Lediga jobb Törnlinds VVS AB i Sala

Se alla lediga jobb från Törnlinds VVS AB i Sala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sala som finns inom det yrket.

Nu utökar vi vårt team!

Vi söker ännu en kollega till vårt team! Törnlinds VVS AB är ett familjeföretag inom industrisektorn som i huvudsak tillverkar fjärrvärmecentraler men även annan typ av prefabricering, licenssvetsning och utåtriktade servicearbeten. Vi finns i moderna lokaler i Sala. Utöver vår välutrustade verkstadshall har vi också egen tvätthall, eget gym och alltid nyrostat specialkaffe i personalrummet. Vi växer och söker nu ännu en montör till vårt sammansvetsade te... Visa mer
Vi söker ännu en kollega till vårt team!
Törnlinds VVS AB är ett familjeföretag inom industrisektorn som i huvudsak tillverkar fjärrvärmecentraler men även annan typ av prefabricering, licenssvetsning och utåtriktade servicearbeten. Vi finns i moderna lokaler i Sala. Utöver vår välutrustade verkstadshall har vi också egen tvätthall, eget gym och alltid nyrostat specialkaffe i personalrummet.
Vi växer och söker nu ännu en montör till vårt sammansvetsade team!
Vi söker dig som är självgående och intresserad. Du som ser värdet i ett noggrant utfört arbete och gillar att både arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor.
Har du kompetens inom elektronik och reglerutrustning är det meriterande men inget krav.
Din ansökan till oss ska bestå av både cv och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Industrimontör sökes

Ansök    Okt 27    Törnlinds VVS AB    Industrirörmontör
Tjänsten omfattar främst montage av fjärrvärmecentraler och rördetaljer. Vi ser gärna att du är självständig, driven och har god förmåga att samarbeta. Törnlinds VVS AB är ett familjeföretag som i huvudsak bedriver tillverkning av fjärrvärmecentraler som installeras över hela landet men även andra typer av prefabricering, licenssvetsning och utåtriktade servicearbeten. Vi finns i moderna och trivsamma lokaler i Sala med tillgång till bland annat tvätthall... Visa mer
Tjänsten omfattar främst montage av fjärrvärmecentraler och rördetaljer. Vi ser gärna att du är självständig, driven och har god förmåga att samarbeta.
Törnlinds VVS AB är ett familjeföretag som i huvudsak bedriver tillverkning av fjärrvärmecentraler som installeras över hela landet men även andra typer av prefabricering, licenssvetsning och utåtriktade servicearbeten. Vi finns i moderna och trivsamma lokaler i Sala med tillgång till bland annat tvätthall och personalgym.
Är du intresserad av att jobba hos oss, skicka gärna ditt CV och personligt brev eller skriv några rader på föjande mejladress: [email protected] eller ring 0224-67 78 26. Visa mindre