Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Sala

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

Ansök    Okt 5    Sala kommun    Informatör/Kommunikatör
Sala kommun, beläget i östra Västmanland, har ca 22 600 invånare och är till ytan länets största kommun. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med sina 12 000 invånare. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun, vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling är utgångspunkten för allt arbete i kommunen. ... Visa mer
Sala kommun, beläget i östra Västmanland, har ca 22 600 invånare och är till ytan länets största kommun. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med sina 12 000 invånare. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun, vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling är utgångspunkten för allt arbete i kommunen.

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och med goda allmänna kommunikationer. Omsättningen i kommunen är drygt 1,3 miljard kronor. Alla kommunens verksamheter är uppdelade på olika kontor som alla är samlade i en förvaltning. Vi arbetar utifrån ledorden enkelt, effektivt och medborgarvänligt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team bestående av fyra kommunikatörer som tillsammans arbetar med hela kommunikationskedjan, från analys och planering till genomförande och uppföljning. Att arbeta både strategiskt och operativt passar dig. Du är en god rådgivare i kommunikationsfrågor och kan driva produktioner. I rollen ingår också support, publicering och arbete med tjänsteplattformen, sala.se men även krisinformationsarbete.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande och erfarenhet av kommunikationsarbete i offentlig verksamhet. Dokumenterad erfarenhet av kommunikationsplanering och produktion. Med ansvar för organisationens grafiska profil är erfarenhet av Adobes produkter en nödvändighet.

Det är meriterande om du har kunskap i grafisk produktion och formgivning, har arbetat med webb och e-tjänster i offentlig sektor liksom erfarenhet av att driva projekt. Du behöver ha goda språkliga kunskaper och erfarenhet av att formulera budskap och texter. Kontakter med press och media ingår.

Personliga egenskaper

Att kunna ge god service är viktigt för oss. Som person är du också lyhörd, flexibel och har förmåga att se och förstå både uppdragsgivare och mottagare av kommunikation. Du har mycket god samarbetsförmåga, har ett gott omdöme, är pedagogisk och trivs med att arbeta i en dynamisk och komplex verksamhet med stora variationer. Du tar ansvar, motiveras av att hitta lösningar och har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Arbetstid: Heltid.

Varaktighet: Tillsvidare (provanställning kan komma att tillämpas).

Månadslön, individuell lönesättning. Flextid.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast 2019-10-20. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb

Upplysningar

Om du vill veta mer om rollen kontakta enhetschef Christofer Berg, tel. 0224-747801 eller kommunikatör Marco Helmisaari tel. 0224-747808.

Facklig kontaktperson: Thomas Roberg, Vision: tel. 0224-747000

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

  Visa mindre

Kommunikatör

Ansök    Sep 7    Sala kommun    Informatör/Kommunikatör
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till ca. 23 000 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Sala kommuns kommunikationsenhet består av funktionerna medborgarservice och kommunikation och är placerad vid Kommunstyrelsens förvaltning. Sala kommun s... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till ca. 23 000 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Sala kommuns kommunikationsenhet består av funktionerna medborgarservice och kommunikation och är placerad vid Kommunstyrelsens förvaltning. Sala kommun står i startgropen för en digitaliserings- och förändringsresa där det ställs höga krav på att hitta lösningar, förenkla och skapa smidiga arbetssätt för såväl medarbetare som våra medborgare.

Du kommer att ingå i ett team med flera kommunikatörer och med organisationens nya intranät som huvuduppgift ska du axla huvudredaktörskapet och jobba med planering, support, utbildning och utveckling av det nya intranätet. I rollen kommer du att ta fram årsplan, styrdokument och guider men även arbeta med text och bild. Att jobba med hela kommunikationskedjan från analys och planering till genomförande och uppföljning är du van vid. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt. Du har lätt för att formulera budskap och texter. Krisinformationsarbete är en uppgift som ingår i rollen.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. Erfarenhet av kommunikationsarbete i offentlig verksamhet eller en stor organisation är meriterande. Dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med kommunikationsplanering och produktion. God kunskap om intern kommunikation, digitala kanaler, verktyg och metoder är ett krav. Erfarenhet av att arbeta med utveckling av intranät och webb är mycket meriterande, liksom arbete med att publicera i sociala medier och kunskaper om att driva projekt.

Personliga egenskaper

God service är viktigt för oss. Det innebär lyhördhet, flexibilitet och förmåga att se och förstå uppdragsgivare och mottagare av kommunikationen. Du har mycket god samarbetsförmåga, har ett gott omdöme, tar initiativ och trivs med att arbeta i en dynamisk och komplex verksamhet med stora variationer. Du gillar att ta ansvar, motiveras av att hitta lösningar och har ett positivt förhållningssätt där du också kan entusiasmera andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Arbetstid: Heltid.

Varaktighet: Tillsvidare (provanställning kan komma att tillämpas).

Månadslön, individuell lönesättning. Flextid.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast 2019-09-22. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb

Upplysningar

Om du vill veta mer om rollen kontakta Enhetschef Christofer Berg, tel. 0224-747801 eller kommunikatör Marco Helmisaari tel. 0224-747808.

Facklig kontaktperson: Thomas Roberg, Vision: tel. 0224-747000

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Sala

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Sala för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till at... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Sala för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Sala" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre