Lediga jobb Adecco Sweden AB i Sala

Se alla lediga jobb från Adecco Sweden AB i Sala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sala som finns inom det yrket.

Sommarjobb inom lager hos industriföretag i Sala

Ansök    Mar 31    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Sommarjobb inom lager hos industriföretag i Sala Om sommarjobbet Under sommarperioden behöver vår kund i Sala stöttning på lagret. För rätt person kan möjlighet till förlängning finnas. Det här företaget har en egen produktion och ett eget lager och därför kan artiklarna både plockas för produktion och för försäljning. Du ingår i ett gäng som ansvarar för lagret men själva arbetet tar du eget ansvar för att utföra. Till din hjälp har du ordrar och plockli... Visa mer
Sommarjobb inom lager hos industriföretag i Sala

Om sommarjobbet
Under sommarperioden behöver vår kund i Sala stöttning på lagret. För rätt person kan möjlighet till förlängning finnas. Det här företaget har en egen produktion och ett eget lager och därför kan artiklarna både plockas för produktion och för försäljning. Du ingår i ett gäng som ansvarar för lagret men själva arbetet tar du eget ansvar för att utföra. Till din hjälp har du ordrar och plocklistor. Truck- och traverskörning förekommer i tjänsten.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Plockning av ordrar
- Packning av artiklar, förberedelse för transport
- Truck- och traverskörning

Tjänsten som lagerarbetare är ett sommarjobb under perioden vecka 25 – 33, alternativt 25 - 35. Huvudregeln är att ingen semester att beviljas under uppdraget, men vid möjlighet kan någon enstaka dag beviljas.
Arbetet är förlagt till dagtid, 07:00 – 15:30.

Om dig
Du är en person som trivs med självständigt arbete, då kan du sätta egna mål och fokusera på kvaliteten på det arbetet du själv utför. Att saker och ting blir fel är inget som händer dig särskilt ofta och skulle det ändå göra det ser du till att dra lärdom av varje misstag.

Vidare ser vi att du är en händig person som löser problem och utmaningar du ställs inför. Att hantera en skruvdragare och andra verktyg är ingenting som skrämmer dig utan snarare ett extra moment att glädjas åt.

Viktigt för tjänsten är:
- Truck- och traverskort
- Gillar högt tempo
- Stor vikt vid kvalitet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och använder oss av ett personlighetsformulär som skickas till din e-mail.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Ola Ekehult via Adecco 010 – 173 73 00 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sommarjobb, lagerarbetare, lagerarbete, truckförare, truckkörning, traverskörning, sommar jobb, truck körning, truck förare, truck körning, lagerjobb, lager arbete, lager jobb, travers, truck Visa mindre

Montör till kund i Sala

Ansök    Nov 25    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om kunden Kunden är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling världen över. Om tjänsten Kunden i Sala bygger ihop olika typer av pumpar till gruvindustrin. Det är ett varierande montage med pumpar från 250 kg till 20 ton. Arbetet består av montering enligt gällande ritningsunderlag och du måste behärska ritningsläsning. Arbetsuppgifterna måste utföras med rätt kvalité... Visa mer
Om kunden
Kunden är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling världen över.

Om tjänsten
Kunden i Sala bygger ihop olika typer av pumpar till gruvindustrin. Det är ett varierande montage med pumpar från 250 kg till 20 ton.
Arbetet består av montering enligt gällande ritningsunderlag och du måste behärska ritningsläsning. Arbetsuppgifterna måste utföras med rätt kvalité och i rätt ordning på ett strukturerat och noggrant sätt.
Du arbetar i team men även individuellt. Tempot är periodvist högt.

Arbetstider
Dagtid eller 2-skift

Om dig
Gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande tillsammans med några års arbetslivserfarenhet. Gärna tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin, kanske som tekniker eller montör. Datorvana, goda kunskaper inom mekanik, ritningsförståelse och framför allt ett intresse av att lära sig nya saker. Du behöver behärska svenska och engelska språket.
Truckkort A och B samt B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Det är meriterande om du har traverskort och Heta Arbeten utbildning.

Vi tror att du som söker är ansvarsfull, självgående med eget driv och har ambition att leverera. Du har lätt att samarbeta med andra, noggrann i ditt arbete och öppen för förändringar.

Om uppdraget
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med omgående tillsättning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Rickard Luchterhand via Adecco 010 – 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör flerop-maskin

CNC-operatör, flerop-maskin Om tjänsten Som CNC-operatör hos vår kund ansvarar du för flerop-maskiner med styrsystem Fanuc. Här hanteras metalliska material och det medför en stor del skärande bearbetning. Tillsammans med dina kollegor kan ni i viss mån styra över arbetsdagen och fördela arbetsuppgifter för ett så effektivt flöde som möjligt. Tillsammans deltar ni i daglig styrning och arbetar ständigt med kvalitetsförbättring på avdelningen. I din roll ... Visa mer
CNC-operatör, flerop-maskin

Om tjänsten
Som CNC-operatör hos vår kund ansvarar du för flerop-maskiner med styrsystem Fanuc. Här hanteras metalliska material och det medför en stor del skärande bearbetning. Tillsammans med dina kollegor kan ni i viss mån styra över arbetsdagen och fördela arbetsuppgifter för ett så effektivt flöde som möjligt. Tillsammans deltar ni i daglig styrning och arbetar ständigt med kvalitetsförbättring på avdelningen.

I din roll som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ställning av maskiner, Fanuc styrsystem
- Avsyning och mätning
- Felavhjälpning

Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med start omgående, så snart omständigheterna tillåter. Arbetet är förlagt dagtid, vardagar, men kan övergå i 2-skift under rekryteringen.

 

Om dig
Vi söker dig som har stor erfarenhet av industriarbete och har en förmåga att se tillverkningsflödet – var produkterna kommer in och var produkterna kommer ut. Utöver din mekaniska färdighet och stora industrierfarenhet har du även ett intresse för bakomliggande system. Du som talar och läser svenska flytande kommer att ha lätt att ta sig an instruktioner och kommer snabbt in i arbetet.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av CNC flerop-maskin (gärna Fanuc)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Rickard Luchterhand via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, CNC operatör, flerop, fleroperationsmaskiner, industri, industriarbete, sala, operatör, maskinoperatör, maskin, fanuc, styrsystem Visa mindre

Industriarbetare till kund i Sala

För kunds räkning söker vi nu en resultatorienterad produktionsmedarbetare. Arbetet är planerat att schemaläggas till dagtid. Just för det här uppdraget är det bra om du vill jobba över sommarperioden och istället ta ut din semester en annan gång. Vill du ändå ha semester under sommaren försöker vi såklart pussla in det, skriv det då i din ansökan. Om tjänsten I rollen som industriarbetare är ditt ansvar att tillsammans med dina kollegor övervaka tillverk... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en resultatorienterad produktionsmedarbetare. Arbetet är planerat att schemaläggas till dagtid. Just för det här uppdraget är det bra om du vill jobba över sommarperioden och istället ta ut din semester en annan gång. Vill du ändå ha semester under sommaren försöker vi såklart pussla in det, skriv det då i din ansökan.

Om tjänsten
I rollen som industriarbetare är ditt ansvar att tillsammans med dina kollegor övervaka tillverkningsprocesser, hantera och packa tillverkat material. Du tar hand om tillverkade produkter, packar och kör truck. Arbetet kan vara fysiskt ansträngande och därför är det viktigt att du har god fysik.

I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Processövervakning
- Materialhantering,
- Packning
- Truckkörning (Motvikt)

Om dig
Du som har industrivana sedan tidigare kommer att trivas hos vår kund. I arbetet trivs du bäst när du har många olika arbetsuppgifter att göra under dagen och du har också en god förmåga för att planera ditt eget arbete. Precis som dina kollegor värderar du lagkänslan högt. Ni ställer upp för varandra i vått och torrt och när det går bra gläds ni tillsammans.

Viktigt för tjänsten är:
- Svenska, talat och skrivet – för att förstå instruktioner och föreskrifter
- Truckkort B1 (motvikt)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med start så snart omständigheterna tillåter. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos vår kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Ola Ekehult via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industriarbete, industriarbetare, industri, operatör, processoperatör, truck, truckförare, Visa mindre

Truckförare till industrikund i Sala

Ansök    Jun 19    Adecco Sweden AB    Truckförare
Truckförare till industrikund i Sala Om tjänsten I rollen som truckförare hos vår kund i Sala kommer du huvudsakligen att ansvara för materialhantering av tillverkade produkter. Tillverkade produkter kan vara tunga och otympliga, därför är truckkörningen ett naturligt inslag i arbetsdagen. Till anläggningen kommer lastbilar som behöver lastas av och på. Vid behov kan du även behöva rycka in i produktionen. I din roll som truckförare kommer dina huvudsakl... Visa mer
Truckförare till industrikund i Sala

Om tjänsten
I rollen som truckförare hos vår kund i Sala kommer du huvudsakligen att ansvara för materialhantering av tillverkade produkter. Tillverkade produkter kan vara tunga och otympliga, därför är truckkörningen ett naturligt inslag i arbetsdagen. Till anläggningen kommer lastbilar som behöver lastas av och på. Vid behov kan du även behöva rycka in i produktionen.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Motviktstruckkörning

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start så snart omständigheterna tillåter. För närvarande är arbetet förlagt till dagtid men 2-skift kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig som har stor erfarenhet av truckkörning och då särskilt med motviktstruck. Godset som levereras till kunden kommer i olika former och storlekar och det gör att du som förare behöver prioritera säkerhet och försiktighet.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort enligt TLP-10
- Behörighet B1
- Erfarenhet av motvikstruck

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Ola Ekehult via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Motviktstruck, truck, truckförare, truckkörning, industri, processindustri, maskinoperatör, motvikt, Visa mindre