Lediga jobb som Värmepumpsmontör i Sala

Se lediga jobb som Värmepumpsmontör i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Servicekoordinator till BGE i Sala

BGE växer och vi söker en Servicekoordinator till Sala Du erbjuds en tjänst i ett företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på våra tjänster är stor och kunderna är främst privata men vi har även offentliga kunder. BGE är ett av flera bolag som ingår i ENWELL-gruppen, som är störst i Sverige på bergvärme. Vattenfall är vår majoritetsägare. Vi levererar helhetslösningar inom bergvärme, jordvärme, lu... Visa mer
BGE växer och vi söker en Servicekoordinator till Sala

Du erbjuds en tjänst i ett företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på våra tjänster är stor och kunderna är främst privata men vi har även offentliga kunder.

BGE är ett av flera bolag som ingår i ENWELL-gruppen, som är störst i Sverige på bergvärme. Vattenfall är vår majoritetsägare. Vi levererar helhetslösningar inom bergvärme, jordvärme, luft/luftvärme, luft/vattenvärme, frånluftsvärme, sjövärme och solceller, och utför borrning av vattenbrunnar. Allt till marknadens bästa priser och garantier.
BGE utmärker sig från många andra konkurrenter tack vare att vi levererar hela vägen inom vatten, energi och värme – från rådgivning till installation och service.

Arbetsuppgifter
Som servicekoordinator verkar du som spindeln i nätet på företaget. Till största delen kommer du jobba med kundservice och boka in tekniker på kundbesök. Även en del administrativt arbete som offertskrivning, materialbeställning och kunduppföljning ingår i tjänsten. Du behöver inte ha erfarenhet inom värmepumpsbranschen sedan tidigare, så länge du har rätt personlighet och driv så hjälper vi till med resten. Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Sala.
Förutom att vi är ett gäng med glada och positiva människor vill vi låta varje individ utvecklas och utbildas i takt med att företaget växer. Vi brinner för värmepumpar. Vi erbjuder våra kunder lösningar på att minska sina värmekostnader och sitt miljöslitage till en tredjedel, ofta än mer. Och dessutom driftsäkerhet och tillgänglighet om något skulle hända ändå.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har följande egenskaper: Du har en positiv attityd, är serviceminded och är nyfiken på nya utmaningar
Du gillar att vara med där det händer
Du arbetar strukturerat och ser möjligheter
Du är en initiativtagare med eget driv.
Hos oss ges du möjligheten att arbeta med kollegor i BGE med ett av de ledande varumärken då vi är ett IVT-center.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bessing, 0736-264750 och Josefin Chapovalova, 076-000 11 97.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre