Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Sala

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Restaurangbiträde Måltidsenheten, vikariat

Ansök    Apr 9    Sala kommun    Restaurangbiträde
Är du en serviceinriktad person som tycker om att arbeta med mat? Vi söker nu restaurangbiträde till Lärkbacksskolan mottagningskök i Folkets Park. Sala kommun har en samlad Måltidsverksamhet på förskola, skola  och äldreomsorg. Verksamheten har i dag 26 kök, varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1300 portioner. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klima... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som tycker om att arbeta med mat? Vi söker nu restaurangbiträde till Lärkbacksskolan mottagningskök i Folkets Park.

Sala kommun har en samlad Måltidsverksamhet på förskola, skola  och äldreomsorg. Verksamheten har i dag 26 kök, varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1300 portioner. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar även med att kontinuerligt minska matsvinnet.

Om arbetsplatsen
Lärkbacksskolan har ett mottagningskök i Folkets park där eleverna äter sin lunch. Maten levereras från ett tillagningskök i Sala. I mottagningsköket tillagas pasta/ris/potatis och salladsbuffé. I matsalen i Folkets Park serveras ca 200 portioner lunch/dag.

Arbetsuppgifter
I din roll som restaurangbiträde har du alltid måltidsgäster och service i fokus. Tillsammans med din kollega i köket bistår du i tillagningen av pasta/ris/potatis och grönsaker samt servering av lunch i matsalen, disk och rengöring  av kökets lokaler och utrustning. Ni beställer varor via våra verksamhetssystem så vi ser gärna att du har viss vana att använda dator. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matgäster både i tal och skrift, varav du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om att arbeta med mat och måltider. Har du erfarenhet av arbete i storkök eller på restaurang är det meriterande. Vi vill att du har ett tydligt gäst- och kundfokus och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar. God samarbetsförmåga, lyhördhet och flexibilitet är positiva egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

En grundläggande storköksutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande, men inget krav.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsat vikariat, deltid 75%, dagtid under perioden 2408016-250611.
Individuell lönesättning

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 24-04-28.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Versamhetschef Susanne Pettersson, Tfn 0224-74 74 41 eller Enhetschef Monica Pettersson Sillén Tfn 0224-74 74 62

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, tfn 010-442 81 83.

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Extrajobb i Foodtruck

Ansök    Apr 10    Hagalunds Gård    Restaurangbiträde
Extrajobb - Vill du hjälpa oss att jobba i vår Foodtruck? Vi söker några som vill sälja hamburgare och korv i vår foodtruck på olika event under våren och sommaren. Vi söker dig som är nyfiken på nya saker, har lätt för att möta kunder samt är serviceinriktad. Körkort är ett krav och vi ser gärna att du även är bekväm med att köra släp. Erfarenhet från restaurang/servering är meriterande men inget krav. Lön i enlighet med hotell- och restaurangs avtal. Vi... Visa mer
Extrajobb - Vill du hjälpa oss att jobba i vår Foodtruck? Vi söker några som vill sälja hamburgare och korv i vår foodtruck på olika event under våren och sommaren.
Vi söker dig som är nyfiken på nya saker, har lätt för att möta kunder samt är serviceinriktad. Körkort är ett krav och vi ser gärna att du även är bekväm med att köra släp. Erfarenhet från restaurang/servering är meriterande men inget krav. Lön i enlighet med hotell- och restaurangs avtal. Vi kommer intervjua fortlöpande.
Välkommen med en ansökan till: [email protected] Visa mindre

Personal till Norrängens alpacka

På Norrängens Alpacka erbjuds du varierade arbetsuppgifter i en unik miljö. Här förväntas du kunna arbeta med allt från administration; där du fungerar som spindeln i nätet, har kontakt med kunder och planering av verksamheten men också mer praktiska uppgifter som t.ex. erbjuda våra gäster guidade visningar, förbereda inför besökare och servering i puben. Vi söker: Vi söker därför dig med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vår verksamhet. Du ska... Visa mer
På Norrängens Alpacka erbjuds du varierade arbetsuppgifter i en unik miljö. Här förväntas du kunna arbeta med allt från administration; där du fungerar som spindeln i nätet, har kontakt med kunder och planering av verksamheten men också mer praktiska uppgifter som t.ex. erbjuda våra gäster guidade visningar, förbereda inför besökare och servering i puben.
Vi söker:
Vi söker därför dig med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vår verksamhet. Du ska vara stresstålig, ansvarstagande, organiserad och kunna arbeta självständigt, såväl som en del av ett team.
Mer om företaget:
Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har en Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september varje helg. Resterande del av året har vi öppet sista helgen i månaden. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, bada i poolen, låna cyklar, samt finns badtunna & bastu att hyra. Visa mindre

Kallskänka

Ansök    Mar 5    Måns Ols Utvärdshus AB    Kallskänka
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten På området finns förutom fin natur även k... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje.
Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.
Vi söker nu personal till sommarmånaderna.
Vissa tjänster börjar redan i april.
Vi söker dig som inte är rädd att ta för dig, har positiv inställning och har lätt att jobba i lag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från köksarbete
På Måns Ols serverar vi dagens lunchbuffé på vardagarna och á la carte på kvällar och helger.
Under högsäsong är vi 3-4 st som jobbar i köket samtidigt och det är ett arbetslag på dagen och ett på kvällen.


Kallskänkans uppgifter: Förberedelser av salladsbuffé. smörgåsar, sallader, förrätter, desserter m.m.
Stresstålig, samarbetsvillig och känsla för smak och form är viktiga attribut.
Arbetstiderna består av dagpass och kvällspass.
Måns Ols är öppet måndag - söndag
Kom in med din CV eller skicka den på mejl.
Har du frågor ring 0224-10038 eller mejla till Jessica.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Ekonomiassistent

Vi söker en ekonomiassistent som kan hantera bokföring, lön och fakturering. Vi kan acceptera hybridarbete för det första året om du bor långt borta tills du flyttar nära oss. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en ekonomiassistent som kan hantera bokföring, lön och fakturering. Vi kan acceptera hybridarbete för det första året om du bor långt borta tills du flyttar nära oss.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Förstärkning inför sommaren 2024 på Fiket i Färnebo

Vi söker härlig personal inför en fantastisk & hektisk sommar 2024! Fiket har under några år växt fram och blivit en stor besökspunkt, sommaren 2023 så slog vi alla rekord vecka efter vecka. Detta ledde till att vi kände oss tvungna att omstrukturera hur vi jobbar och därför köpte vi loss fastigheten som fiket ligger i. Detta ledde då till att vi nu kommer att kunna utvecklas ännu mer och därför har vi bestämt att sommaren 2024 kommer att bli ett första st... Visa mer
Vi söker härlig personal inför en fantastisk & hektisk sommar 2024!
Fiket har under några år växt fram och blivit en stor besökspunkt, sommaren 2023 så slog vi alla rekord vecka efter vecka. Detta ledde till att vi kände oss tvungna att omstrukturera hur vi jobbar och därför köpte vi loss fastigheten som fiket ligger i. Detta ledde då till att vi nu kommer att kunna utvecklas ännu mer och därför har vi bestämt att sommaren 2024 kommer att bli ett första steg i den riktningen. Dels kommer vi att liksom förra året hålla öppet onsdag - söndag, men även förlänga öppettiderna under högsäsongen. Utöver det så kommer vi även under några veckor att göra lite happenings med kvällsöppet på onsdagar där vi antingen tar in externa foodtrucks som kan bjuda på schysst käk eller göra egna varianter av roliga temakvällar. Och som man då kan förstå så kommer vi att behöva mer personal och bredare kompetens än tidigare. Våran högsäsong ligger framförallt från mitten av Juni fram till mitten av augusti, men vi söker både personal som kan jobba dessa veckor och några som kan börja lite tidigare och jobba lite längre in på hösten.
Passar du in i någon av beskrivningarna här under så tycker vi att ni ska skicka in CV och personligt brev.
Kök/kallskänk 18års gräns: Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i kök/kallskänk och som kan hålla många bullar i luften samtidig. Huvudsakliga sysslor kommer att vara, preppa inför öppning genom att göra grillmackor, räkmackor, preppa sallad och så vidare. Under öppettiderna så gör vi sallad på beställning, grilla mackor, fortsätta göra räkmackor när de tar slut och så vidare. Viktigt är att man har koll på livsmedelshygien och är noggrann med att följa de regler som gäller när man jobbar i kök.
Bagare/konditor 18års gräns:
Vi vill fortsätta utveckla fiket & vårat sortiment, vi söker efter någon som är trygg i "köket" & inte rädd för att vara med i en verksamhet som förändras dagligen. Vi söker någon med utbildning/erfarenhet som vill vara med att utveckla vårat sortiment på konditori/bagerisidan. Lättare kondisartiklar, vetedegar & i framtiden surdegsbröd. Här finns stora möjligheter till att sätta sin egen touch & ta fram nya spännande saker tillsammans med oss.
Kassa/kundbemötande 18års gräns: Vi söker dig som tycker om att ha kunden i fokus, älskar service och kan hålla ett högt tempo men ändå hålla sig lugn trots att kön ringlar sig ut på parkeringen. Vi älskar att ge det lilla extra till varje kund som besöker oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom café/restaurang eller butik och har du dessutom jobbat med espressomaskin så är det ett stort plus.
Runner/diskare/städ: Vi söker dig som är 15 år eller äldre men kanske inte har så mycket erfarenhet och kanske fortfarande går på gymnasiet, du vill vara på benen hela dagen och jobba med att gå ut med mat, ta hand om disk, torka av bord och se till så att det är rent och snyggt både på uteserveringen och inne. Du kommer även att kunna få hjälpa till i kassan och bemöta kunder så det gäller att kunna vara social och trevlig i alla lägen. Du måste kunna ta dig till fiket på egen hand då bussarna inte går hit ut på helgerna.
Föräldrar som söker åt sina barn göra sig icke besvär, Man ska vara tillräckligt framåt så att man kan söka jobbet själv om man ska jobba med oss.
Märk ansökan med vilken tjänst du söker & vi vill även att du svara på dessa frågor utöver ditt personliga brev & CV.
1. Varför vill du jobba hos just oss?
2. Vad tror du att du kan bidra med i vår fiket-familj?
3. Vad är det bästa att jobba med service/kunder?
Tjänsterna varierar i sysselsättningsgrad beroende på person & kompetens. Vi erbjuder allt från varannan/varje helg till heltid under sommaren, men stor chans till förlängning.
Arbetstiderna är förlagda onsdag-söndag
Individuell lönesättning.
Vi är en helt rökfri arbetsplats.
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att ansöka. Frågor & ansökningar sker i första hand via mail.
Hoppas just DU vill komma & hänga hos oss i sommar! Visa mindre

Extrajobb i Salas krogliv

Ansök    Nov 6    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Extrajobb i Salas krogliv Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett... Visa mer
Extrajobb i Salas krogliv


Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Filip Blömeke som är ansvarig i Sala. Du når Filip på [email protected]. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Gillar du en utmaning? Då kan det vara dig vi letar efter!

Ansök    Dec 27    Sala Silvergruva AB    Restaurangbiträde
Till säsongen 2024 letar vi efter engagerade, intresserade och lyhörda personer med stor känsla för värdskap och bemötande. Sala Silvergruva är en unik, varierad och mångfacetterad arbetsplats med allt från visningsverksamhet, utställningar, event, butik, restaurang till Bed & Breakfast. Här får våra gäster möjlighet att ta del av Sveriges historia i ett spännande och naturskönt område. Brinner du för värdskap, service i världsklass och har en känsla för ... Visa mer
Till säsongen 2024 letar vi efter engagerade, intresserade och lyhörda personer med stor känsla för värdskap och bemötande.
Sala Silvergruva är en unik, varierad och mångfacetterad arbetsplats med allt från visningsverksamhet, utställningar, event, butik, restaurang till Bed & Breakfast. Här får våra gäster möjlighet att ta del av Sveriges historia i ett spännande och naturskönt område.
Brinner du för värdskap, service i världsklass och har en känsla för hög kvalitet kan det här vara jobbet för dig.
Säsongen 2024 söker vi:
Restaurang- och butiksvärdar
Gruvvärdar
Museitekniker (mångsysslare)
Kökspersonal
Lokalvårdare

Längre ner hittar du en mer ingående beskrivning av de olika tjänsterna.


För alla tjänster gäller att:
Du talar svenska och engelska, men det är ett plus i kanten om du talar ytterligare något språk, till exempel tyska.
Du gillar att arbeta i team och utmanas av omväxlande arbetsuppgifter.
Du är trygg med att prata och stå inför andra människor, även när du jobbar ”bakom kulisserna” kommer våra gäster att komma fram till dig och ställa frågor – du som möter våra gäster är vårt ansikte utåt.
Vi värdesätter mångfald bland våra medarbetare, redan när gruvan var i drift lockade gruvan till sig människor med olika kompetenser och bakgrund – den traditionen vill vi hålla vid liv!
Vissa tjänster innefattar arbete nere i gruvan och vi ser därför gärna att du känner dig trygg i den miljön.Förutom ovanstående värdesätter vi även:
Tidigare erfarenheter från servicebranschen, kassavana, kundtjänstvana.
Om du har gått eller läser en pedagogisk utbildning.
Vana av skådespeleri/storytelling (berättande)/hålla föreläsning/stå inför publik/sjunga
Specialintressen inom: historia, geologi, hantverk, teater/rollspel, teknik och mekanik.
Viss digital kompetens, främst rörande foto och film till sociala media. Det är även fördelaktigt om du känner dig trygg med att använda datorer, VR-headsets, med mera.


Bra att veta när du söker jobb hos oss:
Vår säsong börjar måndagen den 24 juni 2024 och avslutas till skolstart för Sala kommuns grundskolor. Arbete under helger förekommer och du som söker detta säsongsjobb är beredd att arbeta på schemabasis utan längre ledigheter. Ledigheter kan i viss mån beviljas enligt överenskommelse.
Utbildning äger rum löpande under våren 2024 med start i slutet av februari för samtliga tjänster. Utbildningstillfällena är obligatoriska.

Lite mer om jobben vi erbjuder säsongen 2024:
Restaurang- och butiksvärd
Det är du som välkomnar gästerna in i vår historiska miljö ovan jord. Du levererar ett första intryck med fingertoppskänsla, är engagerad och brinner för gästmöten. Du ansvarar över försäljning, servering och service i vår butik och restaurang. Du gillar när det händer mycket och hittar alltid något att göra. En av dina starkaste egenskaper är känsla för detaljer och du arbetar bra både självständigt och i grupp. Du säkerställer att gästerna får en minnesvärd upplevelse på gruvområdet genom trevligt bemötande och överträffade förväntningar.
Gruvvärdar
Som gruvvärd tar du hand om våra besökare både ovan och under jord. Du berättar, engagerar, svarar på frågor, tipsar om andra aktiviteter vid gruvan och i Sala. Du sätter helt enkelt stämningen och förtrollar våra besökare med dina berättelser samtidigt som du hjälper dem med små och stora frågor om allt som rör deras vistelse vid gruvan.
Du finns även där för att garantera våra gästers säkerhet och för att vara en trygghet i denna annorlunda, mörka och utmanande miljö om du är under jord.
Museitekniker
Våra museitekniker är riktiga mångsysslare som jobbar kreativt och lösningsinriktat. Ditt jobb kan handla om att laga en historisk vattenpump, bygga ihop en museiutställning, starta om en dator eller byta glödlampor nere i gruvan. Ingen av dina arbetsdagar kommer att vara den andra lik, vilket du verkligen bör uppskatta.
Kökspersonal
Vår kökspersonal har ett genuint intresse för mat och brinner för värdskap, kvalitet och kreativitet. Du gör det där lilla extra för att bidra till våra gästers upplevelse. Som kökspersonal arbetar du framför allt i ett team men även självständigt och behöver kunna ta egna beslut. Arbetet innefattar förberedelser samt tillagning av luncher som sker på ett hygieniskt och effektivt tillvägagångssätt.
Lokalvårdare
Som lokalvårdare är noggrannhet och effektivitet A och O. I din yrkesroll behöver du kunna arbeta självständigt men du är även lyhörd och uppmärksam på våra gäster och deras upplevelse. Du möter många gånger gäster på gruvområdet och är därför ett viktigt ansikte utåt för hela verksamheten. Du har även ett visst ansvar över gruvans Bed & Breakfast.

Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka in din ansökan senast 31 januari till [email protected]. Märk din ansökan med Säsongsjobb 2024. Ange gärna om det är någon av de specifika tjänsterna som du söker. Urval sker löpande. Visa mindre

Ekonomiassistent

Vi söker en ekonomiassistent som kan hantera bokföring, lön och fakturering. Vi kan acceptera hybridarbete för det första året om du bor långt borta tills du flyttar nära oss. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en ekonomiassistent som kan hantera bokföring, lön och fakturering. Vi kan acceptera hybridarbete för det första året om du bor långt borta tills du flyttar nära oss.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal

Sala Silvergruva AB bedriver verksamhet inom besöksnäring med guidade visningar i gruvan och ovan jord, museum, logi, restaurang, handel, konferenser och event. Vi har både företag och privatpersoner som besökare. Restaurangen på Sala Silvergruva söker nu serveringspersonal för extra arbete. Vi behöver förstärka vårt restaurangteam och nu söker vi dig som på timanställning vill arbeta med servering hos oss. Arbetet innebär servering av konferenslunch, m... Visa mer
Sala Silvergruva AB bedriver verksamhet inom besöksnäring med guidade visningar i gruvan och ovan jord, museum, logi, restaurang, handel, konferenser och event. Vi har både företag och privatpersoner som besökare.
Restaurangen på Sala Silvergruva söker nu serveringspersonal för extra arbete.
Vi behöver förstärka vårt restaurangteam och nu söker vi dig som på timanställning vill arbeta med servering hos oss. Arbetet innebär servering av konferenslunch, middagar, dagens lunch, fika och speciella matevent samt arbete i kassan och disken. Du behöver vara flytande i svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.
En hög ambitionsnivå, god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas är viktiga egenskaper.
Arbetet sker både vardagar och helger. Arbete sker både i restaurangen och nere i gruvan. Visa mindre

Restaurangbiträde i Måltidsenheten, vikariat

Ansök    Okt 25    Sala kommun    Restaurangbiträde
Är du en serviceinriktad person som tycker om att arbeta med mat? Vill du vara på en arbetsplats i köket på en skola/förskola där du får möta skolelever i ålder 6-12 år och förskolebarn i samband servering av måltiderna - då ska du söka det här jobbet! Sala kommun har en samlad Måltidsverksamhet på förskola, skola  och äldreomsorg. Verksamheten har i dag 26 kök, varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det störst... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som tycker om att arbeta med mat? Vill du vara på en arbetsplats i köket på en skola/förskola där du får möta skolelever i ålder 6-12 år och förskolebarn i samband servering av måltiderna - då ska du söka det här jobbet!

Sala kommun har en samlad Måltidsverksamhet på förskola, skola  och äldreomsorg. Verksamheten har i dag 26 kök, varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1300 portioner. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar även med att kontinuerligt minska matsvinnet.

Om arbetsplatsen
Möklinta skola och förskola har ett gemensamt tillagningskök och tillagar ca 130 lunchportioner per dag. Utöver det serveras även frukost och mellanmål. Skolan är under nybyggnation och kommer att stå klar till läsåret 2024/2025, men skolverksamheten och tillagningsköket finns fram tills dess i tillfälliga lokaler. Bussförbindelse finns.

Arbetsuppgifter
I din roll som restaurangbiträde har du alltid måltidsgäster och service i fokus. Tillsammans med din kockkollega i köket bistår du till viss del i matlagningen, men huvuddelen av arbetsuppgifterna innebär servering av måltiderna i matsalen, disk och rengöring  av kökets lokaler och utrustning. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och barn på svenska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om att arbeta med mat och måltider. Har du erfarenhet av arbete i storkök eller på restaurang är det meriterande. Vi vill att du har ett tydligt gäst- och kundfokus och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar. God samarbetsförmåga, lyhördhet och flexibilitet är positiva egenskaper. Stor vikt läggs vid peronlig lämplighet.

En grundläggande storköksutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande, men inget krav.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsat vikariat, deltid 50%, dagtid under perioden 240101-241231.
Individuell lönesättning

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 23-11-19.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Versamhetschef Susanne Pettersson, Tfn 0224-74 74 41 eller Enhetschef Monica Pettersson Sillén Tfn 0224-74 74 62

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, tfn 010-442 81 83.Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Köksföreståndare till anstalten- och häktet Salberga

Ansök    Okt 16    Kriminalvården    Köksföreståndare
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Salberga är Sveriges näst största klass 1 anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säke... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Salberga är Sveriges näst största klass 1 anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1) och öppnade 2007. Den är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta. Salberga växer vilket innebär goda möjligheter till utveckling och där ditt arbete tydligt gör skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en köksföreståndare för arbetsuppgifter inom kosthållning och livsmedelshygien. Befattningen har ett övergripande ansvar för den omfattande självförvaltning som är etablerad på anstalten, där intagna med stöd av personal själva ansvarar för beställning, mathållning, städning och tvätt. Befattningen omfattar samtidigt ansvar för ett produktionskök som tillhandahåller mat för bland annat häktet och personalmatsal. Övrig personal i köket är 5 kockar och 2,5 förrådsassistenter.

Du kommer att ha ett arbetsledningsansvar för mathållningen på avdelningarna, matlagningen i produktionsköket, livsmedelshantering och livsmedelsförråd inom verksamhetsområdet, vilket inkluderar budgetansvar och kvalitetssäkring. Information, utbildning och handledning i kostfrågor till intagna och personal är en annan viktig arbetsuppgift och vi ser därför att ditt ledarskap karaktäriseras av entusiasm och motivation. I befattningen ingår även att tillsammans med övrig personal inom kostområdet planera för matlagning, stöd till självförvaltningsavdelningarna, hur förrådshanteringen genomförs och hur egenkontrollen enligt kökshandboken efterlevs. Kriminalvården arbetar för en ekologiskt hållbar utveckling. I din roll som köksföreståndare ingår att inspirera och utveckla verksamheten för en mer ekologisk och klimatsmart mathållning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en lagspelare och kan leda, motivera och skapa engagemang. Du har en god pedagogisk insikt, är trygg, stabil och har självinsikt. Du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandard. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter. För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personlig mognad.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå
• Erfarenhet av arbete i storkök eller annan erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Erfarenhet av restaurangarbete, i arbetsledande funktion
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
• God IT-kompetens

Meriterande
• Erfarenhet från arbete i Kriminalvården eller annat säkerhetsarbete som Kriminalvården bedömer likvärdig
• Yrkeserfarenhet och kännedom om cook-and-chill-metodik
• Ekonomikunskap, budgetarbete
• Erfarenhet av lager och inventering
• Erfarenhet av kostprogram, vi använder Mashie

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Extrajobb i Salas krogliv

Ansök    Sep 20    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Extrajobb i Salas krogliv Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett... Visa mer
Extrajobb i Salas krogliv


Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Filip Blömeke som är ansvarig i Sala. Du når Filip på [email protected]. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Kökspersonal/kock

Ansök    Okt 13    Sala Silvergruva AB    Kock, à la carte
Sala Silvergruva AB bedriver verksamhet inom besöksnäring med guidade visningar i gruvan och ovan jord, museum, logi, restaurang, handel, konferenser och event. Vi har både företag och privatpersoner som besökare. Restaurangen på Sala Silvergruva söker nu kökspersonal för extra arbete. Vi behöver förstärka vårt restaurangteam och nu söker vi dig som på timanställning vill laga mat samt har en god servicekänsla. Vi ser gärna att du är kock eller har likn... Visa mer
Sala Silvergruva AB bedriver verksamhet inom besöksnäring med guidade visningar i gruvan och ovan jord, museum, logi, restaurang, handel, konferenser och event. Vi har både företag och privatpersoner som besökare.
Restaurangen på Sala Silvergruva söker nu kökspersonal för extra arbete.
Vi behöver förstärka vårt restaurangteam och nu söker vi dig som på timanställning vill laga mat samt har en god servicekänsla. Vi ser gärna att du är kock eller har liknande erfarenhet och har god kännedom om råvaruberäkning, livsmedelshantering, hygien m.m. Arbetet innebär matlagning av färdiga koncept och recept, presentation och viss servering. Du behöver vara flytande i svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.
En hög ambitionsnivå, god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas är viktiga egenskaper.
Arbetet sker både vardagar och helger. Visa mindre

Barista med kärlek till cafémiljön på Wayne's Coffee

Ansök    Sep 14    Happyr AB    Restaurangbiträde
Wayne's Coffee rekryterar: Barista med kärlek till cafémiljön Wayne's Coffee söker dig som vill vara caféets ansikte utåt, möta våra gäster med ett leende och få dem att trivas hos oss. Det är därför viktigt att du brinner för cafémiljön, har en positiv attityd, gillar att jobba med människor i ett högt tempo och är serviceinriktad till ditt sätt. Är du och Wayne's Coffee en perfekt mix? Vi serverar kaffe av högsta klass, delikata bakverk, fräscha sal... Visa mer
Wayne's Coffee rekryterar: Barista med kärlek till cafémiljön


Wayne's Coffee söker dig som vill vara caféets ansikte utåt, möta våra gäster med ett leende och få dem att trivas hos oss. Det är därför viktigt att du brinner för cafémiljön, har en positiv attityd, gillar att jobba med människor i ett högt tempo och är serviceinriktad till ditt sätt. Är du och Wayne's Coffee en perfekt mix?

Vi serverar kaffe av högsta klass, delikata bakverk, fräscha sallader, goda mackor och lite varm mat. Vi jobbar bara med de bästa råvarorna när det gäller såväl kaffe som mat och ställer därför höga krav även på vår personal.

I det arbete som barista på Wayne's kommer du att få arbeta med alla delar i caféverksamheten, t ex arbeta med espressomaskinen, förbereda och tillreda fresh food, hålla rent i vår trevliga miljö och sist men inte minst sprida god atmosfär bland gäster och medarbetare. 

Det är mycket meriterande men inget krav att du har erfarenhet från arbete med espressomaskin.

Välkommen med din ansökan!


Övrigt:

- Rekrytering sker löpande
- Du behöver kunna arbeta flexibla tider eftersom vi har öppet alla dagar i veckan.Hej!

1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Kaféer som drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla din fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen! Visa mindre

Vi söker hotellvärd & städ till Norrängens alpacka

Vi söker dig som är organiserad med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vårt boutique hotell. Arbetsuppgifter: Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra rum. Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat ( enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar. All... Visa mer
Vi söker dig som är organiserad med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vårt boutique hotell.
Arbetsuppgifter:
Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra rum.
Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat ( enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar.
Allmänna uppgifter på gården - Erbjuda våra gäster guidade alpacka visningar, alpackapromenader och hjälpa till med djurvård.
Kort beskrivning av företaget:
Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har en Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september varje helg. Resterande del av året har vi öppet sista helgen i månaden. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, bada i poolen, låna cyklar, samt finns badtunna & bastu att hyra. Visa mindre

Restaurangbiträde deltid Brödernas Sala

Ansök    Jun 14    Brödernas Group AB    Restaurangbiträde
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Or do you just want an extra job alongside your studies? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Kitchen staff with us mean?

The service means that you work in the kitchen and rotate between stations such as frying tables, frying and salad. You make sure that the kitchen is clean and that self-checks are followed. As a kitchen staff at Brödernas, you work in teams and it is therefore important that you are a team player and understand the importance of communication and group collaboration.

Who are you?

We are looking for you who like a high work pace, are service-oriented and love working with people. You enjoy working with others and want a career in the restaurant industry.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Kock / Husmor eller liknande

Sökes en kock husmor eller någon som är matlagningskunnig och kost intresserad till fristående förskola i Morgongåva. Du kommer att ansvara för att planera mat och beställa/köpa råvaror och sedan förbereda och tillagar i köket på förskolan Lek & Lär. Vi ser gärna att kunskap om och erfarenhet av tillagning av husmanskost i olika variationer,allergi och specialkost förekommer. Bakning av bröd och variation av grönsaker och tillagningssätt uppskattas av såvä... Visa mer
Sökes en kock husmor eller någon som är matlagningskunnig och kost intresserad till fristående förskola i Morgongåva.
Du kommer att ansvara för att planera mat och beställa/köpa råvaror och sedan förbereda och tillagar i köket på förskolan Lek & Lär.
Vi ser gärna att kunskap om och erfarenhet av tillagning av husmanskost i olika variationer,allergi och specialkost förekommer. Bakning av bröd och variation av grönsaker och tillagningssätt uppskattas av såväl barn som vuxen. Även diskhantering och emottagande av varor ingår i arbetsuppgifterna. Transportera mat till den andra enheten ingår. Förskolan är en mindre enhet med korta beslutvägar och kollegor som är hjälpsamma och samarbetsinriktade. Vi arbetar inkluderande med barnen i såväl undervisning som omsorg där maten är en viktig del. Tjänsten är heltid mån-fre, vi välkomnar sökanden av såväl alla kön som alla etniciteter. Körkort är ett krav likaså goda kunskaper i svenska språket. registerutdrag ska uppvisas. Dina kunskaper ska styrkas med referens eller matlagningsprov. Tillträde omgående. Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Erfaren konditor

Hej du som är diven och vill bli en i vårat härliga gäng! Vi är ett klassiskt konditori där vi bakar matbröd, surdeg, bakelser, tårtor, bitsaker och småkakor. Vi har även kallskänk Vi söker dig som framförallt vill ha ett sommarjobb men med chans att få förlägning efter sommaren. Vi kräver att du både kan stå i bageri och bakom kassa i cafeerna. Hoppas du finner oss intressanta. Isåfall maila [email protected] ditt cv, personligt brev och gärna 3 ... Visa mer
Hej du som är diven och vill bli en i vårat härliga gäng!
Vi är ett klassiskt konditori där vi bakar matbröd, surdeg, bakelser, tårtor, bitsaker och småkakor.
Vi har även kallskänk
Vi söker dig som framförallt vill ha ett sommarjobb men med chans att få förlägning efter sommaren. Vi kräver att du både kan stå i bageri och bakom kassa i cafeerna.
Hoppas du finner oss intressanta.
Isåfall maila [email protected] ditt cv, personligt brev och gärna 3 referenser.
Hoppas vi hörs!
Mvh Paulin Björk Johanssons bageri och Cafe Mercato i Sala
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker hotellvärd & städ till Norrängens alpacka

Vi söker dig som är organiserad med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vårt boutique hotell. Arbetsuppgifter: Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra rum. Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat ( enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar. All... Visa mer
Vi söker dig som är organiserad med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vårt boutique hotell.
Arbetsuppgifter:
Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra rum.
Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat ( enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar.
Allmänna uppgifter på gården - Erbjuda våra gäster guidade alpacka visningar, alpackapromenader och hjälpa till med djurvård.
Kort beskrivning av företaget:
Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har en Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september varje helg. Resterande del av året har vi öppet sista helgen i månaden. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, bada i poolen, låna cyklar, samt finns badtunna & bastu att hyra. Visa mindre

Köksmästare i Måltidsenheten

Ansök    Apr 6    Sala kommun    Köksmästare
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 25 luncher per dag medan det största köket tillagar ca 1300 luncher per dag. Om arbetsplatsen Ösby Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med inriktningarna skog, djur/häst, lantbruk, bygg och anläggningsprogr... Visa mer
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 25 luncher per dag medan det största köket tillagar ca 1300 luncher per dag.

Om arbetsplatsen
Ösby Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med inriktningarna skog, djur/häst, lantbruk, bygg och anläggningsprogram samt gymnasiesärskola. På skolan går ca 270 elever.

Vi söker nu en köksmästare tillika kock som kommer att arbeta tillsammmans med tre kockkollegor. Då skolan har ett internat med riksintag serveras förutom luncher även frukost, mellanmål och middag i skolrestaurangen. I restaurangen har vi även öppet för caféverksamhet på för- och eftermiddagen.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att planera och tillaga goda, näringsriktiga och klimatsmarta måltider som tillagar både öga och smaklökar i samarbete med dina kollegor. Gästernas behov och förvätningar ska gärna överträffas och du har ett gott värdskap där kunden är i fokus.

Som köksmästare ansvarar du för arbetsledning och fördelning av arbetsuppgifter i arbetslaget. Du har ett affärsmässigt ekonomiskt synsätt. Tillsammans med övriga köksmästare och måltidschefer är du engagerad i planering och utveckling av måltiderna. Vi har återtag av nötkött och fläskkött från skolans djurproduktion till våra kök, och där ser vi en gemensam framtida utvecklingsprocess.

Du har ett nära samarbete med skolans ledning/pedagoger och måltiderna serveras även utifrån skolans behov på annan plats än i skolrestaurangen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kockutbildning, gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömmer som likvärdig och gärna några års arbetsledande befattning i kök och Måltidsverksamhet.

Vi söker dig som:


• har ett tydligt gäst- och kundfokus och som har förmåga att driva ständiga förbättringar och utveckling av Sala kommuns offentliga måltider.
• har en god kommunikativ förmåga, är flexibel, lyhörd men också tydlig. Du har mycket goda ledaregenskaper och ser sambandet mellan ett gott ledarskap och ett lyckat resultat.
• är strukturerad och bra på att planera och fördela arbetsuppgifter.
• har god datavana då vi arbetar i flera verksamhetssystem.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid.
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol- fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-05-01.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef Susanne Pettersson, Tfn 0224-74 74 41 e-post: [email protected] eller

Bitr. måltidschef Monica Pettersson Sillén, Tfn 0224- 74 74 62 e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen Tfn 0224-74 70 92Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Serveringspersonal till Sala Silvergruva AB

Gruvans historia är lång. Den startar med storgruvan som börjar brytas under sent 1400-tal och fortsätter fram till idag. År 1962 upphörde den moderna gruvdriften, men man började istället ta emot besökare på ett mer planerat sätt. År 1972 anlade man trappor som öppnade upp gruvans 60-metersnivå och idag, 50 år senare, kan man även besöka gruvan på 155 meters djup. Sala Silvergruva är idag ett kärt besöksmål för många och vi fortsätter växa. Förutom i janu... Visa mer
Gruvans historia är lång. Den startar med storgruvan som börjar brytas under sent 1400-tal och fortsätter fram till idag. År 1962 upphörde den moderna gruvdriften, men man började istället ta emot besökare på ett mer planerat sätt.
År 1972 anlade man trappor som öppnade upp gruvans 60-metersnivå och idag, 50 år senare, kan man även besöka gruvan på 155 meters djup.
Sala Silvergruva är idag ett kärt besöksmål för många och vi fortsätter växa. Förutom i januari tar vi emot besökare året om, även om flertalet av våra besökare väljer att komma under perioden april - oktober.
Till säsongen 2023 söker vi ett antal nya kollegor. Att arbeta vid Sala Silvergruva är omväxlande, annorlunda och spännande. Våra besökare kan möta det mesta på området: pigor, drängar, smeder, gruvarbetare, men också ingenjörer och direktörer.
Brinner du för värdskap, service och att möta människor i vackra historiska miljöer är detta platsen för dig!
I Konstmästargården, vår restaurang, kommer gästerna att kunna slå sig ner för att äta en god måltid. När du jobbar här är du i tjänst hos familjen Skröder som borde där i 1800-talets mitt. Här serveras också enklare fika.
Konstmästargården har bara öppet under sommarmånaderna och du kommer dagligen att arbeta med minst en kollega i köket och två till tre kollegor i serveringen. Vi uppskattar om du har tidigare erfarenheter som servitris eller kallskänka, men vi tar också gärna emot dig som utbildar sig och vill få arbetslivserfarenhet.
I Konstmästargården är det öppet dagligen kl. 11-15 under vecka 26-32.
I vår Direktörsbostad kommer vi att ha ett fik med personal så som den var klädd på 1890-talet. Här välkomnar familjen Heberles tjänstefolk gästerna. I bostaden kan gästerna köpa fikabröd och souvenirer, samtidigt som de också kan lära sig om huset, människorna som bodde där och den historiska platsen de befinner sig på.
I Direktörsbostaden har vi öppet alla dagar under vecka 26-32 mellan kl. 09:30 - 17:00.
I ÅR SÖKER VI ÄVEN:
Gruvvärdar
Museitekniker
Kallskänkor/kökspersonal
Städpersonal
KundtjänstmedarbetareFÖR TJÄNSTEN GÄLLER ATT:
Du talar svenska och engelska, men det är ett plus i kanten om du talar ytterligare något språk.
Du kommer att bli schemalagd både i Konstmästargården och i Direktörsbostaden.
Du gillar att arbeta i team och utmanas av omväxlande arbetsuppgifter.
Du är trygg med att prata och stå inför andra människor, även när du jobbar ”bakom kulisserna” kommer våra gäster att komma fram till dig och ställa frågor – du som möter våra besökare är vårt ansikte utåt.
Vi värdesätter mångfald bland våra medarbetare, redan när gruvan fortfarande var i drift lockade gruvan till sig människor med olika kompetenser, även från andra länder än Sverige – den traditionen håller vi gärna vid liv!
Du bör känna dig trygg i att arbeta nere i gruvan också, vårt sommarschema innehåller tjänstgöring såväl på området som nere i gruvan.FÖRUTOM OVANSTÅENDE VÄRDESÄTTER VI ÄVEN:
Tidigare vana från arbete i kök.
Tidigare erfarenheter från servicebranschen, kassavana, kundtjänstvana.
Om du har gått eller läser en pedagogisk utbildning.
Vana av skådespeleri/storytelling (berättande)/hålla föreläsning/stå inför publik/sjunga.
Dina specialintressen inom: historia, geologi, hantverk, teater/rollspel, teknik och mekanik.
Om du är tillgänglig för att jobba enstaka timmar året om.BRA ATT VETA NÄR DU SÖKER JOBB HOS OSS:
Vår säsong börjar måndagen den 26 juni 2023 och avslutas söndagen den 13 augusti 2023. Helgerna är schemalagda och om du söker detta sommarjobb utgår vi från att Du är beredd på att arbeta på schemabasis utan längre ledigheter. Ledigheter kan i viss mån beviljas v. 26-28 och v. 32.
Utbildning äger rum löpande under våren 2023 med start helgen 25-26 mars. Övriga utbildningstillfällen meddelas i samband med antagningsbesked. Utbildningstillfällena är obligatoriska.
Vi ser fram emot din ansökan! Skicka in din ansökan senast 19 mars till [email protected].
Ange gärna om det är någon av de specifika tjänsterna som du söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Mar 28    Stekhuset i Sala AB    Pizzabagare
Söker en pizzabagare för heltidsanställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet som pizzabagare eller arbete från pizzeria/resturang. Som person önskar vi att du är glad, driven och stresstålig. Behöver även kunna tala svenska då våra kunder är svensktalande. Fördel är om du har B- körkort. OBS!Endast ansökningar till mejl! Visa mer
Söker en pizzabagare för heltidsanställning.
Vi ser gärna att du har erfarenhet som pizzabagare eller arbete från pizzeria/resturang.
Som person önskar vi att du är glad, driven och stresstålig. Behöver även kunna tala svenska då våra kunder är svensktalande.
Fördel är om du har B- körkort.
OBS!Endast ansökningar till mejl! Visa mindre

Personal till restaurangkök hos Sala Silvergruva AB

Ansök    Mar 3    Sala Silvergruva AB    Kallskänka
Gruvans historia är lång. Den startar med storgruvan som börjar brytas under sent 1400-tal och fortsätter fram till idag. År 1962 upphörde den moderna gruvdriften, men man började istället ta emot besökare på ett mer planerat sätt. År 1972 anlade man trappor som öppnade upp gruvans 60-metersnivå och idag, 50 år senare, kan man även besöka gruvan på 155 meters djup. Sala Silvergruva är idag ett kärt besöksmål för många och vi fortsätter växa. Förutom i janu... Visa mer
Gruvans historia är lång. Den startar med storgruvan som börjar brytas under sent 1400-tal och fortsätter fram till idag. År 1962 upphörde den moderna gruvdriften, men man började istället ta emot besökare på ett mer planerat sätt.
År 1972 anlade man trappor som öppnade upp gruvans 60-metersnivå och idag, 50 år senare, kan man även besöka gruvan på 155 meters djup.
Sala Silvergruva är idag ett kärt besöksmål för många och vi fortsätter växa. Förutom i januari tar vi emot besökare året om, även om flertalet av våra besökare väljer att komma under perioden april - oktober.
Till säsongen 2023 söker vi ett antal nya kollegor. Att arbeta vid Sala Silvergruva är omväxlande, annorlunda och spännande. Våra besökare kan möta det mesta på området: pigor, drängar, smeder, gruvarbetare, men också ingenjörer och direktörer.
Brinner du för värdskap, service och att möta människor i vackra historiska miljöer är detta platsen för dig!
I Konstmästargården, vår restaurang, kommer vi att servera enkla maträtter till våra besökare. Restaurangen har bara öppet under sommaren och du kommer att arbeta med minst en kollega i köket och två till tre kollegor i serveringen. Vi uppskattar om du har tidigare erfarenheter av arbete i kök, men vi tar också gärna emot dig som utbildar sig och vill få arbetslivserfarenhet.
Vi har öppet alla dagar under v. 26-32 mellan kl. 11-15.
I ÅR SÖKER VI ÄVEN:
Gruvvärdar
Serveringspersonal (husmödrar och betjänta)
Museitekniker
Städpersonal
KundtjänstmedarbetareFÖR ALLA TJÄNSTER GÄLLER ATT:
Du bör vara minst 18 år, men vi har ingen övre gräns då vi gärna ser blandade åldrar. Med undantag för serverings- & städpersonal där du bör vara minst 15 år.
Du talar svenska och engelska, men det är ett plus i kanten om du talar ytterligare något språk.
Du gillar att arbeta i team och utmanas av omväxlande arbetsuppgifter.
Du är trygg med att prata och stå inför andra människor, även när du jobbar ”bakom kulisserna” kommer våra gäster att komma fram till dig och ställa frågor – du som möter våra besökare är vårt ansikte utåt.
Vi värdesätter mångfald bland våra medarbetare, redan när gruvan fortfarande var i drift lockade gruvan till sig människor med olika kompetenser, även från andra länder än Sverige – den traditionen håller vi gärna vid liv!
Du bör känna dig trygg i att arbeta nere i gruvan också, vårt sommarschema innehåller tjänstgöring såväl på området som nere i gruvan. För restaurangpersonal är detta främst aktuellt utanför sommarsäsongen.FÖRUTOM OVANSTÅENDE VÄRDESÄTTER VI ÄVEN:
Tidigare vana från arbete i kök.
Tidigare erfarenheter från servicebranschen, kassavana, kundtjänstvana.
Om du har gått eller läser en pedagogisk utbildning.
Vana av skådespeleri/storytelling (berättande)/hålla föreläsning/stå inför publik/sjunga.
Dina specialintressen inom: historia, geologi, hantverk, teater/rollspel, teknik och mekanik.
Om du är tillgänglig för att jobba enstaka timmar året om.BRA ATT VETA NÄR DU SÖKER JOBB HOS OSS:
Vår säsong börjar måndagen den 26 juni 2023 och avslutas söndagen den 13 augusti 2023. Helgerna är schemalagda och om du söker detta sommarjobb utgår vi från att Du är beredd på att arbeta på schemabasis utan längre ledigheter. Ledigheter kan i viss mån beviljas v. 26-28 och v. 32.
Utbildning äger rum löpande under våren 2023 med start helgen 25-26 mars. Övriga utbildningstillfällen meddelas i samband med antagningsbesked. Utbildningstillfällena är obligatoriska.
Vi ser fram emot din ansökan! Skicka in din ansökan senast 19 mars till [email protected].
Ange gärna om det är någon av de specifika tjänsterna som du söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Kock i Måltidsenheten, timanställd

Ansök    Feb 20    Sala kommun    Kock, storhushåll
Är du en självständig kock med några års erfarenhet som kan fungera som en resurs i alla våra kök då ordinarie personal är frånvarande? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med matlagning från grunden till såväl förskolebarn, elever och äldre? Vill du vara på en arbetsplats där du får vara flexibel, se möjligheter och skapa en god kontakt med dina gäster? - Då ska du söka det här jobbet! Om arbetsplatsen Sedan 2014 är Måltidsenheten en samlad orgnisati... Visa mer
Är du en självständig kock med några års erfarenhet som kan fungera som en resurs i alla våra kök då ordinarie personal är frånvarande? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med matlagning från grunden till såväl förskolebarn, elever och äldre? Vill du vara på en arbetsplats där du får vara flexibel, se möjligheter och skapa en god kontakt med dina gäster?
- Då ska du söka det här jobbet!

Om arbetsplatsen
Sedan 2014 är Måltidsenheten en samlad orgnisation för måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök, varav 24 kök är tillagningskök. I enheten arbetar 65 personer.

Arbetsuppgifter
Som kock har du alltid kunder, gäster, service och kvalitet i fokus. Du tillagar vällagade och goda måltider från grunden, följer upp och strävar efter att minska matsvinnet samt arbetar efter ett ekonomiskt hållbart synsätt. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiets hotell- och resturangutbildning eller motsvarande yrkesutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Några års erfarenhet av självständigt arbete som kock inom offentlig eller privat måltidsverksamhet är ett krav. 

Vi söker dig som är flexibel och har lätt att anpassa dig till rådande omständigheter. Du uppskattar ett omväxlande arbete i flera olika typer av kök och kan prioritera dina arbetsuppgifter även i pressade situationer. Du har lätt för att skapa nya kontakter, samarbeta med olika personer och är även självgående. Du kommunicerar på svenska språket i såväl tal som skrift.

B-körkort och tillgång till bil är en stor fördel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning, dag/även helger kan förekomma
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-03-10. Vi kommer att hantera ansökningar vartefter de kommer in.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef, Susanne Pettersson, tfn. 0224-74 74 41, e-post:[email protected] eller Vikariesamordnare Pia Karlsson, tfn. 0224-74 74 47, e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal sektionen, tfn: 0224-74 70 92 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Feb 22    Salbo Pizzeria AB    Pizzabagare
Vi söker en pizzabagare med arbetslivserfarenhet inom branschen. Den sökande ska ha servicetänk, och god arbetsvana. Arbetsuppgifterna består till stor del att baka pizza. Men även förberedelse av maträtter och kebab hantering förekommer. Visa mer
Vi söker en pizzabagare med arbetslivserfarenhet inom branschen. Den sökande ska ha servicetänk, och god arbetsvana.
Arbetsuppgifterna består till stor del att baka pizza. Men även förberedelse av maträtter och kebab hantering förekommer. Visa mindre

Personal till restaurangkök hos Sala Silvergruva AB

Ansök    Mar 3    Sala Silvergruva AB    Kallskänka
Gruvans historia är lång. Den startar med storgruvan som börjar brytas under sent 1400-tal och fortsätter fram till idag. År 1962 upphörde den moderna gruvdriften, men man började istället ta emot besökare på ett mer planerat sätt. År 1972 anlade man trappor som öppnade upp gruvans 60-metersnivå och idag, 50 år senare, kan man även besöka gruvan på 155 meters djup. Sala Silvergruva är idag ett kärt besöksmål för många och vi fortsätter växa. Förutom i janu... Visa mer
Gruvans historia är lång. Den startar med storgruvan som börjar brytas under sent 1400-tal och fortsätter fram till idag. År 1962 upphörde den moderna gruvdriften, men man började istället ta emot besökare på ett mer planerat sätt.
År 1972 anlade man trappor som öppnade upp gruvans 60-metersnivå och idag, 50 år senare, kan man även besöka gruvan på 155 meters djup.
Sala Silvergruva är idag ett kärt besöksmål för många och vi fortsätter växa. Förutom i januari tar vi emot besökare året om, även om flertalet av våra besökare väljer att komma under perioden april - oktober.
Till säsongen 2023 söker vi ett antal nya kollegor. Att arbeta vid Sala Silvergruva är omväxlande, annorlunda och spännande. Våra besökare kan möta det mesta på området: pigor, drängar, smeder, gruvarbetare, men också ingenjörer och direktörer.
Brinner du för värdskap, service och att möta människor i vackra historiska miljöer är detta platsen för dig!
I Konstmästargården, vår restaurang, kommer vi att servera enkla maträtter till våra besökare. Restaurangen har bara öppet under sommaren och du kommer att arbeta med minst en kollega i köket och två till tre kollegor i serveringen. Vi uppskattar om du har tidigare erfarenheter av arbete i kök, men vi tar också gärna emot dig som utbildar sig och vill få arbetslivserfarenhet.
Vi har öppet alla dagar under v. 26-32 mellan kl. 11-15.
I ÅR SÖKER VI ÄVEN:
Gruvvärdar
Serveringspersonal (husmödrar och betjänta)
Museitekniker
Städpersonal
KundtjänstmedarbetareFÖR ALLA TJÄNSTER GÄLLER ATT:
Du talar svenska och engelska, men det är ett plus i kanten om du talar ytterligare något språk.
Du gillar att arbeta i team och utmanas av omväxlande arbetsuppgifter. Samtidigt vågar du ta för dig och jobba självständigt.
Du är trygg med att prata och stå inför andra människor, även när du jobbar ”bakom kulisserna” kommer våra gäster att komma fram till dig och ställa frågor – du som möter våra besökare är vårt ansikte utåt.
Vi värdesätter mångfald bland våra medarbetare, redan när gruvan fortfarande var i drift lockade gruvan till sig människor med olika kompetenser, även från andra länder än Sverige – den traditionen håller vi gärna vid liv!
Du bör känna dig trygg i att arbeta nere i gruvan också, vårt sommarschema innehåller tjänstgöring såväl på området som nere i gruvan. För restaurangpersonalen är detta främst aktuellt utanför sommarsäsongen.FÖRUTOM OVANSTÅENDE VÄRDESÄTTER VI ÄVEN:
Tidigare vana från arbete i kök.
Tidigare erfarenheter från servicebranschen, kassavana, kundtjänstvana.
Om du har gått eller läser en pedagogisk utbildning.
Vana av skådespeleri/storytelling (berättande)/hålla föreläsning/stå inför publik/sjunga.
Dina specialintressen inom: historia, geologi, hantverk, teater/rollspel, teknik och mekanik.
Om du är tillgänglig för att jobba enstaka timmar året om.BRA ATT VETA NÄR DU SÖKER JOBB HOS OSS:
Vår säsong börjar måndagen den 26 juni 2023 och avslutas söndagen den 13 augusti 2023. Helgerna är schemalagda och om du söker detta sommarjobb utgår vi från att Du är beredd på att arbeta på schemabasis utan längre ledigheter. Ledigheter kan i viss mån beviljas v. 26-28 och v. 32.
Utbildning äger rum löpande under våren 2023 med start helgen 25-26 mars. Övriga utbildningstillfällen meddelas i samband med antagningsbesked. Utbildningstillfällena är obligatoriska.
Vi ser fram emot din ansökan! Skicka in din ansökan senast 19 mars till [email protected].
Ange gärna om det är någon av de specifika tjänsterna som du söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Sushikock

Om tjänsten Detta är ett rekryteringsuppdrag där du blir anställd av vår kund. Vi söker nu en erfaren sushikock som kan ta för sig, är glad och stresstålig till en central restaurang i Sala som har god erfarenhet av olika typer av asiatisk matlagning som sushi och poké bowl mm. Arbetstider är lunchtid, kvällstid och helger. Krav Erfarenhet minst 2 år Stresstålig Självgående Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. Lön F... Visa mer
Om tjänsten

Detta är ett rekryteringsuppdrag där du blir anställd av vår kund.

Vi söker nu en erfaren sushikock som kan ta för sig, är glad och stresstålig till en central restaurang i Sala som har god erfarenhet av olika typer av asiatisk matlagning som sushi och poké bowl mm.

Arbetstider är lunchtid, kvällstid och helger.

Krav

Erfarenhet minst 2 år

Stresstålig

Självgående

Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Deltid/heltid
Anställningstid enligt överenskommelse.

Om oss

Vi på Recruitment Center är ett personligt bemanning och rekryteringsföretag som hjälper företag att hitta rätt person till rätt plats där våra ledord är att vara personliga, nära och professionella.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation Kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att maila till [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till Foodtruck

Ansök    Feb 11    Hagalunds Gård    Restaurangbiträde
Extrajobb - Vill du hjälpa oss att jobba i vår Foodtruck? Vi söker några som vill sälja hamburgare och korv i vår foodtruck på olika event under våren och sommaren. Vi söker dig som är nyfiken på nya saker, har lätt för att möta kunder samt är serviceinriktad. Körkort är ett krav och vi ser gärna att du även är bekväm med att köra släp. Erfarenhet från restaurang/servering är meriterande men inget krav. Lön i enlighet med hotell- och restaurangs avtal. Vi... Visa mer
Extrajobb - Vill du hjälpa oss att jobba i vår Foodtruck? Vi söker några som vill sälja hamburgare och korv i vår foodtruck på olika event under våren och sommaren.
Vi söker dig som är nyfiken på nya saker, har lätt för att möta kunder samt är serviceinriktad. Körkort är ett krav och vi ser gärna att du även är bekväm med att köra släp. Erfarenhet från restaurang/servering är meriterande men inget krav. Lön i enlighet med hotell- och restaurangs avtal. Vi kommer intervjua fortlöpande.
Välkommen med en ansökan till: [email protected] Visa mindre

Kock

På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten På området finns förutom fin natur även kä... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.
Vi söker nu personal till sommarmånaderna.
Vi söker dig som inte är rädd att ta för dig, har positiv inställning och har lätt att jobba i lag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från köksarbete
På Måns Ols serverar vi dagens lunch på vardagarna och á la carte på kvällar och helger.
Under högsäsong är vi 3-4 st som jobbar i köket samtidigt och det är ett arbetslag på dagen och ett på kvällen.
Kock: Förberedelse, tillredning och uppläggning av mat. Stresstålig, samarbetsvillig och smaksättning är viktiga attribut.


Arbetstiderna består av dagpass och kvällspass.
Måns Ols är öppet måndag - söndag
Kom in med din CV eller skicka den på mejl.
Har du frågor ring 0224-10038 eller mejla till Jessica.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Kallskänka

Ansök    Feb 8    Måns Ols Utvärdshus AB    Kallskänka
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten På området finns förutom fin natur även k... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje.
Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.
Vi söker nu personal till sommarmånaderna.
Vissa tjänster börjar redan i april.
Vi söker dig som inte är rädd att ta för dig, har positiv inställning och har lätt att jobba i lag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från köksarbete
På Måns Ols serverar vi dagens lunchbuffé på vardagarna och á la carte på kvällar och helger.
Under högsäsong är vi 3-4 st som jobbar i köket samtidigt och det är ett arbetslag på dagen och ett på kvällen.


Kallskänkans uppgifter: Förberedelser av salladsbuffé. smörgåsar, sallader, förrätter, desserter m.m.
Stresstålig, samarbetsvillig och känsla för smak och form är viktiga attribut.
Arbetstiderna består av dagpass och kvällspass.
Måns Ols är öppet måndag - söndag
Kom in med din CV eller skicka den på mejl.
Har du frågor ring 0224-10038 eller mejla till Jessica.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Årets glassigaste jobb?

Ansök    Feb 4    Fiket i Färnebo AB    Konditoribiträde
Vill du jobba med oss på Fiket I Färnebo, både på plats & med vår "Gelaterivan"? Då är det nu Du ska skicka in din ansökan! Vi söker fler härliga individer till vårt team med lite olika arbetsområden. Men det viktigaste för oss är att vi jobbar tillsammans & är flexibla med att kunna hoppa in där det behövs. På fiket brinner vi för lokala råvaror med hög kvalité, hållbarhet & framförallt en god upplevelse för både smaklökarna & själen. Tjänsterna sträck... Visa mer
Vill du jobba med oss på Fiket I Färnebo, både på plats & med vår "Gelaterivan"?
Då är det nu Du ska skicka in din ansökan!

Vi söker fler härliga individer till vårt team med lite olika arbetsområden. Men det viktigaste för oss är att vi jobbar tillsammans & är flexibla med att kunna hoppa in där det behövs. På fiket brinner vi för lokala råvaror med hög kvalité, hållbarhet & framförallt en god upplevelse för både smaklökarna & själen.

Tjänsterna sträcker sig huvudsakligen från v.22 till v.35 torsdag-söndag, men det kan uppkomma andra dagar under sommaren då vi gör en del event. Med stor chans till förlängning i höst, men upplärning & start sker efter överenskommelse.

Vad ingår i jobbet?
Som medarbetare kommer du bland annat att få sleva upp mängder av gelato , servera goda bullar & kaffe, stå i kassan, diska/städa & träffa våra fantastiska kunder.

Så är du; 16 år eller äldre, utåtriktad, älskar att lära dig nya saker, hjälpsam, självgående och uppskattar möten med nya människor och känner att du skulle kunna tänka dig att spendera en del av din sommar hos oss?

Vi letar efter:
- 2 medarbetare till kassan med ovanstående arbetsuppgifter.
- 1 medarbetare till köket / bakom kulisserna, med några års erfarenhet inom restaurang/bageri. (Här finns stora möjligheter att vara med att utveckla verksamheten som växer).
- 1 medarbetare som huvudsakligen kommer köra vår Gelaterivan, som är vår lilla glassbil. Där vi även använder oss av espressomaskin.
Här kan man vara MAX 180cm lång & behöver kunna jobba mestadels helger.

Meriterande men ej krav:
- Erfarenhet av kassa/servering
- Utbildning inom restaurang/bageri
- Erfarenhet av espressomaskin
- Intresse av specialkaffe

Krav:
- Någon form av fordon att ta sig till jobbet då kommunaltrafiken är dålig ut hit.
- Flytande svenska eller engelska.

Då är du välkommen med din ansökan till [email protected]
Märk mailet med ”Ansökan och vilken/vilka tjänster du ansöker om"

Intervjuer sker löpande, även startdatum så vänta inte med att skicka in en ansökan.

Önskas mer information är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
Mvh Emma & Lennart

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till anstalt-och häkte Salberga - Semestervikariat

Ansök    Jan 24    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1).
Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!


ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag.
I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning.
Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 1000 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har
förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som
Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Löpande urval tillämpas. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Ansök    Jan 4    Hishigten AB    Restaurangbiträde
Hej vi på Kaisen sushi i Sala sökes köksbiträde och leverans personal Din arbetsuppgift Förbereda Kassahantering Diska och städa leverera beställningar Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej vi på Kaisen sushi i Sala sökes köksbiträde och leverans personal
Din arbetsuppgift
Förbereda
Kassahantering
Diska och städa
leverera beställningarÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 27    Hishigten AB    Köksbiträde
Hej vi på Kaisen sushi Sala sökes köksbiträde och leverans personal Din arbetsuppgift Förbereda Kassahantering Diska och städa leverera beställningar Visa mer
Hej vi på Kaisen sushi Sala sökes köksbiträde och leverans personal
Din arbetsuppgift
Förbereda
Kassahantering
Diska och städa
leverera beställningar Visa mindre

Extra Servicepersonal Brödernas Sala

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter extra servicepersonal till vår enhet i Sala! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras me... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter extra servicepersonal till vår enhet i Sala!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Resturangbiträde, leverantör

Ansök    Dec 21    Stekhuset i Sala AB    Köksbiträde
Resturang och pizzeria söker omgående en "alltiallo" dvs vanligt förekommande uppgifter som servering, disk, lättare städ, förberedelser i kök och utkörning. Vi ser att du som söker har erfarenhet från resturang, körkort är ett krav och du ska tala god svenska. Du ska ha god kännedom om adresser i Sala och kunna följa GPS, krävs vid utkörning. Vi vill endast ha ansökningar på mejl. EJ SAMTAL TILL RESTURANGEN!!! Visa mer
Resturang och pizzeria söker omgående en "alltiallo" dvs vanligt förekommande uppgifter som servering, disk, lättare städ, förberedelser i kök och utkörning.
Vi ser att du som söker har erfarenhet från resturang, körkort är ett krav och du ska tala god svenska. Du ska ha god kännedom om adresser i Sala och kunna följa GPS, krävs vid utkörning.


Vi vill endast ha ansökningar på mejl.
EJ SAMTAL TILL RESTURANGEN!!! Visa mindre

Extrajobb i Salas krogliv

Ansök    Okt 27    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Extrajobb i Salas krogliv Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett... Visa mer
Extrajobb i Salas krogliv


Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Alexander Järvensivu som är ansvarig i Sala. Du når Alexander på [email protected]. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Koksmästare

Ansök    Dec 21    JJ W9 AB    Köksmästare
Om jobbet Restaurang i Sala letar efter en kinesisk köksmästare med kinesiska kulturmatlagningstekniken. Tillträde är omgående. Bifoga CV och personligt brev till: [email protected] Märk ansökningen med "Köksmästare" Välkommen med din ansökan! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Om jobbet
Restaurang i Sala letar efter en kinesisk köksmästare med kinesiska kulturmatlagningstekniken.
Tillträde är omgående.


Bifoga CV och personligt brev till:


[email protected]


Märk ansökningen med "Köksmästare"


Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksföreståndare till anstalten- och häktet Salberga

Ansök    Okt 6    Kriminalvården    Köksmästare
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetskla... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1) och öppnade 2007. Den är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta. Salberga växer vilket innebär goda möjligheter till utveckling och där ditt arbete tydligt gör skillnad.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida:
https://www.kriminalvarden.se/hittaochkontakta/verksamhet/anstalt/salberga/#om

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en köksföreståndare för arbetsuppgifter inom kosthållning och livsmedelshygien. Befattningen har ett övergripande ansvar för den omfattande självförvaltning som är etablerad på anstalten, där intagna med stöd av personal själva ansvarar för beställning, mathållning, städning och tvätt. Befattningen omfattar samtidigt ansvar för ett produktionskök som tillhandahåller mat för bland annat häktet och personalmatsal. Övrig personal i köket är 4 kockar och 2,5 förrådsassistenter.
Du kommer att ha ett arbetsledningsansvar för mathållningen på avdelningarna, matlagningen i produktionsköket, livsmedelshantering och livsmedelsförråd inom verksamhetsområdet, vilket inkluderar budgetansvar och kvalitetssäkring. Information, utbildning och handledning i kostfrågor till intagna och personal är en annan viktig arbetsuppgift och vi ser därför att ditt ledarskap karaktäriseras av entusiasm och motivation. I befattningen ingår även att tillsammans med övrig personal inom kostområdet planera för matlagning, stöd till självförvaltningsavdelningarna, hur förrådshanteringen genomförs och hur egenkontrollen enligt kökshandboken efterlevs. Kriminalvården arbetar för en ekologiskt hållbar utveckling. I din roll som köksföreståndare ingår att inspirera och utveckla verksamheten för en mer ekologisk och klimatsmart mathållning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan leda, motivera och skapa engagemang. Du har en god pedagogisk insikt, är trygg, stabil och har självinsikt. Du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandard. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personlig mognad.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå
• Erfarenhet av arbete i storkök eller annan erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
• God IT-kompetens

Meriterande:
• Relevanta språkkunskaper
• Erfarenhet av restaurangarbete i arbetsledande funktion
• Erfarenhet från arbete i Kriminalvården eller annat säkerhetsarbete som Kriminalvården bedömer likvärdig
• Yrkeserfarenhet och kännedom om cook-and-chill-metodik
• Truckkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 27    AG Sahindal Sala AB    Specialkock
Restaurang Verona i Sala söker personer som är duktiga på att laga mat. Du ska jobba med matlagning och kebabrätter. Mejla din ansökan till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Restaurang Verona i Sala söker personer som är duktiga på att laga mat. Du ska jobba med matlagning och kebabrätter.
Mejla din ansökan till
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock i Måltidsenheten

Ansök    Okt 26    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök vara 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 25 luncher per dag medan största tillagar ca 1300. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducera... Visa mer
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök vara 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 25 luncher per dag medan största tillagar ca 1300. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt kontinuerligt minska matsvinnet.

Då en medarbetare i enheten byter uppdrag så söker vi nu en ny kock till Vallaskolans kök och skolresturang.

Om arbetsplatsen
Vallaskolan är centralt belägen i Sala tätort och är en skola med elever från förskoleklass upp till årskurs nio. I skolrestaurangen serveras det både frukost, lunch och mellanmål. I restaurangen äter även höstadieelever från närliggande Ekebyskolan sin lunchmåltid. Totalt serveras dryga 1300 lunchportioner dagligen. Arbetslaget består av en köksmästare samt 8 kockar.

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade och klimatsmarta måltider från grunden som är anpassade efter våra gästers behov. Du kommer även att tillaga specialkoster, arbeta med servering i restaurangen och rengöring av kökets lokaler samt disk. 

Kvalifikationer
Vi  söker dig som trivs i en miljö med ungdomar på högstadiet och som kan bygga realtioner med våra matgäster och skolans pedagoger. Du har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har med fördel erfarenhet av tillagning av specialkoster i stor mängd. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matgäster både i tal och skrift, varav du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket. Tillgång till bil och körkort är en fördel.

Du är serviceinriktad och har ett tydligt gästfokus samt uppskattar att arbeta i ett stort team med andra kollegor. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett lösningsfokuserat  arbetssätt är positiva egenskaper. Du har ett klimatsmart tänk och ett gott ekonomiskt synsätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol- fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens  belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Ansök senast 2022-11-16.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef Susanne Pettersson Tfn 0224-74 74 41 e-post: [email protected] eller

bitr. måltidschef Madeleine Boström, Tfn 0224-74 74 52 e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen Tfn 0224-74 70 92Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Förrådsassistent med inriktning mot kost till anstalten- och häktet Salberg

Ansök    Okt 6    Kriminalvården    Köksbiträde
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetskla... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1) och öppnade 2007. Den är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta. Salberga växer vilket innebär goda möjligheter till utveckling och där ditt arbete tydligt gör skillnad.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida:
https://www.kriminalvarden.se/hittaochkontakta/verksamhet/anstalt/salberga/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som förrådsassistent inriktning mot kost kommer du att ha ansvar för mottagning och kontroll av varor till livsmedelsförråd. Vidare ingår även rangering och leverans av livsmedel och färdiglagad mat till häktes- och anstaltshusen. Du kommer att med stöd av köksföreståndaren arbeta med egenkontrollprogram enl. HACCP. En annan arbetsuppgift är att förbereda lunch och ge service till gäster i personalmatsalen samt ansvara för lokalvård i dessa lokaler.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och har en god samarbetsförmåga. Du har en hög servicekänsla och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personlig mognad.

Krav:
• Gymnasieexamen med inriktning hotell/restaurang eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• B-Körkort
• Truckkort
• God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande:
• Erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie
• Erfarenhet av logistik, förrådsadministration
• Erfarenhet från arbete i Kriminalvården

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Extrajobb i Salas krogliv

Ansök    Sep 23    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Extrajobb i Salas krogliv Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett... Visa mer
Extrajobb i Salas krogliv


Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Alexander Järvensivu som är ansvarig i Sala. Du når Alexander på [email protected]. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Pizza bagare biträde

Ansök    Sep 2    AG Sahindal Sala AB    Pizzabagare
Söker en person som är duktiga lära sig arbeta. Som ska kunna vissa saker på restaurang bransch. Förbereda, diska, städa vs. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en person som är duktiga lära sig arbeta. Som ska kunna vissa saker på restaurang bransch. Förbereda, diska, städa vs.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

specialkock

Ansök    Aug 27    Pingfan Xile AB    Specialkock
Amitai is an Asian restaurant in Sala, Sweden. Our meny offers various dishes from the Asian kitchen both for lunch and à la carte. Qualifications: We are looking for someone with previous experience in asian cooking. Training is a merit. You have to be able to handle stressful situations and also cooperate well with other members of staff. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen e... Visa mer
Amitai is an Asian restaurant in Sala, Sweden. Our meny offers various dishes from the Asian kitchen both for lunch and à la carte.
Qualifications:
We are looking for someone with previous experience in asian cooking. Training is a merit. You have to be able to handle stressful situations and also cooperate well with other members of staff.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Resturang/Pizzeria

Ansök    Aug 3    Stekhuset i Sala AB    Pizzabagare
Hej! Finns det någon superduktig pizzabagare i detta avlånga land som vill jobba på trivsam resturang och pizzeria i Sala för omgående arbete. Det är full fart och mycket jobb och vi behöver bli fler på restaurangen. Vi eftersöker dig som kan yrket och har erfarenhet. Du ska klara av att planera och förbereda, tillaga pizza. Vara mycket stresstålig! Du ska kunna ta kassan och svara i telefon vid behov och behöver därmed prata god svenska. B-körkort erfordr... Visa mer
Hej!
Finns det någon superduktig pizzabagare i detta avlånga land som vill jobba på trivsam resturang och pizzeria i Sala för omgående arbete. Det är full fart och mycket jobb och vi behöver bli fler på restaurangen.
Vi eftersöker dig som kan yrket och har erfarenhet. Du ska klara av att planera och förbereda, tillaga pizza. Vara mycket stresstålig!
Du ska kunna ta kassan och svara i telefon vid behov och behöver därmed prata god svenska.
B-körkort erfordras då ev utkörning kan behövas.
Tjänsten är 100% eller efter önskemål. Innefattar dagar,kvällar och helger. Individuell lönesättning.
Om detta är något för dig så svara med ansökan på mejl, och beskriv din bakgrund som pizzabagare. Ring ej( vi hinner inte svara)!
Sök inte om du inte uppfyller kraven, tack!
Vi ser fram mot din ansökan! Visa mindre

Resturang/Pizzeria

Ansök    Aug 3    Stekhuset i Sala AB    Pizzabagare
Trivsam reseturang och pizzeria söker omgående en pizzabagare med erfarenhet. Du ska kunna planera, förbereda, vara stresstålig och serviceminded. Tala god svenska då viss kassa och telefonvana krävs. B-körkort erfordras. Individuell lönesättning. Arbetet innefattar dagar,kvällar och helger 100% tjänst eller efter önskemål. Sök endast om du uppfyller kraven! Visa mer
Trivsam reseturang och pizzeria söker omgående en pizzabagare med erfarenhet.
Du ska kunna planera, förbereda, vara stresstålig och serviceminded.
Tala god svenska då viss kassa och telefonvana krävs.
B-körkort erfordras.
Individuell lönesättning. Arbetet innefattar dagar,kvällar och helger 100% tjänst eller efter önskemål.
Sök endast om du uppfyller kraven! Visa mindre

Frukostpersonal, alltiallo samt städ & Restaurang & pub

Norrängens Alpacka söker dig med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vårt boutique hotell. Arbetsuppgifter: Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra rum. Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat ( enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar. Allmänn... Visa mer
Norrängens Alpacka söker dig med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vårt boutique hotell. Arbetsuppgifter: Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra rum.
Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat ( enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar.
Allmänna uppgifter på gården - Erbjuda våra gäster guidade alpacka visningar, hjälpa till med djurvård, städning av stall,
Kort beskrivning av företaget:
Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har en Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september varje helg. Resterande del av året har vi öppet sista helgen i månaden. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, bada i poolen, låna cyklar, samt finns badtunna & bastu att hyra. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Aug 2    S&K Restaurang AB    Pizzabagare
Vi söker en pizzabagare med stor erfarenhet, som kan bra sitt jobb, noggrann, ansvarsfull. En person som är stresstålig och kan jobba i grupp. Visa mer
Vi söker en pizzabagare med stor erfarenhet, som kan bra sitt jobb, noggrann, ansvarsfull. En person som är stresstålig och kan jobba i grupp. Visa mindre

Kock till Anstalt/Häkte Salberga

Ansök    Aug 3    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida: https://kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/salber... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida:
https://kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/salberga/#om

VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare.
Anstalten är uppdelad i ett antal enheter och varje klientavdelning består av mellan 6 och 18 intagna. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta.

Numera går tågen i regel flera gånger i timmen mellan Sala och Västerås samt att bussen stannar i närheten av Salberga och med tider som passar våra vanligaste tjänstgöringstider.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag.
I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Tillsättning för 1 av dessa tjänster är under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har
förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
•Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
•Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har:
•Erfarenhet av att arbeta i storkök.
•Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
•Erfarenhet av att arbeta med specialkost.
•Erfarenhet av budgetarbete
•Relevanta språkkunskaper.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Löpande urval tillämpas. Visa mindre

Kock i Måltidsenheten

Ansök    Jul 20    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och ädreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1200. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närpro... Visa mer
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och ädreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1200. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt kontinuerligt minska matsvinnet.

Då en medarbetare i enheten byter kök så söker vi nu en ny kock till Ransta förskola och skola.

Om arbetsplatsen
Ransta förskola och skola byggdes 2019. Det finns goda allmänna förbindelser till Ransta både från Sala och Västerås. Kök och restaurang ligger mitt i byggnaden och utgör hjärtat i huset. Förskolan har ca 80 barn och skolan ca 150 elever och det serveras både frukost, lunch och mellanmål. 

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade och klimatsmarta måltider från grunden som är anpassade efter våra gästers behov. Du kommer även att tillaga specialkoster, arbeta med servering i restaurangen och rengöring av kökets lokaler samt disk. Digitala varuinköp och fakturahantering ingår också i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med att bygga relationer med våra matgäster och personal. Du har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har med fördel erfarenhet av tillagning av specialkoster. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matgäster både i tal och skrift, varav du behöver ha goda kunskaper i svenska. 

Du har gärna erfarenhet av arbete med Måltidspedagogik i förskola/förskolekök. 

Du är serviceinriktad och har ett tydligtt gästfokus samt uppskattar att arbeta i ett team med andra kollegor. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett lösningsfokuserat arbetssätt är positiva egenskaper. Du har ett klimatsmart tänk och ett gott ekonomiskt synsätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol- fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Ansök senast 2022-08-21.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Måltidschef, Susanne Pettersson, Tfn 0224- 74 74 41 e-post: [email protected] eller bitr. måltidschef Madeleine Boström, Tfn  0224- 74 74 52 e-post: [email protected]. Då det är semestertider så kan du komma att hänvisas till annan person.

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen Tfn 0224-74 70 92Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

PizzaBagare

Vi jobbar genom pizzeria.vi bakar pizza och servera mat. Vi tar beställningar här på plats och genom båda telefon och Mali adress Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi jobbar genom pizzeria.vi bakar pizza och servera mat. Vi tar beställningar här på plats och genom båda telefon och Mali adress
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kökspersonal Brödernas Sala

Ansök    Jul 7    Brödernas Group AB    Kock, à la carte
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter kökspersonal till vår enhet i Sala! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges grä... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter kökspersonal till vår enhet i Sala!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 80 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Or do you just want an extra job alongside your studies? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Kitchen staff with us mean?

The service means that you work in the kitchen and rotate between stations such as frying tables, frying and salad. You make sure that the kitchen is clean and that self-checks are followed. As a kitchen staff at Brödernas, you work in teams and it is therefore important that you are a team player and understand the importance of communication and group collaboration.

Who are you?

We are looking for you who like a high work pace, are service-oriented and love working with people. You enjoy working with others and want a career in the restaurant industry.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Köksmästare, Måltidsenheten

Ansök    Maj 13    Sala kommun    Köksmästare
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sedan 2010 har Sala en samlad organisation för måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 lunchportioner per dag medan det största tillagar ca 1200 lunchportioner. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider lagade från grunden. Under några år har vi både varit nominerade och fått vinster i tävlingen White Guide Junior och Senior i flera av våra kök. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt att kontinuerligt minska matsvinnet.

Till Kungsängsgymnasiet söker vi nu en köksmästare tillika kock som kommer att arbeta tillsammans med fyra kollegor. Verksamheten tillagar och serverar måltider till gymnasieelever, grundsärskolan samt levererar varm mat till en låg- och mellanstadieskola. Vår köksmästare går nu i pension - är du vår nya köksmästare?

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att planera och tillaga goda, näringsriktiga och klimatsmarta måltider som tilltalar både öga och smaklökar i samarbete med dina kollegor. Gästernas behov och förväntningar ska gärna överträffas och du har ett gott värdskap där kunden är i fokus. Som köksmästare ansvarar du för arbetsledning och fördelning av arbetsuppgifter i arbetslaget. Du har ett affärsmässigt ekonomiskt synsätt. Tillsammans med övriga köksmästare och måltidschefer är du engagerad i planering och utveckling av måltiderna. Du har ett nära samarbete med skolans ledning/pedagoger och måltiderna serveras även utifrån skolans behov på annan plats än i matsalen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kockutbildning, gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och gärna några års arbetsledande befattning i kök och Måltidsverksamhet. Vi söker dig som har ett tydligt gäst- och kundfokus och som har förmåga att driva ständig förbättring och utveckling av Sala kommuns offentliga måltider. Du har en god kommunikativ förmåga, är flexibel, lyhörd men också tydlig. Du har mycket goda ledaregenskaper och ser sambandet mellan ett gott ledarskap och ett lyckat resultat. Du är med i skapandet av en god psykosocial arbetsmiljö och hjälper till att skapa en bra arbetsmiljö för dig och ditt team. Vi ser gärna att du har datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare dagtid.
Tillträde 15 augusti, eller enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol- fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-06-02.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi kommer att hantera ansökningar och urvalsprocessen löpande, så sök redan i dag

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef Susanne Pettersson, Tfn 0224-74 74 41, e-post: [email protected]
Bitr. Måltidschef Monica Pettersson Sillén, Tfn 0224-74 74 62, e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen, Tfn: 0224-74 70 92 Visa mindre

Servicepersonal Brödernas Sala

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servicepersonal till vår enhet i Sala! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god ... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servicepersonal till vår enhet i Sala!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 80 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Kock/Husmor till privat förskola i Morgongåva, Heby kommun

Kock/Husmor i Morgongåva Heby kommun Förskolan Lek och Lär söker personal i takt med att vi växer behöver vi nu utöka även personalstyrkan. Lek och Lär är en privat förskola i Morgongåva, Heby kommun och Kumla Kyrkby, Sala kommun. Förskolan Lek och Lär strävar efter små barngrupper och vill synliggöra varje barn, rörelse i focus samt tidig språkutveckling och att stärka deras självförtroende. Ditt huvudsakliga uppdrag som kock/husmor kommer vara att ge ba... Visa mer
Kock/Husmor i Morgongåva Heby kommun
Förskolan Lek och Lär söker personal i takt med att vi växer behöver vi nu utöka även personalstyrkan.
Lek och Lär är en privat förskola i Morgongåva, Heby kommun och Kumla Kyrkby, Sala kommun.
Förskolan Lek och Lär strävar efter små barngrupper och vill synliggöra varje barn, rörelse i focus samt tidig språkutveckling och att stärka deras självförtroende.
Ditt huvudsakliga uppdrag som kock/husmor kommer vara att ge barnen smakupplevelser, kraft och energi. Du är positiv och flexibel där samarbete med övrig personal är en förutsättning.
Du kommer att laga mat till ca 65 barn och det är viktigt att du har kunskap i livsmedelshantering.
KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildande kock/kokerska.
Du har erfarenhet av arbete i storkök/förskolekök och kunskaper inom livsmedelshygien.
Du har kunskaper om näringsrik och varierad kost, samt specialkost.
Du ska kunna beställa varor online och beräkna mängden mat per portion.
Du kan planera med god framförhållning men även kunna vara flexibel då ändringar kan ske dagligen.
Krav goda kunskaper i svenska

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansöknings dag.
100% provanställning 6 månader, tillsvidare
Ansökan skickas till
[email protected]
Komplett med CV och personligt brev men även referenser.
Välkommen med din ansökan till en unik och spännande förskola. Visa mindre

Serveringsansvarig

På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten På området finns förutom fin natur även kä... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.
Serveringsansvarig
Info om tjänsten/ arbetsuppgifter:
Som serveringsansvarig har man ansvar för servispersonalen, under arbetspasset har man en helhetsbild över att jobbet flyter på, och kan vid behov förändra arbetsuppgifterna för de som jobbar. Man jobbar också som en del i servisteamet, på golvet, och man är ansvarig för att alkoholutskänkningen sker som den ska och att efter arbetsdagens slut räkna kassorna.
Heltid/Deltid: 80 - 100%
Startdatum: Efter överenskommelse
Språk: Svenska och gärna engelska eller annat språk, då det kommer många turister hit på sommaren.
Ålder: Över 20 år
Arbetstider: Enligt schema, innebär kvällar och helger. Tillsvidareanställning för rätt person.
Antal: 1
Utbildningar: Inga särskilda
Stad: Sala
Önskemål: Gärna erfarenhet från restaurangbranschen och servering och/eller som arbetsledare. De personliga egenskaperna är viktigast, restaurangbranschen kräver mycket hög social kompetens. Eventuell upplärning sker på arbetsplatsen. Visa mindre

Medarbetare i foodtruck

Ansök    Apr 8    Hagalunds Gård    Restaurangbiträde
Extrajobb - Vill du hjälpa oss att jobba i vår Foodtruck? Vi söker några som vill hjälpa oss att sälja hamburgare och korv i vår foodtruck. Vi söker dig som är nyfiken på nya saker, har lätt för att möta kunder samt är serviceinriktad. Körkort är ett krav och vi ser gärna att du även är bekväm med att köra släp. Erfarenhet från restaurang/servering är meriterande men inget krav. Lön i enlighet med hotell- och restaurangs avtal. Vi kommer intervjua fortlöpa... Visa mer
Extrajobb - Vill du hjälpa oss att jobba i vår Foodtruck? Vi söker några som vill hjälpa oss att sälja hamburgare och korv i vår foodtruck. Vi söker dig som är nyfiken på nya saker, har lätt för att möta kunder samt är serviceinriktad. Körkort är ett krav och vi ser gärna att du även är bekväm med att köra släp. Erfarenhet från restaurang/servering är meriterande men inget krav. Lön i enlighet med hotell- och restaurangs avtal. Vi kommer intervjua fortlöpande.
Välkommen med en ansökan till: [email protected] Visa mindre

Vi söker hotellpersonal/värd/städ/alltiallo till Norrängens alpacka!

Är du vår nya stjärna? Vi söker dig som har den rätta servicekänslan, kan jobba flexibelt med mångsidiga arbetsuppgifter, och är initiativtagande med eget driv! Kort beskrivning av företaget: Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är l... Visa mer
Är du vår nya stjärna? Vi söker dig som har den rätta servicekänslan, kan jobba flexibelt med mångsidiga arbetsuppgifter, och är initiativtagande med eget driv!
Kort beskrivning av företaget:
Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har en Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, 2 minigrisar, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, tar alpackapromenader, badar i poolen, lånar cyklar, samt finns badtunna & bastu att hyra.
Arbetsuppgifter:
Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra rum 5 styckena hotellrum och glampingtält samt de gemensamma utrymmena.
Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat ( enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar.
Allmänna uppgifter på gården - Erbjuda våra gäster guidade alpacka visningar och alpackapromenader. Städa gårdsplan och hålla ytorna rena. Ev. hjälp vid djurvård.
Kvalifikationer: Flytande svenska, goda kunskaper i engelska och gärna flera språk.(tal) Vara noggrann, organiserad o stresstålig. Ha ett brinnande intresse för att arbeta med människor och tycka om att arbeta i team. Serviceminded o ansvarstagande. Körkort: B Visa mindre

Kock till VO Salberga, sommarvikariat

Ansök    Mar 1    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är c... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1).
Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/salberga/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag.
I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till HVB/LSS sommarvikariat

Inagårdens verksamhet startade 1998 med en vårdplats och har sedan dess vuxit och utvecklats till att i dag bestå av totalt 40 vårdplatser fördelat mellan Tärnsjö och Älvkarleby. Vårt arbete har under åren lett fram till enastående individuella resultat. Vi arbetar utefter de vi benämner Inagårdsmodellen vilken grundar sig i ett miljöterapeutiskt synsätt och vi tillämpar metoder såsom LAB och MI i vårt dagliga arbete. Våra grundläggande värderingar är att ... Visa mer
Inagårdens verksamhet startade 1998 med en vårdplats och har sedan dess vuxit och utvecklats till att i dag bestå av totalt 40 vårdplatser fördelat mellan Tärnsjö och Älvkarleby. Vårt arbete har under åren lett fram till enastående individuella resultat. Vi arbetar utefter de vi benämner Inagårdsmodellen vilken grundar sig i ett miljöterapeutiskt synsätt och vi tillämpar metoder såsom LAB och MI i vårt dagliga arbete.
Våra grundläggande värderingar är att alltid utgå ifrån vad som bedöms vara bäst för den boende, vi sätter den boende i fokus i allt vi är och allt vi gör. Dessa värderingar är ett stöd i vårt dagliga arbete och hjälper oss att nå våra mål och ge så goda förutsättningar som möjligt för den boende.
För att du ska trivas hos oss tror vi därför att det är viktigt att du känner igen dig i våra värderingar och att du strävar efter en positiv utveckling för de boende.


Arbetsuppgifter
På Inagården serverar vi mat till de boende samt personal som har pedagogiska måltider. Som kock på Inagården ansvarar du för den dagliga driften i köket. I det ingår bland annat beställningar, egenkontroll, följa uppsatta riktlinjer samt att lunch och middag tillreds varje vardag, samt att förbereda måltider inför helgen. Det ska tillredas ca 40 måltider per tillfälle.
En del klienter som bor på boendet har även sin dagliga sysselsättning i köket, vilket innebär att du har hjälp utav dem under din handledning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom restaurang eller liknande. Gärna mångårig erfarenhet utav yrket som kock.
Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetstiden är förlagd måndag till och med fredag, dagtid.
Vikariatet gäller från v25 tom v31. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Mar 7    Stekhuset i Sala AB    Pizzabagare
Resturang i Sala söker en erfaren och seriös pizzabagare för antingen anställning eller för inhyrning/arrende. Du ska ha minst 10 års erfarenhet som pizzabagare, vara stresstålig, noggrann, serviceminded och behärska det svenska språket. Vi kommer ta UC på den som det blir aktuellt för. Ingen betalningsanmärkning får finnas. Mejla din intresseanmälan till: [email protected] med kort beskrivning av din bakgrund som bagare och önskemål om anställn... Visa mer
Resturang i Sala söker en erfaren och seriös pizzabagare för antingen anställning eller för inhyrning/arrende.
Du ska ha minst 10 års erfarenhet som pizzabagare, vara stresstålig, noggrann, serviceminded och behärska det svenska språket.
Vi kommer ta UC på den som det blir aktuellt för. Ingen betalningsanmärkning får finnas.
Mejla din intresseanmälan till: [email protected]
med kort beskrivning av din bakgrund som bagare och önskemål om anställning eller inhyrning, tillträde samt namn mobilnummer.
Tillträde efter önskemål. Visa mindre

Säsongspersonal sommaren 2022

Ansök    Jan 20    Sala Silvergruva AB    Konditoribiträde
Säsongspersonal sommaren 2022 Till säsongen 2022 söker vi ett antal nya kollegor. Att arbeta vid Sala Silvergruva är omväxlande, annorlunda och spännande. Våra besökare kan möta det mesta på området: pigor, drängar, smeder, gruvarbetare, men också ingenjörer och direktörer. Brinner du för värdskap, service och att möta människor i vackra historiska miljöer är detta platsen för dig! I år söker vi: - Gruvvärdar (gruvdrängar, lavstigare och sovrekvinn... Visa mer
Säsongspersonal sommaren 2022
Till säsongen 2022 söker vi ett antal nya kollegor. Att arbeta vid Sala Silvergruva är omväxlande, annorlunda och spännande. Våra besökare kan möta det mesta på området: pigor, drängar, smeder, gruvarbetare, men också ingenjörer och direktörer. Brinner du för värdskap, service och att möta människor i vackra historiska miljöer är detta platsen för dig!
I år söker vi:
- Gruvvärdar (gruvdrängar, lavstigare och sovrekvinnor)
- Museitekniker (mångsysslare)
- Entrévärdar
- Serveringspersonal (husmödrar och betjänta)
- Skådespelare (herrefolk, gruvdrängar, månglare)
(Längre ner hittar Du en mer ingående beskrivning av de olika tjänsterna.)

För alla tjänster gäller att:
- Du bör vara minst 18 år, men vi har ingen övre gräns då vi gärna ser blandade åldrar.
- Du talar svenska och engelska, men det är ett plus i kanten om du talar ytterligare något språk.
- Du gillar att arbeta i team och utmanas av omväxlande arbetsuppgifter.
- Du är trygg med att prata och stå inför andra människor, även när du jobbar ”bakom kulisserna” kommer våra gäster att komma fram till dig och ställa frågor – du som möter våra besökare är vårt ansikte utåt.
- Vi värdesätter mångfald bland våra medarbetare, redan när gruvan fortfarande var i drift lockade gruvan till sig människor med olika kompetenser, även från andra länder än Sverige – den traditionen håller vi gärna vid liv!
- Du bör känna dig trygg i att arbeta i gruvan också, vårt sommarschema innehåller tjänstgöring såväl på området och nere i gruvan.

Förutom ovanstående värdesätter vi även:
- Tidigare erfarenheter från servicebranschen, kassavana och/eller en pedagogisk utbildning.
- Dina specialintressen inom: historia, geologi, hantverk, teater/rollspel, teknik och mekanik, lantbruk och djur.

Bra att veta när Du söker jobb hos oss:
Vår säsong börjar måndagen den 28 juni 2022 och avslutas söndagen den 21 augusti 2022. Helgerna är schemalagda och om du söker detta sommarjobb utgår vi från att Du är beredd på att arbeta på schemabasis utan längre ledigheter. Ledigheter kan i viss mån beviljas v. 26-28 och v. 32-33.
Lite mer om jobben vi erbjuder i år:
Generellt behöver man vara inställt på att jobba inom alla verksamhetsgrenar när man söker sommarjobb hos oss. Vi kommer att ha ett schema där man utför arbete som gruvvärd likaväl som att man bemannar vårt fik och souvenirbutiken, välkomnar gäster upp på området eller hjälper till i vår boendeanläggning.
Gruvvärdar
Som gruvvärd välkomnar du våra besökare i gruvan endera som gruvdräng, lavstigare eller sovrekvinna. Ovanstående titlar är yrken från svunna tider och det är dessa tider som du har i uppgift att väcka till liv igen. Tisdagar – lördagar under sommaren får våra gäster gå omkring på egen hand nere i gruvan i en miljö från 1700-talet. Du finns där för att berätta om gruvan, för att garantera våra gästers säkerhet och för att vara en trygghet i denna annorlunda, mörka och utmanande miljö.
Söndagar och måndagar erbjuder vi traditionella guidade turer till våra besökare. Där får du som gruvvärd möjlighet att dela med dig av den kunskap du har fått om gruvan och förtrolla våra besökare med dina berättelser.

Museitekniker
Våra museitekniker är riktiga mångsysslare som jobbar kreativt och lösningsinriktade. Ditt jobb kan handla om att laga en historisk vattenpump, bygga ihop en museiutställning, starta om en dator som hängt sig, smörja gruvhissarna eller byta glödlampor. Ingen av dina arbetsdagar kommer att vara den andra lik, vilket du verkligen bör uppskatta.
Områdesvärdar
Som områdesvärd har du hela gruvområdet som din arbetsplats. Du är där våra gäster är och det är din uppgift att få dem att känna sig välkomna och sedda på gruvområdet.

Serveringspersonal
I vår Direktörsbostad kommer vi att ha ett fik med personal så som den var klädd på 1890-talet. Här välkomnar familjen Heberles tjänstefolk gästerna. I bostaden kan gästerna köpa fikabröd och souvenirer, samtidigt som de också kan lära sig om huset, människorna som bodde där och den historiska platsen de befinner sig på.
I Konstmästargården kommer gästerna att kunna slå sig ner för att äta en måltid. När du jobbar här är du i tjänst hos familjen Skröder som borde där i 1800-talets mitt. Här serveras också enklare fika.

Skådespelare
För att ge inramningar till Gruvbygården från 1500-talet och miljön kring Direktörsbostaden söker vi skådespelare som gärna interagerar med våra gäster. Du kan bli någon från herrefolket ena dagen och en gruvdräng eller månglare på torget nästa dag.
Utbildning äger rum löpande under vårvintern och våren 2022 med start 24 februari online och därefter 26- 27/2 på plats i Sala. Övriga utbildningstillfällen meddelas i samband med antagnings besked. Utbildningstillfällena är obligatoriska.

Vi ser fram emot din ansökan! Skicka in din ansökan senast 6 februari till [email protected]. Märk din ansökan med sommarjobb. Ange gärna om det är någon av de specifika tjänsterna som du söker. Se tjänsterna beskrivna på vår hemsida: www.salasilvergruva.se/jobbahososs

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till:
Verksamhetschef Maaike Ulfvebrand, 0224-67 72 63
Operativ arbetsledare visningsverksamheten Fredrica Lange, 0224-67 72 73 Visa mindre

Kock till Ruby's Kitchen Sala

Ansök    Feb 15    JJ W9 AB    Specialkock
Ruby’s Kitchen söker en specialkock inom det asiatisk köket. Vi letar efter dig som har en genuin passion för asiatisk mat och med båda kunskap och erfarenhet av att laga kinesisk mat och delikatess. Som kock hos oss arbetar du i en restaurang med hög energi, mycket glädje och en god stämning. Som person är du noggrann, service-minded och tar hänsyn till detaljerna. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i grupp och kan utföra ditt arbete självstän... Visa mer
Ruby’s Kitchen söker en specialkock inom det asiatisk köket. Vi letar efter dig som har en genuin passion för asiatisk mat och med båda kunskap och erfarenhet av att laga kinesisk mat och delikatess.
Som kock hos oss arbetar du i en restaurang med hög energi, mycket glädje och en god stämning.
Som person är du noggrann, service-minded och tar hänsyn till detaljerna. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i grupp och kan utföra ditt arbete självständigt.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten På området finns förutom fin natur även kä... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.
Vi söker nu personal till sommarmånaderna.
Vi söker dig som inte är rädd att ta för dig, har positiv inställning och har lätt att jobba i lag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från köksarbete
På Måns Ols serverar vi dagens lunch på vardagarna och á la carte på kvällar och helger.
Under högsäsong är vi 3-4 st som jobbar i köket samtidigt och det är ett arbetslag på dagen och ett på kvällen.
Kock: Förberedelse, tillredning och uppläggning av mat. Stresstålig, samarbetsvillig och smaksättning är viktiga attribut.


Arbetstiderna består av dagpass och kvällspass.
Måns Ols är öppet måndag - söndag
Kom in med din CV eller skicka den på mejl.
Har du frågor ring 0224-10038 eller mejla till Jessica.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Kallskänka

Ansök    Jan 17    Måns Ols Utvärdshus AB    Kallskänka
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten På området finns förutom fin natur även k... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje.
Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.
Vi söker nu personal till sommarmånaderna.
Vissa tjänster börjar redan i april.
Vi söker dig som inte är rädd att ta för dig, har positiv inställning och har lätt att jobba i lag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från köksarbete
På Måns Ols serverar vi dagens lunchbuffé på vardagarna och á la carte på kvällar och helger.
Under högsäsong är vi 3-4 st som jobbar i köket samtidigt och det är ett arbetslag på dagen och ett på kvällen.


Kallskänkans uppgifter: Förberedelser av salladsbuffé. smörgåsar, sallader, förrätter, desserter m.m.
Stresstålig, samarbetsvillig och känsla för smak och form är viktiga attribut.
Arbetstiderna består av dagpass och kvällspass.
Måns Ols är öppet måndag - söndag
Kom in med din CV eller skicka den på mejl.
Har du frågor ring 0224-10038 eller mejla till Jessica.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Fik på landsbygden med stora visioner

Ansök    Dec 27    Fiket i Färnebo AB    Kallskänka
FIKET VÄXER & SÖKER FÖRSTÄRKNING! Är du en glad, noggrann, ansvarsfull person & inte rädd för att ta i & jobba med kropp & knopp? En fördel men inget krav är att du gillar semlor då vi kom på 5:e plats i Sverige i Arlas tävling ”stans bästa semla” 2020 & 7:e plats 2021 Då är du perfekt för oss på Fiket i Färnebo! Vi är ett litet fik i Västerfärnebo som brinner för hög kvalitet, topp bemötande & det lilla extra men i en avslappnad miljö. Vi erbjuder lä... Visa mer
FIKET VÄXER & SÖKER FÖRSTÄRKNING!
Är du en glad, noggrann, ansvarsfull person & inte rädd för att ta i & jobba med kropp & knopp? En fördel men inget krav är att du gillar semlor då vi kom på 5:e plats i Sverige i Arlas tävling ”stans bästa semla” 2020 & 7:e plats 2021
Då är du perfekt för oss på Fiket i Färnebo!
Vi är ett litet fik i Västerfärnebo som brinner för hög kvalitet, topp bemötande & det lilla extra men i en avslappnad miljö.
Vi erbjuder lättare luncher, fika, kulglass & även ett sortiment av lokalproducerade produkter för kunden att köpa med hem.
Men vi har nischat oss inom kaffe & tagit fram 2 egna kaffeblandningar som rostas lokalt i Sala & som endast går att dricka & köpa hos oss på fiket, så ett kaffeintresse är ett stort plus.
Vi står inför en hel del nya spännande utmaningar framöver & vi älskar att utvecklas. Så är du en person som gillar att sitta lugnt i båten & ha varje dag se likadan ut. Så passar du nog inte hos oss. Här behöver du vara flexibel & brinna för utveckling både av verksamhet & dig själv.
Vi söker dig som har nära till ett leende, gillar att jobba i team, är positiv och har viljan att lära och kan växla tempo då stundvis är väldigt högt men även lugnare perioder där man behöver ta eget ansvar.
Vi ser gärna att du är kreativ, driven och modig som vill vara med och utveckla vår verksamhet.
”Konditor/Kallskänk/Kock”
Titeln är inte det viktiga men vi söker en person med erfarenhet från café/restaurang/bageri eller liknande. Du måste vara över 18år & körkort är en rekommendation för att kunna ta dig till jobbet då busstiderna är begränsade. Vi söker framförallt efter personligheter mer än titlar, för det som gör oss till oss är personerna på fiket.
Så för denna tjänst förekommer lättare matlagning, bakning, disk & sedvanliga café uppgifter. Här är vi dock flexibla i upplägget då vi känner att det är viktigare att hitta rätt person så kan arbetsuppgifterna anpassas något, men vi är ett lite ställe där alla hjälps åt.
Så det krävs ett flexibelt sinne som är bra på att prioritera & strukturera sin dag.
I och med pandemin fortfarande är ett faktum så är tjänsten till en början på 50-75% men med stor chans för utökade timmar. Arbetet är förlagt torsdag-söndag
”Cafébiträde/extra anställning”
Men vi söker även 2 personer för extra vid behovsanställning, framförallt eftermiddagar/kvällar & helger. Här är kravet att du har fyllt 16 år & kan ta dig till jobbet på både helger & kvällar.
Du behöver vara en framåt person som är social, nyfiken på att lära dig nya saker & inte rädd för att ta i. För denna tjänst är det framförallt ta hand om våra kära kunder, diska & städa gäller. Att man är noggrann är viktigt då grunden i vårat företag bygger på livsmedelshygien & renlighet. Men kräver ingen tidigare utbildning, vi lär dig på plats för vi anser att personligheten & vilja spelar större roll här.
Vad erbjuder du oss?
- Ett glatt humör och en positiv inställning
- Du är en engagerad & noggrann medarbetare
- Du gillar att ta initiativ och ansvar
- Du vill lära dig mer för att kunna utvecklas
- Du är en stolt representant för vårat varumärke
Vad erbjuder vi dig?
- En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen
- Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan
- Möjligheten att utvecklas ihop med dina kollegor.
Tror du att du är rätt person för att stärka vårat arbetslag?
Maila in ett CV & personligt brev med varför just du vill jobba hos oss & vad du skulle kunna tillföra till våran härliga arbetsplats.
Märk mailet med vilken tjänst du söker: ”Konditor/kallskänk” eller ”cafébiträde/extra anställning”
[email protected]
Intervjuer sker löpande.
Start omgående.
Vid övriga frågor maila eller ring 0224-740070
Emma Andersson, Fiket i Färnebo Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Dec 8    ANAZO AB    Pizzabagare
Vi söker en pizzabagare . Som medarbetare får du gå i bräschen för en hållbar utveckling då en av restaurangens hjärtefrågor är ekologisk och hållbar matkultur. Dina arbetsuppgifter Tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, kommer du i rollen som pizzabagare att laga god mat med fokus på hållbarhet. Visa mer
Vi söker en pizzabagare . Som medarbetare får du gå i bräschen för en hållbar utveckling då en av restaurangens hjärtefrågor är ekologisk och hållbar matkultur.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, kommer du i rollen som pizzabagare att laga god mat med fokus på hållbarhet. Visa mindre

Kock i Måltidsenheten

Ansök    Dec 3    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1200. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt kontinuerligt minska matsvinnet.

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med många kollegor i ett större skolkök med elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan serverar frukost, lunch och mellanmål.

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade och klimatsmarta måltider från grunden som är anpassade efter våra gästers behov. Du kommer även att tillaga specialkoster, arbeta med servering i restaurangen och rengöring av kökets lokaler samt disk. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en miljö med ungdomar på högstadiet och kan bygga relationer med våra matgäster. Du har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har med fördel erfarenhet av tillagning specialkost. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matgäster både i tal och skrift, varför du behöver ha goda kunskaper i svenska. Tillgång till bil och B-körkort är en fördel.

Du är serviceinriktad och har ett tydligt gästfokus samt uppskattar att arbeta i ett team med andra kollegor. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett lösningsfokuserat arbetssätt är positiva egenskaper. Du har ett klimatsmart tänk och ett gott ekonomiskt synsätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol- fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Ansök senast 2021-12-31. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi kommer att hantera ansökningar och urvalsprocessen löpande, så sök redan i dag.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef Susanne Pettersson Tfn: 0224-74 74 41 e-post: [email protected] eller

Bitr. måltidschef Madeleine Boström Tfn: 0224-74 74 52.

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen Tfn: 0224- 74 70 92.Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Vikariat i Måltidsenheten, Restaurangbiträde

Ansök    Nov 19    Sala kommun    Restaurangbiträde
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1200. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt kontinuerligt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
I din roll som restaurangbiträde kommer du att ha en delad arbetsdag på två kök i Måltidsenheten. Du har alltid måltidsgäster och service i fokus. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matsalsgäster både i tal och skrift, varför du behöver ha goda kunskaper i svenska språket. Tillsammans med dina kollegor ser du till att kökets lokaler och utrustning hålls rent. Vi ser gärna att du har tillgång till bil och körkort.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en grundläggande storköksutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Något års dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök är meriterande. Vi söker dig som har ett tydligt gäst- och kundfokus och som har en vilja att arbeta för ständiga förbättringar. God samarbetsförmåga, lyhördhet och flexibilitet är positiva egenskaper.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsat vikariat, heltid, dagtid till den 10 juni 2022. Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Ansök senast 2021-12-05. Ansökan sker från www.sala.se/lediga jobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi kommer att hantera ansökningar och urvalsprocessen löpande, så sök redan i dag.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Måltidschef Susanne Pettersson Tfn 0224-74 74 41 eller bitr. måltidschef Madeleine Boström Tfn 0224-74 74 52.

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal sektionen Tfn: 0224-74 70 92.

Välkommen med din ansökan!Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 8    Cafem Silverim AB    Kock, à la carte
Söker en härliga person som vill bli en del av vårat team till våran restaurang som ligger i Sala centrum. Vi letar en kock , är du intresserad. Tveka inte att höra av dig med CV och Personligt brev. Visa mer
Söker en härliga person som vill bli en del av vårat team till våran restaurang som ligger i Sala centrum.
Vi letar en kock , är du intresserad. Tveka inte att höra av dig med CV och Personligt brev. Visa mindre

Resturang Kock/Grillmästare

Ansök    Aug 20    Cafem Silverim AB    Kock, à la carte
Söker två härliga personer som vill bli en del av vårat team till våran restaurang som ligger i Sala centrum. Vi letar en kock och en grillmästare, är du intresserad. Tveka inte att höra av dig med CV och Personligt brev. Visa mer
Söker två härliga personer som vill bli en del av vårat team till våran restaurang som ligger i Sala centrum.
Vi letar en kock och en grillmästare, är du intresserad. Tveka inte att höra av dig med CV och Personligt brev. Visa mindre

Extrajobb i Salas krogliv

Ansök    Sep 24    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Extrajobb i Salas krogliv Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett... Visa mer
Extrajobb i Salas krogliv


Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Sala. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Susanne Friberg som är ansvarig i Sala. Du når Susanne på [email protected]. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Nov 3    Ciftci, Saban    Köksbiträde
Vi på Pizzeria Vittinge söker köksbiträde för heltidsanställning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav sedvanliga arbetsuppgifter i en restaurang såsom servering, disk, städning, lagerhantering med mera. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och är stresstålig, lojal samt arbetsam. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper Visa mer
Vi på Pizzeria Vittinge söker köksbiträde för heltidsanställning.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav sedvanliga arbetsuppgifter i en restaurang såsom servering, disk, städning, lagerhantering med mera.
Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och är stresstålig, lojal samt arbetsam. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper Visa mindre

2 kockar för libanesisk matlagning

Ansök    Jul 26    Mat & Prat    Kock, à la carte
2 kockar med dokumenterad arbetslivserfarenhet minst 3 - 4 år inom libanesiskt kök sökes till två av våra verksamheter. En verksamhet är belägen i Sala och en i Västerås. Du som söker måste uppvisa dina arbetsgivarintyg som bekräftar din arbetslivserfarenhet inom libanesisk matlagning. Välkommen med din ansökan. Visa mer
2 kockar med dokumenterad arbetslivserfarenhet minst 3 - 4 år inom libanesiskt kök sökes till två av våra verksamheter. En verksamhet är belägen i Sala och en i Västerås. Du som söker måste uppvisa dina arbetsgivarintyg som bekräftar din arbetslivserfarenhet inom libanesisk matlagning.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

specialkock

Ansök    Jun 28    Pingfan Xile AB    Specialkock
Amitai is an Asian restaurant in Sala, Sweden. Our meny offers various dishes from the Asian kitchen both for lunch and à la carte. Qualifications: We are looking for someone with previous experience in asian cooking. Training is a merit. You have to be able to handle stressful situations and also cooperate well with other members of staff. Visa mer
Amitai is an Asian restaurant in Sala, Sweden. Our meny offers various dishes from the Asian kitchen both for lunch and à la carte.

Qualifications:
We are looking for someone with previous experience in asian cooking. Training is a merit. You have to be able to handle stressful situations and also cooperate well with other members of staff. Visa mindre

Kock till anstalten Salberga, vikariat

Ansök    Maj 5    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.
För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper
ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 28    Tizo Sushi AB    Specialkock
Hej! Vi söker nu varmrätts kock som kan hjälpa till med matlagning. Det är även meriterande ifall om du kan tillaga sushi eller har utfört arbetet innan. Arbetsuppgifterna kommer att variera från dag till dag. Visa mer
Hej!
Vi söker nu varmrätts kock som kan hjälpa till med matlagning. Det är även meriterande ifall om du kan tillaga sushi eller har utfört arbetet innan. Arbetsuppgifterna kommer att variera från dag till dag. Visa mindre

Kock

På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten På området finns förutom fin natur även kä... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.
Vi söker nu personal till sommarmånaderna.
Vi söker dig som inte är rädd att ta för dig, har positiv inställning och har lätt att jobba i lag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från köksarbete
På Måns Ols serverar vi dagens lunch på vardagarna och á la carte på kvällar och helger.
Under högsäsong är vi 3-4 st som jobbar i köket samtidigt och det är ett arbetslag på dagen och ett på kvällen.
Kock: Förberedelse, tillredning och uppläggning av mat. Stresstålig, samarbetsvillig och smaksättning är viktiga attribut.


Arbetstiderna består av dagpass och kvällspass.
Måns Ols är öppet måndag - söndag
Kom in med din CV eller skicka den på mejl.
Har du frågor ring 0224-10038 eller mejla till Jessica.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Cafébiträde på mysigt sommarcafé

Ansök    Maj 5    Fiket i Färnebo AB    Konditoribiträde
FIKET VÄXER & SÖKER FÖRSTÄRKNING! Är du en glad, noggrann, ansvarsfull person som alltid sätter gästen i fokus & inte rädd för att ta i & jobba med kropp & knopp? Då är du perfekt för detta jobb! Vi är ett litet fik i Västerfärnebo som brinner för hög kvalitet & det lilla extra, som nu ska driva Café Broarne på Sätra brunn kurort i sommar & behöver härlig sommarpersonal att förstärka vårat team med! Vi har nischat oss inom kaffe & tagit fram 2 egna kaf... Visa mer
FIKET VÄXER & SÖKER FÖRSTÄRKNING!
Är du en glad, noggrann, ansvarsfull person som alltid sätter gästen i fokus & inte rädd för att ta i & jobba med kropp & knopp? Då är du perfekt för detta jobb!
Vi är ett litet fik i Västerfärnebo som brinner för hög kvalitet & det lilla extra, som nu ska driva Café Broarne på Sätra brunn kurort i sommar & behöver härlig sommarpersonal att förstärka vårat team med!
Vi har nischat oss inom kaffe & tagit fram 2 egna kaffeblandningar som endast går att dricka & köpa hos oss på fiket, så ett kaffeintresse är ett stort plus.
Vi söker dig som har nära till ett leende, gillar att jobba i team, är positiv och har viljan att lära och kan växla tempo då stundvis är väldigt högt men även lugnare perioder där man behöver ta eget ansvar.
Vi ser gärna att du är kreativ, driven och modig som vill vara med och utveckla vår verksamhet.
Vi söker en person med erfarenhet från café/restaurang/bageri eller liknande. Du måste vara över 18år & körkort är en rekommendation för att kunna ta dig till jobbet då busstiderna är begränsade.
För denna tjänst förekommer att lägga upp fika, montera smörgåsar, disk & sedvanliga café uppgifter som att stå i kassan & servera våra härliga gäster.
Så det krävs ett flexibelt sinne som är bra på att prioritera & strukturera sin dag.
I och med detta annorlunda år så är tjänsten till en början på cirka 25timmar/vecka men med stor chans för utökade timmar och även en fortsättning till hösten på vårat ordinare café "Fiket i Färnebo". Arbetstimmarna är förlagda torsdag-söndag med start 27e maj fram till mitten/slutet av augusti. Så du behöver kunna jobba hela sommaren, men start & avslut är lite flexibelt.
Vad erbjuder du oss?
- Ett glatt humör och en positiv inställning
- Du är en engagerad medarbetare
- Du gillar att ta initiativ och ansvar
- Du vill lära dig mer för att kunna utvecklas
- Du är en stolt representant för vårat varumärke
Vad erbjuder vi dig?
- En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen
- Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan
Tror du att du är rätt person för att stärka vårat arbetslag?
Maila in ett CV & personligt brev med varför just du vill jobba hos oss & vad du skulle kunna tillföra till våran härliga arbetsplats.
Alla ansökningar & frågor sker via mail: [email protected]
Intervjuer sker löpande.
Start omgående. Lön enligt kollektivavtal.
Emma Andersson, Fiket i Färnebo Visa mindre

Tillsvidareanställning: Kock/Kallskänk

Ansök    Apr 15    Åkrahallen AB    Kock, storhushåll
Vi söker nu en erfaren och nytänkande kock eller riktigt duktig matlagare. Tjänsten innebär att du lagar varm mat, som kyls och sedan säljer i matlådor och matbar. Vår idé är att laga god och säljande mat av vårt överskott från färskvaruavdelningarna och på detta sätt minska svinnet och höja lönsamheten för butiken och värna om miljön. I jobbet ingår även produktion av traditionell kallskänk och catering. Du arbetar både i grupp och ensam. Fokuset ligger p... Visa mer
Vi söker nu en erfaren och nytänkande kock eller riktigt duktig matlagare. Tjänsten innebär att du lagar varm mat, som kyls och sedan säljer i matlådor och matbar. Vår idé är att laga god och säljande mat av vårt överskott från färskvaruavdelningarna och på detta sätt minska svinnet och höja lönsamheten för butiken och värna om miljön. I jobbet ingår även produktion av traditionell kallskänk och catering. Du arbetar både i grupp och ensam. Fokuset ligger på ett bra kundbemötande, försäljning och en hög kvalitet på allt vi producerar. Vi strävar efter utveckling och vill hela tiden förbättra vårt erbjudande. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på ca 30/h i veckan i snitt, som inleds av en provanställning i 6 månader. Möjlighet finns att utöka timmarna på annan avdelning. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid och var tredje helg. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten behöver tillsättas innan sommaren. Då vi jobbar i butik anställs du som butiksmedarbetare men din huvudsyssla är enligt ovan.


Om dig:
Du har ett stort intresse för mat, är driven och fokuserad. Du gillar att hålla rent och snyggt omkring dig, och har en vilja att utveckla verksamheten. Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Du ska kunna ta eget ansvar och ha viss datorerfarenhet. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete.
Intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.
Ansökan tillsammans med cv skickas till:
[email protected] Visa mindre

Cafebiträde sökes

Ansök    Apr 14    Hatim AB    Konditoribiträde
Vi på Waynes Coffee i Sala söker efter personal! Tjänsten kan diskuteras i allt från timmar till heltid. Krav: God arbetsmoral, social, seriös, stresstålig och en positiv inställning. Arbetssysslor: Kassa, kaffe, kök, disk och städning. Visa mer
Vi på Waynes Coffee i Sala söker efter personal!
Tjänsten kan diskuteras i allt från timmar till heltid.
Krav: God arbetsmoral, social, seriös, stresstålig och en positiv inställning.
Arbetssysslor: Kassa, kaffe, kök, disk och städning. Visa mindre

Kockar, timanställning

Ansök    Mar 29    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1200. Vi har en hög ambitionsnivå att att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt att kontinuerligt minska matsvinnet.

Vi söker nu flera kockar som kan hjälpa oss att täcka upp vid ordinarie medarbetares frånvaro, efter behov och som semestervikarie under hela sommaren.

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade måltider från grunden som är anpassade efter våra gästers behov. Du kommer även att tillaga specialkost och du gör också varubeställningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, alternativt har du tidigare erfarenhet som kock i storkök. Du har med fördel erfarenhet av tillagning av svensk husmanskost samt specialkost. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matgäster både i tal och skrift, varför du behöver ha goda kunskaper i svenska. Eftersom du har hela kommunen som arbetsplats behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

Du är serviceinriktad och har ett tydligt gästfokus samt uppskattar att arbeta i ett team med andra kollegor. Du kan även arbeta självständigt i ett mindre kök. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett lösningsfokuserat arbetssätt är positiva egenskaper. Du har ett klimatsmart tänk och ett gott ekonomiskt synsätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor
Timvikariat efter behov. Under semesterperioden 21 juni-22 augusti arbetar du enligt schema.
Dagtid, helgtjänstgöring kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Ansök senast 2021-04-14.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vi kommer att hantera ansökningar och urvalsprocessen löpande, så sök redan idag.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef Susanne Pettersson Tfn 0224-74 74 41 e-post: [email protected] eller
Vikariesamordnare Pia Karlsson Tfn 0224- 74 74 47 e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen Tfn: 0224-74 70 92

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

specialkock

Ansök    Mar 9    Pingfan Xile AB    Specialkock
Amitai is an restaurant in Sala. Sweden. Our meny offers various dishes from the Asian kitchen both for lunch and á la carte. Qualifications: We are looking for someone with previous experience in asian cooking. Training is a merit. You have to be able to handle stressful situations and also cooperate well with others. Visa mer
Amitai is an restaurant in Sala. Sweden. Our meny offers various dishes from the Asian kitchen both for lunch and á la carte.


Qualifications:
We are looking for someone with previous experience in asian cooking. Training is a merit. You have to be able to handle stressful situations and also cooperate well with others. Visa mindre

Kock, semestervikariat - VO Salberga

Ansök    Mar 25    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1).
Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag.
I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant

• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök

• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller

• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Löpande urval tillämpas

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Frukostpersonal, alltiallo, samt städ & restaurang & pub

Kort beskrivning av företaget: Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har en Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller ock... Visa mer
Kort beskrivning av företaget:

Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har en Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september varje helg. Resterande del av året har vi öppet sista helgen i månaden. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, bada i poolen, låna cyklar, samt finns badtunna & bastu att hyra.

1-2 tjänst/er Frukostpersonal, alltiallo samt städ & Restaurang & pub

Vad vi söker:

1-2 tjänst/er - Norrängens Alpacka söker dig med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vårt boutique hotell. Arbetsuppgifter: Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra fina rum.
Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat ( enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar.
Allmänna uppgifter på gården - Erbjuda våra gäster guidade alpacka visningar, hjälpa till med djurvård, städning av stall,

Kvalifikationer: Flytande svenska, goda kunskaper i engelska och gärna flera språk.(tal) Vara noggrann, organiserad o stresstålig. Ha ett brinnande intresse för att arbeta med människor och tycka om att arbeta i team. Serviceminded o ansvarstagande
Körkort: B Visa mindre

specialkock

Ansök    Jan 18    Pingfan Xile AB    Specialkock
Amitai is an restaurant in Sala. Sweden. Our meny offers various dishes from the Asian kitchen both for lunch and á la carte. Qualifications: We are looking for someone with previous experience in asian cooking. Training is a merit. You have to be able to handle stressful situations and also cooperate well with others. Visa mer
Amitai is an restaurant in Sala. Sweden. Our meny offers various dishes from the Asian kitchen both for lunch and á la carte.


Qualifications:
We are looking for someone with previous experience in asian cooking. Training is a merit. You have to be able to handle stressful situations and also cooperate well with others. Visa mindre

Kock till Salberga VO, sommarvikariat

Ansök    Jan 22    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnad... Visa mer
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kost-och förrådsassistenter till anstalten/häktet Salberga (vikariat)

Ansök    Feb 16    Kriminalvården    Restaurangbiträde
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter. VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Anstalten är uppdelad i ett antal... Visa mer
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter.

VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Anstalten är uppdelad i ett antal enheter och varje klientavdelning består av mellan 6 och 18 intagna. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha ansvar för mottagning och kontroll av varor till livsmedelsförråd. Vidare ingår rangering och leverans av livsmedel och färdiglagad mat till häktes- och anstaltshusen. Du kommer även att med stöd av köksföreståndare arbeta med egenkontrollprogram enligt HACCP. En annan arbetsuppgift blir att arbeta med förrådsverksamhet, göra inleveranser och uttag i systemet samt att plocka ur och in i förrådet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ordningssinne, är noggrann och stabil. Vidare är du också serviceinriktad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Gymnasieexamen med inriktning hotell/restaurang eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
• God datorvana och erfarenhet av Officepaketet

Meriterande
• Erfarenhet av lagerplock, logistik, förrådsadministration och IT
• Truckkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Fik med stora ambitioner & utvecklingsmöjligheter söker förstärkning!

Ansök    Jul 7    Fiket i Färnebo AB    Konditoribiträde
FIKET VÄXER & SÖKER FÖRSTÄRKNING! Är du en glad, noggrann, ansvarsfull person & inte rädd för att ta i & jobba med kropp & knopp? En fördel men inget krav är att du gillar semlor då vi kom på 5:e plats i Sverige i Arlas tävling ”stans bästa semla” 2019. Då är du perfekt för oss på Fiket i Färnebo! Vi är ett litet fik i Västerfärnebo som brinner för hög kvalitet & det lilla extra. Vi erbjuder lättare luncher, fika, kulglass & även ett sortiment av loka... Visa mer
FIKET VÄXER & SÖKER FÖRSTÄRKNING!
Är du en glad, noggrann, ansvarsfull person & inte rädd för att ta i & jobba med kropp & knopp? En fördel men inget krav är att du gillar semlor då vi kom på 5:e plats i Sverige i Arlas tävling ”stans bästa semla” 2019.
Då är du perfekt för oss på Fiket i Färnebo!
Vi är ett litet fik i Västerfärnebo som brinner för hög kvalitet & det lilla extra.
Vi erbjuder lättare luncher, fika, kulglass & även ett sortiment av lokalproducerade produkter för kunden att köpa med hem.
Vi har nischat oss inom kaffe & tagit fram 2 egna kaffeblandningar som endast går att dricka & köpa hos oss på fiket, så ett kaffeintresse är ett stort plus.
Vi är även postombud & apoteksombud så det är en del tunga lyft om dagarna.

Vi söker dig som har nära till ett leende, gillar att jobba i team, är positiv och har viljan att lära och kan växla tempo då stundvis är väldigt högt men även lugnare perioder där man behöver ta eget ansvar.
Vi ser gärna att du är kreativ, driven och modig som vill vara med och utveckla vår verksamhet.
”Konditor/Kallskänk”
Vi söker en person med erfarenhet från café/restaurang/bageri eller liknande. Du måste vara över 18år & körkort är en rekommendation för att kunna ta dig till jobbet då busstiderna är begränsade.
För denna tjänst förekommer lättare matlagning, bakning, disk & sedvanliga café uppgifter.
Man kommer även att möta kunder, servera & även stötta t.ex. postombudsdelen vid behov.
Så det krävs ett flexibelt sinne som är bra på att prioritera & strukturera sin dag.
I och med detta annorlunda år så är tjänsten till en början på 50% men med stor chans för utökade timmar speciellt nu under sensommaren.

”Cafébiträde/extra anställning”
Men vi söker även 2 personer för extra vid behovsanställning, framförallt eftermiddagar/kvällar & helger. Här är kravet att du har fyllt 16 år & kan ta dig till jobbet på både vardagar & kvällar.
Du behöver vara en framåt person som är social, nyfiken på att lära dig nya saker & inte rädd för att ta i. För denna tjänst är det framförallt ta hand om våra kära kunder, diska, städa & ta hand om postombudsdelen som gäller. Kräver ingen tidigare utbildning, vi lär dig på plats för vi anser att personligheten & vilja spelar större roll här.

Vad erbjuder du oss?
- Ett glatt humör och en positiv inställning
- Du är en engagerad medarbetare
- Du gillar att ta initiativ och ansvar
- Du vill lära dig mer för att kunna utvecklas
- Du är en stolt representant för vårat varumärke
Vad erbjuder vi dig?
- En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen
- Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan
- Möjligheten att utvecklas ihop med dina kollegor.

Tror du att du är rätt person för att stärka vårat arbetslag?
Maila in ett CV & personligt brev med varför just du vill jobba hos oss & vad du skulle kunna tillföra till våran härliga arbetsplats. Märk mailet med vilken tjänst du söker: ”Konditor/kallskänk” eller ”cafébiträde/extra anställning”

[email protected]

Intervjuer sker löpande.
Start omgående.

Vid övriga frågor maila eller ring 0224-740070
Emma Andersson, Fiket i Färnebo Visa mindre

Kock till Måltidsenheten

Ansök    Jul 31    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 27 kök varav 24 är tillagningskök. Vi har en hög ambition att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt att kontinuerligt minska matsvinnet. Som kock är du en av måltidsenhetens inspiratörer och teambyggare.

Vi söker nu en kock på heltid till Ängshagens skolkök. Här arbetar du dagtid på vardagar. Köket byggdes om 2018 till ett tillagningskök. Ängshagens skola/förskola ligger i södra delen av Sala tätort med barn i ålder 1-5 på förskolan och elever från förskoleklass upp till årskurs 6 i skolan. Du ingår i ett team med en köksmästare och en kockkollega. Tillsammans arbetar ni med att tillaga och servera ca 270 gäster per dag.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som kock i ett skolkök? Skicka in din ansökan snarast, för vi vill gärna veta mer om dig!

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade måltider från grunden som är anpassade efter gästernas behov. Gästernas förväntningar ska gärna överträffas. Du har ett klimatsmart tänk och arbetar med råvaror i säsong. Som kock ansvarar du för att hushålla med restaurangens resurser utifrån ett ekonomiskt synsätt. Det gäller både vid tillagning enligt planerade menyer, varubeställningar och i arbetet med att minimera matsvinnet.

Du har ett gott värdskap där gäster, service och kvalitet är i fokus. Du är en viktig kugge i ett team som delar på arbetsuppgifter och har en drivkraft i arbetet med utveckling av recept och menyer, har en öppen och rak kommunikation med dina närmaste kollegor samt kollegor i den verksamhet som du verkar inom. Du arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av Sala kommuns offentliga måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en kockutbildning, gärna med erfarenhet i kök och måltidsverksamhet samt tillagning av specialkoster. Du har ett tydligt gästfokus samt uppskattar att arbete i ett team. God samarbetsförmåga, lyhördhet och flexibilitet är positiva egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning med dagtidstjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Ansök senast 2020-08-30. Vi kommer att hantera ansökningar och urvalsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Bitr. måltidschef Monica Pettersson Sillén Tfn 0224-74 74 62 e-post: [email protected] eller Måltidschef Susanne Pettersson Tfn 0224-74 74 41 e-post: [email protected].

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal, sektionen Tfn 0224-74 70 92.

Välkommen med din ansökan!

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Pizzabagare - napolitansk pizza

Ansök    Sep 23    Stadsparken i Sala AB, Nya    Pizzabagare
Söker en duktig ,erfaren , ambitiös ,självgående pizzabagare till en ny etablering , du skall kunna napolitanska pizza konsten , söker dig med minst 5 års erfarenhet , lön 1800 euro efter skatt samt bostad kan ordnas , Om du är den du söker så hör av dig på Mail, [email protected] Pizza baker wanted to Sweden Looking for a good, experienced, ambitious, self-Goding pizza baker for a new establishment, you should know Neapolitan pizza art, looking for... Visa mer
Söker en duktig ,erfaren , ambitiös ,självgående pizzabagare till en ny etablering , du skall kunna napolitanska pizza konsten , söker dig med minst 5 års erfarenhet , lön 1800 euro efter skatt samt bostad kan ordnas ,
Om du är den du söker så hör av dig på Mail, [email protected]


Pizza baker wanted to Sweden

Looking for a good, experienced, ambitious, self-Goding pizza baker for a new establishment, you should know Neapolitan pizza art, looking for you with at least 5 years of experience, salary 1800 euro after tax and housing can be arranged,
If you are the one you are looking for, get in touch at Mail, [email protected] Visa mindre

Frukostpersonal samt städ & Restaurang & pubpersonal

Kort beskrivning av företaget: Ett mysigt familjedrivet bed and breakfast i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har sedan i våras öppnat Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de ön... Visa mer
Kort beskrivning av företaget: Ett mysigt familjedrivet bed and breakfast i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har sedan i våras öppnat Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september varje helg. Resterande del av året har vi öppet sista helgen i månaden. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, bada i poolen, låna cyklar samt finns badtunna & bastu att hyra.

Frukostpersonal samt städ & Restaurang & pub.

Vad vi söker: Norrängens Alpacka söker dig med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vårt bed and breakfast. Arbetsuppgifter - Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra fina rum. Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat (enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar.

Kvalifikationer: Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska (tal) Vara noggrann o stresstålig. Ha ett brinnande intresse för att arbeta med människor Tycka om att arbeta i team. Serviceminded o ansvarstagande, administrativ förmåga. Körkort: B

Du söker tjänsten endast genom att skicka in CV till: [email protected] Visa mindre

Köksbiträde till Sala

Ansök    Maj 8    Demsoy Kök    Köksbiträde
Pizzeria Gruvan i Sala söker ett Köksbiträde på 75%. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetsuppgifterna att laga lätt mat, matförberedelser, städning i köket, diska m.m. Visa mer
Pizzeria Gruvan i Sala söker ett Köksbiträde på 75%.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetsuppgifterna att laga lätt mat, matförberedelser, städning i köket, diska m.m. Visa mindre

Bartender/serveringspersonal

Ansök    Jun 11    Café Jernvägen AB    Bartender
Vi söker nu en medarbetare för servis/bartender med erfarenhet. Gärna 2-3 år i branschen. Idag finns det jobb onsdag till lördag kväll med möjlighet till extra tid. Du har kassavana samt goda dryckeskunskaper samt erfarenhet av servering från bar och restaurang. Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen i denna rekrytering, du söker tjänsten genom att följa länken nedan: www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/33604 Visa mer
Vi söker nu en medarbetare för servis/bartender med erfarenhet. Gärna 2-3 år i branschen.
Idag finns det jobb onsdag till lördag kväll med möjlighet till extra tid.
Du har kassavana samt goda dryckeskunskaper samt erfarenhet av servering från bar och restaurang.
Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen i denna rekrytering, du söker tjänsten genom att följa länken nedan:

www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/33604 Visa mindre

Kock, omgående semestervikariat till anstalten/häktet Salberga

Ansök    Apr 28    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Anstalten är uppdelad i ett an... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Anstalten är uppdelad i ett antal enheter och varje klientavdelning består av mellan 6 och 18 intagna. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cock and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat med start enligt överenskommelse fram till och med augusti.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-69 36 93.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

http://www.kriminalvarden.se Visa mindre

Kock

På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten På området finns förutom fin natur även kä... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.
Vi söker nu personal till sommarmånaderna.
Vissa tjänster börjar redan i april.
Vi söker dig som inte är rädd att ta för dig, har positiv inställning och har lätt att jobba i lag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från köksarbete
På Måns Ols serverar vi dagens lunchbuffé på vardagarna och á la carte på kvällar och helger.
Under högsäsong är vi 3-4 st som jobbar i köket samtidigt och det är ett arbetslag på dagen och ett på kvällen.
Kock: Förberedelse, tillredning och uppläggning av mat. Stresstålig, samarbetsvillig och smaksättning är viktiga attribut.


Arbetstiderna består av dagpass och kvällspass.
Måns Ols är öppet måndag - söndag
Kom in med din CV eller skicka den på mejl.
Har du frågor ring 0224-10038 eller mejla till Jessica.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Kallskänka

Ansök    Feb 12    Måns Ols Utvärdshus AB    Kallskänka
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten På området finns förutom fin natur även k... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje.
Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.
Vi söker nu personal till sommarmånaderna.
Vissa tjänster börjar redan i april.
Vi söker dig som inte är rädd att ta för dig, har positiv inställning och har lätt att jobba i lag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från köksarbete
På Måns Ols serverar vi dagens lunchbuffé på vardagarna och á la carte på kvällar och helger.
Under högsäsong är vi 3-4 st som jobbar i köket samtidigt och det är ett arbetslag på dagen och ett på kvällen.


Kallskänkans uppgifter: Förberedelser av salladsbuffé. smörgåsar, sallader, förrätter, desserter m.m.
Stresstålig, samarbetsvillig och känsla för smak och form är viktiga attribut.
Arbetstiderna består av dagpass och kvällspass.
Måns Ols är öppet måndag - söndag
Kom in med din CV eller skicka den på mejl.
Har du frågor ring 0224-10038 eller mejla till Jessica.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Servitris

På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten  På området finns förutom fin natur även k... Visa mer
På Måns jobbar du i en fantastisk miljö med naturen utanför knuten. Vår uteservering som rymmer ca 120 personer ligger precis vid sjön Långforsens strandlinje. Historien om Måns Ols, dess krögare och dammvaktare sträcker sig hela vägen tillbaka till slutet av 1600-talet. Sedan 2002 driver vi i familjen Skanevall Måns Ols utvärdshus och har från dag ett haft som mål att servera vällagad mat med råvaror från trakten 
På området finns förutom fin natur även kägelbana samt en stor badplats med sandstrand, kallbadhus, bryggor och hopptorn.  
Under sommaren passar många på att besöka oss, både salabor och turister.  
Vi söker nu personal till sommarmånaderna. 
Vissa tjänster börjar redan i april. 
Vi söker dig som inte är rädd att ta för dig, har positiv inställning och är serviceinriktad. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett serviceyrke men det är inget krav.  
Tjänsten innefattar arbete i bordsserveringen och i vår cafédel
Arbetstiderna består av dagpass och kvällspass.  
Måns Ols är öppet måndag - söndag


Kom in med din CV eller skicka den på mejl. 
Har du frågor ring 0224-10038 eller mejla till Jessica. 


Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre