Lediga jobb som Städare i Sala

Se lediga jobb som Städare i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Vikarier inom Städ och Avdelningskök till Sala sjukhus

Ansök    Sep 11    REGION VÄSTMANLAND    Sjukhusstädare
Är du flexibel, serviceinriktad och uppskattar ett varierat arbete i vårdmiljö där du får ta både eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker! Arbetsuppgifter Som vikarie får du möjlighet att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter mot vården på nybyggda sjukhuset i Sala. Städ/VNS/måltidshantering • Städning av vårdavdelningar, patientrum, personalutrymmen, toaletter • VNS – Serviceuppgifter som vården beställer. T.ex. ta... Visa mer
Är du flexibel, serviceinriktad och uppskattar ett varierat arbete i vårdmiljö där du får ta både eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som vikarie får du möjlighet att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter mot vården på nybyggda sjukhuset i Sala.

Städ/VNS/måltidshantering


• Städning av vårdavdelningar, patientrum, personalutrymmen, toaletter
• VNS – Serviceuppgifter som vården beställer. T.ex. ta hand om tvätt, gå med prover.
• Måltidshantering - Tillberedning av frukost, värmning av lunch och middag samt iordningställande av mellanmål m.m.

Städservice


• Städning av sjukhusets offentliga miljöer och mottagningar.

Inför din start får du en grundlig utbildning inom området och runt de arbetsuppgifter du kommer att utföra.

Om arbetsplatsen
Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.

Mer nyfiken på arbetet? Gå gärna in och titta på vår film https://youtu.be/8mxWQFmHsN4 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är 18 år och uppåt och har en godkänd gymnasieutbildning. Meriterande är erfarenhet inom städ, service, vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.

Anställningsvillkor
Timanställning
Tillträde enligt överenskommelse
Plats: Sala med omnejd

Välkommen med din ansökan senast 30 september 2023
Går du vidare i ett första urval kommer du bli kontaktad för att svara videointervjufrågor.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Vikariat deltid

Hej! Vi söker en ansvarsfull och trevlig person som kan tänka sig att vikariera för vår ordinarie städare tills hon kan komma tillbaka från sjukskrivning. Just nu är vikariatet ca 2 månader men det kan bli förlängt. Arbetet är deltid på timme, ca 6-12h/vecka och handlar om att se till att våra lokaler blir rena och fräscha 1-2ggr i vecka beroende på väderlek. Det handlar främst om kontorslokaler, kök/matsal och toaletter/duschar men det kan också bli aktue... Visa mer
Hej!
Vi söker en ansvarsfull och trevlig person som kan tänka sig att vikariera för vår ordinarie städare tills hon kan komma tillbaka från sjukskrivning.
Just nu är vikariatet ca 2 månader men det kan bli förlängt.
Arbetet är deltid på timme, ca 6-12h/vecka och handlar om att se till att våra lokaler blir rena och fräscha 1-2ggr i vecka beroende på väderlek. Det handlar främst om kontorslokaler, kök/matsal och toaletter/duschar men det kan också bli aktuellt med vissa verkstadsutrymmen, byggbodar och fordon.
Arbetstiderna är ganska flexibla så det är något vi kommer överens om. När vi känner varandra så finns möjlighet att städa vissa kvällar om det passar dig bättre
Är du ansvarsfull, snabb och skapligt noggrann och ser en möjlighet att tjäna lite extra under en period så hör av dig!
Behovet är från nu så ansök direkt Visa mindre

Lokalvårdare Sala

Ansök    Jun 26    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare i Sala. Tjänsten är en provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Arbetstid 7 timmar om dagen måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att d... Visa mer
Vi söker lokalvårdare i Sala. Tjänsten är en provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Arbetstid 7 timmar om dagen måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav.
B-körkort manuell är också ett krav. Visa mindre

Timvikariat med möjlighet till fast anställning

Vi söker nu extrapersonal som dels kan hoppa in när ordinarie personal är frånvarande (sjukdom, semestrar osv) men även någon som är intresserad av att arbeta hos oss kontinuerligt och som vi kan bygga ett schema på. Det finns mycket goda möjligheter till att få fast anställning. Körkort är ett krav för denna anställning så sök inte jobbet om du inte har körkort. Du måste kunna tala och förstå det svenska språket obehindrat. Du får inte finnas med i belas... Visa mer
Vi söker nu extrapersonal som dels kan hoppa in när ordinarie personal är frånvarande (sjukdom, semestrar osv) men även någon som är intresserad av att arbeta hos oss kontinuerligt och som vi kan bygga ett schema på. Det finns mycket goda möjligheter till att få fast anställning.
Körkort är ett krav för denna anställning så sök inte jobbet om du inte har körkort.
Du måste kunna tala och förstå det svenska språket obehindrat.
Du får inte finnas med i belastningsregistret
Erfarenhet behövs ej då vi lär ut arbetet på plats.
Vi ser att du är en trevlig person som tycker om att ge service till andra människor. Du måste både kunna arbeta ensam och tillsammans med andra.
Vi håller främst på med städning hos privatpersoner men har även jobb på skolor, företag mm.
Vi utför hemstäd, flyttstäd, fönsterputs, röjningar, byggstäd, trappstäd mm.
Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Lokalvårdare till Kultur & fritidskontoret, Sala Kommun

Ansök    Maj 3    Sala kommun    Städare/Lokalvårdare
Är du Lokalvårdare och brinner för vilja ha fint och snyggt runt omkring dig själv och andra? Vill du ha ett arbete där du får möjlighet till att utvecklas och vara med att skapa bättre förutsättningar för våra kommuninvånare? Ge alla rätt till en aktiv fritid och rörelse i vardagen i fräscha lokaler? - Då ska du söka det här jobbet! Om arbetsplatsen Lärkans sportcenter i Sala är en modern anläggning med två natur gräsplan, en konstgräs, ishall, curling,... Visa mer
Är du Lokalvårdare och brinner för vilja ha fint och snyggt runt omkring dig själv och andra? Vill du ha ett arbete där du får möjlighet till att utvecklas och vara med att skapa bättre förutsättningar för våra kommuninvånare? Ge alla rätt till en aktiv fritid och rörelse i vardagen i fräscha lokaler?
- Då ska du söka det här jobbet!

Om arbetsplatsen

Lärkans sportcenter i Sala är en modern anläggning med två natur gräsplan, en konstgräs, ishall, curling, friidrottsanläggning, simhall och tre träningshallar. Vi har även drift på flera andra träningshallar som Salberga, Idrottshallen och Ranstahallen samt utebad. Lärkans Sportcenter är mycket välbesökt och uppskattad av såväl Salabor som tillresande från närliggande orter. Vi är ett trevligt arbetslag på 17 personer som tar hand om gäster och drift. Din arbetsplats kommer vara stationerat vid en av våra sportanläggningar vid namn Idrottshallen.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med erfarenheter från serviceyrket inom lokalvård och som har ett utpräglat värdskap. 

Arbetsuppgifterna varierar mellan daglig lokalvård och storstädning. Du har flexibla arbetsuppgifter inom hela anläggningen och vid behov arbetar du på andra arbetsplatser inom Lärkans sportcenter. Du ansvarar för inköp av städmaterial och att städmaskinerna fungerar samt är servade som de ska.

Du har ett flexibelt arbetssätt då städningen styrs mycket hur våra anläggnignar är bokade samt antalet besökare.

Kvalifikationer

Vi önskar att du redan nu har gått städvårdsutbildningar inom olika områden och/eller en gymnasieutbildning med inriktning inom anläggningar eller att du har fått motsvarande kompetens på annat sätt.

För att lyckas i rollen som lokalvårdare behöver du vara självgående och flexibel. Du anpassar ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är serviceinriktad mot såväl besökare som internt. Du har förmåga att skapa goda relationer och samarbetar bra.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid, schemalagd kvällar och helger kan förekomma.
Tillträde 1 september 2023 eller enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Provanställning kan komma att tillämpas.

Då arbetet med barn och unga är en del av vår verksamhet ska du lämna in ett utdrag från belastningsregistret innan anställningen kan slutföras.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2023.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Badchef/Platschef Elinor Lingblom telnr: 0224-747836, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, Pia Bygg telnr: 0224-747829, [email protected]Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Servicemedarbetare till Samlad Service. Köping, Fagersta och Sala

Ansök    Maj 2    REGION VÄSTMANLAND    Sjukhusstädare
Servicemedarbetare sökes för timvikariat till våra enheter inom Samlad Service i Köping, Fagersta och Sala. Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna... Visa mer
Servicemedarbetare sökes för timvikariat till våra enheter inom Samlad Service i Köping, Fagersta och Sala.

Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen.
Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.


Arbetsbeskrivning

Vi söker vikarier till fler arbetsområden på sjukhusen i Köping, Fagersta och Sala. Du kommer att behöva välja vilken ort du vill arbeta på, men har möjlighet att visa intresse för samtliga arbetsplatser inom sjukhuset.
Arbetsuppgifterna kommer att variera lite beroende på vilken arbetsplats som du kommer att arbeta på. Du kommer att få en individuell anpassad introduktion.

Här kan du läsa kortfattad information om de olika arbetsplatserna och de arbetsuppgifter som ingår: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/sommarjobb/sommarjobbsyrken/samlad-service/


Arbetsplatser

Köpings sjukhus:
- Vårdnära service
- Städservice och yttre städ

Fagersta sjukhus:
- Vårdnära service
- Städservice och yttre städ

Sala sjukhus: 
-Vårdnära service
-Städservice


Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Slutförd och godkänd gymnasieutbildning är ett krav. Meriterande är om du har  erfarenhet av arbete inom service. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.

Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull. Du trivs att arbeta i ett kundnära arbete där gott bemötande, samarbete och goda relationer är viktigt.

För arbete inom yttre städ så är det ett krav på B-körkort.

Vi söker dig som vill jobba på timvikariat med start omgående och möjlighet att jobba under sommaren.


Anställningsvillkor

Timanställning. Dag, kväll och helgarbete förekommer inom våra enheter.
Tillträde enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2023.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

En bakgrundskontroll kommer att göras innan en anställning är möjlig.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Vikariat deltid

Hej! Vi söker en ansvarsfull och trevlig person som kan tänka sig att vikariera för vår ordinarie städare tills hon kan komma tillbaka. Vi vet inte hur länge, det kan vara allt från 2v och uppåt. Arbetet är på deltid, ca 12,5h/vecka och handlar om att se till att våra lokaler blir rena och fräscha 2ggr i vecka. Det handlar främst om kontorslokaler, kök/matsal och toaletter/duschar men det kan också bli aktuellt med vissa verkstadsutrymmen, byggbodar och fo... Visa mer
Hej!
Vi söker en ansvarsfull och trevlig person som kan tänka sig att vikariera för vår ordinarie städare tills hon kan komma tillbaka.
Vi vet inte hur länge, det kan vara allt från 2v och uppåt.
Arbetet är på deltid, ca 12,5h/vecka och handlar om att se till att våra lokaler blir rena och fräscha 2ggr i vecka. Det handlar främst om kontorslokaler, kök/matsal och toaletter/duschar men det kan också bli aktuellt med vissa verkstadsutrymmen, byggbodar och fordon.
Arbetstiderna är ganska flexibla så det är något vi kommer överens om :)
Behovet är från nu. Visa mindre

Lokalvårdare till Sala Silvergruva AB

Gruvans historia är lång. Den startar med storgruvan som börjar brytas under sent 1400-tal och fortsätter fram till idag. År 1962 upphörde den moderna gruvdriften, men man började istället ta emot besökare på ett mer planerat sätt. År 1972 anlade man trappor som öppnade upp gruvans 60-metersnivå och idag, 50 år senare, kan man även besöka gruvan på 155 meters djup. Sala Silvergruva är idag ett kärt besöksmål för många och vi fortsätter växa. Förutom i janu... Visa mer
Gruvans historia är lång. Den startar med storgruvan som börjar brytas under sent 1400-tal och fortsätter fram till idag. År 1962 upphörde den moderna gruvdriften, men man började istället ta emot besökare på ett mer planerat sätt.
År 1972 anlade man trappor som öppnade upp gruvans 60-metersnivå och idag, 50 år senare, kan man även besöka gruvan på 155 meters djup.
Sala Silvergruva är idag ett kärt besöksmål för många och vi fortsätter växa. Förutom i januari tar vi emot besökare året om, även om flertalet av våra besökare väljer att komma under perioden april - oktober.
Till säsongen 2023 söker vi ett antal nya kollegor. Att arbeta vid Sala Silvergruva är omväxlande, annorlunda och spännande. Våra besökare kan möta det mesta på området: pigor, drängar, smeder, gruvarbetare, men också ingenjörer och direktörer.
Brinner du för värdskap, service och att möta människor i vackra historiska miljöer är detta platsen för dig!
Generellt behöver man vara inställd på att jobba inom alla verksamhetsgrenar när man söker sommarjobb hos oss. Vi kommer att ha ett schema där man utför arbete som gruvvärd likaväl som att man bemannar vårt fik och souvenirförsäljning, välkomnar gäster upp på området, sitter i kundtjänst eller hjälper till i vår boendeanläggning.
STÄDPERSONAL
Här uppskattas noggrannhet, gärna en förmåga att se vilka behov som föreligger just nu. Vårt område är stort och i ditt uppdrag förväntas du både att bädda sängar i vårt Marketenteri (Bed & Breakfast), plocka skräp på området, städa restaurangkök och fiket, samt städa toaletter och hålla efter i utställningslokalerna. Även i denna tjänst är du vårt ansikte utåt och du förväntas kunna besvara våra gästers frågor.
Vi har öppet alla dagar under v. 26-32 mellan 10-17.
I ÅR SÖKER VI ÄVEN:
Museitekniker (mångsysslare)
Serveringspersonal (husmödrar och betjänta)
Matlagningspersonal
Gruvvärdar
KundtjänstmedarbetareFÖR DENNA TJÄNST GÄLLER ATT:
Du talar svenska och engelska, men det är ett plus i kanten om du talar ytterligare något språk.
Du gillar att arbeta i team och utmanas av omväxlande arbetsuppgifter.
Vi ser gärna att du har viss digital kompetens, främst rörande foto och film till sociala media. Det är även fördelaktigt om du känner dig trygg med att använda datorer, VR-headsets, mm.
Du är trygg med att prata och stå inför andra människor, även när du jobbar ”bakom kulisserna” kommer våra gäster att komma fram till dig och ställa frågor – du som möter våra besökare är vårt ansikte utåt.
Vi värdesätter mångfald bland våra medarbetare, redan när gruvan fortfarande var i drift lockade gruvan till sig människor med olika kompetenser, även från andra länder än Sverige – den traditionen håller vi gärna vid liv!
Du bör känna dig trygg i att arbeta nere i gruvan också, vårt sommarschema innehåller tjänstgöring såväl på området som nere i gruvan där du exempelvis kan behöva städa toaletterna och våra uppvärmda bergssalar.FÖRUTOM OVANSTÅENDE VÄRDESÄTTER VI ÄVEN:
Tidigare erfarenheter från att städa.
Att du är noggrann och har ett estetiskt öga.
Vana av skådespeleri/storytelling (berättande)/hålla föreläsning/stå inför publik/sjunga.
Dina specialintressen inom: historia, geologi, hantverk, teater/rollspel, teknik och mekanik.
Om du är tillgänglig för att jobba enstaka timmar året om.BRA ATT VETA NÄR DU SÖKER JOBB HOS OSS:
Vår säsong börjar måndagen den 26 juni 2023 och avslutas söndagen den 13 augusti 2023. Helgerna är schemalagda och om du söker detta sommarjobb utgår vi från att Du är beredd på att arbeta på schemabasis utan längre ledigheter. Ledigheter kan i viss mån beviljas v. 26-28 och v. 32.
Utbildning äger rum löpande under våren 2023 med start helgen 25-26 mars. Övriga utbildningstillfällen meddelas i samband med antagningsbesked. Utbildningstillfällena är obligatoriska.
Vi ser fram emot din ansökan! Skicka in din ansökan senast 19 mars till [email protected].
Ange gärna om det är någon av de specifika tjänsterna som du söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Städare eller lokalvårdare till Tärna folkhögskola, Sala

Om arbetsplatsen Tärna folkhögskola grundades 1876 och är därmed en av landets äldsta folkhögskolor. En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att studera teoretiska ämnen utan även om hela människans utveckling. På Tärna folkhögskola kan man bland annat studera på Allmän kurs, Hälsoinspiratörsutbildning, IT-pedagogutbildning, Vårdbiträdes-/undersköterskeutbildning. Vi har kortkurser, uppdragsutbildningar, och en växande konferensverksamhet.... Visa mer
Om arbetsplatsen
Tärna folkhögskola grundades 1876 och är därmed en av landets äldsta folkhögskolor. En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att studera teoretiska ämnen utan även om hela människans utveckling. På Tärna folkhögskola kan man bland annat studera på Allmän kurs, Hälsoinspiratörsutbildning, IT-pedagogutbildning, Vårdbiträdes-/undersköterskeutbildning. Vi har kortkurser, uppdragsutbildningar, och en växande konferensverksamhet.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna på städ varierar beroende på väderlek och beläggning på skolan. Som städare/lokalvårdare krävs att man har känsla för var städinsatsen behövs mest. I tjänsten möter man studerande, konferensgäster och andra besökare. Ett positivt bemötande är viktigt för den allmänna uppfattningen om skolan.

Städpersonals uppgift är bland annat att


• städa tilldelade lokaler och utrymmen enligt städschema
• fylla på städmaterial i skrubbarna, rapportera när något börjar ta slut
• tvätta
• uppdatera sig om vilka rum som ska användas vid konferenser och kortkurser, iordningställa och bädda vid behov
• vattna blommor
• rapportera felaktigheter och brister i den inre miljön.

Lokaler att städa är bland annat lektionssalar, dagrum, konferenslokaler, allmänna toaletter, gymnastikhall, bad, gym, övernattningsrum, storstädning internat, trapphus, korridorer, bibliotek.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenheter av städuppgifter, noggrann, god framförhållning och planerande arbetssätt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan förekomma
Yrkeskategori: Städare/lokalvårdare
Arbetstid:  80% av heltid 
Löneform: Månadslön enligt överenskommelse.  
Tillträde: Enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 19 mars 2023


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Lokalvårdare till VO Salberga

Ansök    Jan 11    Kriminalvården    Städare/Lokalvårdare
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. ARBETSUPPGIFTER Som lokalvårdare har ni gemensamt ansvarar för samtliga lokaler som ingår i tjänsten. Hur uppdelningen sker löses ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som lokalvårdare har ni gemensamt ansvarar för samtliga lokaler som ingår i tjänsten. Hur uppdelningen sker löses på lokal nivå och i samarbete med den ansvariga chefen.
Arbetet som lokalvårdare består av lokalvård av anstaltens entréutrymmen, korridorer, administrationslokaler, sysselsättningslokaler, personalutrymmen och andra förekommande lokaler. Du arbetar i en miljö där våra klienter rör sig relativt fritt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetar bra med andra människor samt har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och tar ansvar för dina uppgifter. Vidare gör du korrekta avvägningar samt är trygg och stabil i dig själv.

Vi söker dig som har:
• Dokumenterad arbetslivserfarenhet som lokalvårdare
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du har:
• Fullständig gymnasiekompetens
• Utbildning inom golvvård och/eller sanering
• Relevant utbildning inom lokalvård
• Arbetslivserfarenhet av golvvård och/eller sanering

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Servicemedarbetare, Sommaren 2023, Sala

Ansök    Jan 26    REGION VÄSTMANLAND    Sjukhusstädare
Till sommaren 2023 söker vi servicemedarbetare till våra verksamheter inom Samlad service på sjukhusen i Köping, Fagersta och Sala. Som sommarvikarie blir du en viktig del av en betydelsefull verksamhet där du är med och gör skillnad. Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt fö... Visa mer
Till sommaren 2023 söker vi servicemedarbetare till våra verksamheter inom Samlad service på sjukhusen i Köping, Fagersta och Sala. Som sommarvikarie blir du en viktig del av en betydelsefull verksamhet där du är med och gör skillnad.

Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen.
Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.


Arbetsbeskrivning

Vi söker vikarier till fler arbetsområden på sjukhusen i Köping, Fagersta och Sala. Du kommer att behöva välja vilken ort du vill arbeta på, men har möjlighet att visa intresse för samtliga arbetsplatser inom sjukhuset.
Arbetsuppgifterna kommer att variera lite beroende på vilken arbetsplats som du kommer att arbeta på. Du kommer att få en individuell anpassad introduktion.

Här kan du läsa kortfattad information om de olika arbetsplatserna och de arbetsuppgifter som ingår:

https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/sommarjobb/sommarjobbsyrken/samlad-service/


Arbetsplatser

Köpings sjukhus:
- Vårdnära service
- Städservice och yttre städ
- Transport

Fagersta sjukhus:
- Vårdnära service
- Städservice och yttre städ

Sala sjukhus: 
-Vårdnära service
-Städservice 
-Transport


Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Slutförd och godkänd gymnasieutbildning är ett krav. Meriterande är om du har  erfarenhet av arbete inom service. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.

Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull. Du trivs att arbeta i ett kundnära arbete där gott bemötande, samarbete och goda relationer är viktigt.

För arbete inom transport eller yttre städ så är det ett krav på B-körkort.

Vi söker dig som vill jobba juni till och med augusti 2023. Du behöver kunna arbeta på ett fastställt schema med fasta arbetstider under någon av våra perioder.

Perioderna som gäller är:   

Period 1-  vecka 25 - 28 (19 juni – 16 juli)  

Period 2-  vecka 29 - 32 (17 juli – 13 aug)

Det går givetvis bra att arbeta båda perioderna.


Anställningsvillkor

Timanställning. Dag, kväll och helgarbete förekommer inom våra enheter.

Möjlighet finns att få börja omgående på timvikariat. Efter sommaren finns även möjlighet att fortsätta din timanställning hos oss.

Tillträde enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2023.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

En bakgrundskontroll kommer att göras innan en anställning är möjlig.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Lokalvårdare Sala

Ansök    Feb 24    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare i Sala. Tjänsten är en provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Arbetstid ca 7 timmar om dagen måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och at... Visa mer
Vi söker lokalvårdare i Sala. Tjänsten är en provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Arbetstid ca 7 timmar om dagen måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav.
B-körkort är också ett krav. Visa mindre

Lokalvårdare till VO Salberga, semestervikariat

Ansök    Jan 11    Kriminalvården    Städare/Lokalvårdare
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. ARBETSUPPGIFTER Som lokalvårdare har ni gemensamt ansvarar för samtliga lokaler som ingår i tjänsten. Hur uppdelningen sker löses ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som lokalvårdare har ni gemensamt ansvarar för samtliga lokaler som ingår i tjänsten. Hur uppdelningen sker löses på lokal nivå och i samarbete med den ansvariga chefen.
Arbetet som lokalvårdare består av lokalvård av anstaltens entréutrymmen, korridorer, administrationslokaler, sysselsättningslokaler, personalutrymmen och andra förekommande lokaler. Du arbetar i en miljö där våra klienter rör sig relativt fritt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetar bra med andra människor samt har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och tar ansvar för dina uppgifter. Vidare gör du korrekta avvägningar samt är trygg och stabil i dig själv.

Vi söker dig som har:
• Dokumenterad arbetslivserfarenhet som lokalvårdare
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du har:
• Fullständig gymnasiekompetens
• Utbildning inom golvvård och/eller sanering
• Relevant utbildning inom lokalvård
• Arbetslivserfarenhet av golvvård och/eller sanering

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Vikarier inom Städ, Avdelningskök och Transport till Sala

Ansök    Aug 15    REGION VÄSTMANLAND    Sjukhusstädare
Är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu vikarier till servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården till sjukhuset i Sala samt ute på regionens övriga enheter i länet såsom vårdcentraler och mottagningar. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På r... Visa mer
Är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker!

Vi söker nu vikarier till servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården till sjukhuset i Sala samt ute på regionens övriga enheter i länet såsom vårdcentraler och mottagningar. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som vikarie hos oss får du möjlighet att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården på Sala sjukhus samt övriga enheter i länet, såsom vårdcentraler och mottagningar.  Hos oss har du en viktig roll då du kommer att täcka upp där behov av bemanning uppstår, exempelvis på grund av sjukdom och ledighet. 

Vi söker nu vikarier inom flera olika områden såsom Städ, Avdelningskök och Transport.  Beroende på vilket område du tillhör kommer du bland annat arbeta med att rengöra och hålla ordning i patient- och personalutrymmen, städa övriga utrymmen, måltidshantering och beställning av måltider. Inom transport kommer du att utföra andra typer av servicetjänster som tex att köra transporter av prover och diverse logistikartiklar.

Till hösten påbörjas även inflytt till Salas nya sjukhus och som vikarie hos oss kommer du spela en viktig roll för att göra detta möjligt där du kommer att arbeta och vara behjälplig med flyttarbete, demontering och städ. Detta arbeta planeras starta från v.34-v.50 och du har då möjlighet att arbeta på ett fastställt schema.

Inför din start får du en grundlig utbildning inom området och runt de arbetsuppgifter du kommer att utföra.


Om arbetsplatsen

Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.

Mer nyfiken på arbetet? Gå gärna in och titta på vår film https://youtu.be/8mxWQFmHsN4 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Slutförd och godkänd gymnasieutbildning är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom städ, service, lager och/eller vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.

Som person är du ansvarsfull och du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och nöjda kunder är i fokus. Samarbete och goda relationer med dina kollegor är viktigt för dig.

B-körkort är starkt meriterande.


Anställningsvillkor

Vi söker dig som vill jobba som vikarie hos oss. Från vecka 34 – ca vecka 50 finns möjlighet att arbeta på fasta tider med ett fastställt schema för arbete med inflytt till Salas nya sjukhus.

Timanställning: Dag, kväll och helgarbete förekommer inom våra enheter.

Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort: Sala


Välkommen med din ansökan senast 1 september 2022.


Går du vidare i ett första urval kommer du bli kontaktad för att svara videointervjufrågor.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Söker personal inom städ/lokalvårdare

Ansök    Jul 3    Ibis städ AB    Städare/Lokalvårdare
Hej! Söker personal inom städning så som flyttstäd, hemstäd, kontorsstäd, trapp och byggstädning. Söker personal som villig att jobba och sköter sitt jobb självständigt, som hittar lösning på problem. Punktligt och ansvarsfull. Jobbet är flexibelt blir mycket åka med bil därför vill ha personal som har körkort. Vi utför städning inom Västmanland, Uppsala och Stockholm. Visa mer
Hej!
Söker personal inom städning så som flyttstäd, hemstäd, kontorsstäd, trapp och byggstädning.
Söker personal som villig att jobba och sköter sitt jobb självständigt, som hittar lösning på problem.
Punktligt och ansvarsfull.
Jobbet är flexibelt blir mycket åka med bil därför vill ha personal som har körkort.
Vi utför städning inom Västmanland, Uppsala och Stockholm. Visa mindre

Vikarier inom Städ, Avdelningskök och Transport till Sala

Ansök    Jun 30    REGION VÄSTMANLAND    Sjukhusstädare
Är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu vikarier till servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården till sjukhuset i Sala samt ute på regionens övriga enheter i länet såsom vårdcentraler och mottagningar. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På r... Visa mer
Är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker!

Vi söker nu vikarier till servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården till sjukhuset i Sala samt ute på regionens övriga enheter i länet såsom vårdcentraler och mottagningar. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som vikarie hos oss får du möjlighet att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården på Sala sjukhus samt övriga enheter i länet, såsom vårdcentraler och mottagningar.  Hos oss har du en viktig roll då du kommer att täcka upp där behov av bemanning uppstår, exempelvis på grund av sjukdom och ledighet. 

Vi söker nu vikarier inom flera olika områden såsom Städ, Avdelningskök och Transport.  Beroende på vilket område du tillhör kommer du bland annat arbeta med att rengöra och hålla ordning i patient- och personalutrymmen, städa övriga utrymmen, måltidshantering och beställning av måltider. Inom transport kommer du att utföra andra typer av servicetjänster som tex att köra transporter av prover och diverse logistikartiklar.

Till hösten påbörjas även inflytt till Salas nya sjukhus och som vikarie hos oss kommer du spela en viktig roll för att göra detta möjligt där du kommer att arbeta och vara behjälplig med flyttarbete, demontering och städ. Detta arbeta planeras starta från v.34-v.50 och du har då möjlighet att arbeta på ett fastställt schema.

Inför din start får du en grundlig utbildning inom området och runt de arbetsuppgifter du kommer att utföra.


Om arbetsplatsen

Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.

Mer nyfiken på arbetet? Gå gärna in och titta på vår film https://youtu.be/8mxWQFmHsN4 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Slutförd och godkänd gymnasieutbildning är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom städ, service, lager och/eller vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.

Som person är du ansvarsfull och du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och nöjda kunder är i fokus. Samarbete och goda relationer med dina kollegor är viktigt för dig.

B-körkort är starkt meriterande.


Anställningsvillkor

Vi söker dig som vill jobba som vikarie hos oss. Från vecka 34 – ca vecka 50 finns möjlighet att arbeta på fasta tider med ett fastställt schema för arbete med inflytt till Salas nya sjukhus.

Timanställning: Dag, kväll och helgarbete förekommer inom våra enheter.

Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort: Sala


Välkommen med din ansökan senast 8 aug 2022.


Går du vidare i ett första urval kommer du bli kontaktad för att svara videointervjufrågor.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Sommarvikarier v 25-32

Vi söker personal som kan arbeta oss veckorna 25 - 32. Det är ett krav att ha B-körkort samt att man kan arbeta alla dessa veckor. Mängden arbete kan variera men räkna med heltid under minst hälften av sommaren. Det är också ett krav att man behärskar det svenska språket både i tal och skrift. Det är meriterande att ha städerfarenhet men det viktigaste är att du är arbetsvillig och har viljan att lära dig yrket. Det är också viktigt att du är serviceminded... Visa mer
Vi söker personal som kan arbeta oss veckorna 25 - 32.
Det är ett krav att ha B-körkort samt att man kan arbeta alla dessa veckor. Mängden arbete kan variera men räkna med heltid under minst hälften av sommaren.
Det är också ett krav att man behärskar det svenska språket både i tal och skrift.
Det är meriterande att ha städerfarenhet men det viktigaste är att du är arbetsvillig och har viljan att lära dig yrket. Det är också viktigt att du är serviceminded och har viljan att göra våra kunder nöjda.
Skicka in din ansökan snarast då vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatum.
Det finns stora möjligheter till fortsatt arbete under hösten för den rätte.
Vi arbetar i Sala med omnejd och vi utför allt från hemstäd och flyttstäd till fönsterputs och trädgårdsarbeten. Visa mindre

Semestervikariat Lokalvårdare Sala

Ansök    Jun 7    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala. Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29,30,31,32. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-13.00. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt akt... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala.
Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29,30,31,32. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-13.00.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Städare, Lokalvårdare

Vi på Ibis städ söker personalen inom städning. Helst tjejer som har lite erfarenhet inom städning så som flyttstädning och hemstäd. Vi vill att man s Vi har just nu jobb inom Västmanland. B-körkort ett krav. Fins företag bil manuel driven. Visa mer
Vi på Ibis städ söker personalen inom städning.
Helst tjejer som har lite erfarenhet inom städning så som flyttstädning och hemstäd.
Vi vill att man s
Vi har just nu jobb inom Västmanland.
B-körkort ett krav. Fins företag bil manuel driven. Visa mindre

Lokalvårdare till ISS Sala (sommarvikariat)

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Sala söker ISS en positiv och engagerad Lokalvårdare!

Dina arbetsuppgifter:
Som lokalvårdare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är ett sommarvikariat med deltidsanställning med möjlighet till förlängning.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Mona Haraldh, mailadress [email protected]

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare med körkort och erfarenhet

Vi söker en lokalvårdare till vårt företag som kommer att arbeta ute hos våra kunder i deras hem och lokaler i hela Mälardalen, men främst i Västerås. B-körkort är ett absolut krav! Vi söker en person som trivs med ett fysiskt arbete. Vi vill att du ska vara noggrann och service-inriktad, kunna jobba i team men även ensam då en hel del ensam-arbete förekommer. Vi söker en person som har erfarenhet av lokalvård och hemstädning. Erfarenhet av fönsterputsning... Visa mer
Vi söker en lokalvårdare till vårt företag som kommer att arbeta ute hos våra kunder i deras hem och lokaler i hela Mälardalen, men främst i Västerås.
B-körkort är ett absolut krav!
Vi söker en person som trivs med ett fysiskt arbete. Vi vill att du ska vara noggrann och service-inriktad, kunna jobba i team men även ensam då en hel del ensam-arbete förekommer.
Vi söker en person som har erfarenhet av lokalvård och hemstädning. Erfarenhet av fönsterputsning och golvvård, PRYL eller SRY-utbildning är mycket meriterande. Om du har liftkort eller fallskyddsutbildning är detta också meriterande.
Vi kommunicerar på svenska i tal och skrift under arbetstid, men kunskaper i andra språk är ett plus.
Du kommer att arbeta i hela Mälardalen, men anställningsort är Västerås.
För närvarande har vi övervägande kvinnliga medarbetare på avdelningen och vi välkomnar gärna sökande med olika bakgrunder och annan könstillhörighet. Visa mindre

Lokalvårdare till VO Salberga, sommarvikariat

Ansök    Apr 13    Kriminalvården    Städare/Lokalvårdare
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda var... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare.
Anstalten är uppdelad i ett antal enheter och varje klientavdelning består av mellan 6 och 18 intagna. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta.

Numera går tågen i regel flera gånger i timmen mellan Sala och Västerås samt att bussen stannar i närheten av Salberga och med tider som passar våra vanligaste tjänstgöringstider.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida:
https://www.kriminalvarden.se/hittaochkontakta/verksamhet/anstalt/salberga/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som lokalvårdare har ni gemensamt ansvarar för samtliga lokaler som ingår i tjänsten. Hur uppdelningen sker löses på lokal nivå och i samarbete med den ansvariga chefen.
Arbetet som lokalvårdare består av lokalvård av anstaltens entréutrymmen, korridorer, administrationslokaler, sysselsättningslokaler, personalutrymmen och andra förekommande lokaler. Du arbetar i en miljö där våra klienter rör sig relativt fritt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetar bra med andra människor samt har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och tar ansvar för dina uppgifter. Vidare gör du korrekta avvägningar samt är trygg och stabil i dig själv.

Vi söker dig som har:
• Dokumenterad arbetslivserfarenhet som lokalvårdare
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du har:
• Fullständig gymnasiekompetens
• Utbildning inom golvvård och/eller sanering
• Relevant utbildning inom lokalvård
• Arbetslivserfarenhet av golvvård och/eller sanering
ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Lokalvårdare med körkort och erfarenhet

Vi söker en lokalvårdare till vårt företag som kommer utgår från vårt kontor i Sala och arbeta ute hos våra kunder i deras hem och lokaler i hela Mälardalen. Vi söker en person som trivs med ett fysiskt arbete. Vi vill att du ska vara noggrann och service-inriktad och kunna jobba i team men också ensam. Vi söker en person som har erfarenhet av lokalvård, golvvård och fönsterputs. Om du har liftkort eller fallskyddsutbildning är detta meriterande. PRYL elle... Visa mer
Vi söker en lokalvårdare till vårt företag som kommer utgår från vårt kontor i Sala och arbeta ute hos våra kunder i deras hem och lokaler i hela Mälardalen.
Vi söker en person som trivs med ett fysiskt arbete. Vi vill att du ska vara noggrann och service-inriktad och kunna jobba i team men också ensam.
Vi söker en person som har erfarenhet av lokalvård, golvvård och fönsterputs. Om du har liftkort eller fallskyddsutbildning är detta meriterande. PRYL eller SRY-utbildning är mycket meriterande.
Vi kommunicerar på svenska i tal och skrift under arbetstid, men kunskaper i spanska, engelska eller arabiska är meriterande.
Du kommer att arbeta i hela Mälardalen, men anställningsort är Sala.
B-Körkort är ett krav!
För närvarande har vi övervägande kvinnliga medarbetare på avdelningen och vi välkomnar gärna sökande med olika bakgrunder och annan könstillhörighet. Visa mindre

Sommarvikarier inom Städ, Avdelningskök och Transport till Sala Sjukhus

Ansök    Apr 22    REGION VÄSTMANLAND    Sjukhusstädare
Vi söker sommarvikarier till servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården till Fagersta och Sala sjukhus samt ute på regionens övriga enheter i länet såsom vårdcentraler och mottagningar. Vi söker dig som vill jobba i sommar. Arbetsuppgifter Som sommarvikarie hos oss får du möjlighet att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården på Sala sjukhus samt övriga enheter i länet, såsom vårdcentraler och mottagningar. Beroende på vilket områ... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården till Fagersta och Sala sjukhus samt ute på regionens övriga enheter i länet såsom vårdcentraler och mottagningar.
Vi söker dig som vill jobba i sommar.


Arbetsuppgifter

Som sommarvikarie hos oss får du möjlighet att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården på Sala sjukhus samt övriga enheter i länet, såsom vårdcentraler och mottagningar.

Beroende på vilket område du tillhör kommer du bland annat arbeta med att rengöra och hålla ordning i patient- och personalutrymmen, städa övriga utrymmen, måltidshantering, beställning av måltider samt andra serviceuppgifter som vården beställer. Inom transport och Yttre städ kommer du även att utföra andra typer av servicetjänster som tex att köra transporter av prover och diverse logistikartiklar.

Inför din start får du en grundlig utbildning inom området och runt de arbetsuppgifter du kommer att utföra.


Om arbetsplatsen

Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.

Mer nyfiken på arbetet? Gå gärna in och titta på vår film https://youtu.be/8mxWQFmHsN4 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år och uppåt och har en godkänd gymnasieutbildning. Meriterande är erfarenhet inom städ, service, vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.

Vi söker dig som vill jobba i sommar från juni till och med augusti 2022. Du behöver kunna arbeta på ett fastställt schema med fasta arbetstider under någon av våra perioder.

Under övrig tid, dvs förutom den/de perioder du angivit att du kan arbeta, kan du också lägga dig tillgänglig för strötider. Efter sommaren finns möjlighet att fortsätta din timanställning hos oss.

B-körkort är starkt meriterande.


Anställningsvillkor

Timanställning

Tillträde enligt överenskommelse

Plats: Sala

Perioderna som gäller är: 

Period 1-  vecka 25 - 28 (20 juni – 17 juli)

Period 2-  vecka 29 - 32 (18 juli – 14 aug)

Det går givetvis bra att arbeta båda perioderna.  OBS! Ange i din ansökan om du vill jobba period 1,2 eller båda perioderna.


Välkommen med din ansökan senast 8 maj 2022.


Går du vidare i ett första urval kommer du bli kontaktad för att svara videointervjufrågor.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Städare - behovsanställning

Nu söker vi personal som kan hoppa in vid personalfrånvaro, ofta med kort varsel och därför är det viktigt att du bor i Sala eller närliggande kommun. För de rätta personerna finns möjlighet till mycket jobb och goda möjligheter till att få en tillsvidareanställning. Du bör vara självgående men även kunna arbeta tillsammans med andra. Att du har förmågan att vara social och trevlig mot våra kunder ser vi som en självklarhet. Vi arbetar med hemstäd, flytts... Visa mer
Nu söker vi personal som kan hoppa in vid personalfrånvaro, ofta med kort varsel och därför är det viktigt att du bor i Sala eller närliggande kommun. För de rätta personerna finns möjlighet till mycket jobb och goda möjligheter till att få en tillsvidareanställning.
Du bör vara självgående men även kunna arbeta tillsammans med andra. Att du har förmågan att vara social och trevlig mot våra kunder ser vi som en självklarhet.
Vi arbetar med hemstäd, flyttstäd, byggstäd mm och i dina arbetsuppgifter kan alla dessa olika typer av städningar ingå under en och samma dag.
Det är ett krav att du har körkort och det är ett krav att du inte finns med i belastningsregistret. Det är även ett krav att du kan läsa, förstå och göra dig förstådd på det svenska språket.
Det är meriterande att ha erfarenhet av att arbeta med städning.
Skicka in din ansökan snarast då tjänsterna troligen kommer tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Semestervikariat Lokalvårdare

Ansök    Mar 25    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala. Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29,30,31,32. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-13.00. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt akt... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala.
Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29,30,31,32. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-13.00.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Söker Lokalvårdare på deltid i Sala

Vi söker deltids anställd i Sala. God svenska i tal och skrift samt B-körkort och bil är krav. Arbetstider och frekvens kan var både vardagar och helger. Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Visa mer
Vi söker deltids anställd i Sala. God svenska i tal och skrift samt B-körkort och bil är krav. Arbetstider och frekvens kan var både vardagar och helger. Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Visa mindre

Söker lokalvårdare för deltid samt helg anställning

Vi söker personal som ska gå på deltid eller vid behöv anställning. Tjänsten är aktuellt både vardagar som helger. God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort och bil kan bli meriterande. Arbetstider och frekvens kan var både vardagar och helger. Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobb... Visa mer
Vi söker personal som ska gå på deltid eller vid behöv anställning. Tjänsten är aktuellt både vardagar som helger. God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort och bil kan bli meriterande. Arbetstider och frekvens kan var både vardagar och helger. Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Visa mindre

Golvvård Sala och Heby kommun

Vi söker nu folk som vill arbeta med golvvård. Det är meriterande om man har erfarenhet av att använda singelskurmaskin, high-speedmaskin, våtdammsugare, om kan lägga polish osv. Om man ej har erfarenhet så finns för rätt person möjlighet att bli upplärd under praktik innan anställning. Arbetet kan vid vissa tillfällen komma att läggas under kvällar/nätter och arbetet kommer utföras både i Sala kommun och Heby kommun och därför är körkort viktigt. Ansök sn... Visa mer
Vi söker nu folk som vill arbeta med golvvård. Det är meriterande om man har erfarenhet av att använda singelskurmaskin, high-speedmaskin, våtdammsugare, om kan lägga polish osv.
Om man ej har erfarenhet så finns för rätt person möjlighet att bli upplärd under praktik innan anställning.
Arbetet kan vid vissa tillfällen komma att läggas under kvällar/nätter och arbetet kommer utföras både i Sala kommun och Heby kommun och därför är körkort viktigt.
Ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Söker extra personal/vikarie i Sala

Vi söker extra personal/vikarie med i Sala. God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort och bil är meriterande. Vi söker en person som ska gå som extra personal. Arbetstider och frekvens kan var både vardagar och helger. Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som per... Visa mer
Vi söker extra personal/vikarie med i Sala. God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort och bil är meriterande. Vi söker en person som ska gå som extra personal. Arbetstider och frekvens kan var både vardagar och helger. Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Visa mindre

Servicemedarbetare till Transportservice - Sala Sjukhus

Ansök    Feb 7    REGION VÄSTMANLAND    Sjukhusstädare
Är du flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker vi dig som har intresse av att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom Transportservice. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Arbetet består av varierande arbetsuppgift... Visa mer
Är du flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker!

Vi söker vi dig som har intresse av att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom Transportservice.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Arbetet består av varierande arbetsuppgifter inom Transportservice. Du kommer bl.a arbeta med:


• Hämta upp och samla in miljöfraktioner ute på verksamheterna samt rengöring av kärl
• Utkörning och hämtning av ren- och smutstvätt
• Packning, sortering och leveranser av paket, post och gods
• Sophantering
• Transport och utkörning av mat, apotekslådor, sterilt och osterilt gods
• Leverera gods till byggnader utanför sjukhusområdet samt arbete med mindre flyttar.
• Vara behjälplig vid arbetsorder från verksamheter

Vårt arbete och vår miljö varierar stort från arbete i lagermiljö till arbete i direkt vårdmiljö. Du kommer att arbeta i såväl grupp som enskilt. Nya områden/uppgifter kan tillkomma, därför är viljan att lära nytt oerhört viktig samt att du trivs i en miljö där omplanering och omfördelning av arbetsuppgifter kan komma att tillhöra vardagen.


Om arbetsplatsen

Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.

Transportservice har som huvuduppgift att ge service med transporter av exempelvis mat, tvätt och post inom Region Västmanland sjukhus, vårdcentraler och Folktandvård.

Mer nyfiken på arbetet inom Samlad service? Gå gärna in och titta på vår film:

https://www.youtube.com/watch?v=8mxWQFmHsN4&feature=youtu.be


Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Slutförd och godkänd gymnasieutbildning är ett krav, samt B-körkort. Truckkort är meriterande.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten, och självgående. Självklart har du en genuin servicekänsla, du är lyhörd och lyssnar samt utstrålar en positiv energi och attityd till arbetet och verksamheten. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att ha kollegor omkring dig. Du är inte rädd för att ta dig an uppgifter som ligger utanför ditt arbetsområde om så behövs.

För att passa till tjänsten bör du trivas med att arbeta i ett högt tempo samt vara flexibel.
Du måste kunna hantera avlidna människor och ej känna ett obehag inför detta. God fysik är ett krav eftersom arbetet kan innehålla tunga lyft.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd måndag-fredag, dagtid.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Placeringsort: Sala


Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2022.

Går du vidare i ett första urval kommer du bli kontaktad för att svara på videofrågor.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Säsongsanställda lokalvårdare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Säsongsanställda lokalvårdare i Västerås, Sala och Köping
Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet inom lokalvård under visstid ca. 6 månader med start i april. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med fokus på lokalvård såsom trapphusstädning, så kommer du arbeta med städning på bostadsområden eller på kontor.

Det kan också bli aktuellt med enklare utemiljöarbeten, enklare reparationer eller bovärdsarbete.

Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder.

Tjänsterna är 100%.

Vi söker flera medarbetare till Västerås, en medarbetare till Sala samt en medarbetare till Köping. Ange i din ansökan vilken ort du är intresserad av.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med erfarenhet från lokalvårdsyrket sedan tidigare. Det är en fördel om du har utbildning inom området. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

B-körkort är ett krav för dessa tjänster.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se, under Lediga jobb, senast den 20 februari 2022. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Kontaktperson:
Kirsi Ström, Leveranschef Fastighetsservice Västmanland, tel 021-103231
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Vi får uppdrag som flyttstädning, hemstädning, trappstädning.

Vi på Ibis städ söker personalen inom städning. Helst tjejer som har lite erfarnarhet inom städning så som flyttstädning och hemstäd. Vi har just nu jobb inom Västmanland. B-körkort ett krav. Fins företag bil manuel driven. Visa mer
Vi på Ibis städ söker personalen inom städning.
Helst tjejer som har lite erfarnarhet inom städning så som flyttstädning och hemstäd.
Vi har just nu jobb inom Västmanland.
B-körkort ett krav. Fins företag bil manuel driven. Visa mindre

Vi får uppdrag som flyttstädning, hemstädning, trappstädning.

Vi på Ibis städ söker personalen inom städning. Helst tjejer som har lite erfarnarhet inom städning så som flyttstädning och hemstäd. Vi har just nu jobb inom Västmanland. B-körkort ett krav. Fins företag bil manuel driven. Visa mer
Vi på Ibis städ söker personalen inom städning.
Helst tjejer som har lite erfarnarhet inom städning så som flyttstädning och hemstäd.
Vi har just nu jobb inom Västmanland.
B-körkort ett krav. Fins företag bil manuel driven. Visa mindre

Städvikarier till Salas sjukhus

Är du flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker dig som har intresse av att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i huvudsak av servicerelaterade ... Visa mer
Är du flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker!
Vi söker dig som har intresse av att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården. Du kommer bland annat arbeta med att rengöra och hålla ordning i patient- och personalutrymmen, städa övriga utrymmen, måltidshantering, beställning av måltider samt andra serviceuppgifter som vården beställer.

Mer nyfiken på arbetet? Gå gärna in och titta på vår film: https://www.youtube.com/watch?v=YsSVLkVySwQ


Om arbetsplatsen

Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Slutförd och godkänd gymnasieutbildning är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom städ, service eller vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.

Som person är du ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i en roll som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och goda relationer med dina kollegor är viktigt för dig.


Anställningsvillkor

Timanställning
Placeringsort: Sala


Välkommen med din ansökan senast 19 november 2021.Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Lokalvårdare med körkort och erfarenhet

Vi söker en lokalvårdare till vårt företag som kommer utgår från vårt kontor i Sala och arbeta ute hos våra kunder i deras hem och lokaler i hela Mälardalen. Vi söker en person som trivs med ett fysiskt arbete. Vi vill att du ska vara noggrann och service-inriktad och kunna jobba i team men också ensam. Vi söker en person som har erfarenhet av lokalvård, golvvård och fönsterputs. Om du har liftkort eller fallskyddsutbildning är detta meriterande. PRYL elle... Visa mer
Vi söker en lokalvårdare till vårt företag som kommer utgår från vårt kontor i Sala och arbeta ute hos våra kunder i deras hem och lokaler i hela Mälardalen.
Vi söker en person som trivs med ett fysiskt arbete. Vi vill att du ska vara noggrann och service-inriktad och kunna jobba i team men också ensam.
Vi söker en person som har erfarenhet av lokalvård, golvvård och fönsterputs. Om du har liftkort eller fallskyddsutbildning är detta meriterande. PRYL eller SRY-utbildning är mycket meriterande.
Vi kommunicerar på svenska i tal och skrift under arbetstid, men kunskaper i spanska, engelska eller arabiska är meriterande.
Du kommer att arbeta i hela Mälardalen, men anställningsort är Sala.
B-Körkort är ett krav!
För närvarande har vi övervägande kvinnliga medarbetare på avdelningen och vi välkomnar gärna sökande med olika bakgrunder och annan könstillhörighet. Visa mindre

Söker personal inom städning

Hej! Vi har ett företag som börjat detta år och växer, jo mer jobb det mer personal behövs för att göra ett kvalitets städning. Söker helst tjejer för utföra hemstädning och flyttstädning. Men själv klart finns det möjlighet för killar att göra ett fint jobb inom flyttstäd. Hör av dig om du tycker det är intressant så bokar vi ett möte för intervju. Mvh Ibragim / Ibis städ Visa mer
Hej!
Vi har ett företag som börjat detta år och växer, jo mer jobb det mer personal behövs för att göra ett kvalitets städning.
Söker helst tjejer för utföra hemstädning och flyttstädning. Men själv klart finns det möjlighet för killar att göra ett fint jobb inom flyttstäd.
Hör av dig om du tycker det är intressant så bokar vi ett möte för intervju. Mvh Ibragim / Ibis städ Visa mindre

Semestervikarier till städföretag v 27 - 31

Vi söker nu en eller flera sommarvikarier som kan arbeta med oss i sommar. För rätt person finns möjlighet till mer arbete efter sommaren. Arbetstiden kommer vara varierande men mellan 50 - 100% och alltid dagtid kl 06 – 18 men oftast kl 08 - 16. Körkort är ett krav och erfarenhet av hemstädning är också ett krav. Det är även ett krav att man finns tillgänglig för arbete samtliga veckor: 27, 28, 29, 30 & 31. Man måste behärska det svenska språket i både ta... Visa mer
Vi söker nu en eller flera sommarvikarier som kan arbeta med oss i sommar. För rätt person finns möjlighet till mer arbete efter sommaren.
Arbetstiden kommer vara varierande men mellan 50 - 100% och alltid dagtid kl 06 – 18 men oftast kl 08 - 16.
Körkort är ett krav och erfarenhet av hemstädning är också ett krav.
Det är även ett krav att man finns tillgänglig för arbete samtliga veckor: 27, 28, 29, 30 & 31.
Man måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt får man ej finnas med i belastningsregistret.
I arbetsuppgifterna ingår städning främst hos privatpersoner men även hos företag, varför det är viktigt att man är lugn, trevlig och har god social förmåga.
Städyrket kan bitvis vara stressigt så det är viktigt att man är stresstålig. Man ska vara självgående men man bör ej ha problem med att arbeta tillsammans med andra.
Skicka in ett cv samt ett personligt brev till vår mail. Vi kommer kontakta dom som vi vill träffa för en intervju. Visa mindre

Lokalvårdare/Vaktmästare hos Kultur- och fritid sökes.

Ansök    Jun 7    Sala kommun    Städare/Lokalvårdare
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Kultur/Fritidsförvaltningen söker lokalvårdare/vaktmästare på 100% till Idrottshallen/Lärkans sportcenter.   Arbetsuppgifter Lokalvård och vaktmästarsysslor i våra idrottsanläggningar. Större del av tjänst är lokalvård och i perioder ingår också vaktmästarsysslor. Kvalifikationer Vi ... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare.

Kultur/Fritidsförvaltningen söker lokalvårdare/vaktmästare på 100% till Idrottshallen/Lärkans sportcenter.

 

Arbetsuppgifter
Lokalvård och vaktmästarsysslor i våra idrottsanläggningar. Större del av tjänst är lokalvård och i perioder ingår också vaktmästarsysslor.

Kvalifikationer
Vi sätter stort värde på kvalitativ städning, få bästa möjliga miljö för brukare av kommunens idrottsanläggningar. Tidigare erfarenhet från städarbete och vaktmästarsysslor är meriterande och B-körkort är ett krav.

Du har servicekänsla, är ordningsam och noggrann. Som person är du glad, flexibel och gillar ditt arbete och ser möjligheter för utveckling av städverksamheten. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor
Anställningsform: tillsvidareanställning.
Omfattning 100%
Individuell lönesättning

Provanställning kan komma tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse

 

Ansökan
Ansök senast 21/6-2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Arbetsledare Per Eriksson 0224-747833.

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, Magnus Stråle 0224-747835Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Ansök    Maj 5    Pelas Hem AB    Städare/Lokalvårdare
Pelas Hem söker en lokalvårdare. Arbetet är förlagd i Sala. Vi söker dig som är flexibel och kan jobba självständigt. Arbetsuppgifterna är städ, montering av möbler, handling och omvårdnad av företagets inventarier. Deltid 75%. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Pelas Hem söker en lokalvårdare. Arbetet är förlagd i Sala. Vi söker dig som är flexibel och kan jobba självständigt. Arbetsuppgifterna är städ, montering av möbler, handling och omvårdnad av företagets inventarier. Deltid 75%.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker lokalvårdare/ extra personal i Sala

Ansök    Maj 11    Allianceplus AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker nu en städare med erfarenhet av kontorsstädning, flyttstädning, trappstädning och storstädning i Sala. God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort och bil är meriterande. Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management. Tillsammans med v... Visa mer
Vi söker nu en städare med erfarenhet av kontorsstädning, flyttstädning, trappstädning och storstädning i Sala.
God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort och bil är meriterande.
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management. Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda .Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Visa mindre

Lokalvårdare deltid till Coor hos PostNord i Sala

Vi söker nu stjärnor till vår nya lokalvårdsleverans hos PostNord! Vi kommer att leverera lokalvård av hög kvalitet till Postnords terminaler, lager och kontor. Är du en av de stjärnor vi söker? Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på! Arbetsuppgifter Som servicemedarbetare inom lok... Visa mer
Vi söker nu stjärnor till vår nya lokalvårdsleverans hos PostNord! Vi kommer att leverera lokalvård av hög kvalitet till Postnords terminaler, lager och kontor. Är du en av de stjärnor vi söker?

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• städning av terminaler och lagerytor
• städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
• hantering av städvagnar och material
• golvvård
• storstädning

Vi söker en deltidsanställd lokalvårdare som kommer att arbeta schemalagt, framförallt kontorstid men även helg och kvällstid kan förekomma. Vårt nya kontrakt startar 1 juli då du måste vara tillgänglig.

Vår kandidat
Du har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare. Önskvärt är dessutom om du har erfarenhet av arbete med skurmaskin. 

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både PostNords personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann och anpassningsbar.

Vi erbjuder
Tjänsten är en provanställning på 6 månader med mål om en tillsvidareanställning. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.


Kontakt och övrig information
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

Vill du veta mer finns ytterligare information att läsa på www.coor.se/karriar/postnord. Hittar du inte svar på din fråga kan du skicka ett mail till [email protected] eller [email protected].

För att bli aktuell för tjänsten behöver du kunna lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Det måste lämnas in i ett oöppnat kuvert till Coor och får inte var äldre än 1 år.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Söker lokalvårdare/ extra personal i Sala

Ansök    Apr 14    Allianceplus AB    Städare/Lokalvårdare
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management. Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda .Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självstän... Visa mer
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management. Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda .Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Tjänsten kräver svenska, lägst SFI. Vi söker nu en städare med erfarenhet av kontorsstädning, flyttstädning, trappstädning och storstädning i Sala.
God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort och bil är meriterande. Visa mindre

Förenade Service söker lokalvårdare till Sala

Förenade Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1500 medarbetare. Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi må vara ett ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet ... Visa mer
Förenade Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1500 medarbetare.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi må vara ett ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där man bryr sig om varandra och där trivsel och engagemang är i fokus. Hos oss är alla jobb lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärsutveckling.


Vi söker nu  lokalvårdare till Sala.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Du har god social kompetens och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Det tillhör vardagen att arbeta under viss tidspress varför du bör trivas med att ha mycket att göra och kan planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter medarbetare som bidrar till god stämning och hjälpsamhet.

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med våra kunder är det ett krav att du kan svenska i tal och skrift. Det är även ett krav att du har tidigare erfarenhet av lokalvård.

Utbildning i kvalitetsstädning, INSTA 800 nivå 2, Lokalvård i vårdmiljö är meriterande.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till 06.00-15.00

Som anställd hos Förenade Service finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Samtliga anställda erbjuds friskvårdsbidrag och nyanställda utbildas i vår yrkesskola för att få rätt förutsättningar i den nya rollen. 


Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning.

Som en del i rekryteringsprocessen, för de roller som kräver det, kan vi komma att göra en bakgrundskontroll från belastningsregistret. Urval sker löpande.

Vill du bli en del av oss? I så fall, välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som lokalvårdare vid Sala Silvergruva

Sala Silvergruva är ett av Västmanlands största turistmål och ett välkänt historiskt besöksmål i hela Sverige. Det är vår stora förhoppning att vi till sommaren, under trygga och säkra former, åter kan ta emot besökare på vårt område. Jobbet som lokalvårdare I sommar kommer det att vara extra viktigt att våra gäster kan känna sig trygga när de kommer för att uppleva vårt besöksmål. Och våra lokalvårdare är mycket viktiga för att åstadkomma den tryggheten!... Visa mer
Sala Silvergruva är ett av Västmanlands största turistmål och ett välkänt historiskt besöksmål i hela Sverige.
Det är vår stora förhoppning att vi till sommaren, under trygga och säkra former, åter kan ta emot besökare på vårt område.
Jobbet som lokalvårdare
I sommar kommer det att vara extra viktigt att våra gäster kan känna sig trygga när de kommer för att uppleva vårt besöksmål. Och våra lokalvårdare är mycket viktiga för att åstadkomma den tryggheten!
Du som arbetar som lokalvårdare hos oss har ett mycket omväxlande arbete och rör dig över hela området. En del av din arbetstid jobbar du när vi inte har några gäster på plats, men en del av arbetet sker under gruvans öppettider också.
Vi söker dig som är glad, energisk, utåtriktad och serviceorienterad, för även om du inte jobbar direkt med våra gäster kommer du att möta dem väldigt regelbundet när du rör dig på området.
Är det dig vi söker? Visa mindre

Lokalvårdare till Rättspsykiatri Västmanland, sommaren 2021

Har du en hög servicekänsla och kunskap om god hygien? Då är det kanske dig vi söker! Till den Rättspsykiatriska kliniken i Sala söker vi lokalvårdare för semestervikariat med eventuell möjlighet till efterföljande timanställning. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter På rättspsykiatrins städenhet välkomnas du till en verksamhet med fokus på samarbete, hygien och kv... Visa mer
Har du en hög servicekänsla och kunskap om god hygien? Då är det kanske dig vi söker! Till den Rättspsykiatriska kliniken i Sala söker vi lokalvårdare för semestervikariat med eventuell möjlighet till efterföljande timanställning.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

På rättspsykiatrins städenhet välkomnas du till en verksamhet med fokus på samarbete, hygien och kvalitet. Som medarbetare på städ ansvara du tillsammans med kollega för städning och rengöring av vårdavdelningar, administrativa lokaler och allmänna utrymmen. 

Om arbetsplatsen

På rättspsykiatriska kliniken i Västmanland vårdas patienter som av domstol överlämnats till rättspsykiatrisk vård. Rättspsykiatrin har sin verksamhet förlagd till Sala, där den sedan 2011 befinner sig i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Verksamheten har sammanlagt 53 vårdplatser och ca 40 öppenvårdsplatser och består av fyra slutenvårdsavdelningar och ett öppenvårdsteam. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med servicekänsla som har fyllt 18 år. Har du kunskaper och insikt om god hygien och tidigare erfarenheter av lokalvård och/eller annat servicearbete är detta meriterande. En viktig drivkraft är viljan att ge god service, liksom förmågan att följa instruktioner och att kunna strukturera och prioritera sina arbetsuppgifter. Du behöver också ha lätt för att samarbeta och vara ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna ställer krav på en god fysik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda vi dig?

Ett rörligt och omväxlande arbete där dina insatser värdesätts och uppskattas. Du arbetar tillsammans med en kollega och får en individuellt anpassad introduktion.

Anställningsvillkor

Semestervikariat på heltid under sommaren 2021.

Möjlighet till efterföljande timanställning kan finnas.

Arbetstid dagtid, måndag-fredag.

 

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras inför en eventuell anställning.


Välkommen med din ansökan senast den 28 mars 2021


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Lokalvårdare vikariat

Ansök    Mar 1    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala. Tjänsten är ett vikariat. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-12:00. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du beh... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala.
Tjänsten är ett vikariat. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-12:00.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Städare

Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Antal 2 Allt i allo uppgifter ingår och önskas Engelska och generella språkkunskaper är meriterande Visa mer
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Antal 2
Allt i allo uppgifter ingår och önskas


Engelska och generella språkkunskaper är meriterande Visa mindre

Städare

Allt i allo uppgifter ingår och önskas Engelska och generella språkkunskaper är meriterande Ingen speciell erfarenhet krävs Visa mer
Allt i allo uppgifter ingår och önskas


Engelska och generella språkkunskaper är meriterande


Ingen speciell erfarenhet krävs Visa mindre

Städare

Städare Knutsberg Consulting AB Städare/Lokalvårdare Kommun: Heby Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Vanlig anställning Antal jobb: 2 Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Ingen arbetslivserfarenhet krävs Om jobbet Allt i allo uppgifter ingår och önskas Engelska och generella språkkunskaper är meriterande Ingen speciell erfarenhet krävs Om anställningen Lön Fast och rörlig lön Visa mer
Städare
Knutsberg Consulting AB
Städare/Lokalvårdare
Kommun: Heby
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Vanlig anställning
Antal jobb: 2
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Om jobbet
Allt i allo uppgifter ingår och önskas


Engelska och generella språkkunskaper är meriterande


Ingen speciell erfarenhet krävs
Om anställningen
Lön
Fast och rörlig lön Visa mindre

Städmedarbetare med servicetänk

Ansök    Feb 16    REGION VÄSTMANLAND    Sjukhusstädare
Är du flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker? Vi har ett behov av ytterligare en städmedarbetare för servicerelaterade arbetsuppgifter på Sala sjukhus, vårdcentraler och mottagningar. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Arbetsuppg... Visa mer
Är du flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker?

Vi har ett behov av ytterligare en städmedarbetare för servicerelaterade arbetsuppgifter på Sala sjukhus, vårdcentraler och mottagningar.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av städrelaterade arbetsuppgifter inom vården på Sala sjukhus och dess enheter ex. vårdcentraler och mottagningar. Det innebär att underhålla ytor för att skapa trivsel, hygien, säkerhet och ekonomi inom Region Västmanland.
Det kan vara ex. att städa, rengöra i patient och personalutrymmen, städa och storstäda övriga utrymmen som möteslokaler och mottagningar men även andra servicetjänster som exempelvis underhåll av kaffemaskiner, påfyllningar av lokala förråd samt övriga serviceuppgifter som vården beställer.

Vi ger dig en gedigen utbildning inom städ och hygienområdet för att du ska få en bred kompetens runt de arbetsuppgifter du kommer att utföra (3-5 dagar).

Mer nyfiken på arbetet? Gå gärna in och titta på vår film:

https://www.youtube.com/watch?v=8mxWQFmHsN4&feature=youtu.be

Om arbetsplatsen
Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, transportservice och patienttransporter samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år och uppåt med avslutad gymnasieutbildning. Meriterande är utbildningsinriktning och/eller erfarenhet inom hotell och restaurang, städ, service, vård och omsorg.

Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.

Som person är du social och utåtriktad. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i en roll som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och goda relationer med dina kollegor är viktigt för dig.

B-körkort är ett krav.Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, 75%.
Arbetstid: Schemalagd dagtid, vardagar.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan tillämpas.

Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2021!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare

Ansök    Jun 29    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker omgående en erfaren lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala. #jobbjustnu Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 4- 5 veckor med start omgående. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-12:30. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ... Visa mer
Vi söker omgående en erfaren lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala.
#jobbjustnu
Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 4- 5 veckor med start omgående. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-12:30.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare

Ansök    Jan 31    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala. Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 4- 5 veckor som kommer att pågå under sommarperioden. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-12:30. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna ... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Sala.
Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 4- 5 veckor som kommer att pågå under sommarperioden. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-12:30.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Lokalvårdare till Rättspsykiatri Västmanland

Har du en hög servicekänsla och kunskap om god hygien? Då är det kanske dig vi söker. Till den Rättspsykiatriska kliniken i Sala söker vi lokalvårdare för timanställning och semestervikariat. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter På rättspsykiatrins städenhet välkomnas du till en verksamhet med fokus på samarbete, hygien och kvalitet. Som medarbetare på städ arbetar... Visa mer
Har du en hög servicekänsla och kunskap om god hygien? Då är det kanske dig vi söker. Till den Rättspsykiatriska kliniken i Sala söker vi lokalvårdare för timanställning och semestervikariat.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Arbetsuppgifter

På rättspsykiatrins städenhet välkomnas du till en verksamhet med fokus på samarbete, hygien och kvalitet. Som medarbetare på städ arbetar du med städning och rengöring av till exempel vårdavdelningar, mottagning och administrativa lokaler. Detta inkluderar uppgifter såsom att damma, moppa och tömma papperskorgar. Du arbetar tillsammans med en kollega och inkallas för kortare vikariat vid sjukfrånvaro/semester av våra ordinarie lokalvårdare. 

Om arbetsplatsen

Den rättspsykiatriska vården i Västmanland vårdar patienter som av domstol överlämnats till vård. Rättspsykiatrin har sin verksamhet förlagd till Sala, där den sedan mars 2011 befinner sig i ändamålsenliga lokaler. Verksamheten har sammanlagt 53 vårdplatser med säkerhetsklass 2 samt två säkerhetsplatser med klass 1 och ca 40 öppenvårdsplatser och består av fyra slutenvårdsavdelningar och ett öppenvårdsteam. Tillsammans med Frivården Mälardalen och Beroendecentrum Västmanland medverkar rättspsykiatrin i öppenvårdsmottagningen Treklöver Västmanland.  

Kvalifikationer

Vi söker dig med servicekänsla som har fyllt 18 år. Kunskaper och insikt om god hygien och tidigare erfarenheter av servicearbete ses som meriterande. Personliga egenskaper som värdesätts för detta arbete är förmågan att samarbeta och kunskapen att strukturera sina arbetsuppgifter. Vi ser vidare att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi ställer höga krav på personlig lämplighet och utdrag ur polisens belastningsregister är en förutsättning för anställning hos oss.

Då arbetet är fysiskt krävande ser vi att du har god fysik.


Vad kan vi erbjuda vi dig?

Arbetsuppgifterna varierar beroende på var du kommer att arbeta och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion. Alla medarbetare i regionen erbjuds gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar.Anställningsvillkor

Timanställning, tidsbegränsad. Dagtid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Semestervikariat till sommaren 2020.


Välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2020Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner:

Ewa Weiborn, tfn 0224 – 585 09

[email protected] Visa mindre

Lokalvårdare Sala kommun

se vår hemsida www.activaservice.se för mer information om oss Erfarenhet av lokalvård krävs liksom svenska i tal och skrift. Du ska vara noggrann, punktlig och ha ett trevligt kundbemötande samt kunna arbeta självständigt. Vi uppskattar om du är flexibel och har känsla för service. Ett absolut krav är att du inte förekommer i Polisens belastningsregister. Visa mer
se vår hemsida www.activaservice.se för mer information om oss Erfarenhet av lokalvård krävs liksom svenska i tal och skrift. Du ska vara noggrann, punktlig och ha ett trevligt kundbemötande samt kunna arbeta självständigt. Vi uppskattar om du är flexibel och har känsla för service. Ett absolut krav är att du inte förekommer i Polisens belastningsregister. Visa mindre

Förenade Service söker lokalvårdare till Sala

Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat b... Visa mer
Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärs utveckling. Företaget etablerades i Sverige 1998 och har på kort tid expanderat kraftfullt och vi är idag ca 1000 medarbetare runt om i Sverige. Vi behöver nu förstärka vår organisation.

Vi söker Dig som har erfarenhet av eller intresse av lokalvård.


Som person är du serviceinriktad och ansvarsfull. Du har en hög social kompetens, en positiv inställning när det blir mycket att göra och trivs när arbetet kräver noggrannhet och effektivitet. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att hjälpas åt att tillsammans lösa en uppgift. Vi erbjuder deltid/heltidsanställning där arbetstiden är förlagd till dagtid kl 06.00-18.00. Tjänsten ska rekryteras omgående så anställningsintervjuer kommer att hållas löpande.

Krav är du har tidigare erfarenhet av städning och meriterande är utbildning i kvalitetsstädning, INSTA 800 nivå 2, Lokalvård i vårdmiljö.
Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning.

 

 


Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker lokalvårdare

Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management. Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda. Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självs... Visa mer
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management.

Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda.

Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande.
För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Tjänsten kräver svenska, lägst SFI. Vi söker nu en städare med erfarenhet av kontorstädning, flyttstädning, trappstädning och storstädning.
God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort är meriterande. Visa mindre

Söker lokalvårdare

Ansök    Sep 30    Allianceplus AB    Städare/Lokalvårdare
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management.Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda.Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständi... Visa mer
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management.Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda.Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Tjänsten kräver svenska, lägst SFI. Vi söker nu en städare med erfarenhet av kontorstädning, flyttstädning, trappstädning och storstädning. God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort är meriterande. Visa mindre

Söker lokalvårdare

Ansök    Okt 30    Allianceplus AB    Städare/Lokalvårdare
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management. Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda. Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självs... Visa mer
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management.

Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda.

Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande.
För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Tjänsten kräver svenska, lägst SFI. Vi söker nu en städare med erfarenhet av kontorstädning, flyttstädning, trappstädning och storstädning.
God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort är meriterande. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Ansök    Okt 17    Pelas Hem AB    Städare/Lokalvårdare
Pelas hem söker en lokalvårdare. Arbetet är förlagd i Sala. Vi söker dig som är flexibel och kan jobba självständigt! Arbetsuppgifter: Städ Montering av möbler Handling Omvårdnad av företagets inventarier Anställning minst 75 % Välkommen med din ansökan till: [email protected] Hemsida: www.pelashem.se Visa mer
Pelas hem söker en lokalvårdare. Arbetet är förlagd i Sala.
Vi söker dig som är flexibel och kan jobba självständigt!
Arbetsuppgifter: Städ Montering av möbler Handling Omvårdnad av företagets inventarier
Anställning minst 75 %
Välkommen med din ansökan till: [email protected]
Hemsida: www.pelashem.se Visa mindre

Timvikarier inom lokalvård

Vi söker timvikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro samt vid högt tryck. Våra lokalvårdares arbetstider är mellan 8-16 och man måste därför vara beredd på att bli inringd efter kl 7 och ska då ofta vara på plats på kontoret kl 8, varför det är en fördel om man bor i Sala med omnejd. Som timvikarie hamnar man i vår vikariepool och vi kontaktar dom som finns där, vid behov. Dom som ställer upp och jobbar blir också dom som vi fortsättningsv... Visa mer
Vi söker timvikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro samt vid högt tryck.
Våra lokalvårdares arbetstider är mellan 8-16 och man måste därför vara beredd på att bli inringd efter kl 7 och ska då ofta vara på plats på kontoret kl 8, varför det är en fördel om man bor i Sala med omnejd.

Som timvikarie hamnar man i vår vikariepool och vi kontaktar dom som finns där, vid behov. Dom som ställer upp och jobbar blir också dom som vi fortsättningsvis kontaktar först.

Denna tjänst passar perfekt för dig som kanske studerar på distans alternativt har ett annat deltidsjobb. Men det passar även den som vill arbeta mycket då man på vårt företag ofta har möjlighet till det. Många av våra timvikarier har efter tid gått över till en fast anställning och visar du att du vill jobba finns goda möjligheter till att just du får chans till en provanställning i höst.

Vi städar mestadels hos privatpersoner men även på företag, skolor och äldreboenden. Vi utför även flyttstäd, byggstäd, fönsterputs och trädgårdsservice.

För att börja som timvikarie hos oss behöver du inte ha någon erfarenhet av städning men du behöver vara lättlärd, flexibel, självgående och social.

Skicka din ansökan via mail och skriv varför vi ska anställa just dig, bifoga även ditt cv.

För att bli aktuell som timvikarie hos oss måste du ha körkort, du måste tala och förstå svenska obehindrat och du får inte finnas med i belastningsregistret.


Tompas Städ & Allservice har funnits sen 2003. Vi arbetar främst i Sala med omnejd.
Vi utför städning hos privatpersoner, företag, skolor och äldreboenden samt utför flyttstäd, byggstäd, fönsterputs och trädgårdsservice. Visa mindre

Söker lokalvårdare

Ansök    Jul 30    Allianceplus AB    Städare/Lokalvårdare
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management.Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda.Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständi... Visa mer
Allianceplus är idag ett av Sveriges femte största servicebolag med ca 3000 anställda. Vi är ett rikstäckande företag med egen personal i hela landet, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management.Tillsammans med våra kollegor i Danmark så är vi 3400 anställda.Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider. Tjänsten kräver svenska, lägst SFI. Vi söker nu en städare med erfarenhet av kontorstädning, flyttstädning, trappstädning och storstädning. God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort är meriterande. Visa mindre

Förenade Service söker lokalvårdare till Sala

Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat b... Visa mer
Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärs utveckling. Företaget etablerades i Sverige 1998 och har på kort tid expanderat kraftfullt och vi är idag ca 1000 medarbetare runt om i Sverige. Vi behöver nu förstärka vår organisation.

Vi söker Dig som har erfarenhet av eller intresse av lokalvård.


Som person är du serviceinriktad och ansvarsfull. Du har en hög social kompetens, en positiv inställning när det blir mycket att göra och trivs när arbetet kräver noggrannhet och effektivitet. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att hjälpas åt att tillsammans lösa en uppgift. Vi erbjuder heltidsanställning där arbetstiden är förlagd till dagtid kl 06.00-18.00. Tjänsten ska rekryteras omgående så anställningsintervjuer kommer att hållas löpande.

Krav är du har tidigare erfarenhet av städning och meriterande är utbildning i kvalitetsstädning, INSTA 800 nivå 2, Lokalvård i vårdmiljö.
Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning.

 

 


Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Städare / lokalvårdare till Tärna folkhögskola Sala

Tärna folkhögskola grundades 1876 och är därmed en av landets äldsta folkhögskolor. En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att studera teoretiska ämnen utan även om hela människans utveckling. På Tärna folkhögskola kan man studera på Allmän kurs, Hälsovägledarutbildning, IT-pedagogutbildning, Filmarbetarutbildning. Vi har kortkurser, uppdragsutbildningar och konferensverksamhet. Nu söker vi en städare/lokalvårdare.  Välkommen till en ar... Visa mer
Tärna folkhögskola grundades 1876 och är därmed en av landets äldsta folkhögskolor. En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att studera teoretiska ämnen utan även om hela människans utveckling. På Tärna folkhögskola kan man studera på Allmän kurs, Hälsovägledarutbildning, IT-pedagogutbildning, Filmarbetarutbildning. Vi har kortkurser, uppdragsutbildningar och konferensverksamhet.

Nu söker vi en städare/lokalvårdare. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på städ varierar beroende på väderlek och beläggning på skolan.

Som städare/lokalvårdare krävs att man har känsla för var städinsatsen behövs mest.

I tjänsten möter man studerande, konferensgäster och andra besökare. Ett positivt bemötande är viktigt för den allmänna uppfattningen om skolan.


Städpersonals uppgift är bland annat att

• städa tilldelade lokaler och utrymmen enligt städschema.
• fylla på städmaterial i skrubbarna, rapportera när något börjar ta slut.
• tvätta.
• uppdatera sig om vilka rum som ska användas vid konferenser, iordningställa och bädda vid behov.
• vattna blommor.
• rapportera felaktigheter och brister i den inre miljön.

 

Lokaler att städa

Lektionssalar, dagrum, konferenslokaler, allmänna toaletter, gymnastikhall, gym, hotellrum, storstädning internat, trapphus, korridorer, bibliotek och badhus.


Kvalifikationer

Tidigare erfarenheter av städuppgifter.
Som person är du noggrann, har god framförhållning och ett planerande arbetssätt.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat till och med 2019-12-31, med möjlighet till förlängning.
Yrkeskategori: Städare/lokalvårdare
Arbetstid: 80% av heltid
Löneform: Månadslön enligt överenskommelse. 
Tillträde: Enligt överenskommelse eller senast 5 augusti 2019.


Upplysningar

Vid frågor om tjänsten kontakta arbetsledare Cristin Ogemar, 0224-58303 eller

servicechef Tommie Karlsson, 0224-583 14 


Sista ansökningsdag 26 maj 2019.
Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Visa mindre

Sommarvikariat Sala - Servicemedarbetare

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vår verksamhet i Sala söker ISS Direct en positiv och engagerad servicemedarbetare till sommarvikariat v.26-27, 32-33.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är sommarvikariat, deltid med tillträde v.26-27, 32-33.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Mona Harald, [email protected] 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicemedarbetare Sala

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vår verksamhet i Sala söker ISS Direct en positiv och engagerad servicemedarbetare till vikariat i ca 3-4 månader på 50%.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är deltid, 50% med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Mona Harald, [email protected]

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare till VO Salberga , semestervikariat

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ... Visa mer
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Verksamhetsområde Salberga är en del av Kriminalvården Region Mitt och består av anstalten och häktet Salberga. Anstalten är sluten och utgör tillsammans med häktet en verksamhet med 338 platser och sysselsätter ca; 250 anställda. Verksamheten är placerad i tätorten Sala. Verksamhetsområdet leds av en kriminalvårdschef tillsammans med ett antal kriminalvårdsinspektörer.

ARBETSUPPGIFTER
För ett semestervikariat under perioden juni-aug söker vi nu en lokalvårdare.

Du kommer att arbeta med lokalvård i anstaltens lokaler vilket innebär ett rörligt och varierande arbete. Arbetsuppgifterna innebär daglig städning i våra lokaler så som entréutrymmen, korridorer, administrativa lokaler, sysselsättningslokaler men även klientnära på vår omvårdnadsavdelning.

Vi erbjuder dagtidsarbete mån-fre.

KVALIFIKATIONER
Vårt grundläggande krav är fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg/gymnasieexamen alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Dokumenterad erfarenhet av lokalvård är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, serviceinriktad och självgående. Du bör ha vana av att arbeta självständigt men även ha en god samarbetsförmåga.

Vi vill att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

Arbetet som lokalvårare på VO Salberga innebär klientkontakt, varvid stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare

Vi söker lokalvårdare till privat vårdcentral i Sala. Tjänsten är ett sommarvikariat på 50% under 4-5 veckor. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag.Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt.Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.Meriterande är tidigare erfarenhet av lo... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till privat vårdcentral i Sala. Tjänsten är ett sommarvikariat på 50% under 4-5 veckor. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag.Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt.Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.Meriterande är tidigare erfarenhet av lokalvård, gärna i vårdmiljö. Visa mindre