Lediga jobb som Administrativ assistent i Sala

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Ledningskoordinator till Sala Sparbank 75%

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   People Experience har det stora nöjet att rekrytera en självständig, noggrann och effektiv Ledningskoordinator till anrika Sala Sparbank! Hos Sveriges näst äldsta bank stannar många länge. Sala Sparbank är en stabil arbetsgivare som funnits i 195 år och pl... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

People Experience har det stora nöjet att rekrytera en självständig, noggrann och effektiv Ledningskoordinator till anrika Sala Sparbank!

Hos Sveriges näst äldsta bank stannar många länge. Sala Sparbank är en stabil arbetsgivare som funnits i 195 år och planerar att finnas kvar i minst lika många år till. Här kommer du till en arbetsplats med ett stort hjärta, där deras samhälls- och hållbarhetsengagemang är en viktig del av vilka de är. Med utmärkelsen "Healthy place to work" ser Sala Sparbank även till att aktivt arbeta för att skapa en frisk och hållbar arbetsplats för sina medarbetare där värdeorden nära, personlig och hållbar är centrala.

Idag består Sala Sparbank av ca 80 medarbetare fördelat på 3 kontor i Sala, Heby och Östervåla. Sala Sparbank är övertygade om att om deras orter mår bra, så går också banken bra. Därför ger de tillbaka en stor peng varje år till sådant som får närkommuner att växa och förbli en härlig plats att leva på!


Om rollen

Vi söker nu en noggrann och effektiv Ledningskoordinator på 75% omfattning med uppgiften att fortsätta utveckla, driva och operativt genomföra planering, koordinering och administration av styrelse- och ledningsarbetet inom banken. Detta gäller bl.a. möten, stämmor, konferenser och andra aktiviteter. Det här är en nyckelroll inom verksamheten och du kommer att rapportera till Sala Sparbanks VD, ha ett tätt samarbete med HR-chef samt ingå i en arbetsgrupp på totalt fyra specialister i andra yrkesroller inom banken.

Rollen innebär ett övergripande ansvar för bl.a:

Förbereda mötesdagordningar, möteshandlingar, skicka kallelser, skriva protokoll på utskotts-, banklednings- samt styrelsemöten

Administrera styrelsens digitala plattform

Vara ett administrativt stöd till VD samt ansvarig tillsammans med bankens HR-chef för ledningskontroller för bankens styrelseledamöter

Identifiera och implementera förbättringar i arbetsflöden och processer för att öka effektiviteten tillsammans med VD, Ordförande och Styrelse


Det här är en riktigt spännande och utvecklande roll där du får god insikt i och deltar i bankens strategiska och operativa arbete utifrån ett styrelse- och ledningsperspektiv. Du sitter i fantastiskt fina och fräscha lokaler mitt i Sala. Du har stor frihet och flexibilitet i uppdraget och möjlighet till hemarbete 1-2 dagar i veckan.


Om dig vi söker

Rollen
kräver att du är självständig, drivande och proaktiv med ett
effektivt och strukturerat arbetssätt. Du behöver kunna hantera många saker
samtidigt, kunna prioritera och enkelt skifta fokus. Du behöver också ha en
strategisk planeringsförmåga och alltid ligga steget före, trivas med många
kontaktytor och ha en stark känsla för service. Vidare ser vi att du har:

Erfarenhet av ett nära samarbete med ledning/styrelse. Gärna inom bank- eller finanssektorn

Högskoleutbildning med lämplig inriktning för uppdraget eller annan relevant utbildning/arbetslivserfarenhet för tjänsten. Gärna med ekonomisk inriktning

Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Mycket goda kunskaper i hela Officepaketet med teknisk förmåga att navigera i olika tekniska miljöer

Det är starkt meriterande om du har förståelse för micro/macro perspektiv inom ekonomi


Vidare har du en stor förståelse för internkommunikation eftersom du i denna roll kommer att ha många kontaktytor bestående av bl.a. styrelsemedlemmar, ledning och andra specialister inom verksamheten.

Du är van vid att arbeta självständigt med stort eget ansvar, utvecklingsinriktat samt hela tiden förekomma och vara proaktiv i ditt arbete. Du har ett öga för processförbättring och utveckling. För att komma till din bästa rätt i såväl rollen som organisationen behöver du trivas med en öppen kultur och en plattare organisationsstruktur där din handlingskraft och planeringsförmåga uppskattas och tillvaratas.

"Med mig som chef får man ett nära ledarskap och en ledare som ser och bidrar till medarbetarens utveckling och förmåga." - Per Skargren (VD)


Passar ovan beskrivning in på dig? Vill du dessutom få möjligheten att sätta din egen prägel på utvecklingen av vissa processer? Då ska du skicka in en ansökan till oss redan idag!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning där tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV så snart som möjligt, senast den 6 december 2023.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Handläggare / Chefsstöd till anstalten och häktet Salberga

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu fler medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Verksamhetsområde Salberga omfattar anstalten och häktet Salberga. Arbetet leds av en kriminalvårdschef med flera underställda che... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu fler medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.


Verksamhetsområde Salberga omfattar anstalten och häktet Salberga. Arbetet leds av en kriminalvårdschef med flera underställda chefer. Verksamheten omfattar i dagsläget drygt 500 platser, har ungefär lika många anställda och befinner sig likt myndigheten i övrigt i en expansiv fas. Läs mer om anstalten och häktet Salbergas verksamhet på vård hemsida: www.kriminalvarden.se


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsbeskrivning
Som handläggare/chefsstöd är ditt uppdrag att stödja kriminalvårdschefen och övriga chefer i det lokala arbetet på personalområdet och att nå verksamhetens mål i aktuellt hänseende. Genom ditt arbete bidrar du till att säkerställa centrala processer på området och samtidigt möjliggöra ett närvarande ledarskap.

Arbetsuppgifterna har stor bredd och innefattar både operativt och strategiskt arbete. VO Salberga söker två handläggare/chefsstöd. Den ena handläggaren kommer under ledning av ansvarig chef huvudsakligen arbeta med planering, samordning och genomförande av insatser som bidrar till att den lokala organisationen kan kompetensförsörja verksamheten i takt med att uppdraget utökas. Det omfattar arbete med rekryterings- och attraherainsatser vilket ställer stora krav på din förmåga till kommunikation och samverkan med externa aktörer såväl som andra funktioner inom myndigheten. Den andra handläggaren kommer huvudsakligen arbeta med uppföljning, handläggning och administration av för verksamheten centrala processer på främst personalområdet. Arbetet är i hög grad självständigt men förutsätter också nära samarbete sinsemellan samt i relation till chefer och andra lokala, regionala och centrala funktioner i myndigheten.

I rollen ingår även att samordna, handlägga och bereda ärenden med olika tidsperspektiv och inom ramen för riktade uppdrag samt att på uppdrag av kriminalvårdschef, ansvarig chef och lokal ledningsgrupp stötta i vissa administrativa frågor, som att exempelvis ta fram beslutsunderlag, ta fram handlingsplaner för att åtgärda identifierade brister i verksamheten och behandla remisser. På uppdrag av lokal ledningsgrupp kommer du att arbeta för enhetlighet inom verksamhetsområdet i de processer som uppdraget omfattar.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är strukturerad och organiserad. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar, påminner och följer upp. Du samarbetar bra med andra människor genom att lyssna, kommunicera och verkar för att goda relationer upprätthålls. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vi ser därför vikten av att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan förändra din inriktning när det krävs.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
- Utbildning inom HR eller kommunikation alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant för tjänsten
- Erfarenhet av administrativt arbete och att vara stöd till chefer
- Mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
- Goda datorkunskaper och god vana av arbete med officepaketet
- B-körkort

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av utredningsarbete, beredningsprocesser och ärendehandläggning
- Erfarenhet av att samordna, planera och följa upp processer med flera aktörer
- Aktuell erfarenhet av kompetensförsörjning
- Arbetslivserfarenhet från Kriminalvården eller annan statlig myndighet.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. För att arbeta hos oss behöver du genomgå en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande en säkerhetsprövningsintervju med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Vid säkerhetsprövningen utreds du som person, din bakgrund och dina relationer ur ett säkerhetsperspektiv. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. I samband med din anställningsintervju får du mer information om säkerhetsprövning.
Läs mer om säkerhetsprövningen på: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/rekryteringsprocessen/sakerhetsprovning-vid-rekrytering/

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Provanställning kan komma att tillämpas.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Socialadministratör till Barn och Ungdom

Vi söker en socialadministratör till Barn och ungdomsenheten inom Individ och familjeomsorg i Sala. Om arbetsplatsen Vår vision är att; Barn, unga och vuxna i Sala kommun känner sig delaktiga och respektfullt bemötta i kontakten med socialtjänsten. Vi träffar våra barn och familjer i den miljö de själva väljer. Tillsammans möjliggör vi för familjer att skapa en trygg och hållbar livssituation med ett tydligt fokus på barnens säkerhet och välmående. Barn... Visa mer
Vi söker en socialadministratör till Barn och ungdomsenheten inom Individ och familjeomsorg i Sala.

