Lediga jobb som Naturbruk i Sala

Se lediga jobb som Naturbruk i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Vassklippningsmedarbetare säsong

Ansök    Mar 24    Sala Vassklippning AB    Skördearbetare
Vill Du bli en del av Sala Vassklippning ? Att framföra en av våra vassklippningsbåtar på en sjö under en vacker sommardag och dessutom ha betalt ! Det låter nästan för bra för att vara sant men nu har Du chansen att bli en av dom som kommer att bemanna en av vassklippningsbåtar.Vi kommer under kommande säsong att vara runt 50 medarbetare som kommer att utföra uppdrag runt om i vårt avlånga land. Flertalet av våra säsongsanställda är återkommande personer,... Visa mer
Vill Du bli en del av Sala Vassklippning ? Att framföra en av våra vassklippningsbåtar på en sjö under en vacker sommardag och dessutom ha betalt ! Det låter nästan för bra för att vara sant men nu har Du chansen att bli en av dom som kommer att bemanna en av vassklippningsbåtar.Vi kommer under kommande säsong att vara runt 50 medarbetare som kommer att utföra uppdrag runt om i vårt avlånga land. Flertalet av våra säsongsanställda är återkommande personer, men i och med att vi nu expanderar så söker vi nu Dig som är intresserad av att jobba åt oss under kommande säsong. Vi söker även Dig som letar efter en timanställning..Vår högsäsong sträcker sig från mitten av Juni till slutet av Oktober. Ett krav är att du har B-körkort. C och BE körkort är meriterande.
Beskrivning av tjänsten:
Som Vassklippare hos oss på Sala Vassklippning så kommer Du att klippa vass och bekämpa undervattensvegetation hos både privata kunder, samfällighetsföreningar , kommuner m.m. Du kommer att arbeta skift. Vårt huvudkontor ligger i Sala så är det därifrån vi normalt sett utgår ifrån, men vi arbetar i stort sett i hela Sverige. Det betyder i sin tur att övernattning på annan ort är en del av arbetet. Som vassklippare kommer du dessutom att ansvara för att transportera maskinen till dom olika destinationerna, ibland med sällskap av dina kollegor och ibland på egen hand.
Vem söker vi:
För oss är det viktigare hur Du är som person än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi Dig som vill ge den bästa servicen. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Som Vassklippningmedarbetare är det därför viktigt att Du i alla möten med kunder ger den bästa tänkbara servicen. Att kunden är nöjd med uppdraget som Du har utfört är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska återkomma.Den här tjänsten passar både killar och tjejer, oavsett ålder, men du ska inte vara rädd för att ta i.
Vi erbjuder:
Avtalsenlig lön
Intern utbildning till vassklippare
Arbete ute i naturen
Omväxlande arbetsmoment
Frihet under ansvar
Långledigheter i schematHar du frågor och funderingar kring jobbet som vassklippare ? Tveka inte att höra av Dig. Vi ser fram emot Din ansökan.


Ansökan skickas till HR ansvarige: Urban Eriksson
[email protected]
010-20 789 20 Visa mindre

Spannmålsmottagare

Ansök    Maj 3    Conductus AB    Skördearbetare
Vi söker för kunds räkning 3 st. Spannmålsarbetare till Västerås 2st. till Sala. Personal 10 Veckor , 2 skift ta emot spannmål under augusti , september halva oktober. Man behöver vara pålitlig och lojal, ha god fysik. Visa mer
Vi söker för kunds räkning 3 st. Spannmålsarbetare till Västerås 2st. till Sala.
Personal 10 Veckor , 2 skift ta emot spannmål under augusti , september halva oktober.
Man behöver vara pålitlig och lojal, ha god fysik. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region norr - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Säsongsanställda till Parkverksamheten

Sala kommun har 2 100 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.  Gata/Park är en av enheterna inom tekniska kontoret, som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Tekniska kontoret har totalt ca 180 anställda vara ca 30 är pl... Visa mer
Sala kommun har 2 100 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. 

Gata/Park är en av enheterna inom tekniska kontoret, som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Tekniska kontoret har totalt ca 180 anställda vara ca 30 är placerade på enheten Gata/Park. Enheten ansvarar för drift, underhåll, nybyggnad, ombyggnad och skötsel av gator, vägar, parker, lekplatser, grönytor samt förvaltar kommunens skogsinnehav. På uppdrag av andra enheter inom kontoret sköter Gata/Park drift, underhåll och nyanläggning av vatten- och avloppsnätet, drift och underhåll av Gruvans vattensystem och grönyteskötsel på förskolor, skolor och äldreboenden. Enheten sköter även ett flertal enskilda vägar.

Till enheten Gata/Park söker vi nu dig som vill jobba säsong inom Parkverksamheten.

