fokusera på det som är utmärkande för oss. Vi är litet företag i det stora företaget. Beslutsvägarna är korta, lönsamheten god och vi håller ihop som team. Rollen är också helt ny. Här finns alltså potential för en spännande resa och en god chans till personlig utveckling. Vår förhoppning är att DU vill vara med och sätta din prägel på verksamheten för att vi gemensamt ska driva den framåt.

Den vi söker

Vi söker en skicklig, affärsdriven och förtroendeskapande projektledare som får saker att hända. En person som kan konsten att leverera vad som avtalats genom att samarbeta med andra. Med bakgrund i detta står din kommunikativa förmåga i centrum. Du trivs i föränderliga miljöer, gillar när det händer mycket och kan konsten att behålla fokus i ansträngda situationer.

Utöver detta hoppas vi att du:
* har eftergymnasial examen inom naturvetenskap, teknik, företagsekonomi eller annan likvärdig utbildning.
* har flerårig dokumenterad erfarenhet av projektledning.
* har goda kunskaper i Microsoft Office/O365, SAP och projektplaneringsverktyg.
* talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Det är meriterande om du:
* har branscherfarenhet.
* har kunskap inom teknik, ritningsläsning, inköp, tillverkning, kvalitet, konstruktion, avtalsvillkor- och avtalshantering, planering och uppföljning samt ekonomisk uppföljning och rapportering.

Vi erbjuder

* utmanade arbetsuppgifter som bidrar till utveckling av dig själv och verksamheten.
* en arbetsmiljö som präglas av vänlighet och respekt.
* möjlighet att vara och verka i en global kontext.
* ett arbete hos en branschledare inom ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinning.
* detta och mycket annat.

Mer information finns här

Ytterligare information

Rekryteringen görs i samarbete med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anna Edén via [email protected] alternativt 021-151214. Observera att ansökan sker via Metso Outotecs sida. Ansök här Visa mindre

Maskinförare/snöröjning

Ansök    Jan 25    Sala Småfix    Lastmaskinförare
#jobbjustnu Söker förare av jordbrukstraktor för snöröjning/halkbekämpning, arbetet är väderberoende så jobb finns vid snöfall o halka. Vana av maskinkörning är meriterande o att föredra körkort B är ett krav, långa pass vid snöfall 275kr/tim ink semers arbetet i surahammar Intresserad Ring Tommy Tel:0700907500 Visa mer
#jobbjustnu


Söker förare av jordbrukstraktor för snöröjning/halkbekämpning, arbetet är väderberoende så jobb finns vid snöfall o halka.


Vana av maskinkörning är meriterande o att föredra
körkort B är ett krav,
långa pass vid snöfall
275kr/tim ink semers
arbetet i surahammar
Intresserad Ring Tommy Tel:0700907500 Visa mindre

High skilled project manager to Metso Outotec Sala

Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknologi, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Metso Outotecs huvudkontor ligger i Helsingfors i Finland, och företaget har mer än 15 000 anställda i över 50 länder. Vår ambition är att bli ett av de främsta företagen i branschen. Vi gör det möjligt med våra motiverade anställda som arbetar tillsammans mot det gemen... Visa mer
Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknologi, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Metso Outotecs huvudkontor ligger i Helsingfors i Finland, och företaget har mer än 15 000 anställda i över 50 länder.

Vår ambition är att bli ett av de främsta företagen i branschen. Vi gör det möjligt med våra motiverade anställda som arbetar tillsammans mot det gemensamma målet.

Vi söker en rutinerad projektledare redo för nästa steg i karriären. Hos oss får du driva leverensprojekt, interna såväl som externa, men också utveckla och skapa nya strukturer för vår projektverksamhet inom pump. Allt för att vi ska kunna möta en ökad efterfrågan av våra tjänster. Hos oss finns alla möjligheter!

Att jobba som projektledare

Projektledaren har det totala ansvaret för att verkställa, samordna, styra och genomföra projektet inom satta ramar. Du äger process från tecknat kontrakt till leverans. Utöver denna generella beskrivning ser vi inget behov av att rabbla arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi tror du har koll på vad jobbet innebär i sak. I stället vill vi fokusera på det som är utmärkande för oss. Vi är litet företag i det stora företaget. Beslutsvägarna är korta, lönsamheten god och vi håller ihop som team. Rollen är också helt ny. Här finns alltså potential för en spännande resa och en god chans till personlig utveckling. Vår förhoppning är att DU vill vara med och sätta din prägel på verksamheten för att vi gemensamt ska driva den framåt.

Den vi söker

Vi söker en skicklig, affärsdriven och förtroendeskapande projektledare som får saker att hända. En person som kan konsten att leverera vad som avtalats genom att samarbeta med andra. Med bakgrund i detta står din kommunikativa förmåga i centrum. Du trivs i föränderliga miljöer, gillar när det händer mycket och kan konsten att behålla fokus i ansträngda situationer.

