Lediga jobb Tompas Städ & Allservice AB i Sala

Se alla lediga jobb från Tompas Städ & Allservice AB i Sala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sala som finns inom det yrket.

Sommarvikarier v 25-32

Vi söker personal som kan arbeta oss veckorna 25 - 32. Det är ett krav att ha B-körkort samt att man kan arbeta alla dessa veckor. Mängden arbete kan variera men räkna med heltid under minst hälften av sommaren. Det är också ett krav att man behärskar det svenska språket både i tal och skrift. Det är meriterande att ha städerfarenhet men det viktigaste är att du är arbetsvillig och har viljan att lära dig yrket. Det är också viktigt att du är serviceminded... Visa mer
Vi söker personal som kan arbeta oss veckorna 25 - 32.
Det är ett krav att ha B-körkort samt att man kan arbeta alla dessa veckor. Mängden arbete kan variera men räkna med heltid under minst hälften av sommaren.
Det är också ett krav att man behärskar det svenska språket både i tal och skrift.
Det är meriterande att ha städerfarenhet men det viktigaste är att du är arbetsvillig och har viljan att lära dig yrket. Det är också viktigt att du är serviceminded och har viljan att göra våra kunder nöjda.
Skicka in din ansökan snarast då vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatum.
Det finns stora möjligheter till fortsatt arbete under hösten för den rätte.
Vi arbetar i Sala med omnejd och vi utför allt från hemstäd och flyttstäd till fönsterputs och trädgårdsarbeten. Visa mindre

Timvikariat med möjlighet till fast anställning

Vi söker nu extrapersonal som dels kan hoppa in när ordinarie personal är frånvarande (sjukdom, semestrar osv) men även någon som är intresserad av att arbeta hos oss kontinuerligt och som vi kan bygga ett schema på. Det finns mycket goda möjligheter till att få fast anställning. Körkort är ett krav för denna anställning så sök inte jobbet om du inte har körkort. Du måste kunna tala och förstå det svenska språket obehindrat. Du får inte finnas med i belas... Visa mer
Vi söker nu extrapersonal som dels kan hoppa in när ordinarie personal är frånvarande (sjukdom, semestrar osv) men även någon som är intresserad av att arbeta hos oss kontinuerligt och som vi kan bygga ett schema på. Det finns mycket goda möjligheter till att få fast anställning.
Körkort är ett krav för denna anställning så sök inte jobbet om du inte har körkort.
Du måste kunna tala och förstå det svenska språket obehindrat.
Du får inte finnas med i belastningsregistret
Erfarenhet behövs ej då vi lär ut arbetet på plats.
Vi ser att du är en trevlig person som tycker om att ge service till andra människor. Du måste både kunna arbeta ensam och tillsammans med andra.
Vi håller främst på med städning hos privatpersoner men har även jobb på skolor, företag mm.
Vi utför hemstäd, flyttstäd, fönsterputs, röjningar, byggstäd, trappstäd mm.
Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Timvikarier inom städ

Vi söker personal som vill arbeta extra hos oss vid personalfrånvaro. Det finns goda möjligheter till många timmar samt fast anställning för rätt person. Ingen erfarenhet krävs men du måste ha viljan att arbeta samt vara duktig på att ta in information och lära dig nya saker. Det är också viktigt att du är serviceminded och är bra på att ta folk då det ingår i arbetsuppgifterna att både städa hemma hos folk och på företag. Du måste behärska det svenska spr... Visa mer
Vi söker personal som vill arbeta extra hos oss vid personalfrånvaro. Det finns goda möjligheter till många timmar samt fast anställning för rätt person.
Ingen erfarenhet krävs men du måste ha viljan att arbeta samt vara duktig på att ta in information och lära dig nya saker. Det är också viktigt att du är serviceminded och är bra på att ta folk då det ingår i arbetsuppgifterna att både städa hemma hos folk och på företag. Du måste behärska det svenska språket både i tal och skriftligt.
Du behöver kunna arbeta både själv och tillsammans med andra. Så hos oss är det lika viktigt att vara självständig som att vara en team player.
Det är ett krav att du har körkort och det är meriterande om du har tillgång till egen bil.
Du behöver också bo i Sala med omnejd så att du kan ta dig till jobbet på kort varsel.
Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Golvvård Sala och Heby kommun

Vi söker nu folk som vill arbeta med golvvård. Det är meriterande om man har erfarenhet av att använda singelskurmaskin, high-speedmaskin, våtdammsugare, om kan lägga polish osv. Om man ej har erfarenhet så finns för rätt person möjlighet att bli upplärd under praktik innan anställning. Arbetet kan vid vissa tillfällen komma att läggas under kvällar/nätter och arbetet kommer utföras både i Sala kommun och Heby kommun och därför är körkort viktigt. Ansök sn... Visa mer
Vi söker nu folk som vill arbeta med golvvård. Det är meriterande om man har erfarenhet av att använda singelskurmaskin, high-speedmaskin, våtdammsugare, om kan lägga polish osv.
Om man ej har erfarenhet så finns för rätt person möjlighet att bli upplärd under praktik innan anställning.
Arbetet kan vid vissa tillfällen komma att läggas under kvällar/nätter och arbetet kommer utföras både i Sala kommun och Heby kommun och därför är körkort viktigt.
Ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Fönsterputsare Sala & Heby kommun

Vi söker nu en fönsterputsare med minst 1-2 års erfarenhet av fönsterputsning. Det är viktigt att du är självgående, har körkort och tillgång till egen bil. Du kommer att arbeta i både Sala kommun och Heby kommun och kommer putsa fönster på både skolor, företag och hos privatpersoner. Det är ett krav att du kan läsa, förstå och göra dig förstådd på det svenska språket. Att du är noggrann i ditt arbete men effektiv ser vi som en självklarhet. Det är även v... Visa mer
Vi söker nu en fönsterputsare med minst 1-2 års erfarenhet av fönsterputsning. Det är viktigt att du är självgående, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer att arbeta i både Sala kommun och Heby kommun och kommer putsa fönster på både skolor, företag och hos privatpersoner.
Det är ett krav att du kan läsa, förstå och göra dig förstådd på det svenska språket.
Att du är noggrann i ditt arbete men effektiv ser vi som en självklarhet. Det är även viktigt att du är trevlig och social mot våra kunder och att du inte har några problem med att möta många olika typer av människor.
Det är meriterande om du tidigare även arbetat med städning.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare - behovsanställning

Nu söker vi personal som kan hoppa in vid personalfrånvaro, ofta med kort varsel och därför är det viktigt att du bor i Sala eller närliggande kommun. För de rätta personerna finns möjlighet till mycket jobb och goda möjligheter till att få en tillsvidareanställning. Du bör vara självgående men även kunna arbeta tillsammans med andra. Att du har förmågan att vara social och trevlig mot våra kunder ser vi som en självklarhet. Vi arbetar med hemstäd, flytts... Visa mer
Nu söker vi personal som kan hoppa in vid personalfrånvaro, ofta med kort varsel och därför är det viktigt att du bor i Sala eller närliggande kommun. För de rätta personerna finns möjlighet till mycket jobb och goda möjligheter till att få en tillsvidareanställning.
Du bör vara självgående men även kunna arbeta tillsammans med andra. Att du har förmågan att vara social och trevlig mot våra kunder ser vi som en självklarhet.
Vi arbetar med hemstäd, flyttstäd, byggstäd mm och i dina arbetsuppgifter kan alla dessa olika typer av städningar ingå under en och samma dag.
Det är ett krav att du har körkort och det är ett krav att du inte finns med i belastningsregistret. Det är även ett krav att du kan läsa, förstå och göra dig förstådd på det svenska språket.
Det är meriterande att ha erfarenhet av att arbeta med städning.
Skicka in din ansökan snarast då tjänsterna troligen kommer tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Semestervikarier till städföretag v 27 - 31

Vi söker nu en eller flera sommarvikarier som kan arbeta med oss i sommar. För rätt person finns möjlighet till mer arbete efter sommaren. Arbetstiden kommer vara varierande men mellan 50 - 100% och alltid dagtid kl 06 – 18 men oftast kl 08 - 16. Körkort är ett krav och erfarenhet av hemstädning är också ett krav. Det är även ett krav att man finns tillgänglig för arbete samtliga veckor: 27, 28, 29, 30 & 31. Man måste behärska det svenska språket i både ta... Visa mer
Vi söker nu en eller flera sommarvikarier som kan arbeta med oss i sommar. För rätt person finns möjlighet till mer arbete efter sommaren.
Arbetstiden kommer vara varierande men mellan 50 - 100% och alltid dagtid kl 06 – 18 men oftast kl 08 - 16.
Körkort är ett krav och erfarenhet av hemstädning är också ett krav.
Det är även ett krav att man finns tillgänglig för arbete samtliga veckor: 27, 28, 29, 30 & 31.
Man måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt får man ej finnas med i belastningsregistret.
I arbetsuppgifterna ingår städning främst hos privatpersoner men även hos företag, varför det är viktigt att man är lugn, trevlig och har god social förmåga.
Städyrket kan bitvis vara stressigt så det är viktigt att man är stresstålig. Man ska vara självgående men man bör ej ha problem med att arbeta tillsammans med andra.
Skicka in ett cv samt ett personligt brev till vår mail. Vi kommer kontakta dom som vi vill träffa för en intervju. Visa mindre

Timvikarier inom lokalvård

Vi söker timvikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro samt vid högt tryck. Våra lokalvårdares arbetstider är mellan 8-16 och man måste därför vara beredd på att bli inringd efter kl 7 och ska då ofta vara på plats på kontoret kl 8, varför det är en fördel om man bor i Sala med omnejd. Som timvikarie hamnar man i vår vikariepool och vi kontaktar dom som finns där, vid behov. Dom som ställer upp och jobbar blir också dom som vi fortsättningsv... Visa mer
Vi söker timvikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro samt vid högt tryck.
Våra lokalvårdares arbetstider är mellan 8-16 och man måste därför vara beredd på att bli inringd efter kl 7 och ska då ofta vara på plats på kontoret kl 8, varför det är en fördel om man bor i Sala med omnejd.

Som timvikarie hamnar man i vår vikariepool och vi kontaktar dom som finns där, vid behov. Dom som ställer upp och jobbar blir också dom som vi fortsättningsvis kontaktar först.

Denna tjänst passar perfekt för dig som kanske studerar på distans alternativt har ett annat deltidsjobb. Men det passar även den som vill arbeta mycket då man på vårt företag ofta har möjlighet till det. Många av våra timvikarier har efter tid gått över till en fast anställning och visar du att du vill jobba finns goda möjligheter till att just du får chans till en provanställning i höst.

Vi städar mestadels hos privatpersoner men även på företag, skolor och äldreboenden. Vi utför även flyttstäd, byggstäd, fönsterputs och trädgårdsservice.

För att börja som timvikarie hos oss behöver du inte ha någon erfarenhet av städning men du behöver vara lättlärd, flexibel, självgående och social.

Skicka din ansökan via mail och skriv varför vi ska anställa just dig, bifoga även ditt cv.

För att bli aktuell som timvikarie hos oss måste du ha körkort, du måste tala och förstå svenska obehindrat och du får inte finnas med i belastningsregistret.


Tompas Städ & Allservice har funnits sen 2003. Vi arbetar främst i Sala med omnejd.
Vi utför städning hos privatpersoner, företag, skolor och äldreboenden samt utför flyttstäd, byggstäd, fönsterputs och trädgårdsservice. Visa mindre