Lediga jobb som Inköpare i Sala

Se lediga jobb som Inköpare i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Operativ inköpare

Ansök    Nov 24    Ls Jobbet AB    Inköpare
SPD har expanderat kraftigt de senaste åren och vår plan är att fortsätta så de kommande åren. Vill du bli vår nya kollega? Om oss Vi på SPD utvecklar, tillverkar och säljer borriggar, pålningsmaskiner, borrmaster och pålningsmaster till grundläggningsföretag - våra produkter är unika! Eftersom de monteras direkt på grävmaskinerna ökar flexibiliteten och vi kan underlätta arbetet för våra kunder. Om tjänsten Dina arbetsuppgifter i huvudsak: Operativt inköp... Visa mer
SPD har expanderat kraftigt de senaste åren och vår plan är att fortsätta så de kommande åren. Vill du bli vår nya kollega?
Om oss
Vi på SPD utvecklar, tillverkar och säljer borriggar, pålningsmaskiner, borrmaster och pålningsmaster till grundläggningsföretag - våra produkter är unika! Eftersom de monteras direkt på grävmaskinerna ökar flexibiliteten och vi kan underlätta arbetet för våra kunder.
Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
Operativt inköp och uppföljning samt bevakning
Ansvar för att affärssystemet hålls uppdaterat med rätt information gällande artiklar samt leverantörer
Säkerställa SPDs kvalitet, lageroptimering och leveranssäkerhet.

I rollen som operativ inköpare på SPD besitter du en strategisk grundsyn och du arbetar tillsammans med inköpschefen när det gäller strategiska inköpsfrågor.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet i en roll som operativ Inköpare. Du är duktig på att hantera olika affärssystem samt har goda kunskaper i Excel. Körkort är ett krav då resor kan förekomma. Det är meriterande om du har erfarenhet av material- och produktionsplanering, samt om du har relevant eftergymnasial utbildning.
För att passa i rollen behöver du vara driven, självgående och förändringsbenägen. Du kan ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga, då arbete i projekt förekommer.
Vi erbjuder dig en spännande roll i ett expanderande företag.
Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning, tillträde snarast enligt överenskommelse.
Du kommer vara placerad på vår anläggning i Sala. Läs gärna mer om oss på vår hemsida.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Vid eventuella frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Alf Gehlin, 073-3305393.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.


Om arbetsgivaren - Scandinavian Pile Driving
Scandinavian Pile Driving har formats utifrån en tro på att allt alltid kan göras bättre. Allt vi gör bygger på starka idéer, tydliga värderingar och målet att göra arbetet enklare för de som använder våra maskiner. Vi finns med hela vägen från idé till färdig maskin. För oss är borrmaster och borrning mer än ett jobb. Det är ett intresse och en passion som vi på SPD brinner för. Visa mindre

Inköpare till Sala kommun

Ansök    Jun 23    Sala kommun    Inköpare
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Sala kommuns Upphandlingsenhet består i dagsläget av fem tjänster; en upphandlingschef, fyra upphandlare och en framtida inköpare och ingår i Ekonomikontoret ... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Sala kommuns Upphandlingsenhet består i dagsläget av fem tjänster; en upphandlingschef, fyra upphandlare och en framtida inköpare och ingår i Ekonomikontoret med totalt sett 18 tjänster. Upphandlingsenheten är en liten grupp som jobbar tätt tillsammans och hjälper och stödjer varandra i det dagliga arbetet.

Som vår nya kollega kan vi erbjuda dig en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö där vi tillsammans arbetar för att Sala kommun ska ha en effektiv och korrekt process för upphandling och inköp av varor, tjänster och entreprenader.

Arbetsuppgifter
I rollen som inköpare har du kontakt med alla olika verksamheter inom kommunen såväl som med andra upphandlande myndigheter samt leverantörer, befintliga och potentiella. Arbetet på upphandlingsenheten är inte kategoribaserat, då ärendena som inkommer till upphandlingsenheten kommer från alla olika verksamheter och omfattar alla behov som kommunen har. Vi arbetar i upphandlingsverktyget TendSign.

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande i fråga om art, komplexitet och omfattning, men består främst av att genomföra indexregleringar på befintliga avtal, förnyade konkurrensutsättningar från ramavtal och direktupphandlingar. Du kommer också att vara enhetens ansikte utåt, vara ett stöd till kommunens verksamheter och svara på avtalsrelaterade frågor som inkommer till enheten, såväl från internt som externt håll.

Utöver detta kommer du att bistå kommunens upphandlare i det administrativa arbetet, såsom delar av upphandlingsprojekt, samt i framtagande av underlag för sekretessprövningar, förlängningar av avtal och diarieföring. Du kommer att vara ansvarig för att kommunens avtalsdatabas är uppdaterad och relevant för kommunens verksamheter. Du kommer också att ha en betydande roll i kartläggning av kommunens inköpsarbete samt det kommande arbetet med att implementera och få igång kommunens e-handelssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är öppen för och tycker att det är roligt med variation på arbetsuppgifter, då frågorna kan komma att röra allt från jordbruksmaskiner till vårt Naturbruksgymnasium till lösningar för Silvergruvans vattensystem likväl som kontorsmaterial eller tjänster och produkter till vård och omsorg.

Vi förväntar oss att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom upphandling/inköp eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har kunskaper om upphandlingslagstiftningen, antingen genom utbildning inriktad mot offentlig upphandling eller erfarenhet av offentlig verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, företrädesvis inom kommunal verksamhet. 

För att lyckas i din roll behöver du vara strukturerad och noggrann. Du bör kunna arbeta både självständigt och i grupp samt trivas med omväxlande arbetsuppgifter där snabba omprioriteringar är en naturlig del av arbetet. Du gillar att ha många kontaktytor och du lyhörd och en god pedagog som på ett lättförståeligt sätt kan förklara avtalsinnehåll och hur avtal tillämpas. Du behöver har en god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Du formulerar dig väl i tal och skrift och tar självständigt fram texter och underlag av hög kvalitet. B-körkort krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidare, heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Provanställning kan komma att tillämpas. 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan 2021-08-15.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta
Upphandlingschef, Linda Malta, epost: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Akavia, Daniel Ahlin, tfn. 0224-74 72 07
Vision, Thomas Roberg, tfn. 0224-74 96 62Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Operativ Inköpare sökes till konsultteam

Ansök    Dec 15    Experis AB    Inköpare
Jefferson Wells söker nu förstärkning med en inköpare till sitt konsultteam. Ditt första uppdrag startar så snart som möjligt och pågår under en längre tid. Varmt välkommen med din ansökan! Om arbetet Du kommer att arbeta som operativ inköpare hos en av våra stora kunder i Sala. Vår kund är en global leverantör av lösningar, anläggningar och tjänster för berg- och mineralbearbetning. Enheten i Sala arbetar med internationella projekt inom mineralberedn... Visa mer
Jefferson Wells söker nu förstärkning med en inköpare till sitt konsultteam. Ditt första uppdrag startar så snart som möjligt och pågår under en längre tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Du kommer att arbeta som operativ inköpare hos en av våra stora kunder i Sala.
Vår kund är en global leverantör av lösningar, anläggningar och tjänster för berg- och mineralbearbetning. Enheten i Sala arbetar med internationella projekt inom mineralberedningssystem och har produktansvaret inom produktlinjerna, processmaskiner och slurrypumpar.

Rollen innebär daglig kontakt med leverantörer och arbetsuppgifterna innebär bland annat:

* Skapa inköpsordrar i SAP
* Övervaka orderbekräftelser
* Bevaka inköpsordrar
* Följa upp att ledtider och priser
* Skicka ut offertförfrågningarVem är du?

Vi söker dig har en utbildning eller erfarenhet inom inköp och/eller Logistik. Du får gärna vara relativt nyexaminerad men med någon form av arbetslivserfarenhet från inköp/logistik eller planering. Som person är du driven, hungrig och framåt. Dina datorkunskaper är goda. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i SAP är detta starkt meriterande. Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift.

För att trivas och passa i rollen som konsult är dina mest framträdande egenskaper; ansvarsfull, strukturerad, självgående, nyfiken, positiv, lösningsorienterad, hjälpsam och att du har en stor social kompetens.Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Visa mindre

HOLM TRÄVAROR SÖKER EN INKÖPARE / INNESÄLJARE

Ansök    Jun 5    Holm Trävaror AB    Inköpare
Holm Trävaror är inne i en positiv tillväxtfas och vi söker nu ytterligare medarbetare till vår enhet i Sala.  Du kommer att jobba mot bygghandeln och tjänsten innebär bl.a. inköp av träbaserat material relaterat till trall och fasad. Du kommer även att jobba med innesälj och stötta våra utesäljare i deras arbete. Arbetsuppgifterna består bla av inköp, försäljning, ansvar för extern bearbetning, orderregistrering, leveransbevakning m.m. Du är en positiv oc... Visa mer
Holm Trävaror är inne i en positiv tillväxtfas och vi söker nu ytterligare medarbetare till vår enhet i Sala.  Du kommer att jobba mot bygghandeln och tjänsten innebär bl.a. inköp av träbaserat material relaterat till trall och fasad. Du kommer även att jobba med innesälj och stötta våra utesäljare i deras arbete. Arbetsuppgifterna består bla av inköp, försäljning, ansvar för extern bearbetning, orderregistrering, leveransbevakning m.m. Du är en positiv och serviceinriktad person med ordningssinne och stort engagemang. Du klarar även av att ha många bollar i luften samtidigt då du blir vår spindel i nätverket när det gäller byggvaruförsäljningen. Har du erfarenhet av att jobba med massivträ ses det som meriterande men är inget krav. Tjänsten kräver flytande svenska och engelska i tal och skrift.Vi önskar din ansökan och CV insänd till [email protected] senast den 17 juni. Frågor rörande tjänsten besvaras av Bernt Johansson på 070-665 49 70.Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr. Visa mindre

INNESÄLJARE / INKÖPARE

Ansök    Apr 3    Holm Trävaror AB    Inköpare
VI SÖKER EN INNESÄLJARE/INKÖPARE – SALA Holm Trävaror är inne i en positiv tillväxtfas och vi söker nu ytterligare medarbetare till vår enhet i Sala. Du kommer att jobba mot bygghandeln och tjänsten innebär bl.a. inköp av träbaserat material relaterat till trall och fasad. Du kommer även att jobba med innesälj och stötta våra utesäljare i deras arbete. Arbetsuppgifterna består bla av inköp, försäljning, orderregistrering, leveransbevakning m.m. Du är en p... Visa mer
VI SÖKER EN INNESÄLJARE/INKÖPARE – SALA
Holm Trävaror är inne i en positiv tillväxtfas och vi söker nu ytterligare medarbetare till vår enhet i Sala.
Du kommer att jobba mot bygghandeln och tjänsten innebär bl.a. inköp av träbaserat material relaterat till trall och fasad. Du kommer även att jobba med innesälj och stötta våra utesäljare i deras arbete. Arbetsuppgifterna består bla av inköp, försäljning, orderregistrering, leveransbevakning m.m.
Du är en positiv och mycket serviceinriktad person med ordningssinne och god arbetsmoral.
Har du erfarenhet av att jobba med massivträ ses det som meriterande men är inget krav. Tjänsten kräver flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till [email protected] senast den 23 april. Frågor rörande tjänsten besvaras av Bernt Johansson på 070-665 49 70.

Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr. Visa mindre