Om arbetsplatsen
Vår vision är att; Barn, unga och vuxna i Sala kommun känner sig delaktiga och respektfullt bemötta i kontakten med socialtjänsten. Vi träffar våra barn och familjer i den miljö de själva väljer. Tillsammans möjliggör vi för familjer att skapa en trygg och hållbar livssituation med ett tydligt fokus på barnens säkerhet och välmående.

Barn- och ungdomsenheten består av myndighetsteam och öppenvårdsteam. På myndighet finns mottagningsteam, utredningsteam, barnuppföljarteam, familjehemsteam, socialadministratörsteam och ledning med enhetschefer och teamledare.

Vår öppenvård består av familjeteamet och ungdomsteamet samt teamledare. Vi har nära till varandra vilket gör att vi har bra samverkan och korta beslutsvägar. På Barn och ungdomsenheten är vi alla en viktig del av helheten och vi vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Salabor.

Som medarbetare i Sala kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession.

Arbetsuppgifter
Socialadministratörernas huvudsakliga arbetsuppgifter består av att bistå chefer och socialsekreterare med administrativt arbete, t.ex. registrera orosanmälningar, dokumentation, telefonkontakter och posthantering. Beställningar i olika system, ta fram statistik, arkivering av akter och sortera i arkivet. Inhämta misstanke och belastningsregister, ställa om bidrag och folkbokföring. Scanna och lägga in inkomna handlingar i journaler, hantera egenavgift vid placeringar, etc.

Kvalifikationer
Socialadministratör ska ha tillräckliga praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna arbeta inom en offentlig förvaltning inriktad mot socialt arbete. Du måste också ha vissa kunskaper inom socialtjänstlagen och äga verktygen för att kunna kommunicera och bemöta klienter på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra, god förmåga att vara flexibel och snabbt kunna byta focus, god initiativförmåga, att planera och organisera ditt arbete. Meriterande är om du har gått en administratörutbildning inom socialtjänsten och har erfarenheter att arbeta som administratör inom socialtjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas
Provanställning kan komma att tillämpas

Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 240229.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och anställning kan ske innan ansökningstidens slut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Agneta Bergman, enhetschef Familjehemsenheten, tel 0224-74 96 19, e-post [email protected]
Minna Männikkö, teamledare Familjehemsenheten, tel 0224-74 96 21, e-post minna.männikkö@sala.se

Fackliga kontaktpersoner:
Thomas Roberg, fackligt ombud Vision, tel 0224-74 96 62, e-post [email protected]

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor nästan 23 000 invånare. Visionen i Sala kommun är ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalité och växtkraft. Vår värdegrund ska spegla det förhållningssätt som vi har i vårt dagliga arbete, Enkelt - Effektivt - Medborgarvänligt. Läs mer på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kontorsansvarig till Stall Courant

Är du en strukturerad person som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och som kan driva projekt framåt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en erfaren kontorsansvarig till vår kund Stall Courant i Heby. Tjänsten är på heltid med förväntad start så snart som möjligt. Uppdraget kommer att pågå initialt i 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Du kommer bli anställd som en av Poolias mycket uppskattade konsult... Visa mer
Är du en strukturerad person som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och som kan driva projekt framåt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker nu en erfaren kontorsansvarig till vår kund Stall Courant i Heby. Tjänsten är på heltid med förväntad start så snart som möjligt. Uppdraget kommer att pågå initialt i 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Du kommer bli anställd som en av Poolias mycket uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
På Courant arbetar vi sedan starten 2005 professionellt och kommersiellt med travhästar för tävling och avel. På avelssidan bedriver vi verksamhet både med egen uppfödning och med avelshingstar.
Över hela linjen försöker vi på bästa vis förena beprövade tillvägagångssätt och evidensbaserad kunskap. Vi tror oss ha en god förståelse för att göra ett urval som både utgår från exteriör och rörelseschema och från en grundläggande och genomtänkt förståelse för stamtavla och genetik; hur man en och en handplockar unika hästar för tävling och för avel, och hur man sammanför hästar och tränare. I samtliga funktioner strävar vi efter att arbeta med personer som förstår sig på såväl hästar som människor, som kombinerar naturlig fallenhet med specialkunskaper.

Vi ser vårt resultat som en kvittens på att vi hittat rätt anslag. Åtskilliga av våra hästar har genom åren haft stora framgångar på världens ledande travbanor. Några av de mest kända namnen på senare tid har varit Ganga Bae, Gimpanzee, Green Manalishi, Greenshoe och Hypnotic Am. Den som särskilt utmärkte sig under 2019 var Greenshoe, som vi denna säsong också har introducerat som avelshingst. Våra hästar är uppstallade hos de främsta träningsstallen och stuterierna i Sverige, Frankrike och USA. Men vi söker och finner våra hästar och våra medarbetare världen över. Vårt mål är att i varje generation utveckla så bra hästar som möjligt. På så sätt säkrar vi också en långsiktig hästhållning och en uthållig och lönsam företagsverksamhet. Vår vision är att Courant skall vara och förbli ett företag som arbetar med världens bästa travhästar för tävling och för avel.
Vi älskar våra hästar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som kontorsansvarig kommer du att spela en central roll i att driva projekt framåt och vara den primära kontaktpersonen gentemot samarbetspartners, myndigheter och kommunen. Dessutom kommer du att ansvara för ansökningar rörande till exempel bygglov och marklov. Viktig del i arbetet är att strukturera upp dokument digitalt och sammanställa information i Excel för att ta fram bästa möjliga värden.

Din roll innebär också att du kommer att granska inköp innan beslut fattas för att säkerställa att korrekta beslut tas. Du kommer att hantera personalens scheman, inklusive planering av semestrar, och fungera som skyddsombud för att säkerställa en säker arbetsmiljö. Det blir ditt ansvar att etablera och upprätthålla strukturen på kontoret för att skapa en trivsam och funktionell arbetsplats. Vidare kommer du också ta hand om vardagliga administrativa uppgifter för verksamheten.

Vem är du?
För att trivas i rollen söker vi dig som är en driven och ansvarsfull person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Ditt intresse för detaljer och struktur gör dig till den perfekta kandidaten för denna roll. Du brinner för att bidra till företagets framgång genom att hantera en mängd olika uppgifter. Vi ser det som väldigt meriterande om du har en relevant utbildning inom ekonomi eller administration. Du besitter god systemvana och mycket goda kunskaper i MS Office, främst Excel, PowerPoint och Dropbox. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Kontorsansvarig till Stall Courant

Är du en strukturerad person som trivs i att ha varierande arbetsuppgifter och vill vara med och driva utvecklingen av Stall Courant i Heby? Då kan detta vara din drömposition! Vi söker nu en erfaren kontorsansvarig som kan strukturera upp arbetet och driva projekt framåt, såväl som du trivs med att ta tag i en mängd olika ansvarsområden. Tjänsten är med placering i Heby och beräknas starta så snart som möjligt. Uppdraget kommer att pågå initialt i 6 måna... Visa mer
Är du en strukturerad person som trivs i att ha varierande arbetsuppgifter och vill vara med och driva utvecklingen av Stall Courant i Heby? Då kan detta vara din drömposition!

Vi söker nu en erfaren kontorsansvarig som kan strukturera upp arbetet och driva projekt framåt, såväl som du trivs med att ta tag i en mängd olika ansvarsområden. Tjänsten är med placering i Heby och beräknas starta så snart som möjligt. Uppdraget kommer att pågå initialt i 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Du kommer bli anställd som en av Poolias mycket uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
På Courant arbetar vi sedan starten 2005 professionellt och kommersiellt med travhästar för tävling och avel. På avelssidan bedriver vi verksamhet både med egen uppfödning och med avelshingstar.
Över hela linjen försöker vi på bästa vis förena beprövade tillvägagångssätt och evidensbaserad kunskap. Vi tror oss ha en god förståelse för att göra ett urval som både utgår från exteriör och rörelseschema och från en grundläggande och genomtänkt förståelse för stamtavla och genetik; hur man en och en handplockar unika hästar för tävling och för avel, och hur man sammanför hästar och tränare. I samtliga funktioner strävar vi efter att arbeta med personer som förstår sig på såväl hästar som människor, som kombinerar naturlig fallenhet med specialkunskaper.

Vi ser vårt resultat som en kvittens på att vi hittat rätt anslag. Åtskilliga av våra hästar har genom åren haft stora framgångar på världens ledande travbanor. Några av de mest kända namnen på senare tid har varit Ganga Bae, Gimpanzee, Green Manalishi, Greenshoe och Hypnotic Am. Den som särskilt utmärkte sig under 2019 var Greenshoe, som vi denna säsong också har introducerat som avelshingst. Våra hästar är uppstallade hos de främsta träningsstallen och stuterierna i Sverige, Frankrike och USA. Men vi söker och finner våra hästar och våra medarbetare världen över. Vårt mål är att i varje generation utveckla så bra hästar som möjligt. På så sätt säkrar vi också en långsiktig hästhållning och en uthållig och lönsam företagsverksamhet. Vår vision är att Courant skall vara och förbli ett företag som arbetar med världens bästa travhästar för tävling och för avel.
Vi älskar våra hästar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som kontorsansvarig kommer du att spela en central roll i att driva projekt framåt och vara den primära kontaktpersonen gentemot samarbetspartners, myndigheter och kommunen. Dessutom kommer du att ansvara för ansökningar rörande till exempel bygglov och marklov. Viktig del i arbetet är att strukturera upp dokument digitalt och sammanställa information i Excel för att ta fram bästa möjliga värden.

