Lediga jobb som Skolsköterska i Sala

Se lediga jobb som Skolsköterska i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Skolsköterska till elevhälsan

Ansök    Dec 18    Sala kommun    Skolsköterska
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 23 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att l... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 23 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.                                                                                                                                           

Skolsköterska
Vill du bli en del av vårt härliga team? Är du intresserad av att utveckla elevhälsans viktiga arbete tillsammans med ett starkt team skolsköterskor. Då finns jobbet för dig i Sala kommun, i den centrala elevhälsan. Vi söker ny ytterligare en skolsköterska som kommer att arbeta på Västmanlands naturbruksgymnasium och särskolan.

Arbetsuppgifter
I Sala kommun är elevhälsan en viktig del i att få alla barn och ungdomar att lyckas. Elevhälsan ska omfatta medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. För elevhälsans medicinska insatser ansvarar skolsköterska och skolläkare. Tillsammans med övrig personal verkar vi för att öka barn och ungdomars välbefinnande, hälsa och kunskapsutveckling. Skolsköterskans uppgift ska främst vara att arbeta förebyggande och hälsofrämjande.

I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagar och styrdokument. Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverkan i skolornas elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga skolsköterskorna, skolläkare och de övriga professionerna i den centrala elevhälsan. På skolan där du är verksam kommer du ha ett nära samarbete med kurator, rektorer, pedagogisk personal samt föräldrar. Tillsammans med övriga skolsköterskor i kommunen arbetar du för att utveckla elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer 
Du är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har adekvat vidareutbildning, det vill säga skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Som person är du nyfiken, självständig, flexibel, relationsskapande, uthållig, noggrann och har alltid eleven i fokus och du bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har kraft och förmåga att tillsammans med enhetens kollegor vidareutveckla elevhälsan i Sala kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och att se eleverna i ett helhetsperspektiv. All dokumentation sker digitalt, vilket kräver att du har datorvana. Erfarenhet av att använda journalsystemet PMO eller liknande är meriterande. B-körkort krävs. Tillgång till bil är önskvärt. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Heltid 100%.
Tillträde snarast. Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 17 januari. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta tf elevhälsochef Jenny Larde 0224-74 80 06, [email protected]
Skolsköterskor: Annica Sahlin 0224-74 80 88, Marie Savile 0224-74 80 92
Vårdförbundet: Åsa Lindfors 0224-74 80 82

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp samt hyr-konsultsjuksköterskor. Visa mindre

Biträdande elevhälsochef med verksamhetsansvar för EMI

Ansök    Okt 28    Sala kommun    Skolsköterska
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Sala har ett cntralt geografiskt läga med goda pendlingsmöjligheter. Kontoret för utbildning och arbetsmarknad ansvarar för förskola med ca 850 barn, grundskola med ca 2800 elever, särskola med et... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Sala har ett cntralt geografiskt läga med goda pendlingsmöjligheter.

Kontoret för utbildning och arbetsmarknad ansvarar för förskola med ca 850 barn, grundskola med ca 2800 elever, särskola med ett 20-tal elever, två gymnasieskolor med sammanlagt ca 700 elever samt vuxenutbildning och arbetsmarknad (AME). Totalt arbetar ca 850 medarbetare inom verksamheten. 

Elevhälsan i Sala
Salas elevhälsa är en organisation under stark utveckling. Enheten har ett 40-tal medarbetare med skolsköterskor, kuratorer, psykologer, specialpedagoger, speciallärare och några särskilda undervisningsgrupper. Det finns även tillgång till en väl fungerande samverkan med socialtjänsten genom skolteamet som är anställda av både socialtjänst och skola.

Elevhälsans insatser präglas av ett dubbelriktat samband mellan hälsa och lärande. Personalen arbetar långsiktigt och förebyggande, men deltar även i det dagliga elevhälsoarbetet på förskolor och skolor.

Organisationen är stor, det finns för närvarande en elevhälsochef som har stöd av en samordnare. Dock behöver ledningsstödet utökas inom främst det medicinska området (EMI).

Arbetsuppgifter
Biträdande elevhälsochef leder arbetet för elevhälsoorganisationens tio skolsköterskor och tre skolpsykologer. I uppdraget som biträdande elevhälsochef ingår även att vara verksamhetschef EMI.

Skolsköterskorna finns geografiskt både på de enskilda skolenheterna och samverkar centralt i ett elevhälsoteam där det även finns kuratorer, specialpedagoger och andra specialisttjänster.

Elevhälsopersonalen skall vid hälsobesök tidigt identifiera problem eller symtom hos elever, ge eleverna kunskap om hälsosamma levnadsvanor och om faktorer till hälsa eller ohälsa. Personalen skall ge handledning och konsultation till skolans övriga personal, bevaka elevernas vaccinationstäckning och fullfölja vaccinationer enligt FHM vaccinationsprogram, bidra med medicinsk kunskap inför arbetsmoment som är förlagda ute i verksamheter och vid yrkesvägledning och ta till vara kunskap om elevernas hälsa i skolans arbete.

Är du rätt person för att leda detta arbete, samt utveckla rutiner och program för att upprätthålla den medicinska säkerheten? I så fall kan vi erbjuda dig ett inspirerande och roligt arbete med professionella medarbetare med skiftande specialkompetenser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, medicinsk kompetens och omvårdnadskompetens kopplat till stöd i det pedagogiska arbetet. Som person är du nyfiken, självständig, flexibel, relationsskapande, uthållig och noggrann.

Du är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Starkt meriterande är adekvat vidareutbildning, det vill säga skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Erfarenhet av arbete i skolan är också meriterande. Du har kraft och förmåga att tillsammans med enhetens kollegor vidareutveckla EMI och elevhälsan i Sala kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och att se eleverna i ett helhetsperspektiv. All dokumentation sker digitalt, vilket kräver att du har datorvana. Erfarenhet av att använda journalsystemet PMO eller liknande är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där förmågan att skapa arbetsglädje och ett gott samarbetsklimat, såväl internt som externt är viktiga egenskaper. Du är trygg och har god kommunikativ förmåga.

B-körkort krävs. Tillgång till bil är önskvärt. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast  19 november 2021.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Elevhälsochef Jenny Larde, tfn. 0224-74 80 70 eller [email protected]
Skolsköterska och MLA Marie Savile, tfn. 0224-74 80 92 eller [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Vårdförbundet, Mimmi Högblom, tfn. 021-10 41 66 eller [email protected] Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Skolsköterska till centrala elevhälsan i Sala

Ansök    Dec 4    Sala kommun    Skolsköterska
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 23 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att l... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 23 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.                                                                                                                                           

Skolsköterska
Vill du bli en del av vårt härliga team? Är du intresserad av att utveckla elevhälsans viktiga arbete tillsammans med ett starkt team skolsköterskor. Då finns jobbet för dig i Sala kommun, i den centrala elevhälsan. Vi söker ny ytterligare en skolsköterska som kommer att arbeta på Ransta skola, Varmsätra skola och Kilbo skola.

Arbetsuppgifter
I Sala kommun är elevhälsan en viktig del i att få alla barn och ungdomar att lyckas. Elevhälsan ska omfatta medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. För elevhälsans medicinska insatser ansvarar skolsköterska och skolläkare. Tillsammans med övrig personal verkar vi för att öka barn och ungdomars välbefinnande, hälsa och kunskapsutveckling. Skolsköterskans uppgift ska främst vara att arbeta förebyggande och hälsofrämjande.

I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagar och styrdokument. Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverkan i skolornas elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga skolsköterskorna, skolläkare och de övriga professionerna i den centrala elevhälsan. På skolan där du är verksam kommer du ha ett nära samarbete med kurator, rektorer, pedagogisk personal samt föräldrar. Tillsammans med övriga skolsköterskor i kommunen arbetar du för att utveckla elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer 
Du är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har adekvat vidareutbildning, det vill säga skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Som person är du nyfiken, självständig, flexibel, relationsskapande, uthållig, noggrann och har alltid eleven i fokus och du bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har kraft och förmåga att tillsammans med enhetens kollegor vidareutveckla elevhälsan i Sala kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och att se eleverna i ett helhetsperspektiv. All dokumentation sker digitalt, vilket kräver att du har datorvana. Erfarenhet av att använda journalsystemet PMO eller liknande är meriterande. B-körkort krävs. Tillgång till bil är önskvärt. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Heltid 100%.
Tillträde snarast. Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 10 januari. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta tf elevhälsochef Jenny Larde 0224-74 80 06, [email protected]
Skolsköterskor: Annica Sahlin 0224-74 80 88, Marie Savile 0224-74 80 92
Vårdförbundet: Åsa Lindfors 0224-74 80 82

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp samt hyr-konsultsjuksköterskor Visa mindre

Skolsköterska till Elevhälsan

Ansök    Nov 15    Sala kommun    Skolsköterska
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att l... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.
Är du intresserad av att vara en del i elevhälsans viktiga arbete? Nu har du chans att tillsammans med ett starkt team skolsköterskor prova på arbetet som skolsköterska eftersom vi har en sjukskriven skolsköterska.

För oss i Sala kommun är elevhälsan en viktig del i att få alla barn och ungdomar att lyckas. Elevhälsan ska omfatta medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. För elevhälsans medicinska insatser ansvarar skolsköterska och skolläkare. Tillsammans med övrig personal verkar vi för att öka barn och ungdomars välbefinnande, hälsa och kunskapsutveckling. Skolsköterskans uppgift ska främst vara att arbeta förebyggande och hälsofrämjande.


Arbetsuppgifter
I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagar och styrdokument. Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverkan i skolornas elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga skolsköterskorna, skolläkare, övriga professioner i centrala elevhälsan. På skolenhet där du är verksam kommer du ha ett nära samarbete med kurator, rektorer, pedagogisk personal samt föräldrar. Tillsammans med övriga skolsköterskor i kommunen arbetar du för att utveckla elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer 
Du är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har adekvat vidareutbildning, det vill säga skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Som person är du nyfiken, självständig, flexibel, relationsskapande, uthållig, noggrann och har alltid eleven i fokus och du bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har kraft och förmåga att tillsammans med enhetens kollegor vidareutveckla elevhälsan i Sala kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och att se eleverna i ett helhetsperspektiv. All dokumentation sker digitalt, vilket kräver att du har datorvana. Erfarenhet av att använda journalsystemet PMO eller liknande är meriterande. B-körkort krävs. Tillgång till bil är önskvärt. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Visstidsanställning tom 2020-06-30. 100 %. Tillträde snarast. Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 1 december 2019. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta elevhälsochef Margareta Axtelius 0224- 74 80 51 eller Skolsköterska  Annica Sahlin 0224-74 80 88. 

Facklig kontakt: Vårdförbundet: Åsa Lindfors 0224-74 80 82

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Skolsköterska visstidsanställning på 60 %

Ansök    Jan 27    Sala kommun    Skolsköterska
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att l... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.

Är du intresserad av att vara en del i elevhälsans viktiga arbete? Nu har du chans att prova på arbetet som skolsköterska. Vi ser över organisationen och vårt behov är nu en skolsköterska på 60 % med visstidsanställning.

För oss i Sala kommun är elevhälsan en viktig del i att få alla barn och ungdomar att lyckas. Elevhälsan ska omfatta medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. För elevhälsans medicinska insatser ansvarar skolsköterska och skolläkare. Tillsammans med övrig personal verkar vi för att öka barn och ungdomars välbefinnande, hälsa och kunskapsutveckling. Skolsköterskans uppgift ska främst vara att arbeta förebyggande och hälsofrämjande.

Arbetsuppgifter
I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagar och styrdokument. Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverkan i skolornas elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga skolsköterskorna, skolläkare, övriga professioner i centrala elevhälsan. På skolenhet där du är verksam kommer du ha ett nära samarbete med kurator, rektorer, pedagogisk personal samt föräldrar. Tillsammans med övriga skolsköterskor i kommunen arbetar du för att utveckla elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer 
Du är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har adekvat vidareutbildning, det vill säga skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Som person är du nyfiken, självständig, flexibel, relationsskapande, uthållig, noggrann och har alltid eleven i fokus och du bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har kraft och förmåga att tillsammans med enhetens kollegor vidareutveckla elevhälsan i Sala kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och att se eleverna i ett helhetsperspektiv. All dokumentation sker digitalt, vilket kräver att du har datorvana. Erfarenhet av att använda journalsystemet PMO eller liknande är meriterande. B-körkort krävs. Tillgång till bil är önskvärt. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Visstidsanställning på 60% med tillträde enligt överenskommelse och varaktighet till 20-06-30. Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 10 februari 2020. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta elevhälsochef Margareta Axtelius 0224- 74 80 51 eller Skolsköterska Annica Sahlin 0224-74 80 88. 

Facklig kontakt: Vårdförbundet: Åsa Lindfors 0224-74 80 82

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Skolsköterska till Elevhälsan på deltid

Ansök    Aug 31    Sala kommun    Skolsköterska
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 23 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att l... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 23 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.                                                                                                                                           Skolsköterska
Vill du bli en del av vårt härliga team? Är du intresserad av att utveckla elevhälsans viktiga arbete tillsammans med ett starkt team skolsköterskor. Då finns jobbet för dig i Sala kommun, i den centrala elevhälsan. Vi behöver en vikarie då vi har en sjukskriven skolsköterska.

Arbetsuppgifter
I Sala kommun är elevhälsan en viktig del i att få alla barn och ungdomar att lyckas. Elevhälsan ska omfatta medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. För elevhälsans medicinska insatser ansvarar skolsköterska och skolläkare. Tillsammans med övrig personal verkar vi för att öka barn och ungdomars välbefinnande, hälsa och kunskapsutveckling. Skolsköterskans uppgift ska främst vara att arbeta förebyggande och hälsofrämjande.

