Lediga jobb som Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod. i Sala

Se lediga jobb som Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod. i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Ledigt jobb som Product Introduction Manager

Nu söker vi på Jefferson Wells en Product Introduction Manager till en av våra Globala kunder i Sala. Har du en dokumenterad produktionsbakgrund, förståelse för produktionsmiljöer och produktionsprocesser? Då är det här uppdraget för dig! Anställningen blir hos oss på Jefferson Wells och sedan blir du uthyrd som konsult hos vår kund. Varmt välkommen med din ansökan! Ort: Sala Start: Snarast möjligt Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag Om rollen Vår... Visa mer
Nu söker vi på Jefferson Wells en Product Introduction Manager till en av våra Globala kunder i Sala.

Har du en dokumenterad produktionsbakgrund, förståelse för produktionsmiljöer och produktionsprocesser? Då är det här uppdraget för dig! Anställningen blir hos oss på Jefferson Wells och sedan blir du uthyrd som konsult hos vår kund. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Sala
Start: Snarast möjligt
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdragOm rollen

Vår kund har ett stort antal utvecklingsprojekt som skall genomföras under 2022. De behöver då säkerställa att samarbetet mellan Operations och R&D förbättras. Din roll innebär att vara chef och ansvarig för pumpprovningen samt vara en sammanhållande funktion för Operations, och first point of contact mot R&D i utvecklingsprojekten. Se till att processerna kring pumpprovningen förbättras.Du kommer bland annat att:

-Leda och fördela arbete

-Vara kravställare mot projekt och övriga för att säkerställa att pumpprovningen får rätt förutsättningar

-Arbeta med utveckling av arbetsplats och metoder

-Vara delaktig i investeringsprojekt Ny ISO pumpprovning / Testcenter

-Vara first point of contact mot R&D

-Arbeta med processuppföljning OperationsOm dig

Du har en dokumenterad produktionsbakgrund, förståelse för produktionsmiljöer och produktionsprocesser. Du är processutvecklare i ditt tänk, har ett intresse för att förstå och förbättra processer och arbetssätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och projektarbete, har en teknisk utbildning och/eller intresse.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och lyhörd. Du har en förmåga att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar och kundbehov.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt önskvärt om du har goda kunskaper av något affärssystem, gärna SAP.Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater.

Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Jenny Smith Kandidatansvarig på [email protected] Visa mindre