Din roll innebär också att du kommer att granska inköp innan beslut fattas för att säkerställa att korrekta beslut tas. Du kommer att hantera personalens scheman, inklusive planering av semestrar, och fungera som skyddsombud för att säkerställa en säker arbetsmiljö. Det blir ditt ansvar att etablera och upprätthålla strukturen på kontoret för att skapa en trivsam och funktionell arbetsplats. Vidare kommer du också ta hand om vardagliga administrativa uppgifter för verksamheten.

Vem är du?
För att trivas i rollen söker vi dig som är en driven och ansvarsfull person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Ditt intresse för detaljer och struktur gör dig till den perfekta kandidaten för denna roll. Du brinner för att bidra till företagets framgång genom att hantera en mängd olika uppgifter. Vi ser det som väldigt meriterande om du har en relevant utbildning inom ekonomi eller administration. Du besitter god systemvana och mycket goda kunskaper i MS Office, främst Excel, PowerPoint och Dropbox. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Administrativ serviceledare VVS, Sala

Som administratör/serviceledare på IVAB är du ansiktet utåt på vårt kontor i Sala. Du kommer att ansvara över reception och kontorsadministration. I din roll ingår löpande ekonomiarbete, assistera och stötta dina kollegor gällande övriga frågor som kan förekomma i en administratörsroll. Du kommer även vara spindeln i nätet när det kommer till våra serviceuppdrag hos privatpersoner och företag. I din roll som administrativ serviceledare kommer dina huvudsa... Visa mer
Som administratör/serviceledare på IVAB är du ansiktet utåt på vårt kontor i Sala. Du kommer att ansvara över reception och kontorsadministration. I din roll ingår löpande ekonomiarbete, assistera och stötta dina kollegor gällande övriga frågor som kan förekomma i en administratörsroll. Du kommer även vara spindeln i nätet när det kommer till våra serviceuppdrag hos privatpersoner och företag.

I din roll som administrativ serviceledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

•  Fakturahantering
•  Administrativa uppgifter
• Interna och externa kontaktytor
• Generellt kontorsansvar
• Att leda, fördela och engagera medarbetare samt resursplanering
• Att utveckla och bevara kundrelationer
• Ansvar för förfrågningar, anbud, avtal
• Avtalskunder och deras kontrakt

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning för området eller några års arbetslivserfarenhet av liknande tjänster. Allra viktigast är att du har rätt personliga egenskaper för tjänsten.

Vi tror att du är en serviceinriktad person då du som administratör har daglig kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Vi tror att du trivs med att arbeta i team, såväl som självständigt. Vidare är du positiv, social och ansvarsfull. Som person är du stabil, strukturerad samt tydlig i din kommunikation.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kommer ha ett nära samarbete med filialchefen och våra VS-montörer.

Vem söker vi?
Vi söker en positiv person med bakgrund inom administrativa uppgifter, gärna kopplat till VVS eller byggbranschen, som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter. Du blir kontorets ansikte utåt och skapar nya affärer samt leder dessa från start till mål. Detta innebär att vårda befintliga kundrelationer, hitta nya kunder, ta hand om förfrågningar, offerera samt styra och leda de mindre projekten i mål. Till din hjälp har du en stark och erfaren koncern i ryggen, filialchef samt projektledare som kan hjälpa dig med tips och råd framåt. Dessutom finns stödfunktioner vid huvudkontoret i Piteå.

Vi söker framförallt dig med några års erfarenhet i rollen som administratör eller projektledare/serviceledare. Resor inom tjänsten förekommer.

Meriterande:

• Förmåga att läsa ritningar
• Säker vatten certifiering
•  Erfarenhet av administration

Krav:

• B-körkort
• Goda kunskaper i Office-paketet samt övriga digitala kunskaper
• Behärskar svenska väl både i tal och skrift

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett familjeföretag som har 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. I Sala kommer du till en hemtrevlig lokal med centralt läge. Stämningen och känslan på filialen är mycket fin och familjär, precis som vi vill ha det.

På IVAB i Sala jobbar vi med exempelvis rördragningar, badrumsinstallationer och värmesystem för privatkunder, företag och ramavtalskunder. Våra duktiga rörmokare utför även reparationer och service på allt inom VVS och värmepumpar.

På IVAB erbjuder vi även förmåner såsom:

• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag
• Företagshälsovård och hälsoundersökningar
• Hyra av egen fjällstuga mm.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen till IVAB!

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 8 november.

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Fredriksson på tel. 070-488 12 75. Visa mindre

Socialadministratör till Barn och Ungdom

Ansök    Sep 15    Sala kommun    Administrativ assistent
Vi söker en socialadministratör till Barn och ungdomsenheten inom Individ och familjeomsorg i Sala. Om arbetsplatsen Vår vision är att; Barn, unga och vuxna i Sala kommun känner sig delaktiga och respektfullt bemötta i kontakten med socialtjänsten. Vi träffar våra barn och familjer i den miljö de själva väljer. Tillsammans möjliggör vi för familjer att skapa en trygg och hållbar livssituation med ett tydligt fokus på barnens säkerhet och välmående. Barn-... Visa mer
Vi söker en socialadministratör till Barn och ungdomsenheten inom Individ och familjeomsorg i Sala.

Om arbetsplatsen
Vår vision är att; Barn, unga och vuxna i Sala kommun känner sig delaktiga och respektfullt bemötta i kontakten med socialtjänsten. Vi träffar våra barn och familjer i den miljö de själva väljer. Tillsammans möjliggör vi för familjer att skapa en trygg och hållbar livssituation med ett tydligt fokus på barnens säkerhet och välmående.

Barn- och ungdomsenheten består av myndighetsteam och öppenvårdsteam. På myndighet finns mottagningsteam, utredningsteam, barnuppföljarteam, familjehemsteam, socialadministratörsteam och ledning med enhetschefer och teamledare.

Vår öppenvård består av familjeteamet och ungdomsteamet. Vi har nära till varandra vilket gör att vi har bra samverkan och korta beslutsvägar. På Barn och ungdomsenheten är vi alla en viktig del av helheten och vi vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Salabor.

Som medarbetare i Sala kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession.

Arbetsuppgifter
Socialadministratörernas huvudsakliga arbetsuppgifter består av att bistå chefer, socialsekreterare med administrativt arbete t.ex. dokumentation, telefonkontakter och posthantering. Beställningar i olika system, ta fram statistik, arkivering av akter och sortera i arkivet. Inhämta misstanke och belastningsregister, ställa om bidrag och folkbokföring. Scanna och lägga in inkomna handlingar i journaler.  

Kvalifikationer
Socialadministratör ska ha tillräckliga praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna arbeta inom en offentlig förvaltning inriktad mot socialt arbete. Du måste också ha vissa kunskaper inom socialtjänstlagen och äga verktygen för att kunna kommunicera och bemöta klienter på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra, god initiativförmåga, att planera och organisera ditt arbete. Meriterande är om du har gått en juridisk administratörutbildning inom socialtjänsten och har erfarenheter att arbeta som administratör inom socialtjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas
Provanställning kan komma att tillämpas

Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-09-30
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och anställning kan ske innan ansökningstidens slut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Agneta Bergman, enhetschef Familjehemsenheten, tel 0224-74 96 19, e-post [email protected]
Minna Männikkö, teamledare Familjehemsenheten, tel 0224-74 96 21, e-post minna.männikkö@sala.se

Fackliga kontaktpersoner:
Thomas Roberg, fackligt ombud Vision, tel 0224-74 96 62, e-post [email protected]

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor nästan 23 000 invånare. Visionen i Sala kommun är ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalité och växtkraft. Vår värdegrund ska spegla det förhållningssätt som vi har i vårt dagliga arbete, Enkelt - Effektivt - Medborgarvänligt. Läs mer på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Project administrator to Metso in Sala, Sweden

Ansök    Okt 10    Experis AB    Administrativ assistent
We are seeking a project administrator to join our project administration team. You will be responsible for project administration and work with a variety of tasks in a cross-functional team. If you thrive in a global collaborative environment and want to have a key role in our project team, then this job might be just right for you! Team you belong to You will join a team of dedicated project administrators, who provide critical support to the project... Visa mer
We are seeking a project administrator to join our project administration team. You will be responsible for project administration and work with a variety of tasks in a cross-functional team. If you thrive in a global collaborative environment and want to have a key role in our project team, then this job might be just right for you!Team you belong to

You will join a team of dedicated project administrators, who provide critical support to the project managers and the project team in an efficient execution of Filters Delivery projects, both in administrative matters and in SAP. Your role plays a crucial part in the project, and you will be assigned at an early stage and will support during the complete project execution phase. In this position, you will report to Carolin Östh, Manager Project Administration.

This position is mainly located in Sala, but we are happy to offer flexible working arrangements, including hybrid options.