Arbetsuppgifter
Vi söker 8-10 nya trädgårdskunniga säsongsanställda som vill arbeta inom parkverksamheten, där vi jobbar med både parkytor och andra ytor som vi utför på uppdrag åt andra verksamheter inom kommunen. Arbetsuppgifterna består av drift av bl.a. parker, lekplatser, grönytor och planteringar. Där ingår bl.a. de vanliga arbetsuppgifterna som vår- och höststädning, ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning och en mindre del även skräpplockning och soptunnetömning. Det kan dessutom vara träd- och buskbeskärningar, plantering träd, buskar, perenner och sommarblommor samt skötsel på dessa. Om du har motorsågs- och/eller röjsågsutbildning kan dessa arbeten ingå. Sen tillkommer det allmänna fixet som brukar ingå i trädgårdsarbeten. Arbetet sker i grupper om 2-3, där ni får fördela arbetsuppgifter och till stor del planera ert eget arbete enligt en lista på era huvudsakliga arbetsuppgifter.

Då vi söker flertalet säsongsanställda varierar säsongens längd efter den sökandes kompetens utifrån ovan nämnda arbetsuppgifter. Perioderna varierar mellan 6-8 månader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gått trädgårdsgymnasium, trädgårdsmästarutbildning eller likvärdig utbildning, elternativt införskaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du ska kunna använda de vanligaste trädgårdsmaskinerna. God växtkännedom och motorsågs- och röjsågsutbildning är meriterande. B-kort är ett krav för alla.

Vi söker även en förare till vattning, vilket sker med traktor med vagn. Du ska kunna köra ekipaget, kunna läsa karotr, ha intresse för växter samt även kunna arbeta i andra grupper med trädgårdsarbete om säsongen blir blöt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Dina goda kunskaper inom trädgårdsbranschen gör dig självgående och du har god initiativförmåga. Arbetsuppgifterna är sådana att god fysik och god samarbetsförmåga krävs. Vi förväntar oss att du är serviceinriktad, flexibel och på ett prestigelöst sätt tar dig an arbetsuppgifterna.

Anställningsvillkor
Heltid, tidsbegränsad. Säsong 6-8 månader.
Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan
Ansök senast 2022-02-06. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Satu Bergsten, Planeringsingenjör Park, tel. 0224-747505, e-pst [email protected] 

Johan Engvall, Arbetsledare Park, tel. 0224-747505, e-post [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, expedition tel. 0224-747091 Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Djurskötare mjölkproduktion

Ansök    Jan 5    Sala kommun    Djurskötare, mjölk
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Ösby, Västmanlands naturbruksgymnasium ligger i det natursköna Saladamm 7 km utanför Sala. Skolan bedriver utbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna lantbruk, skogsbruk och djurvård samt inom Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktningarna husbyggnad och måleri. Vid skolan finns även en gymnasiesärskola.

Skolan har ett driftsjordbruk för elevernas utbildning. Jordbruket har 240 ha åkermark med spannmålsodling och vallodling, 145 mjölkkor i en modern ladugård.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en djurskötare med inriktning på mjölkproduktion.

Arbetsuppgifter
Vi söker en medarbetare som tillsammans med förman och övriga medarbetare ansvarar för skötseln av skolans mjölkproduktion. Arbetet innebär förutom sedvanlig djurskötsel med tillhörande sysslor som exempelvis maskinkörning av olika slag, även handledning och instruktion av skolans elever.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har utbildning och yrkeserfarenhet inom djurskötsel. Med fördel har du erfarenhet av arbete med lantbruksdjur och mjölkproduktion. Du måste också vara intresserad av ungdomar och utbildning. Som person är du ansvarstagande och flexibel och har lätt för att samarbeta med andra människor. Då även ensamarbete förkommer så krävs det också att du är lösningsfokuserad och självständig i ditt arbete. Krav på B-körkort.

Anställningsvillkor
Timvikariat med möjlighet till tidsbestämt föräldraledighetesvikariat. Arbetstiden är schemalagd och helgarbete ingår.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Krav på registerutdrag vid erbjudande om anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids- och förskoleverksamhet. (SFS 2008:873)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 jan. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vänligen kontakta driftledare Cecilia Jareholm  0224-748801, [email protected] alt Ladugårdsförman Per-Arne Lindberg 0224-748818 [email protected]      

Facklig kontakt:  Kommunal: 0224-74 70 91

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djurskötare till Västmanlands naturbruksgymnasium

Ansök    Sep 17    Sala kommun    Djurskötare, mjölk
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Ösby, Västmanlands naturbruksgymnasium ligger i det natursköna Saladamm 7 km utanför Sala. Skolan bedriver utbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna lantbruk, skogsbruk och djurvård samt inom Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktningarna husbyggnad och måleri. Vid skolan finns även en gymnasiesärskola. 

Skolan har ett driftsjordbruk för elevernas utbildning. Jordbruket har 240 ha åkermark med spannmålsodling och vallodling, 145 mjölkkor i en modern ladugård. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en djurskötare med inriktning på mjölkproduktion.

Arbetsuppgifter
Vi söker en medarbetare som tillsammans med förman och övriga medarbetare ansvarar för skötseln av skolans mjölkproduktion. Arbetet innebär förutom sedvanlig djurskötsel med tillhörande sysslor som exempelvis maskinkörning av olika slag, även handledning och instruktion av skolans elever.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har utbildning och yrkeserfarenhet inom djurskötsel. Med fördel har du erfarenhet av arbete med lantbruksdjur och mjölkproduktion. Du måste också vara intresserad av ungdomar och utbildning. Som person är du ansvarstagande och flexibel och har lätt för att samarbeta med andra människor. Då även ensamarbete förkommer så krävs det också att du är lösningsfokuserad och självständig i ditt arbete. Krav på B-körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Timvikariat med möjlighet till tidsbestämt föräldraledighetesvikariat.
Arbetstiden är schemalagd och helgarbete ingår.
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande om anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids- och förskoleverksamhet. (SFS 2008:873)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 15/10. 
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vänligen kontakta
Driftledare, Cecilia Jareholm, 0224-748801, [email protected] alt
Ladugårdsförman, Per-Arne Lindberg, 0224-748818, [email protected]           

Facklig kontakt:
Kommunal: 0224-74 70 91

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Djurskötare

Djurskötare sökes till integrerad besättning om 200 suggor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna utgörs av skötsel av tillväxt-och slaktgrisar. Därutöver tillkommer tvätt av avdelningar och underhållsarbete. Visa mer
Djurskötare sökes till integrerad besättning om 200 suggor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna utgörs av skötsel av tillväxt-och slaktgrisar. Därutöver tillkommer tvätt av avdelningar och underhållsarbete. Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag, region norr

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din ans... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i augusti 2021.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare arbetat med försäljning inom denna branschOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning, erfarenhet eller intresse av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen Visa mindre

Djurskötare mjölk

Ansök    Sep 6    Cce Lantbruk AB    Djurskötare, mjölk
Vi som söker driver en ekologisk mjölkgård med 300 mjölkkor som mjölkas i swingover mjölkgrop och med djupströliggbås med torv i en kall lösdrift. Ungdjur och sinkor går i ett eget nybyggt stall med djupströliggbås med torv. Kalvar går på ströbädd med torv tillsammans med amkor. Vi är sex motiverade medarbetare som jobbar på gården och behöver en till medarbetare. Gården ligger strax utanför Västerfärnebo, en liten ort med skola, kyrka och affär. Arbetsupp... Visa mer
Vi som söker driver en ekologisk mjölkgård med 300 mjölkkor som mjölkas i swingover mjölkgrop och med djupströliggbås med torv i en kall lösdrift. Ungdjur och sinkor går i ett eget nybyggt stall med djupströliggbås med torv. Kalvar går på ströbädd med torv tillsammans med amkor. Vi är sex motiverade medarbetare som jobbar på gården och behöver en till medarbetare. Gården ligger strax utanför Västerfärnebo, en liten ort med skola, kyrka och affär.
Arbetsuppgifter-
Mjölkning och djurskötsel. Arbetstid under mjölkning 05.30-11.00 och 17.00-22.00
Krav -
Ansvarsfull och intresserad.
Erfarenhet med mjölkning i grop.
Fördelaktigt men inget krav-
Maskinkunnig, erfarenhet av regelmässigt underhåll.
Erfarenhet av att köra jordbruksmaskiner för renhållning och utfodring.
Erfarenhet av personalansvar.
Seminkurs.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Anläggare till Parkverksamheten, säsongsanställning

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Gata/Park är en av enheterna inom Tekniska kontoret, som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Tekniska kontoret har totalt ca 180 anställda varav ca 30 är pl... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Gata/Park är en av enheterna inom Tekniska kontoret, som tillhör Kommunstyrelsens förvaltning. Tekniska kontoret har totalt ca 180 anställda varav ca 30 är placerade på enheten Gata/Park. Enheten ansvarar för drift, underhåll, nybyggnad, ombyggnad och skötsel av gator, vägar, parker, lekplatser, grönytor samt förvaltar kommunens skogsinnehav. På uppdrag av andra enheter inom kontoret sköter Gata/Park drift, underhåll och nyanläggning av vatten- och avloppsledningsnätet, drift och underhåll av Gruvans vattensystem och grönyteskötsel på förskolor, skolor och äldreboenden. Enheten sköter även ett flertal enskilda vägar.

Till enheten Gata/Park söker vi nu dig som vill jobba säsong inom Parkverksamheten.

Arbetsuppgifter
Vi söker medarbetare som ska arbeta inom parkverksamheten under säsong. Arbetsuppgifterna består av drift av parker, lekplatser, grönytor och planteringar. Där ingår bl.a. de vanliga arbetsuppgifterna som vår- och höststädning, ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning och en mindre del även skräpplockning och soptunnetömning. Det kan dessutom vara träd- och buskbeskärning, plantering träd, buskar, perenner och sommarblommor samt skötsel på dessa. Om du har motorsågs- och/eller röjsågsutbildning kan dessa arbeten ingå. Sen tillkommer det allmänna fixet som brukar ingå i trädgårdsarbeten.

Då vi söker flera säsongsanställda varierar säsongens längd efter den sökandes kompetens utifrån ovan nämnda arbetsuppgifter. Perioderna varierar mellan 6-8 månader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gått trädgårdsgymnasium, trädgårdsmästarutbildning eller har likvärdig utbildning, alternativt införskaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du ska kunna använda de vanligaste trädgårdsmaskinerna. God växtkännedom och motorsågs- och röjsågsutbildning är meriterande.

Förutom ovanstående söker vi även en duktig medarbetare för gräsklippning med stor åkgräsklippare, för denne kommer arbetsuppgifterna att vara gräsklippning hela sommaren, samt vara med i de andra grupperna vid vår- och höstarbetena och kunna hoppa in och arbeta i dessa vid långvarig torka. Till denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av gräsklippning och/eller är kunnig på maskiner.

Vi söker även en förare till vattning, vilket sker med traktor med vagn. Du ska kunna köra ekipaget, samt kunna läsa kartor, ha intresse för växter och även kunna arbeta i andra grupper med trädgårdsarbete om säsongen blir blöt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Dina goda kunskaper inom parkverksamheten gör dig självgående och du har god initiativförmåga. Arbetsuppgifterna är ofta sådana att god fysik krävs samt god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du är serviceinriktad, flexibel och på ett prestigelöst sätt tar dig an arbetsuppgifterna. Eftersom du behöver kunna förflytta dig mellan olika arbetsställen krävs B-körkort.

Anställningsvillkor
Heltid, tidsbegränsad. Säsong 6-8 månader.
Individuell lönesättning tillämpas

Ansökan
Ansök senast 14 mars. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Planeringsingenjör, Satu Bergsten, tel. 0224-74 75 05, e-post [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, expedition tel. 0224-74 70 91

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsledare för driften inom Parkverksamheten

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Gata/Park är en av enheterna inom Tekniska kontoret, som har ca 30 av kontorets ca 180 medarbetare. Enheten ansvarar bl.a. för drift, underhåll, nybyggnad, om... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Gata/Park är en av enheterna inom Tekniska kontoret, som har ca 30 av kontorets ca 180 medarbetare. Enheten ansvarar bl.a. för drift, underhåll, nybyggnad, ombyggnad och skötsel av gator, vägar, parker, lekplatser, grönytor samt förvaltar kommunens skogsinnehav. Parkenheten sköter om parker och parkmark i Sala kommun, de ca 30 lekplatser i kommunen, samt grönområden. Vi har dessutom barmarksskötseln på alla Fastighetsenhetens fastigheter i Sala Stad, samt en del andra ytor, t.ex. grönyteskötsel på förskolor, skolor och äldreboenden.

Till enheten Gata/Park söker vi nu dig som vill jobba som arbetsledare för driften inom Parkverksamheten. 

Arbetsuppgifter
Du kommer, under ledning av planeringsingenjören på Parkverksamheten, bl.a. att leda all den dagliga driften. Du kommer självklart att vara ute och följa arbetena, samt planera in dessa och göra bedömningar av tidsåtgång för såväl manuellt arbete som arbete med motorsåg, skylift, röjsåg, stora åkgräsklippare eller trädgårdstraktor. Vintertid handlar arbetet både om snöröjning, trädvård, fällnings- och röjningsarbeten samt planering inför kommande säsong. Du kommer också att göra säkerhetsbesiktningar av våra många och uppskattade lekplatser. Att vi också har en säker och god arbetsmiljö är viktigt för oss, vilket innebär att du kommer att få arbeta mycket med arbetsmiljöfrågor. Så småningom kommer du också att få arbetsleda beredskapen, året om enligt schema ca var 5:e vecka.

Förutom att leda medarbetarna och de praktiska arbetsuppgifterna och handlar jobbet till stor del om att sitta vid datorn. Datorn är ditt naturliga verktyg och du använder Excel och vårt kartsystem, Geosecma ArcGis, på daglig basis. Du kommer att arbeta med en del administrativa uppgifter, såsom lönerapportering, närvarorapportering, fakturahantering, felanmälan, ta emot samtal från medborgare, mm. Du kommer också att efterhand vara med vid årsplaneringar, säsongsplaneringar mm. Du följer upprättade avtal och upphandlingar och kommer efterhand att delta aktivt i upphandlingar ur beställarperspektiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gedigen och bred yrkeserfarenhet från kommunal parkverksamhet, trädgårdsbranschen eller motsvarande. Du är också bra om du har erfarenhet inom vinterväghållning, och dess förekommande arbeten. Dina goda kunskaper inom parkverksamhet och/eller trädgårdsbranschen gör dig självgående och du har god initiativförmåga. Det är bra om du redan har gått en godkänd Hags besiktningskurs i säkerhetsfrågor för lekplatser. B-körkort är ett krav, då tjänsten innebär en hel del åkande runt om i kommunen. Du kommer snabbt in i jobbet om du har god lokalkännedom av Sala stad och kommun. 

Vi vill att du är en god ledare, som förstår betydelsen av att personalen är självgående och att vi arbetar med varandra. Vi förväntar oss att du är serviceinriktad, flexibel och på ett prestigelöst sätt tar dig an arbetsuppgifterna. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning
Heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas

Ansökan
Ansök senast 2021-04-11. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta är du välkommen att kontakta:
Satu Bergsten, Planeringsingenjör Park, tel. 0224-74 75 05, e-post [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, expedition tel. 0224-74 70 91
Vision, Elisabet Larsson, tel. 0224-74 74 24

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fältsäljare, region norr

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i juni/juli 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 14 maj. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning, erfarenhet eller intresse av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschenOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Fältsäljare, region norr

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i maj-juni 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se Matilda Festin, 0704-451339 eller Lina Haglund, 0707-772373.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 februari 2021. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Näringslivsutvecklare landsbygd / Koordinator Grönt Kompetenscentrum

Ansök    Aug 4    Sala kommun    Agronom
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jord o skogsbruk, bygg, industri, handel och tjänstesektorn. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsik... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jord o skogsbruk, bygg, industri, handel och tjänstesektorn. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Till Näringslivsenheten söker vi nu dig som vill arbeta som näringslivsutvecklare landsbygd och koordinator grönt kompetenscentrum. Tjänsten innebär att du är med och driver interna och externa satsningar, projekt och kurser. Du arbetar både operativt och strategiskt med att stödja, koordinera och utveckla Sala kommuns arbete med landsbygden och grönt kompetenscentrum.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som näringslivsutvecklare landsbygd och koordinator grönt kompetenscentrum innebär ett väldigt varierat arbete. Du kommer att fungera som en stödfunktion för utvecklingen av landsbygden samtidigt som du får en central och samordnande roll i grönt kompetenscentrum. Arbetet är både på strategisk och operativ nivå och uppgifterna varierar mycket över tid och utgår från näringslivsprogram, landsbygdsprogram, serviceplan. Rollen innebär även bred samverkan med näringslivet, offentlig sektor och akademi. Exempel på arbetsuppgifter:


• Upprätthålla kommunens, regionens och länsstyrelsens kontakt med den ideella sektorn, näringslivet, kommuner och andra myndigheter när det gäller frågor om landsbygdsutveckling.
• Vara med och utveckla kommunens strategiska arbete vad gäller landsbygdsutveckling och arbetet framåt med Grönt kompetenscentrum som är ett regionalt nav för utveckling och utbildning av de gröna näringarna.
• Att skapa tillgänglighet till offentlig, kommersiell och ideell service för boende, företagare och besökare i kommunen.
• Driva projekt eller genomföra analyser inom landsbygden och GKC verksamhet.
• Planera, genomföra och samordna olika evenemang, kurser och utbildningar (allt från stora mässor till frukostmöten och liknande)
• Arbeta med kommunens plan för att implementera den regionala livsmedelsstrategin.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:


• Är utbildad agronom med inriktning mot landsbygdsutveckling, alternativt har du annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Har erfarenhet från digital produktion och evenemangsprojekt
• Är en duktig skribent som kan anpassa dina texter efter målgrupp och media
• Är van och duktig på att nätverka, hålla presentationer och trivs med att stå på scen
• Har B-körkort

Det är meriterande om du har:


• Kunskaper inom gröna näringar och livsmedelsfrågor
• Förståelse för hur en politisk styrd organisation fungerar
• Förståelse/erfarenhet från att driva företag
• God lokalkännedom då mycket av arbetet handlar om att skapa nätverk på orten

Som person är du nyfiken, initiativrik och har förmåga att arbeta självständigt. Du uppskattar samskapande, delar med dig av dina kunskaper och är lyhörd för att lära av andra. Du har god förmåga att inspirera andra till samverkan och utvecklingsarbete. Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse för utveckling av det lokala näringslivet och vill bidra till att få hela Sala att växa. Det är även viktigt att du har förmåga och möjlighet att arbeta med stor flexibilitet gällande arbetstider och arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på 100%
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Provanställning kan komma att tillämpas


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-08-30
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb
Vi tar inte emot ansökningar via e-post
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Näringslivschef, Annica Åkerblom, tfn. 0224-74 76 04, e-post [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Naturvetarna, Malin Lindkvist, tel. 0224-74 73 76 
Vision, Thomas Roberg, e-post [email protected]Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Driftschef Spannmål Västerås, Sala, Fjärdhundra

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Spannmålsanläggningarna i Sala, Fjärdhundra och Västerås tillhör Division Lantbruks produktionsavdelning. Här hanterar vi årligen i Sala/Fjärdhundra ca 75 000 ton och är 4 medarbetare medan Väst... Visa mer
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Spannmålsanläggningarna i Sala, Fjärdhundra och Västerås tillhör Division Lantbruks produktionsavdelning. Här hanterar vi årligen i Sala/Fjärdhundra ca 75 000 ton och är 4 medarbetare medan Västerås hanterar ca 190 000 ton spannmål och är 8 ordinarie medarbetare. Under sensommaren/hösten har vi vår spannmålssäsong där stora volymer skall hanteras under kort tid, då våra processoperatörer arbetar skift.

Är du redo för din nästa utmaning inom produktion? Ser du dig själv som en tydlig och kommunikativ ledare? Då kan detta vara något för dig!

Det här kommer du att göra

Som driftschef får du en central och ansvarsfull roll inom vår produktion. Ditt huvudsakliga arbete blir att leda och utveckla både medarbetare och verksamheten. Anläggningen ska leverera enligt uppsatta mål och nyckeltal, både på kort- och lång sikt. Detta genom att ansvara för den dagliga driften och säkerställa tillverkningsvolymer och leveranser, samt att rätt bemanning med nödvändig kompetens finns på anläggningen. Andra viktiga arbetsuppgifter är att ansvara för säkerhet, miljö- och arbetsmiljökrav och att arbeta med ständiga förbättringar.

Vidare utarbetar du förslag och prognoser till budget för underhåll, investeringar och omkostnad på din anläggning. Som driftschef har också kontakt med lokala myndigheter och kommun i samråd med produktionschefen. Du samarbetar med andra stödfunktioner såsom teknik, planering och processer & system. Du rapporterar till Produktionschef Spannmål.

Tjänsten som driftschef gäller permanent för Sala och Fjärdhundra, samt som tillförordnad driftschef i Västerås tills vår ordinarie driftschef åter är i arbete.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

-
Flera års tidigare erfarenhet av att leda medarbetare inom producerande verksamhet

-
Tekniskt intresse

-
Kunskaper inom produktionsplanering

-
Kunskaper inom systematiskt förbättringsarbete

-
Erfarenhet av ekonomisk uppföljning

-
Vana av att arbeta i affärssystem och Excel


Du är:

-
Driven och resultatinriktad

-
Strukturerad och har helhetssyn

-
En kommunikativ ledare


Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vår produktion och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med möjlighet att påverka.

- Let's reimagine your career!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 26 februari 2021. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Claes Nilsson, TF produktionschef Spannmål via [email protected] alternativt tel. 010-556 33 82.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Skogskonsulent till Uppsala-Västmanlands distrikt

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivite... Visa mer
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.
Arbetsuppgifter
Vi söker en skogskonsulent för förstärkning främst inom inmätning och områdesskydd.

Som skogskonsulent har du mycket kontakt med människor; markägare, skogliga tjänstemän, andra intressenter i skogen och allmänheten.

Inom inmätning kommer du i huvudsak jobba i fält med att mäta in gränser inför beslut av skydd. Som handläggare av områdesskydd kommer du vara med och initiera, bilda och förvalta skyddade områden. Inventering av nya nyckelbiotoper ingår också i arbetsuppgifterna.

Du kommer även arbeta till viss del inom våra andra kärnområden. 

Kvalifikationer
Du har skoglig högskoleutbildning med erfarenhet av naturvårdsarbete eller biologisk högskoleutbildning med erfarenhet av skogliga arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av naturvärdesbedömning i skog, inklusive bedömning av skötselbehov i områden med naturvårdsmål. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med såväl inmätning som områdesskydd inklusive naturvårdande skötsel. Vi värdesätter pedagogisk förmåga liksom kunskaper inom IT/GIS.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska ha lätt för att ta nya kontakter och förmåga att utveckla förtroendefulla relationer. Du ska ha god samarbetsförmåga, men även vara van att arbeta självständigt.

Villkor
Visstidsanställning till och med 2020-12-31.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Körkort för bil är ett krav.

Tillträde enligt överenskommelse.

Stationeringsort
Stationeringsort är Sala.

Mer information
Kontakta gärna distriktschef Jenny Stendahl, tfn 018-27 88 48, så får du veta mer om jobbet och om oss.

Fackliga företrädare är för ST-Skog Lennart Ståhl, tfn 054-55 57 19, och för SACO-Skogsvård Kenneth Andersson, tfn 0281-59 47 43

Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Vi söker en Trädgårdsmästare

Vi söker en Trädgårdsmästare Vi bygger vidare på vår trädgårdsdröm! Söker dig som älskar växter och vill dela med dig av din kunskap och engagemang. Vi önskar ett stort växtkunnande och ett djupt intresse för kundservice, viktigt med goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Hos oss på Bürgers Växtgård hittar du ett av Sverigaste bredaste sortiment av växter för hem och trädgård Du kommer till största del att arbeta med försäljning av trädgårdsväxter... Visa mer
Vi söker en Trädgårdsmästare
Vi bygger vidare på vår trädgårdsdröm!
Söker dig som älskar växter och vill dela med dig av din kunskap och engagemang. Vi önskar ett stort växtkunnande och ett djupt intresse för kundservice, viktigt med goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Hos oss på Bürgers Växtgård hittar du ett av Sverigaste bredaste sortiment av växter för hem och trädgård
Du kommer till största del att arbeta med försäljning av trädgårdsväxter där allid kunden står i centrum och växtvård som huvuduppgift. Erfarenhet av tidigare arbete i Garden Center är meriterande.
Anställningen är en säsongstjänst 75% -100% med start ca: 27 mars och avslut 15 september
Lön enligt avtal
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Sista ansökningsdag 23 februari 2020 Visa mindre

Virkesköpare till Sala

Jobbeskrivning BillerudKorsnäs har under de senaste åren ökat sina marknadsandelar inom distrikt Södra Svealand. För att stärka vår service mot våra kunder söker vi nu ytterligare en medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Sala. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige oc... Visa mer
Jobbeskrivning
BillerudKorsnäs har under de senaste åren ökat sina marknadsandelar inom distrikt Södra Svealand. För att stärka vår service mot våra kunder söker vi nu ytterligare en medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Sala. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 80 anställda på vår skogsavdelning
Dina huvudsakliga uppgifter är att aktivt bearbeta och knyta nya kontakter samt upprätthålla goda relationer med skogsägare. Till ditt förfogande har du ett team av kompetenta och motiverade kollegor. Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden, arbetet sker ute i fält och inne på kontor. BillerudKorsnäs välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Sala.Kvalifikationer
Intresse och förmåga att aktivt skapa kontakter och behålla förtroende hos kunderna är en förutsättning för arbetet. Du har relevant utbildning inom skog, marknad eller ekonomi på högskolenivå eller motsvarande kompetens. B-körkort är en förutsättning då resor ingår i tjänsten.Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen har du tydligt kundfokus samt ett brinnande intresse för att göra affärer och har alltid nya affärsmöjligheter i åtanke. Du är initiativrik, självgående och serviceinriktad. Du trivs med självständigt arbete och har lätt att samarbeta med kollegorna i teamet och bidra till god stämning. Du motiveras av att arbeta i en organisation som ständigt utmanas i att tänka nytt och utvecklasKontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Hellblom Köpdistriktschef 072-544 10 88 [email protected] alt Ulf Gustavsson Fältköpschef 070-2423508Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande Visa mindre

Maskinförare, vassklippning

Sala Vassklippning AB etablerades 2014. Vi är ett professionellt företag som arbetar engagerat och ödmjukt med vatten och markentreprenad i och kring sjöar och vattendrag. För att trivas med uppdraget tror vi att du gillar att jobba intensivt med ibland långa arbetsdagar för att sedan vara ledig en längre period. Vissa uppdag utför du ensam, men ibland är ni flera maskinförare tillsammans på ett större uppdrag. Våra kunder finns främst inom en radie på 20... Visa mer
Sala Vassklippning AB etablerades 2014. Vi är ett professionellt företag som arbetar engagerat och ödmjukt med vatten och markentreprenad i och kring sjöar och vattendrag.

För att trivas med uppdraget tror vi att du gillar att jobba intensivt med ibland långa arbetsdagar för att sedan vara ledig en längre period. Vissa uppdag utför du ensam, men ibland är ni flera maskinförare tillsammans på ett större uppdrag. Våra kunder finns främst inom en radie på 20 mil från Sala.

Du transporterar vassklippningsbåten till och från uppdragen varpå B-körkort är ett krav och C-behörighet är meriterande. Det är ett rörligt arbete, så god fysik är viktigt, samt
att du är företagets ansikte utåt. Därför är det också viktigt att du är social och gillar kundkontakter.

För att få en jämnare könsfördelning på arbetsplaten ser vi gärna kvinnliga sökanden. Vi intervjuar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

För mer info om företaget: www.salavassklippning.se Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen i denna rekrytering, Du söker tjänsten genom att följa länken nedan:
www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/29029 Visa mindre

Hästskötare till proffstravstall med inriktning unghästar

Ansök    Aug 12    Team Westholm AB    Djurskötare, häst
Hästskötare i ett vinnande travteamVi i Team Westholm söker nu en positiv och driven kollega till vårt unghäststall i Sala. Vi satsar på välmående hästar, nöjda hästägare och en bra arbetsmiljö för alla medarbetare. Dessa faktorer i kombination med att vi har roligt ihop gör att vi tillsammans blir ett vinnande team. Vi hoppas att just du känner att detta är något för dig och vill bli en del av vårt team.Arbetsuppgifter·       Skötsel, inkörning och tränin... Visa mer
Hästskötare i ett vinnande travteamVi i Team Westholm söker nu en positiv och driven kollega till vårt unghäststall i Sala. Vi satsar på välmående hästar, nöjda hästägare och en bra arbetsmiljö för alla medarbetare. Dessa faktorer i kombination med att vi har roligt ihop gör att vi tillsammans blir ett vinnande team. Vi hoppas att just du känner att detta är något för dig och vill bli en del av vårt team.Arbetsuppgifter·       Skötsel, inkörning och träning av unghästar·       Skötsel av stallet·       Helgjobb var tredje helg·       Vara en god ambassadör för varumärket Team WestholmKvalifikationer/kompetens·       Erfarenhet av unghästar gällande hantering och körning·       Tillstånd för att köra fyrhjuling och traktor är ett krav. B-körkort är ett plus·       Trivas att arbeta i team·       Förmåga att se lösningar på problem·       Gilla att ta eget ansvarTeam Westholm är just nu i en utvecklingssatsning för att bli ännu bättre. Det kommer att medföra att våra medarbetare kommer erbjudas utbildning framöver utifrån teamets behov med hänsyn även till eget intresse.Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring tjänsten.Jörgen Westholm, VDMobil: 070-342 64 14 Mail: [email protected] Carlsson, TeamchefMobil: 070-868 17 00 Mail: [email protected] välkommen med att skicka in din ansökan till [email protected] Vi kommer att rekrytera löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 31/8 2019.Team Westholm finns i Sala, drygt 10 mil norr om Stockholm och med många travbanor i en nära radie. Vi kallar oss för Sveriges närmaste travanläggning. Idag har vi cirka 110 hästar i träning, i tre olika stall med cirka 2 km emellan i Sala, samt i en filial på Grosbois i Frankrike med 10 hästar. Vi har jättefina träningsmöjligheter med världens enda rakbana under tak, en längre rakbana, backe, samt två rundbanor, fina slingor och oändligt med hagar fördelat på 75 hektar. De senaste åren har vi gått all time high vinstmässigt varje år och siktar nu ännu högre.Gå gärna in på vår hemsida och titta för mer information kring verksamheten.www.teamwestholm.com Visa mindre

Skogskonsulent till Uppsala - Västmanlands distrikt

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivite... Visa mer
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.
Arbetsuppgifter
Vi söker en skogskonsulent för förstärkning främst inom områdesskydd.

Som skogskonsulent har du mycket kontakt med människor; markägare, skogliga tjänstemän, andra intressenter i skogen och allmänheten.

Som handläggare av områdesskydd kommer du vara med och initiera, bilda och förvalta skyddade områden. Inventering av nya nyckelbiotoper ingår också i arbetsuppgifterna.

Du kommer även arbeta till viss del inom våra andra kärnområden. Det kan innebära arbete kopplat till avverkningsanmälningar och annan tillsyn. 

Kvalifikationer
Du har skoglig högskoleutbildning med erfarenhet av naturvårdsarbete eller biologisk högskoleutbildning med erfarenhet av skogliga arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av naturvärdesbedömning i skog, inklusive bedömning av skötselbehov i områden med naturvårdsmål. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med områdesskydd. Vi värdesätter pedagogisk förmåga liksom kunskaper inom IT/GIS.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska ha lätt för att ta nya kontakter och förmåga att utveckla förtroendefulla relationer. Du ska ha god samarbetsförmåga, men även vara van att arbeta självständigt.

Villkor
Visstidsanställning till och med 2019-12-31.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Körkort för bil är ett krav.

Tillträde enligt överenskommelse.

Stationeringsort
Stationeringsort är Sala.

Mer information
Kontakta gärna distriktschef Jenny Stendahl, tfn 018-27 88 48, så får du veta mer om jobbet och om oss.

Fackliga företrädare är för ST-Skog Lennart Ståhl, tfn 054-55 57 19, och för SACO-Skogsvård Kenneth Andersson, tfn 0281-59 47 43

Välkommen med din ansökan senast den 26 juli.

Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre