Lediga jobb Ramirent Safe Access AB i Sala

Se alla lediga jobb från Ramirent Safe Access AB i Sala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sala som finns inom det yrket.

LEDANDE MONTÖRER ELLER MONTÖRER INOM STÄLLNINGAR/VÄDERSKYDD – SE HIT!

LEDANDE MONTÖRER ELLER MONTÖRER INOM STÄLLNINGAR/VÄDERSKYDD – SE HIT! Vi söker just nu både färdigutbildade ställningsmontörer och Ledande montörer med erfarenhet ifrån branschen. Vi söker dig som är boendes i närheten av: Stockholm Södertälje Uppsala Enköping Västerås Sala Söker du en stabil och väletablerad arbetsgivare med gott renommé i branschen? Vi söker nya kollegor i region Mälardalen med tidigare erfarenhet, eller dig med potential att bli ... Visa mer
LEDANDE MONTÖRER ELLER MONTÖRER INOM STÄLLNINGAR/VÄDERSKYDD – SE HIT!

Vi söker just nu både färdigutbildade ställningsmontörer och Ledande montörer med erfarenhet ifrån branschen.
Vi söker dig som är boendes i närheten av:
Stockholm
Södertälje
Uppsala
Enköping
Västerås
SalaSöker du en stabil och väletablerad arbetsgivare med gott renommé i branschen? Vi söker nya kollegor i region Mälardalen med tidigare erfarenhet, eller dig med potential att bli vår nya Ledande montör.

DU SOM LEDANDE MONTÖR
Som Ledande montör kommer du att verka i produktionen tillsammans med kollegor och samtidigt ansvara för att projekten genomförs enligt gällande krav och dokumentation. Du kommer att arbeta nära din Arbetsledare, där ditt huvudsakliga ansvar består i att säkerställa att projekten genomförs enligt gällande krav samt bolagets lönsamhetskrav i produktionen.
Ledande montörer erbjudes servicebil i tjänsten.

DU SOM STÄLLNINGSMONTÖR
Som montör kommer du att verka i produktionen tillsammans med kollegor och säkerställa att projekt utförs enligt upprättade kalkyler. Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med övriga kollegor, och arbeta nära tillsammans med din Ledande montör.

DU SOM SÖKER
För att trivas hos oss är det viktigt att du beaktar laget före jaget, att du är lösningsorienterad, att du förstår vikten av ditt arbete och att du värdesätter kvalitet och säkerhet i ditt arbete.

ANSÖKAN OCH INFORMATION
Ramirent Safe Access AB är medlemmar i Byggföretagen. Kollektivavtal tillämpas enligt Byggavtalet Byggnads. Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan snarast möjligt till: [email protected]
Mer information finner du på: https://www.ramirentsafeaccess.com/ eller https://www.ramirent.se/tjanster/ramirent-safe-access-stallningar-vaderskydd-och-fallskydd/ Visa mindre

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA PÅ LAGRET I SALA?

Ansök    Maj 5    Ramirent Safe Access AB    Lagerarbetare
ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA PÅ LAGRET I SALA? Vi söker nu en kollega till vår lagerverksamhet i region Nord på vårt lager i Sala. Från aktuellt lager förser vi stora delar av regionen med ställningsmaterial. I arbetet ingår i sin helhet, att tillgodose produktionen med ställningsmaterial efter deras beställningar och behov. Arbetena innebär bland annat att: Göra ut- och inleveranser av material från/till produktionen efter avrop eller returer av material från p... Visa mer
ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA PÅ LAGRET I SALA?
Vi söker nu en kollega till vår lagerverksamhet i region Nord på vårt lager i Sala. Från aktuellt lager förser vi stora delar av regionen med ställningsmaterial. I arbetet ingår i sin helhet, att tillgodose produktionen med ställningsmaterial efter deras beställningar och behov.
Arbetena innebär bland annat att:
Göra ut- och inleveranser av material från/till produktionen efter avrop eller returer av material från produktionen.
Beställa och planera transporter av material för utleveranser eller returer.
Tillse att lager/ERP-systemet är uppdaterat och i fas med hur materialet flyttas ut- och in från lagret fysiskt, eller mellan de olika projekten i produktionen.
Hålla viss lagervolym av förbrukningsmaterial till produktionen och avropa inköp.
Föra daglig dialog och kommunicera med produktionen om ändringar i materialbehov, leveranser och/eller returer.
Kommunicera med lagerenheten i Öst och samverka i lagerrelaterade frågor.För att lyckas i rollen krävs det att du är lyhörd, engagerad, lösningsorienterad och stresstålig. Du bör ha enklare kunskaper i att använda datorer, och därtill är det till stor fördel och meriterande om du har bakgrund från eller arbetat med ställningsmaterial tidigare. Dock inget krav.
Du måste vara kommunikativ och räds inte att kommunicera med dina kollegor ute i produktionen. Du är arbetsam, ställer upp för laget och kan passa tider. Du har förarbevis för lastmaskin samt körkort-B sedan tidigare.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och din inställning. En positiv attityd, hög arbetsmoral och viljan att lära sig tror vi att man kan komma långt med.
Tjänsten är med omgående start. Lön enligt kollektivavtal Byggnads. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Läs mer om vår verksamhet på: www.ramirentsafeaccess.com Visa mindre