What you'll do

* Work as a member of the core team for a project and assist the team to successfully execute the project and maintain an ethical, proficient and co-operative approach with clients, suppliers and colleagues
* Coordinate and/or have a delegated responsibility as required for a variety of SAP-related project activities from startup of a project until project closure; as well as activities related to handle the warranty project in SAP
* Prepare and review project cost forecast, budget version and key date updates together with project manager
* Assist and/or have a delegated responsibility as required for compilation, preparation and update of internal and external reports, e.g. progress, financial and manning/resource reports
* Performs other miscellaneous duties as requested, for example replaces and acts as stand in for the project manager when the project manager is on a short term leave

Who you are

To excel in the role as Project Administrator, your individual contributions are highly valued, but you will also collaborate extensively with cross-functional teams and work across multiple sites. The following qualifications are seen as beneficial:

* Bachelor's degree in Business, or equivalent business experience
* 2-3 years project related experience
* SAP working experience is appreciated
* Fluency in English, both spoken and written
* Very good sense of order
* Strong computer skills, including Microsoft Office products
* Ability to function effectively both as a member of a team and as an individual contributor
* Ability to develop strong trusting relationship to gain support and achieve results
* Highly motivated person with the ability to get things done on time
* Experience/knowledge in some of the following would be an advantage but are not prerequisites:
administration, project management, engineering, procurement, fabrication, quality control, construction, contracts; - commercial terms, scheduling or cost control

What's in it for you

* An inspiring purpose - Enabling sustainable modern life. Minerals and metals are the backbone of essential functions in the modern world. However, there's a pressing need for more sustainable solutions to collect and process them. At Metso, you get to be part of transforming the industry and making a positive change.
* Wellbeing and safety - Benefit from occupational healthcare, bicycle benefits, and engagement surveys.
* Hybrid working possibilities - While we are big advocates of meeting and collaborating in person, we believe in fostering a flexible work environment.
* A thriving culture - We are committed to developing an inclusive culture that enables everyone to do their best and reach their full potential. A culture that is courageous, compelling, and caring, and unites our people to build a sustainable future together.
* Extensive learning opportunities - Ongoing growth dialogues, internal mobility, ambitious projects, and global opportunities.
* Worldwide support - Leverage our network of peers across the world, offering valuable assistance. We get things done together, through open and honest communication.

Get in touch

Want to rise above the possible with us? Click 'Apply now' to leave your application.

This recruitment process is a collaboration between Metso and Jefferson Wells, ManpowerGroup. For additional information, please contact recruitment consultant Anna Edén [email protected] or at +46 21-151214.

Please send your application as soon as possible, as we will start processing the applications already during the application period and the positions will be filled as soon as the suitable person is found.

Did not meet all the requirements? Studies have shown that women and people of color are less likely to apply for jobs unless they meet every single qualification. If you're excited about this role, we encourage you to apply even if you don't meet all the requirements. You may be the right candidate for the role.

More about Metso

How to join - Working at Metso - About Metso - Diversity and Inclusion - Meet our people Visa mindre

Administrativ samordnare

Ansök    Sep 1    Sala kommun    Administrativ assistent
Är du är redo för nya utmaningar och ett arbete som ger energi efter en sommar med åska, blixtar och ihärdigt regn? Vill du sparka i gång hösten med nya utmaningar tillsammans med arbetskamrater i en verksamhet som inte liknar någon annan? Är du mogen för ett arbete som kommer utveckla både dig, din arbetsplats och med stort fokus på medborgaren? Då är du kanske vår nya administrativa samordnare.   OM ARBETSPLATSEN Vård- och omsorgskontoret i Sala kommu... Visa mer
Är du är redo för nya utmaningar och ett arbete som ger energi efter en sommar med åska, blixtar och ihärdigt regn? Vill du sparka i gång hösten med nya utmaningar tillsammans med arbetskamrater i en verksamhet som inte liknar någon annan? Är du mogen för ett arbete som kommer utveckla både dig, din arbetsplats och med stort fokus på medborgaren? Då är du kanske vår nya administrativa samordnare.

 

OM ARBETSPLATSEN

Vård- och omsorgskontoret i Sala kommun omfattar verksamheter inom individ- och familjeomsorg, hemtjänst, särskilt boende, funktionsnedsättningsområdet och hälso- och sjukvård. Vård och omsorg är indelat i två olika nämnder, Social- och arbetsmarknadsnämnden (SAN) och Äldre- och omsorgsnämnden (ÄON).

Den administrativa samordnaren fungerar som ett stöd till socialchef, verksamhetschefer, handläggare, politiker och indirekt till hela Vård- och omsorgskontorets kärnverksamheter. Tjänsten som administrativ samordnare ingår i enheten för Administrativt stöd med ledning av enhetschef och här arbetar bland annat systemförvaltare, IT-samordnare, registrator, nämndsekreterare, kvalitetsutvecklare, medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS), kompetenssamordnare, utvecklare och avgiftssamordnare.

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera service och stöd till hela kontoret och dess medarbetare. Arbetet förutsätter en god samverkan med kollegor inom den egna verksamheten men även med externa aktörer. Du finns som ett bollplank till systemförvaltare, upphandlingen samt övriga kollegor, kan hoppa in och ta över arbetsuppgifter vid behov.

Du har vilja och nyfikenhet att ta fram, bearbeta och analysera statistik både i internt och externt underlag och material. Du kommer att bevaka och följa juridiska frågor, främst inom socialrätten. Samt utreda risk för missförhållande enligt lex Sarah inom våra verksamheter. Ditt arbete kommer också att handla om projektledning, upphandlingar, avtalsfrågor, samverkansfrågor samt ta fram underlag och skrivelser av olika slag inom VoO. Du kommer också bli inbegripen i arbetet med verksamhets och kvalitetsutvecklingsfrågor.

KVALIFIKATIONER

Du är universitets- eller högskoleutbildad med social, juridisk, ekonomisk inriktning eller annan inriktning vi bedömer som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete gällande sociallagstiftning, sekretess och förvaltning, en extra touch kring juridisk kompetens som främst handlar om tolkning av SoL samt LSS. Det är viktigt att du kan uttrycka dig mycket bra på svenska i tal och skrift. Vi förutsätter att du har god datavana och erfarenhet av MSO 365.


För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en god social kompetens, vara lyhörd och framför allt nyfiken i mötet med människor. Du är prestigelös, lösningsfokuserad och tycker om att nå framgång genom samarbete. Du förstår vikten av service i myndighetsutövning, är väl förtrogen med lagar och kan skapa och förvalta förtroende samt visa respekt genom sakligt, korrekt och empatiskt bemötande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan förekomma.

Sala kommun tillämpar individuell lönesättning.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan senast den 24 september 2023.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vi intervjuar löpande under rekryteringen

UPPLYSNINGAR
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jeanette Stuvemark, enhetschef administration, [email protected]

Facklig representant:
Vision, Thomas Roberg, [email protected]

OM SALA KOMMUN
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.


Läs mer om Sala på www.sala.se.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Kompetenssamordnare

Ansök    Feb 6    Sala kommun    Administrativ assistent
Vi söker dig som har ett starkt intresse för kompetensutveckling, är bra på att stötta och coacha medarbetare i kompetensutvecklingsinsatser,  har god kompetens gällande samverkan och har erfarenhet av arbete med uppföljningar gällande utveckling samt förbättringsåtgärder. ARBETSUPPGIFTER Kompetenscentrum är en samlande och sammanhållande funktion som förvaltar (tar hand om) kompetensutveckling inom Vård och Omsorg i Sala kommun. Genom Kompetenscentrum... Visa mer
Vi söker dig som har ett starkt intresse för kompetensutveckling, är bra på att stötta och coacha medarbetare i kompetensutvecklingsinsatser,  har god kompetens gällande samverkan och har erfarenhet av arbete med uppföljningar gällande utveckling samt förbättringsåtgärder.

ARBETSUPPGIFTER


Kompetenscentrum är en samlande och sammanhållande funktion som förvaltar (tar hand om) kompetensutveckling inom Vård och Omsorg i Sala kommun. Genom Kompetenscentrum utvecklas och struktureras arbetet runt kompetensutveckling som sker genom metoden arbetsplatslärande. 

Kompetenssamordnarens arbetsuppgifter och ansvarsområden handlar om att arbeta med kompetensutveckling för alla medarbetare inom Vård och Omsorg vilket förutsätter en god organisationskännedom och ha kunskap om olika verksamheter inom VOO. Du ska föra en levande och aktiv dialog med verksamheterna runt behovet av kompetensutveckling och verka för att utveckla det flexibla arbetssättet för kompetensutveckling genom digitala utbildningsmoduler. Arbetsuppgifterna handlar om att utveckla pedagogiska hjälpmedel och verktyg samt utbildningsinsatser till all personal via metoden Arbetsplatslärande i hela Vård och Omsorg, vidareutveckla utbildningskatalogen, omvärldsbevaka (utbildningar, föreläsningar, kunskapsläget, lagar, förordningar) samt hålla i fysiska utbildningstillfällen och föreläsningar.

Kompetenssamordnaren ska utveckla det reflekterande och utforskande arbetssättet för att tex, på aggregerad nivå, kunna mäta indikatorer för jämställdhet, tillgänglighet och icke-diskriminering, förmedla kunskap om och erfarenhet av olika sätt att sprida kunskap och kompetens i en kommunal organisation samt filma, intervjua och skapa nya digitala utbildningar.

Arbetet innefattar också att försäkra att all kompetensutveckling ska vara fysiskt, tekniskt, visuellt och kognitivt tillgänglig för alla medarbetare i Vård och Omsorg.  Du ska stötta och coacha medarbetare som behöver språkligt och tekniskt stöd i kompetensutvecklingsinsatser, ge stöd och coachning till enhetschefer, kompetensombud och enskilda medarbetare samt ta fram och utveckla pedagogiska verktyg och hjälpmedel i syfte att underlätta och utveckla kompetens utvecklingsarbetet och arbetsplatslärandet.

I rollen som Kompetenssamordnare kommer du att ansvara för förvaltandet av kompetensutvecklingen inom VOO och att utbildningsmaterial kvalitetssäkras genom dialog med verksamheterna samt med stöd av intern expertis.  Du kommer även att producera och publicera webbaserade utbildningar med hjälp av InfoCaption till organisationens utbildningskatalog.

Kompetenssamordnaren är redaktör på Sala Kommuns intranät, reviderar och utvecklar alla utbildningsmoduler när ledning, verksamheter, kompetensombud och enskilda medarbetare behöver stöd i arbetsplatslärande, ta fram behovsanalyser och medverksar vid uppföljningar av kompetensutvecklingsinsatseroch ansvarar för allt underhåll av utbildningskatalogen. Kompetenssamordnaren fungerar också som rådgivare.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som brinner för att arbeta med kompetensutveckling och har en naturlig fallenhet för att kunna entusiasmera medarbetare.Du är en lättsam och positiv person som har ett flexibelt arbetssätt och har lätt för att samarbeta internt och externt. Du ska ha lätt för att stå inför stora grupper av människor och prata, ha erfarenhet av arbete inom vård och omsorgsverksamheter inom kommunal organisation.

Vi söker dig som har:

Högskoleutbildning inom det samhällsvetenskapliga området

Goda datakunskaper inom Officepaketet, främst PowerPoint och Publisher

Goda kunskaper kring InfoCaption

Erfarenhet av att filma samt klippa/redigera inspelningar

Webbdesign dvs hemsidan, intranätet, portalsidan

Goda kunskaper i svenska, klartext, lättläst, bildstödsanpassningar

 

ÖVRIGA KRAV

Datavana

Körkort B

 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidare/Heltid/Dagtid

Individuell lönesättning

Tillträdesdatum efter överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas

 

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan senast 2023-02-19. Urval sker löpande så ansök redan idag på www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

UPPLYSNINGAR

Vill du veta mer om tjänsten kontakta

Enhetschef Jeanette Stuvemark, 0224-74 90 45, [email protected]

 

Fackligkontaktperson:

Vision, Thomas Roberg, 0224-74 96 62, [email protected]

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi ser gärna sökande som kan bidra med kompetens oavsett diskrimineringsgrund.

 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.
 

Välkommen med din ansökan!

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kontorsstöd och administration

Vi söker dig som är organiserad, duktig på planering och har förmågan att kunna hantera flera saker samtidigt, ibland under tidspress. I den här rollen blir det lätt många uppgifter som ska genomföras under kort varsel vilket kräver en god koordinationsförmåga, självständighet och noggrannhet. För den här rollen krävs det mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. För att utföra dina arbetsuppgifter behöver du också vara ... Visa mer
Vi söker dig som är organiserad, duktig på planering och har förmågan att kunna hantera flera saker samtidigt, ibland under tidspress. I den här rollen blir det lätt många uppgifter som ska genomföras under kort varsel vilket kräver en god koordinationsförmåga, självständighet och noggrannhet.
För den här rollen krävs det mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. För att utföra dina arbetsuppgifter behöver du också vara kapabel i "Microsoft Excel".
Om ovanstående beskrivning passar in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan till [email protected]. Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Jobbet kommer vara en deltid upp till heltid beroende på arbetsbelastning.
Kort beskrivning av företaget:
Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har en Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september varje helg. Resterande del av året har vi öppet sista helgen i månaden. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, bada i poolen, låna cyklar, samt finns badtunna & bastu att hyra. Visa mindre

Bygglovskoordinator till byggenheten

Ansök    Jan 25    Sala kommun    Administrativ assistent
Är du en god administratör med intresse för bygglovs-, juridik- och arkivfrågor? Trivs du med många kontakter och att ge service kring våra tjänster till såväl medborgare som kollegor? Då ska du söka tjänsten som bygglovskoordinator! Om arbetsplatsen Sala och Heby kommuner har tillsammans ca 37 000 invånare. Byggenheten har 10 medarbetare som ansvarar för myndighetsutövning i båda kommunerna inom byggområdet och bostadsanpassningsbidrag. Anställningen är ... Visa mer
Är du en god administratör med intresse för bygglovs-, juridik- och arkivfrågor? Trivs du med många kontakter och att ge service kring våra tjänster till såväl medborgare som kollegor? Då ska du söka tjänsten som bygglovskoordinator!

Om arbetsplatsen
Sala och Heby kommuner har tillsammans ca 37 000 invånare. Byggenheten har 10 medarbetare som ansvarar för myndighetsutövning i båda kommunerna inom byggområdet och bostadsanpassningsbidrag. Anställningen är förlagd i Sala där enheten är en del av samhällsbyggnadskontoret tillsammans med miljöenheten, plan- och utveckling samt SBK administration. Nu söker byggenheten en bygglovskoordinator.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som bygglovskoordinator innebär ett nära samarbete med enhetschef, handläggare och inspektörer. Du kommer att fungera som ett nav i verksamheten och bland annat arbeta med expediering av beslut, arkivfrågor och verksamhetsutveckling samt delta i fördelning och förgranskning av byggärenden. Till arbetsuppgifterna hör också sammanställning av statistik internt mot andra kommunala enheter, samt mot myndigheter och politiska nämnder. Utöver att vara en central figur inom enheten är du också första kontaktperson mot samhällsbyggnadskontorets administrativa enhet.

Det finns även möjlighet att delta i eller leda kvalitets- och utvecklingsarbete inom enheten såsom framtagande av styrdokument, mallar och rutiner. Du kan även komma att handlägga ärenden och fatta beslut kopplade till verksamhetsområdet samt delta i rådgivning till allmänheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Juridisk kompetens inom PBL-området eller utbildning samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom privat eller offentlig sektor är meriterande. Du förväntas hantera mjukvara inom sakområdet, varför du behöver ha IT-vana inkl. behärska office-paketet samt MS365. B-körkort är meriterande.

Du måste ha god samarbetsförmåga samt vara strukturerad, serviceinriktad, flexibel och initiativrik. God kommunikationsförmåga är en förutsättning för tjänsten och du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidareanställning
Individuell lönesättning tillämpas
Flextidsavtal finns

Ansökan 
Välkommen med din ansökan senast den 19 februari 2023. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Gabriel Lidström, enhetschef byggenheten, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Sveriges ingenjörer, Josefine Hagström, [email protected]
Vision, Annelie Wennberg, [email protected]
Sveriges arkitekter, Patrik Fredlund, [email protected] 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Social administratör till Barn- och Ungdomsenheten

Ansök    Jun 10    Sala kommun    Administrativ assistent
Vi söker en socialadministratör till Barn och ungdomsenheten inom Individ och familjeomsorg i Sala. Vår vision är att; Barn, unga och vuxna i Sala kommun känner sig delaktiga och respektfullt bemötta i kontakten med socialtjänsten. Vi träffar våra barn och familjer i den miljö de själva väljer. Tillsammans möjliggör vi för familjer att skapa en trygg och hållbar livssituation med ett tydligt fokus på barnens säkerhet och välmående. Barn- och ungdomsenhet... Visa mer
Vi söker en socialadministratör till Barn och ungdomsenheten inom Individ och familjeomsorg i Sala.

Vår vision är att; Barn, unga och vuxna i Sala kommun känner sig delaktiga och respektfullt bemötta i kontakten med socialtjänsten. Vi träffar våra barn och familjer i den miljö de själva väljer. Tillsammans möjliggör vi för familjer att skapa en trygg och hållbar livssituation med ett tydligt fokus på barnens säkerhet och välmående.

Barn- och ungdomsenheten består av myndighetsteam och öppenvårdsteam. På myndighet finns mottagningsteam, utredningsteam, barnuppföljarteam, familjehemsteam, socialadministratörsteam och ledning med enhetschefer och teamledare.

Vår öppenvård består av familjeteamet, förebyggande teamet och skolteamet. Vi har nära till varandra vilket gör att vi har bra samverkan och korta beslutsvägar. På Barn och ungdomsenheten är vi alla en viktig del av helheten och vi vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Salabor.

Som medarbetare i Sala kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession.

Arbetsuppgifter
Socialadministratörernas huvudsakliga arbetsuppgifter består av att bistå socialsekreterare i med administrativt arbete med bland annat med dokumentation, telefonkontakter, resebokningar och posthantering. Beställningar i olika system, ta fram statistik, arkivering av akter och  sortera i arkivet. Inhämta misstanke och belastningsregister, ställa om bidrag och folkbokföring. Scanna och lägga in inkomna handlingar i journaler.  Som socialadministratör ska du också självständigt kunna utföra administrativa handläggningsuppgifter.

Kvalifikationer
Du ska ha tillräckliga praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna arbeta inom en offentlig förvaltning inriktad mot socialt arbete. Du måste också ha vissa kunskaper inom socialtjänstlagen och äga verktygen för att kunna kommunicera och bemöta klienter på ett professionellt sätt. Administratörutbildning är meriterande liksom annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig för tjänsten.

Anställningsvillkor
4 månaders vikariat på heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas

Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-06-26
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och anställning kan ske innan ansökningstidens slut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Agneta Bergman, enhetschef Familjehemsenheten, tel 0224-74 96 19, e-post [email protected]
Minna Männikkö, teamledare Familjehemsenheten, tel 0224-74 96 21, e-post minna.männikkö@sala.se

Fackliga kontaktpersoner:
Thomas Roberg, fackligt ombud Vision, tel 0224-74 96 62, e-post [email protected]

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor nästan 23 000 invånare. Visionen i Sala kommun är ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalité och växtkraft. Vår värdegrund ska spegla det förhållningssätt som vi har i vårt dagliga arbete, Enkelt - Effektivt - Medborgarvänligt. Läs mer på www.sala.se

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Systemadministratör till anstalten- och häktet Salberga

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetskla... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1) och öppnade 2007. Den är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta. Salberga växer vilket innebär goda möjligheter till utveckling och där ditt arbete tydligt gör skillnad.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida:
https://www.kriminalvarden.se/hittaochkontakta/verksamhet/anstalt/salberga/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som systemadministratör kommer du att bistå verksamheten eller enskilda medarbetare med administrativt stöd avseende bl.a. behörighetsbeställningar, korthantering och att rensa behörigheter efter diverse personalrelaterade förändringar m.m. För tjänsten ingår även att instruera och ha genomgång med nyanställda avseende våra data-och passersystem, överfallslarm och nyckelhantering.

KVALIFIKATIONER
Behörighetsadministrationen är en förutsättning för att samtliga medarbetare oavsett arbetsuppgifter skall kunna utföra sitt arbete, därför krävs det att du är noggrann och strukturerad. Du har ett gott omdöme, är kvalitetsmedveten och kan göra rätt prioriteringar i en komplex miljö. Du är van att tidvis arbeta i ett högt tempo, är självgående och serviceinriktad. Arbetet som administratör är en servicefunktion och kräver förmåga att både arbeta självständigt och i nära samarbete med övriga anställda inom Kriminalvården samt andra externa aktörer utanför myndigheten. För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personlig mognad.

Krav:
• Gymnasieexamen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Stor vana att använda datorn som verktyg
• Stor förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av Kriminalvården
• Erfarenhet av KWT (nyckelskåp)
• Erfarenhet av porträttfotografering
• Erfarenhet av att utbilda annan personal.
• Truckkort
• Skyliftkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll och personutredning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratör till Miljöenheten

Ansök    Maj 25    Sala kommun    Administrativ assistent
Samhällsbyggnadskontoret sköter verksamheten inom miljö- och byggområdena åt kommunerna Sala och Heby. Miljöenheten tillhör Samhällsbyggnadskontoret och har 22 medarbetare. Miljöenheten arbetar med tillsyn enligt bl a miljöbalken, livsmedelslagslagen och alkohol- och tobakslagen. Vi söker nu en engagerad administratör. Din arbetsplats kommer att vara Sala som är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. Att arb... Visa mer
Samhällsbyggnadskontoret sköter verksamheten inom miljö- och byggområdena åt kommunerna Sala och Heby. Miljöenheten tillhör Samhällsbyggnadskontoret och har 22 medarbetare. Miljöenheten arbetar med tillsyn enligt bl a miljöbalken, livsmedelslagslagen och alkohol- och tobakslagen.

Vi söker nu en engagerad administratör. Din arbetsplats kommer att vara Sala som är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. Att arbeta på miljöenheten i Sala och Heby kommuner är en unik möjlighet att få vara verksam i två samverkande kommuner, i två län och under två nämnder. Båda kommunerna är i spännande utvecklingsfaser, där du som medarbetare är en viktig del i att bidra till och ta del av vår samhällsutveckling.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av diarieföring, postöppning, arkivering, utlämnande av offentliga handlingar. Dessutom hantering av rutiner och andra administrativa uppgifter. 

Kvalifikationer
Du har eftergymnasial utbildning inom för tjänsten lämpligt område. Du har aktuell erfarenhet av administratörsrollen, med fördel från offentlig verksamhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i Ecos och ByggR. 

Du måste ha god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständig. Arbetet kräver att du jobbar strukturerat samt har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Du har god kommunikationsförmåga och behärskar svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning.

Ansökan
Ansök senast 2022-06-03.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. 
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Lena Pettersson, enhetschef miljöenheten, [email protected]

Facklig kontaktperson
Vision, Annelie Wennberg, [email protected] Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Vi söker en Projektadministratör!

Ansök    Mar 11    Experis AB    Administrativ assistent
Du kommer att arbeta som projektadministratör hos en av våra stora kunder i Sala. Vår kund är en global leverantör av lösningar, anläggningar och tjänster för berg- och mineralbearbetning. För det här uppdraget kommer viss möjlighet finnas för att kunna arbeta hemifrån på distans. Ort: Sala Start: Omgående Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag Om rollen I den här rollen blir du medlem av kärnteamet för ett projekt och dun uppgift är att hjälpa teamet... Visa mer
Du kommer att arbeta som projektadministratör hos en av våra stora kunder i Sala. Vår kund är en global leverantör av lösningar, anläggningar och tjänster för berg- och mineralbearbetning. För det här uppdraget kommer viss möjlighet finnas för att kunna arbeta hemifrån på distans.

Ort: Sala

Start: Omgående

Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdragOm rollen

I den här rollen blir du medlem av kärnteamet för ett projekt och dun uppgift är att hjälpa teamet att framgångsrikt genomföra projektet tillsammans. Du strävar efter att upprätthålla ett professionellt samarbete gentemot kunder, leverantörer och kollegor.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

* Koordinera ansvar efter behov för sammanställningar, upprättande och uppdatering av interna och externa rapporter
* Hantera projektrelaterade fakturor efter delegerat ansvar
* Planera och delta i möten
* Hantera kundmöten och praktiska ärenden för besökare som exempelvis bokning av mötesrum, förberedelse och distribution av mötesagendor och protokoll mm.
* Upprätta, granska och underhålla en projekttidsplan
* Vid behov ersätta och agera vikarie för projektledaren när projektledaren är frånvarandeOm dig

Vi söker dig med mycket bra ordningssinne och gärna har erfarenhet från projektrelaterade arbetsuppgifter. Som person är du lyhörd, noggrann och framåt. Du måste trivas med att arbeta effektivt både som medlem i grupp och enskilt. Eftersom rollen innebär att frekvent interagera med både interna och externa kunder och leverantörer bör du ha goda kommunikationsfärdigheter. Dina IT-kunskaper är goda. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i SAP är detta starkt meriterande. Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift.

För att trivas och passa i rollen som konsult är dina mest framträdande egenskaper; social, ansvarsfull, strukturerad, positiv och lösningsorienterad.

* Erfarenhet från affärssystem, SAP är mycket önskvärt
* Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska
* Goda IT-kunskaper
* Förmåga att prioritera och slutföra tilldelade uppgifter på utsatt tid med minimal tillsyn
* Motiverad med förmåga att arbeta under stress för att klara snäva deadlines
* Välorganiserad i ditt arbete

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta vår kandidatansvariga Jenny Smith på [email protected] Visa mindre

Driven order och ekonomiassistent

OBS! -ansökningar till eller frågor om tjänsten skall skickas på mail till [email protected]. Skicka med CV och en personlig beskrivning Ansökningar via andra kanaler kommer inte kunna beaktas. Finntorpet Bygg & Konsult AB är ett privatägt bygg och anläggningsföretag med säte i Sala och har ca 30 anställda. Tillsammans med våra dotterbolag i Sala och Möklinta är vi runt 40personer och omsätter runt 75 miljoner kronor. Vi söker en driven och e... Visa mer
OBS! -ansökningar till eller frågor om tjänsten skall skickas på mail till [email protected].
Skicka med CV och en personlig beskrivning
Ansökningar via andra kanaler kommer inte kunna beaktas.
Finntorpet Bygg & Konsult AB är ett privatägt bygg och anläggningsföretag med säte i Sala och har ca 30 anställda. Tillsammans med våra dotterbolag i Sala och Möklinta är vi runt 40personer och omsätter runt 75 miljoner kronor.
Vi söker en driven och energisk administrativ multikonstnär, gärna i början av sin karriär, som vill jobba brett med att effektivt hantera vår dagliga order, leverans och ekonomiadministration för hela koncernen.
Hos oss får du möjligheten att både jobba i våra ekonomisystem med fakturahantering och bokföring parallellt med att du aktivt är en del av kund och order/leverans flödet.
Vi söker dig som kompletterar oss andra genom att tillföra den noggrannhet och struktur som behövs i administrationen samtidigt som du delar vår energi och vårt driv när det gäller att "göra det som krävs" för att vara effektiva. Vi räknar därför med att du självständigt ser vad som behöver göras och driver på dina uppgifter men när du behöver det har du självklart våra arbetsledare, chefer och en extern controller till stöd och hjälp!
Att du behöver vara en fena på Office är givet men du behöver också ha lätt att lära dig nya ekonomi och order/projekthanteringssystem.
Då du kommer att arbeta på plats både i Sala och Möklinta behöver du ha körkort och du behöver kunna tala och skriva flytande svenska.
Är du dessutom okomplicerad, lättlärd och ser jobbet som en viktig del av livet -SÖK!
Mvh
Niklas Nordström, VD Finntorpetbolagen Visa mindre

Enhetskoordinator till Jakobsbergsgatan 30B

Ansök    Apr 25    Sala kommun    Administrativ assistent
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. På Jakobsbergs gruppbostad bor sex aktiva unga vuxna med funktionsnedsättningar och som deltar i många olika aktiviteter i samhället. Bland de anställda finns ett stort engagemang och vilja att stödja de boende så de upplever tillvaron meningsfull, begriplig och hanterbar. Individen... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare.

På Jakobsbergs gruppbostad bor sex aktiva unga vuxna med funktionsnedsättningar och som deltar i många olika aktiviteter i samhället. Bland de anställda finns ett stort engagemang och vilja att stödja de boende så de upplever tillvaron meningsfull, begriplig och hanterbar. Individens självbestämmande och delaktighet är utgångspunkten för oss.

Nu söker vi dig som vill arbeta som enhetskoordinator hos oss på Jakobsbergsgatans gruppbostad. I arbetsgruppen möter du 6 positiva, engagerade och kunniga kollegor med stor fokus på de boende. Som enhetskoordinator arbetar du både med administrativa arbetsuppgifter och i det dagliga arbetet med de boende. Det är ett varierande arbete där du har stort inflytande över hur du tillsammans med kollegorna planerar arbetet och där initiativrikedom och idéer uppmuntras. 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med dina kollegor stödja de boende i det dagliga livet utifrån individens önskemål, förutsättningar och behov. Vi har stort fokus på individens självbestämmande och stödet utformas tillsammans med den boende. Stödet utgår från den enskilde individens unika förmågor och där finns du med som metodiskt, pedagogiskt och praktiskt stöd.

Som enhetskoordinator har du ett nära samarbete med enhetschef gällande bemanning, schemaläggning och utveckling av verksamheten. Du kartlägger och dokumenterar verksamhetens behov av resurser och schemalägger utifrån behovet. Du har även ett övergripande ansvar för planeringen av verksamhetens insatser för de boende och andra administrativa arbetsuppgifter. Vid behov finns du som ett stöd till kollegorna gällande social dokumentation.

En viktig del av arbetet är också att tillsammans med de boende, dina kollegor och chef bidra till att utveckla verksamheten. Du har möjligheter till erfarenhetsutbyte och stöd av kollegor på enheten och andra enhetskoordinatorer inom området.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har gått barn- och fritidsprogrammet eller har likvärdig utbildning på gymnasienivå där kunskaper om autism, intellektuella och andra funktionsnedsättningar ingår. Alternativt har du läst en KY/YH-utbildning inriktning socialt behandlingsarbete, högskoleutbildning så som socionom, beteendevetare, pedagogisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha erfarenhet av och kompetens att möta personer med olika funktionsnedsättning, gärna erfarenhet från arbete med personer med Downs syndrom. Du har goda kunskaper om grunderna i LSS-lagstiftningen och social dokumentation, samt goda kunskaper inom schemaläggning och bemanning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Du har god datavana då vi i det dagliga arbetet använder flera olika verksamhetssystem. Vi ser gärna att du har god kompetens om olika metoder/arbetssätt lämpliga för målgruppen, t.ex. AKK (Alternativ Kompletterande Kommunikation), Lågaffektivt bemötande och MI (Motiverande samtal). B-körkort är ett krav.

Du har god samarbetsförmåga, ett strukturerat och lösningsfokuserat arbetssätt samt bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du har ett gott respektfullt bemötande och god förmåga att kommunicera och samverkan med andra på och utanför enheten. För oss är det viktigt att du har förmågan att engagera och motivera andra samt känner dig bekväm med att stödja och vägleda kollegor i mötet med de boende. Du har förmåga att uppmärksamma förbättringsområden och bidra till förändring genom att tänka nya alternativa lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid.
Tjänsten innefattar dag- kväll- sovande jour och helgarbete.
Individuell lönesättning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Ansök senast 2022-05-08
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta
Enhetschef, Amanda Holmberg, 0224-74 90 44

Facklig kontakt:
Kommunal 0224-74 70 92
Vision 0224-74 90 72

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Utlastningsansvarig till Setra Heby

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Till Setra i Heby söker vi nu en strukturerad och positiv person för ett sommarvikariat som utlastningsansvarig. I den här rollen arbetar du administrativt med att koordinera och säkerställa utlastning av beställningar. Du hanterar fraktsedlar och lastorder samt ansvarar för att lasten går i väg som den ska. Som utlastningsansvarig ingår det även i tjänsten att ha kontakt med chaufförer, kundtjänst och säljare via telefon och mejl.

Du kommer att arbeta dagtid och vi söker dig som kan arbeta under hela sommaren till och med mitten av augusti med start omgående.

Din profil
Till den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, men vi ser gärna att du har administrativ erfarenhet eller har arbetat med en liknande tjänst tidigare. Det är viktigt att du har god datorvana och hanterar Officepaketet med van hand. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska i såväl tal som text.

Som person är du strukturerad och noggrann samt trivs i en koordinerande roll. Du har en stor nyfikenhet och drivs av att lära dig nya saker. Din kommunikativa förmåga är god och du är en social och öppensinnad person. Du samarbetar väl med andra men har även förmågan att driva dina arbetsdagar framåt och tar ansvar för ditt arbete.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag på Setra i Heby. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Ansökan
Är det dig vi söker till den här rollen? Skicka då in en ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast 2021-05-23. Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Broman på 073-351 27 78 eller [email protected]. Visa mindre

Enhetskoordinator till FO stöd

Ansök    Jan 25    Sala kommun    Administrativ assistent
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se Arbetsuppgifter Som enhetskoordinator är du en viktig del i FO-stöd som är en stödfunktion för funktionsnedsättningsområdet (FO). Du kommer att jobba som enhetskoordninator riktad mot några av FO:s verksamheter m... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se


Arbetsuppgifter

Som enhetskoordinator är du en viktig del i FO-stöd som är en stödfunktion för funktionsnedsättningsområdet (FO). Du kommer att jobba som enhetskoordninator riktad mot några av FO:s verksamheter med ansvar främst kring schemaläggning och bemanning. Du kommer även att ha uppdrag att jobba FO-övergripande med bemanning, rekrytering, utveckling och andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och enhetschefer inom FO.

Som enhetskoordinator kommer du att vara betydelsefull i FO-stöds utveckling.

En central del av ditt arbete kommer vara att skapa och upprätthålla goda relationer med interna och externa samarbetspartners.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller yrkeshögskoleutbildning eller som har grundläggande utbildning på gymnasial nivå där kunskaper om funktionsnedsättning ingår. Det kan vara relevant med annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som enhetskoordinator har du god administrativ förmåga med erfarenhet och kunskap av att jobba med schemaläggning och bemanning.

Du har ett trevligt och professionellt bemötande och är en person stimuleras av att arbeta med utveckling och förbättring. Du har förmåga att ha flera pågående processer samtidigt och att se delar i ett helhetsperspektiv. Du arbetar systematiskt, strukturerat och metodiskt med fokus på stöd, service och samverkan.

Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och du har god förmåga att jobba i olika IT-system.

B-körkort

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Arbetet är förlagt till dagtid, vardagar. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.

Varaktighet: Tillsvidare, heltid, provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Ansök senast 2022-02-22. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten kontakta enhetschef Ida Rubinsson, tfn 0224-74 97 26.

Facklig kontaktperson Kommunal: 0224-74 70 91

Facklig kontaktperson Vision: Leonard Wall 0224-74 90 72

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Bemanningssamordnare till Bemanningsenheten Vård och Omsorg

Ansök    Apr 20    Sala kommun    Administrativ assistent
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Bemanningsenheten inom Vård och Omsorg är en stödfunktion till kärnverksamheterna inom äldreomsorgen och funktionsnedsättningsområdet. Huvuduppdraget är att r... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Bemanningsenheten inom Vård och Omsorg är en stödfunktion till kärnverksamheterna inom äldreomsorgen och funktionsnedsättningsområdet. Huvuduppdraget är att rekrytera timavlönade samt tillsätta vikariebeställningar, vid akut och planerad frånvaro. På Bemanningsenheten jobbar fem bemanningssamordnare och två chefer i nära samarbete. En medarbetare går nu vidare till annat uppdrag inom organisationen och vi söker därför en ny engagerad medarbetare som kan komplettera vårt team.

Arbetsuppgifter
En arbetsdag för bemaningssamordnarna består av flertalet olika arbetsuppgifter och är mycket varierat. Du arbetar med verksamheternas behov i fokus på ett rättssäkert sätt, så att lagstiftning, riktlinjer och rutiner följs. 

Du kommer bland annat att arbeta med att: 
- boka och administrera tillsättning av resurser som verksamheterna beställer via vakansbeställningen i BeSched.  
- rekrytera undersköterskor och vårdbiträden.
- hantera hela rekryteringsprocessen med CV-selektering, telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning, och bedömning.
- utföra anställningsinformation med nyanställda, det kan ske både enskilt och i grupp. 
- ta fram underlag för statistik  som ligger till grund i olika former av rapporter.
- bevaka och hantera och åtgärda inkommande e-post.
- hantera andra diverse administrativa arbetsuppgifter.
- delta på olika former av rekryteringsmässor. 