Utöver detta hoppas vi att du:
* har eftergymnasial examen inom naturvetenskap, teknik, företagsekonomi eller annan likvärdig utbildning.
* har flerårig dokumenterad erfarenhet av projektledning.
* har goda kunskaper i Microsoft Office/O365, SAP och projektplaneringsverktyg.
* talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Det är meriterande om du:
* har branscherfarenhet.
* har kunskap inom teknik, ritningsläsning, inköp, tillverkning, kvalitet, konstruktion, avtalsvillkor- och avtalshantering, planering och uppföljning samt ekonomisk uppföljning och rapportering.

Vi erbjuder

* utmanade arbetsuppgifter som bidrar till utveckling av dig själv och verksamheten.
* en arbetsmiljö som präglas av vänlighet och respekt.
* möjlighet att vara och verka i en global kontext.
* ett arbete hos en branschledare inom ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinning.
* detta och mycket annat.

Mer information finns här

Ytterligare information

Rekryteringen görs i samarbete med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anna Edén via [email protected] alternativt 021-151214. Observera att ansökan sker via Metso Outotecs sida Ansökan Visa mindre

Utredningsingenjör VA

Vackra Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och bra pendlingsavstånd från Uppsala, Enköping, Västerås och Eskilstuna. Samhällstekniska enheten ansvarar för förvaltning av kommunal infrastruktur. Cirka 70 procent av innevånarna är anslutna till det kommunala VA-nätet. Dricks... Visa mer
Vackra Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och bra pendlingsavstånd från Uppsala, Enköping, Västerås och Eskilstuna.

Samhällstekniska enheten ansvarar för förvaltning av kommunal infrastruktur. Cirka 70 procent av innevånarna är anslutna till det kommunala VA-nätet. Dricksvattenförsörjningen består av grundvatten från Badelundaåsen vilket förser kommunen från sex olika vattenverk. Vi har två allmänna reningsverk där den största delen renas i Sala. Vi har ett omfattande ledningsnät att förvalta. Till enheten söker vi nu en utredningsingenjör VA.

Arbetsuppgifter
Sala kommun växer och ambitionen är att befolkningen ska fortsätta att öka. En hållbar VA-försörjning är en avgörande del i detta. Du ansvarar för utredningar inom VA-området kopplat till våra långsiktiga strategier, nya anslutningar och inom specifika projekt. Du har en viktig samordnande roll inom VA-verksamheten i Sala gällande t.ex. VA-plan, taxa och samordning med plan- och byggverksamheten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller likvärdig yrkeslivserfarenhet. Erfarenhet av ekonomi, VA och juridik är ett krav. Som person tycker du om att samordna och driva på processer och har god vana att föra dialog med myndigheter och medborgare. Du är strukturerad i ditt arbete och har lätt för att samarbeta samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då svenska är vårt arbetsspråk på vilket våra utredningar skrivs är det angeläget att du behärskar språket flytande i både tal och skrift. B-körkort är ett krav eftersom resor förekommer i tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid.
Individuell lönesättning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstid dagtid, med flextidsavtal.
Provanställning kan komma att tillämpas.


Ansökan
Ansök senast 2020-09-27.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Enhetschef, Åsa Kling, tfn. 0224-74 75 61, [email protected]

Fackliga kontakter:
Jasmina Trokic, Sveriges Ingenjörer, tfn. 0224-74 73 25Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Maskinförare till samhällsbyggnadskontoret

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till drygt 22 900 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Gata/Park är en av enheterna inom Samhällsbyggnadskontoret som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Samhällsbyggnadskontoret har totalt ca 200 anställd... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till drygt 22 900 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Gata/Park är en av enheterna inom Samhällsbyggnadskontoret som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Samhällsbyggnadskontoret har totalt ca 200 anställda varav ca 30 är placerade på enheten Gata/Park. Enheten ansvarar för drift, underhåll, nybyggnad, ombyggnad och skötsel av gator, vägar, parker, lekplatser och grönytor. På uppdrag av andra enheter inom kontoret sköter Gata/Park drift, underhåll och nyanläggning av vatten- och avloppsledningsnätet, drift och underhåll av gruvans vattensystem och grönyteskötsel på förskolor, skolor och äldreboenden. Enheten sköter även ett flertal enskilda vägar och ansvarar för förvaltningen av kommunens skogsinnehav.

Till enheten Gata/park söker vi nu dig som vill jobba som maskinförare.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av körning av olika typer av maskiner som exempelvis lastmaskin, redskapsbärare, lastbil och eventuellt väghyvel. I vissa tillfällen kan det även bli att du får hoppa in som anläggare.

Då sandupptagning utförs med lastbil kan det bli aktuellt med skiftkörning.

Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förarbevis för lastmaskin, C-körkort och giltigt YKB. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av den här typen av arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har gått utbildningen Arbete på väg steg1 (nivå 1+2).

Som person är du flexibel, noggrann och pålitlig. I rollen som chaufför kommer du att ha kontakt med många olika människor så det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och att du trivs med att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning
Heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas
Provanställning kan komma att tillämpas
Beredskap ingår i tjänsten

Ansökan
Ansök senast den 23 oktober 2020. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta är du välkommen att kontakta:
Lena Karlsson, Enhetschef Gata/Park, tfn. 0224-74 73 52, e-post [email protected]
Tony Jigehamn, Planeringsingenjör, tfn. 0224-74 75 06, e-post [email protected]
 
Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, expedition tfn. 0224-74 70 91

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Byggnadsinspektör sökes för uppdrag med start omgående

Ansök    Nov 11    Public People AB    Byggnadskonsult
Klappar ditt hjärta lika varmt för den offentliga sektorn som vårt? Söker du ett arbete med kvalificerade och varierade uppdrag, attraktiva villkor och tillgång till nätverk med coaching och utbyte? Då tror vi att Public People kan vara platsen för dig. Vi söker nu Byggnadsinspektör/bygglovshandläggare som kan vara tillgängliga för uppdrag. Vi söker dig som är bygglovshandläggare eller byggnadsinspektör och du har tidigare erfarenhet av rollen. Det är me... Visa mer
Klappar ditt hjärta lika varmt för den offentliga sektorn som vårt? Söker du ett arbete med kvalificerade och varierade uppdrag, attraktiva villkor och tillgång till nätverk med coaching och utbyte? Då tror vi att Public People kan vara platsen för dig.

Vi söker nu Byggnadsinspektör/bygglovshandläggare som kan vara tillgängliga för uppdrag. Vi söker dig som är bygglovshandläggare eller byggnadsinspektör och du har tidigare erfarenhet av rollen. Det är meriterande om du har kunskaper inom CAD och/eller GIS. Det är en fördel om du har förståelse för hur en myndighet i en politiskt styrd organisation fungerar. Vi söker dig som är intresserad av konsultrollen och som kan snabbt kan komma in i ett nytt arbete. Som person är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och tillmötesgående med ett professionellt agerande. Du är samarbetsvillig och du ar-betar bra såväl enskilt som i grupp.

Vi har flera uppdrag som inte är tillsatta men vi söker primärt till dalarna.

Som medarbetare hos Public People blir du en viktig del av vårt kvalificerade nätverk med kompetenta, kvalitetsmedvetna och prestigelösa chefer/specialister som alla har sak gemensamt - viljan att bidra till och göra skillnad inom den offentliga sektorn, såväl i det lilla, i vardagen som i det stora, på samhällsnivå.

Vi på Public People har alla olika erfarenheter, profiler och kompetenser vilket gör att vi kompletterar varandra fint. Samtidigt enas vi alla, oavsett roll, kring vår värdegrund som speglas i allt vi gör: kvalitet, förtroende, prestigelöshet och hjärta.

Känner du igen dig i beskrivning och tycker du att det låter spännande? Varmt välkommen in med din ansökan Visa mindre

Byggnadarbetare

Vi söker 2 erfarna snickare till våra arbetsställen. Lön enligt ök. Arbeten i Mälardalen Första kontakt via mail [email protected] Visa mer
Vi söker 2 erfarna snickare till våra arbetsställen.
Lön enligt ök.
Arbeten i Mälardalen
Första kontakt via mail
[email protected] Visa mindre

Ställningsbyggare / Ställningsmontör

Montage teamet i mälardalen växer och söker nya medarbetare för anställning omgående . Vi är ett relativt ungt företag där vi alla samarbetar och vi värderar säkerhet och kundkontakt först i alla lägen. Vi söker personer med särskild utbildning för jobb i Stockholm, Västerås, Enköping, Uppsala, Sala. Lön enl kollektivavtalet med ansvarstillägg för rätt person/personer . Visa mer
Montage teamet i mälardalen växer och söker nya medarbetare för anställning omgående .


Vi är ett relativt ungt företag där vi alla samarbetar och vi värderar säkerhet och kundkontakt först i alla lägen.


Vi söker personer med särskild utbildning för jobb i Stockholm, Västerås, Enköping, Uppsala, Sala.


Lön enl kollektivavtalet med ansvarstillägg för rätt person/personer . Visa mindre

Vik. Bygglovarkitekt samt vik. Bygglovhandläggare/Byggnadsinspektör

Ansök    Jul 13    Sala kommun    Byggnadsingenjör
Sala och Heby kommuner i Västmanland och Uppland har tillsammans c:a 35 000 invånare. Byggenheten har 11 handläggare som ansvarar för myndighetsutövning inom byggområdet samt för bostadsanpassningsbidrag. Anställningen är förlagd i Sala kommun. Byggenheten behöver nu anställa en Bygglovarkitekt samt en bygglovhandläggare/byggnadsinspektör under perioden 2020-09-01 till 2021-06-30, möjlighet till fortsatt anställning kan ske. Arbetsuppgifter Tjänsten som b... Visa mer
Sala och Heby kommuner i Västmanland och Uppland har tillsammans c:a 35 000 invånare. Byggenheten har 11 handläggare som ansvarar för myndighetsutövning inom byggområdet samt för bostadsanpassningsbidrag. Anställningen är förlagd i Sala kommun. Byggenheten behöver nu anställa en Bygglovarkitekt samt en bygglovhandläggare/byggnadsinspektör under perioden 2020-09-01 till 2021-06-30, möjlighet till fortsatt anställning kan ske.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som bygglovarkitekt innebär att man i huvudsakligen handlägger förhandsbesked och ärenden med större behov av bedömningar gällande arkitektur och kulturmiljö. Tjänsten som bygglovhandläggare/byggnadsinspektör innebär handläggning av bygglovansökningar och anmälningsärenden. I tjänsten förekommer även vissa tillsynsuppgifter i enlighet med reglerna i plan- och bygglagen samt information och rådgivning till allmänheten. Handläggningen av ärenden sker utan uppdelning från inkommen ansökan till slutbesked. En stor del av arbetet består i att tillämpa gällande lagstiftning. En enkel, effektiv och medborgarvänlig ärendehantering eftersträvas och förutsätter ett bra samarbete, inom arbetsgruppen och med andra verksamheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad bebyggelseantikvarie, bygglovhandläggare, byggnadsingenjör, eller har annan utbildning som av oss bedöms som likvärdig. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du måste ha god samarbetsförmåga, men även kunna arbeta självständigt. Du har en utåtriktad läggning och är serviceinriktad. Du tycker om att arbeta på ett konsultativt sätt och anser att dialog är ett redskap för att nå goda lösningar. Du är strukturerad och flexibel, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och omprioritera vid behov. Du har god kommunikationsförmåga och behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

Anställningsvillkor
Vikariat 2020-09-01 till 2021-06-30, möjlighet till fortsatt anställning kan ske.
Senare tillträde kan ske om så önskas.
Individuell lönesättning tillämpas.
Flextid.

Ansökan 
Ansök senast den 9 augusti 2020.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Gabriel Lidström, tf. enhetschef byggenheten, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner
Sveriges ingenjörer, Josefine Hagström , [email protected]

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Byggnadarbetare

Vi söker 2 erfarna snickare till våra arbetsställen. Lön enligt ök. Arbeten i Mälardalen Första kontakt via mail [email protected] Visa mer
Vi söker 2 erfarna snickare till våra arbetsställen.
Lön enligt ök.
Arbeten i Mälardalen
Första kontakt via mail
[email protected] Visa mindre

Bantekniker / Spårsvetsare till Mälarbanan

Ansök    Feb 14    Infranord AB    Bantekniker
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckl... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du en noggrann och driven bantekniker med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på region Mitt.

Arbetsuppgifter :

Som Bantekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt med viss nybyggnation. Tjänsten innebär att du bland annat kommer att arbeta med spårbyggnation, spårsvetsning, räls- och slipersbyten.

Som Bantekniker på Infranord ansvarar du för att:

Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör
Efterleva god affärsetik i mötet med kunder
Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är
Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet
Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag
Som Bantekniker på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Kvalifikationer :

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Det är önskvärt med en banteknisk vidareutbildning och meriterande med erfarenhet från järnvägsbranschen, gärna svetskompetens. Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. B-körkort är ett krav och det är meriterande med C-körkort och behörighet att framföra spårgående fordon.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Många arbetsuppgifter kräver god fysik och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Kontaktpersoner: 

Jonas Harju, Entreprenadingenjör
010-121 46 78

Mikael Hanni, Arbetsledare Bana 
010-121 50 48

Håkan Andersson, Seko
010-121 15 57

Lars-Erik Mott, SACO TJ
010-121 33 07

 

Anna-Karin Westman ST
010-121 43 03 

Ansökan :

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Notera att planerade rekryteringsdagar är 4 och 5 mars. 

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. Visa mindre

Grävmaskinist sökes

Karlssons Entreprenad är ett litet familjeföretag som utför i huvudsak finplaneringar, men all typ av grävning utövas. För närvarande har företaget grävmaskiner mellan 6-16 ton på både hjul och band. Vi är verksamma i Sala, men arbete i närliggande kommuner förekommer. Vi söker nu dig, en erfaren och självständig grävmaskinist. Dina arbetsuppgifter: Du kommer i huvudsak att bemanna en av våra 6,5 tons hjulgrävare. Det kan även förekomma annat arbete så s... Visa mer
Karlssons Entreprenad är ett litet familjeföretag som utför i huvudsak finplaneringar, men all typ av grävning utövas. För närvarande har företaget grävmaskiner mellan 6-16 ton på både hjul och band. Vi är verksamma i Sala, men arbete i närliggande kommuner förekommer.
Vi söker nu dig, en erfaren och självständig grävmaskinist.


Dina arbetsuppgifter:
Du kommer i huvudsak att bemanna en av våra 6,5 tons hjulgrävare. Det kan även förekomma annat arbete så som snöröjning, reparationsarbete och diverse lastmaskinsjobb. Jobben är dels åt de större aktörerna, men även egna projekt. Vi söker främst uppdrag inom länet.


Om dig:
Du är en positiv och social person med ordningssinne. Du är självgående, tar egna initiativ och kan utföra enklare reparationer. Maskinen sköter du som om det vore din egen. Du arbetar lika bra i team som självständigt. Det är viktigt för oss att vårda relationen med uppdragsgivaren.


Krav:
Minst 5 års erfarenhet av grävmaskinsjobb.
B-körkort
Förarbevis, grävmaskin
Vana att utläsa ritningar
Flytande svenska i tal och skriftMeriterande:
CE-kort
YKB
Arbete på väg
Förarbevis, lastmaskin
Vana med hjulgrävareÖvrigt:
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid och tillsätts omgående eller enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön enligt överenskommelse.Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Skicka din ansökan till [email protected]
För mer information eller frågor; hör av dig på telefon 070-207 08 71.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Per-Johan Karlsson, Karlssons Entreprenad Visa mindre

Ställningsbyggare / Ställningsmontör

Montage teamet i mälardalen växer och söker nya medarbetare för anställning omgående . Vi är ett relativt ungt företag där vi alla samarbetar och vi värderar säkerhet och kundkontakt först i alla lägen. Vi söker personer med särskild utbildning för jobb i Stockholm, Västerås, Enköping, Uppsala, Sala. Lön enl kollektivavtalet med ansvarstillägg för rätt person/personer . Visa mer
Montage teamet i mälardalen växer och söker nya medarbetare för anställning omgående .


Vi är ett relativt ungt företag där vi alla samarbetar och vi värderar säkerhet och kundkontakt först i alla lägen.


Vi söker personer med särskild utbildning för jobb i Stockholm, Västerås, Enköping, Uppsala, Sala.


Lön enl kollektivavtalet med ansvarstillägg för rätt person/personer . Visa mindre

Erfarna medarbetare inom Marmor & Granit

Renovering Bygg & Fix i Sala ABÄr ett ungt företag som jobbar med allt inom renovering, hus, lokaler, badrum och mycket mycket mer. Nu behöver vi utöka vårt Team med ett par erfarna personer.Vi sökerPersoner av att arbeta med Renovering och speciellt Marmor & Granit. Din personlighet och erfarenhet är avgörande för detta jobb. Intervjuer sker löpande så dessa platser kan komma att tillsättas innan annonstiden är slut.Glöm ej att lämna Telefonnumme... Visa mer
Renovering Bygg & Fix i Sala ABÄr ett ungt företag som jobbar med allt inom renovering, hus, lokaler, badrum och mycket mycket mer. Nu behöver vi utöka vårt Team med ett par erfarna personer.Vi sökerPersoner av att arbeta med Renovering och speciellt Marmor & Granit. Din personlighet och erfarenhet är avgörande för detta jobb. Intervjuer sker löpande så dessa platser kan komma att tillsättas innan annonstiden är slut.Glöm ej att lämna Telefonnummer vid ansökan.Skicka din ansökan vi Epost och märk mailet med Ansökan Marmor & GranitSvensk och Arabisk talande, kan du ytterligare språk så är det meriterande. Visa mindre

Bygglovhandläggare/inspektöt till byggenheten Sala-Heby

Ansök    Feb 11    Sala kommun    Civilingenjör, bygg
Bygglovhandläggare/Byggnadsinspektör till byggenheten Sala-Heby   Sala och Heby kommuner i Västmanland och Uppland har tillsammans c:a 35 000 invånare. Byggenheten ingår i kontoret för hållbar tillväxt i Sala och har 12 handläggare som ansvarar för myndighetsutövning inom byggområdet samt för bostadsanpassningsbidrag. Anställningen är förlagd i Sala kommun.   Byggenheten behöver nu anställa en bygglovhandläggare/byggnadsinspektör.   Arbetsuppgifter ... Visa mer
Bygglovhandläggare/Byggnadsinspektör till byggenheten Sala-Heby

 

Sala och Heby kommuner i Västmanland och Uppland har tillsammans c:a 35 000 invånare. Byggenheten ingår i kontoret för hållbar tillväxt i Sala och har 12 handläggare som ansvarar för myndighetsutövning inom byggområdet samt för bostadsanpassningsbidrag. Anställningen är förlagd i Sala kommun.

 

Byggenheten behöver nu anställa en bygglovhandläggare/byggnadsinspektör.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som bygglovhandläggare/byggnadsinspektör innebär att i samarbete med övriga medarbetare på byggenheten handlägga bygglovansökningar, förhandsbesked och anmälningsärenden. Handläggningen av ärenden sker utan uppdelning från inkommen ansökan till slutbesked.
I tjänsten förekommer även vissa tillsynsuppgifter i enlighet med reglerna i plan- och bygglagen samt information och rådgivning till allmänheten. En stor del av arbetet består i att tillämpa gällande lagstiftning. En enkel, effektiv och medborgarvänlig ärendehantering eftersträvas och förutsätter ett bra samarbete, inom arbetsgruppen och med andra verksamheter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad bygglovhandläggare, byggnadsingenjör, eller har annan utbildning som av oss bedöms som likvärdig. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du måste ha god samarbetsförmåga, men även kunna arbeta självständigt. Du har en utåtriktad läggning och är serviceinriktad. Du tycker om att arbeta på ett konsultativt sätt och anser att dialog är ett redskap för att nå goda lösningar. Du är strukturerad och flexibel, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och omprioritera vid behov. Du har god kommunikationsförmåga och behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

 

Upplysningar

Lena Karlsson/enhetschef byggenheten, 0224-74 73 52, [email protected]

 

Fackliga kontaktpersoner

Sveriges ingenjörer, Gabriel Lidström, 0224-74 73 45

 

Varaktighet/Arbetstid

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att användas. Vi tillämpar individuell lönesättning och flextid. Sista ansökningsdag är 2020-03-01. Visa mindre

Thomas Betong söker personal till Prefabtillverkning

Ansök    Jul 17    Thomas Betong AB    Betongarbetare
Vill du vara en del av Team Thomas®? Som Fabrikspersonal i vår fabrik i Heby arbetar du med tillverkning av våra prefabricerade betongelement såsom skalväggar, plattbärlag och balkonger. Du kommer att ingå i ett arbetslag med roterande arbetsfördelning och därmed kommer du att vara delaktig i flertalet moment i tillverkningen t.ex. montering av ingjutningsgods och armering, gjutning och avlyft av de färdiga betongelementen. I arbetsuppgifterna ingår ock... Visa mer
Vill du vara en del av Team Thomas®?

Som Fabrikspersonal i vår fabrik i Heby arbetar du med tillverkning av våra prefabricerade betongelement såsom skalväggar, plattbärlag och balkonger. Du kommer att ingå i ett arbetslag med roterande arbetsfördelning och därmed kommer du att vara delaktig i flertalet moment i tillverkningen t.ex. montering av ingjutningsgods och armering, gjutning och avlyft av de färdiga betongelementen.

I arbetsuppgifterna ingår också löpande förbättringsarbete, underhåll av fabriken, städning, kvalitetssäkring genom för- och efterkontroller samt travers- och truckkörning.  Arbetet bedrivs i tvåskift. 

 

Vem är du? Eftersom arbetet sker i team söker vi dig som är trivs med att samarbeta och gärna vill bidra med positiv energi och hjälpande händer till dina kollegor. Arbetet kräver att du är kvalitetsmedveten och noggrann då vår ambition är att alltid leverera produkter av högsta kvalitét till våra kunder. Vi önskar att du är en engagerad och driven person som tycker om att utveckla och förbättra, både i stort och i smått i våra fabriker. Vi ser gärna att du tar egna initiativ, ett stort eget ansvar och att du kan ta i när det behövs. 

Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Det är meriterande om du har truck/traverskort och/eller har arbetat i byggarbetsmiljö eller liknande, men det är inget krav. En förutsättning för arbetet är att du kan tala och förstå svenska och eftersom arbetet i viss mån är fysiskt krävande är det viktigt att du inte har problem med t.ex. axlar, knän eller rygg.

Vi på Thomas Betong strävar efter en ökad mångfald i vårt team. Vi välkomnar därför sökande oberoende av kön, ålder och härkomst. Vi arbetar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan! 


Thomas Betong är ett svenskt bolag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Inom Team Thomas brinner vi för ett hållbart samhällsbyggande och nöjda medarbetare. Några nyckeltal; Antal anställda ca 370, omsättning 1,75 miljarder sek (2018). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se Visa mindre

Kyltekniker till Caverion - Sala

Ansök    Jun 10    Caverion    Kylmontör/Kyltekniker
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vi söker nu ansvarsfulla och drivna kyltekn... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Vi söker nu ansvarsfulla och drivna kyltekniker till vår filial i Sala.

Arbetsuppgifter

Som kyltekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som kyltekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Kompetens

• Inneha giltigt kylcertifikat
• VVS- och fastighetsprogrammet eller annan relevant utbildning
• Kunskaper inom styr & regler, ventilation och el
• Flerårig erfarenhet från arbetsuppgifter inom området
• Meriterande att kunna löda och ha löd certifikat
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Meriterande med kunskaper inom OVK och El behörighet
• Meriterade att kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?

Caverion erbjuder en flexibel anställning i ett prestigefyllt uppdrag. Hos oss har du möjlighet att både växa som person och i din yrkesroll. Med vår breda tekniska plattform finns goda utvecklingsmöjligheter både för dig som ledare och dina medarbetare.

Väx med oss!

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring eller maila ansvarig rekryterare Sara Bahlenberg, tel. 072-218 39 29, [email protected]

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via epost.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Välkommen med ansökan! Visa mindre

Ställningsbyggare

Som ställningsbyggare monterar du ställningar på byggarbetsplatser. Man arbetar med lösa rör, kopplingar och systemställningar. Säkerhet och noggrannhet är mycket viktiga delar i arbetet eftersom ställningarna byggs för att andra ska ha en säker arbetsplats.Ställningarna flyttas mellan olika byggen. I ditt arbete ingår att räkna ut hur mycket material och vilken sorts ställning som behövs till nästa bygge samt montera ned ställningarna.Företaget är beläget... Visa mer
Som ställningsbyggare monterar du ställningar på byggarbetsplatser. Man arbetar med lösa rör, kopplingar och systemställningar. Säkerhet och noggrannhet är mycket viktiga delar i arbetet eftersom ställningarna byggs för att andra ska ha en säker arbetsplats.Ställningarna flyttas mellan olika byggen. I ditt arbete ingår att räkna ut hur mycket material och vilken sorts ställning som behövs till nästa bygge samt montera ned ställningarna.Företaget är beläget i Stockholm och ansvarar för projekt runt om i regionen.Din profilFör att kunna trivas i gruppen bör du vara positivt inställd och social. Visa mindre

Kyltekniker till Caverion - Sala

Ansök    Maj 20    Caverion    Kylmontör/Kyltekniker
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vi söker nu ansvarsfulla och drivna kyltekn... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Vi söker nu ansvarsfulla och drivna kyltekniker till vår filial i Sala.

Arbetsuppgifter

Som kyltekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som kyltekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Kompetens

• Inneha giltigt kylcertifikat
• VVS- och fastighetsprogrammet eller annan relevant utbildning
• Kunskaper inom styr & regler, ventilation och el
• Flerårig erfarenhet från arbetsuppgifter inom området
• Meriterande att kunna löda och ha löd certifikat
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Meriterande med kunskaper inom OVK och El behörighet
• Meriterade att kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?

Caverion erbjuder en flexibel anställning i ett prestigefyllt uppdrag. Hos oss har du möjlighet att både växa som person och i din yrkesroll. Med vår breda tekniska plattform finns goda utvecklingsmöjligheter både för dig som ledare och dina medarbetare.

Väx med oss!

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring eller maila ansvarig rekryterare Sara Bahlenberg, tel. 072-218 39 29, [email protected]

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via epost.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Välkommen med ansökan! Visa mindre

Projektledare inom el till Bravida i Sala

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom el till vår filial i Sala. Om jobbet Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: ... Visa mer
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom el till vår filial i Sala.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Att utveckla och bevara kundrelationer
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att leda och engagera medarbetare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På Bravida i Sala är vi proffs på el. Vi är ett bra team på 18 montörer som backas upp av en projektledare och en filialchef. Vi är vana vid nöjda kunder och värnar arbetsglädje likväl som hög kvalitet. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor och bra sammanhållning, arbeta med spännande och utmanande projekt som får dig att växa och utvecklas. Just nu söker vi nya kollegor, intresserad? 

Vem är du?
Vi söker dig som har ett gediget intresse för teknik, nån form av teknisk utbildning och har fler års erfarenhet inom installationsbranschen. Du är driven, engagerad och  trivs med att ta eget ansvar. Du är trygg i din yrkesroll och har ett förtroendeingivande arbetssätt. Då arbete innebär många kontakter med såväl kunder, leverantörer, UE och medarbetare ser vi att du är social och intresserad av människor. Erfarenhet av rollen som ledare är meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 9 juni. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Visa mindre

Träarbetare Sala

Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäs... Visa mer
Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Växjö.

Till ett spännande projekt i Sala söker vi nu engagerade och yrkesskickliga träarbetare.

Arbetsuppgifterna är varierande, men med tyngdpunkt på gipsning och inredning.

Erfarenheter från både storbyggnation, är därför meriterande.
Du behöver ha tillgång till bil, alternativt kunna ta dig till och från arbetsplatsen självständigt.

Vi tror att du som person är noggrann, flexibel och pålitlig. Du är en lagspelare, men är också van vid att kunna arbeta självständigt.

Yrkesbevis är meriterande men inget krav. Däremot är det ett krav med tidigare erfarenhet. 

Jobbet söker du via vår hemsida (www.bangnielsen.se/ lediga jobb) och där svarar på våra kompletterande frågor.

Eftersom jobbet skall igång omgående, behöver vi dig direkt, så du är välkommen att söka tjänsten redan idag, så kontaktar vi dig och berättar mer! Visa mindre

Anläggningsarbetare

Vi söker dig som vill jobba som anläggare under säsongen 2019. Du kommer att arbeta i lag tillsammans med en grävmaskinist. Vi har verksamhet i Västerås och Sala med omnejd. För att passa in hos oss behöver du ha erfarenhet från anläggningsbranschen och ett intresse att utveckla dig inom branschen. Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som anläggare under säsongen 2019.
Du kommer att arbeta i lag tillsammans med en grävmaskinist.
Vi har verksamhet i Västerås och Sala med omnejd.
För att passa in hos oss behöver du ha erfarenhet från anläggningsbranschen och ett intresse att utveckla dig inom branschen. Visa mindre

Kyltekniker till Caverion - Sala

Ansök    Maj 10    Caverion    Kylmontör/Kyltekniker
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven kylte... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Vi söker nu en ansvarsfull och driven kyltekniker till vår filial i Sala. Enheten består idag av ca 15 personer som utför alla typer av arbeten inom rör, el, ventilation, kyla.

Arbetsuppgifter

Som kyltekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som kyltekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Kompetens

• Inneha giltigt kylcertifikat
• VVS- och fastighetsprogrammet eller annan relevant utbildning
• Kunskaper inom styr & regler, ventilation och el
• Flerårig erfarenhet från arbetsuppgifter inom området
• Meriterande att kunna löda och ha löd certifikat
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Meriterande med kunskaper inom OVK och El behörighet
• Meriterade att kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring eller mejla Caisa Linde, tel. 073-087 74 33, [email protected]

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via epost.

Välkommen med ansökan ! Visa mindre

Erfarna medarbetare inom Marmor & Granit

Renovering Bygg & Fix i Sala ABÄr ett ungt företag som jobbar med allt inom renovering, hus, lokaler, badrum och mycket mycket mer. Nu behöver vi utöka vårt Team med ett par erfarna personer.Vi sökerPersoner med långtids erfarenhet av att arbeta med Renovering och speciellt Marmor & Granit. Din personlighet och erfarenhet är avgörande för detta jobb. Intervjuer sker löpande så dessa platser kan komma att tillsättas innan annonstiden är slut.Glöm ej att läm... Visa mer
Renovering Bygg & Fix i Sala ABÄr ett ungt företag som jobbar med allt inom renovering, hus, lokaler, badrum och mycket mycket mer. Nu behöver vi utöka vårt Team med ett par erfarna personer.Vi sökerPersoner med långtids erfarenhet av att arbeta med Renovering och speciellt Marmor & Granit. Din personlighet och erfarenhet är avgörande för detta jobb. Intervjuer sker löpande så dessa platser kan komma att tillsättas innan annonstiden är slut.Glöm ej att lämna Telefonnummer vid ansökan.Skicka din ansökan vi Epost och märk mailet med Ansökan Marmor & GranitSvensk och Arabisk talande, kan du ytterligare språk så är det meriterande. Visa mindre

Kyltekniker till Caverion - Sala

Ansök    Mar 20    Caverion    Kylmontör/Kyltekniker
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven kylte... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Vi söker nu en ansvarsfull och driven kyltekniker till vår filial i Sala. Enheten består idag av ca 15 personer som utför alla typer av arbeten inom rör, el, ventilation, kyla.

Arbetsuppgifter

Som kyltekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som kyltekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Kompetens

• Inneha giltigt kylcertifikat
• VVS- och fastighetsprogrammet eller annan relevant utbildning
• Kunskaper inom styr & regler, ventilation och el
• Flerårig erfarenhet från arbetsuppgifter inom området
• Meriterande att kunna löda och ha löd certifikat
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Meriterande med kunskaper inom OVK och El behörighet
• Meriterade att kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring eller mejla Caisa Linde, tel. 073-087 74 33, [email protected]

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via epost.

Välkommen med ansökan ! Visa mindre

VS - montör till Sala

Ansök    Mar 20    Caverion    VVS-montör
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Är du certifierad inom VS och söker ett sjä... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Är du certifierad inom VS och söker ett självständigt och engagerande arbete? Caverion söker nu en ansvarsfull och driven VS-montör till vår filial i Sala

Arbetsuppgifter

Enheten består idag av 7 personer och arbetar främst med VVS installationer och fastighetsdrift.

Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att

• Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system
• Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare
• Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner
• Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör
• Leverera tidrapporter och underlag avseende tilläggsarbeten till projektledaren
• Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder

Kompetens

• Certifierad inom VS
• Minst två års erfarenhet av arbete som VS-montör
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?

Caverion erbjuder en flexibel anställning i ett prestigefyllt uppdrag. Hos oss har du mölighet att både växa som person och i din yrkesroll. Med vår breda tekniska plattform finns goda utvecklingsmöjligheter både för dig som ledare och dina medarbetare.

Väx med oss!

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring eller mejla Caisa Linde, tel. 073-087 74 33, [email protected]

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via epost.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Välkommen med ansökan! Visa mindre