Bemanningsplaneringen i samband med vakansbeställningen är komplex. Du behöver tänka i fler steg och i parallella processer för att hitta lösningar med verksamhetens behov i fokus. Detta ställer krav på att du enkelt ser helhetsperspektivet och har en god förmåga att se logiska lösningar. Vi vill att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ser uppkomna situationer som uppgifter som ska lösas, snarare än problem, och att du hittar kretiva och flexibla lösningar. Rekryteringen kräver att du arbetar strukturerat med fokus på att hitta rätt kompetens och en bra kandidatupplevelse. Ditt goda bemötande och din intervjuteknik kommer till användning här. Anställningsinformation till nya medarbetare och deltagande i rekryteringsmässor innebär att du bör vara bekväm med att prata inför grupper.

Det är ett självständigt arbete där det är viktigt att du känner dig trygg i att fatta egna beslut samtidigt som det är viktigt att du är samarbetsvillig och strävar efter vad som blir bäst för helheten. Du kommer att ha daglig kontakt med både chefer och medarbetare så det är viktigt att du har lätt för att knyta nya kontakter och att du ser din roll som en servicefunktion, samt är öppen för samverkan med andra professioner såväl internt som externt.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av planering och bemanning, samt rekrytering. Vi ser gärna att du har relevant YH- eller högskoleutbildning, och vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av kommunal vård och omsorg. Du behöver ha goda kunskaper om LAS och arbetsrätt. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i bemanningssystem, gärna BeSched. Då vi använder oss av IT-stöd i det dagliga arbetet är det även ett krav att du har goda datorkunskaper inom Office och att du har lätt för att lära dig nya system. Det är av stor vikt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, då du kommer kommunicera via både telefon och dator. Du behöver ha B-körkort eftersom du besöker enheter och mässor.

Du är bra på att planera och organisera ditt arbete och du driver dina processer vidare. Du har lätt för helhetssyn och logiskt tänkande. Vidare är du flexibel och serviceinriktad i ditt arbetssätt såväl mot kollegor som gentemot interna och externa samarbetspartners. Du har lätt för att samarbeta och ser utmaningen i att utveckla verksamheten utifrån behov. Då det periodvis är högt arbetstempo är det viktigt att du är lugn och behärskad som person och att du kan prestera även under press. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning
Heltid
Individuell lönesättning
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökan
Ansök senast 2021-05-09
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Charlotta Gustafsson, enhetschef, Tfn 0224 – 74 90 28

Fackliga kontakt:
Vision, Thomas Roberg, Tfn 0224 - 74 96 92

Välkommen med din ansökan!
 

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Service- och reparationsansvarig till BGE

Är du en person som trivs i en koordinerande och administrativ roll med mycket kundkontakt? Vill du ta dig an en ny central roll på ett framstående företag inom värmepumpsbranschen? Nu finns chansen för dig som vill se tydliga resultat av ditt arbete där du dagligen bidrar till BGE:s tillväxt! OM TJÄNSTEN BGE, en del av Enwell och vattenfallfamiljen, bildades 1989 och genom åren har dem byggt upp en gedigen kompetens och erfarenhet om allt som har med va... Visa mer
Är du en person som trivs i en koordinerande och administrativ roll med mycket kundkontakt? Vill du ta dig an en ny central roll på ett framstående företag inom värmepumpsbranschen? Nu finns chansen för dig som vill se tydliga resultat av ditt arbete där du dagligen bidrar till BGE:s tillväxt!

OM TJÄNSTEN
BGE, en del av Enwell och vattenfallfamiljen, bildades 1989 och genom åren har dem byggt upp en gedigen kompetens och erfarenhet om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. De har under årens lopp borrat mer än 10 000 borrhål och de säljer runt 400 värmepumpar per år, vilket gör dem till en av landets största IVT-återförsäljare. BGE består idag av 30 medarbetare. För att utveckla verksamheten framåt vill man utöka teamet med en Service- och reparationsansvarig till kontoret i Sala.

I rollen kommer du att vara huvudsakligt ansvarig för service- och reparationsärenden av installerade värmepumpar hos BGE:s kunder. Du bokar, planerar och schemalägger dessa och har dagligen kontakt med servicetekniker och kunder. Arbetsplatsen på BGE präglas av ett högt tempo och ett nära samarbete mellan kollegor. Det finns en positiv anda, god sammanhållning och gemensamma aktiviteter för att stärka samarbetet mellan kollegor. Inledningsvis kommer du att introduceras av erfarna kollegor och det finns goda möjligheter till stöttning inom det tekniska kunskapsområdet. I rollen kommer du även att kunna få möjlighet att ta utökat ansvar även för andra uppgifter på kontoret.

Du erbjuds


* Möjlighet att bli en del av ett familjärt och sammansvetsat team
* Stora möjligheter att påverka och driva utvecklingen av BGE
* En trygg och stabil anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter


ARBETSUPPGIFTER
* Boka service och reparationer av värmepumpar


* Ansvara för beläggning och schemaläggning för servicetekniker
* Hantera kundkontakt för bokning av service- och reparationsärenden
* Ansvara för administration och dokumentation gällande service-, garanti- och reparationsärenden


VI SÖKER DIG SOM
* Har flerårig erfarenhet av en roll som administratör, koordinator, orderläggare eller motsvarande


* Du trivs i kontakten med kunder och har en stark servicekänsla
* Har mycket god systemvana
* Är obehindrad i svenska, i både tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska


Det är meriterande om du:


* Har en utbildning inom teknik eller logistik
* Har tidigare erfarenhet av värmepumpsbranschen


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Strukturerad
* Orädd
* Samt har en god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning
* Placering: Sala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BGE:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
BGE bildades 1989 och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens och erfarenhet om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Vi har under årens lopp borrat mer än 10 000 borrhål och vi säljer runt 400 värmepumpar per år, vilket gör oss till en av landets största IVT-återförsäljare.

Sedan 2013 är BGE en del av ENWELL, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Vi är ett IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar och namnet borgar för hög kvalitet och prestanda. Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. Visa mindre

Bygglovkoordinator till byggenheten, Sala-Heby

Ansök    Sep 30    Sala kommun    Administrativ assistent
Bygglovkoordinator till byggenheten   Sala och Heby kommuner i Västmanland och Uppland har tillsammans c:a 35 000 invånare. Byggenheten Sala-Heby, som har sitt kontor i Sala, sköter verksamheten inom området bygg och bostadsanpassning åt båda kommunerna. Anställningen är förlagd i Sala kommun. Byggenheten har 12 handläggare och ansvarar för myndighetsutövning inom byggområdet samt för bostadsanpassningsbidrag.   Arbetsuppgifter Tjänsten som bygglovko... Visa mer
Bygglovkoordinator till byggenheten

 

Sala och Heby kommuner i Västmanland och Uppland har tillsammans c:a 35 000 invånare.

Byggenheten Sala-Heby, som har sitt kontor i Sala, sköter verksamheten inom området bygg och bostadsanpassning åt båda kommunerna. Anställningen är förlagd i Sala kommun. Byggenheten har 12 handläggare och ansvarar för myndighetsutövning inom byggområdet samt för bostadsanpassningsbidrag.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som bygglovkoordinator innebär att i samarbete med övriga medarbetare på byggenheten handlägga bygglovsansökningar och förhandsbesked, anmälningsärenden och olika tillsynsuppgifter i enlighet med reglerna i plan- och bygglagen. Koordinatorns roll är främst att göra en första kontroll av inkommande ärenden (handlingar, lokalisering, kontroll mot detalj- och översiktsplaner) och att serva övriga handläggare med expediering och arkivering, statistikuppgifter mm. I arbetet ingår även information och rådgivning till allmänheten. En enkel, effektiv och medborgarvänlig ärendehantering eftersträvas och förutsätter ett bra samarbete inom arbetsgruppen och med andra verksamheter.

 

Kvalifikationer

En utbildning lägst på gymnasienivå, som av oss bedöms som lämplig. Erfarenhet från liknande arbete och kännedom om plan- och bygglagen är önskvärd. Då tjänsten innebär många kontakter med handläggare och allmänhet bör du kunna behärska svenska språket väl i tal och skrift ha en utåtriktad och serviceinriktad läggning samt ha en god kommunikationsförmåga. Egenskaper som efterfrågas är att vara självgående, ha en god samarbetsförmåga, vara strukturerad och flexibel, äga förmåga att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och omprioritera vid behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

 

Upplysningar

Enhetschef byggenheten, Lena Karlsson , 0224-74 73 52, [email protected]

 

Fackliga kontaktpersoner

Vision Annelie Wennberg, 0224-74 76 54

Sveriges ingenjörer, Josefine Hagström, 0224-74 73 43

 

Varaktighet/Arbetstid

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att användas.

Vi tillämpar individuell lönesättning och flextid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och meritförteckning till:

Sala kommun, Kommunstyrelsens förvaltning, Box 304, 733 25 Sala

Ansökan kan även lämnas via e-post till: [email protected]

Sista ansökningsdag: 20191020 Visa mindre