I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagar och styrdokument. Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverkan i skolornas elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga skolsköterskorna, skolläkare, de övriga professioner i den centrala elevhälsan. På skolan där du är verksam kommer du ha ett nära samarbete med kurator, rektorer, pedagogisk personal samt föräldrar. Tillsammans med övriga skolsköterskor i kommunen arbetar du för att utveckla elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer 
Du är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har adekvat vidareutbildning, det vill säga skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Som person är du nyfiken, självständig, flexibel, relationsskapande, uthållig, noggrann och har alltid eleven i fokus och du bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har kraft och förmåga att tillsammans med enhetens kollegor vidareutveckla elevhälsan i Sala kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och att se eleverna i ett helhetsperspektiv. All dokumentation sker digitalt, vilket kräver att du har datorvana. Erfarenhet av att använda journalsystemet PMO eller liknande är meriterande. B-körkort krävs. Tillgång till bil är önskvärt. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Visstidsanställning 75 % vikariat pga sjukskrivning.
Tillträde snarast. Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 20 september. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta elevhälsochef Jenny Larde 0224-74 80 06, [email protected]
Skolsköterska: Annica Sahlin 0224-74 80 88
Vårdförbundet: Åsa Lindfors 0224-74 80 82

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Skolsköterska till Elevhälsan

Ansök    Maj 16    Sala kommun    Skolsköterska
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att l... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.
Är du intresserad av att vara en del i elevhälsans viktiga arbete? Nu har du chans att tillsammans med ett starkt team skolsköterskor prova på arbetet som skolsköterska eftersom vi har en sjukskriven skolsköterska.

För oss i Sala kommun är elevhälsan en viktig del i att få alla barn och ungdomar att lyckas. Elevhälsan ska omfatta medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. För elevhälsans medicinska insatser ansvarar skolsköterska och skolläkare. Tillsammans med övrig personal verkar vi för att öka barn och ungdomars välbefinnande, hälsa och kunskapsutveckling. Skolsköterskans uppgift ska främst vara att arbeta förebyggande och hälsofrämjande.


Arbetsuppgifter
I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagar och styrdokument. Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverkan i skolornas elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga skolsköterskorna, skolläkare, övriga professioner i centrala elevhälsan. På skolenhet där du är verksam kommer du ha ett nära samarbete med kurator, rektorer, pedagogisk personal samt föräldrar. Tillsammans med övriga skolsköterskor i kommunen arbetar du för att utveckla elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer 
Du är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har adekvat vidareutbildning, det vill säga skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Som person är du nyfiken, självständig, flexibel, relationsskapande, uthållig, noggrann och har alltid eleven i fokus och du bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har kraft och förmåga att tillsammans med enhetens kollegor vidareutveckla elevhälsan i Sala kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och att se eleverna i ett helhetsperspektiv. All dokumentation sker digitalt, vilket kräver att du har datorvana. Erfarenhet av att använda journalsystemet PMO eller liknande är meriterande. B-körkort krävs. Tillgång till bil är önskvärt. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Visstidsanställning 60 % vikariat pga sjukskrivning.
Tillträde snarast. Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 2 juni 2019. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb 
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta elevhälsochef Margareta Axtelius 0224- 74 80 51 eller Skolsköterskor: Annica Sahlin 0224-74 80 88. Vårdförbundet: Åsa Lindfors 0224-74 80 82

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Skolsköterska till Elevhälsan

Ansök    Jul 1    Sala kommun    Skolsköterska
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att l... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. En långsiktig, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som skall präglas av livskraft. Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi har höga förväntningar, och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.
Är du intresserad av att vara en del i elevhälsans viktiga arbete? Nu har du chans att tillsammans med ett starkt team skolsköterskor prova på arbetet som skolsköterska eftersom vi har en sjukskriven skolsköterska.

För oss i Sala kommun är elevhälsan en viktig del i att få alla barn och ungdomar att lyckas. Elevhälsan ska omfatta medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. För elevhälsans medicinska insatser ansvarar skolsköterska och skolläkare. Tillsammans med övrig personal verkar vi för att öka barn och ungdomars välbefinnande, hälsa och kunskapsutveckling. Skolsköterskans uppgift ska främst vara att arbeta förebyggande och hälsofrämjande.


Arbetsuppgifter
I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagar och styrdokument. Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverkan i skolornas elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga skolsköterskorna, skolläkare, övriga professioner i centrala elevhälsan. På skolenhet där du är verksam kommer du ha ett nära samarbete med kurator, rektorer, pedagogisk personal samt föräldrar. Tillsammans med övriga skolsköterskor i kommunen arbetar du för att utveckla elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer 
Du är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har adekvat vidareutbildning, det vill säga skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Som person är du nyfiken, självständig, flexibel, relationsskapande, uthållig, noggrann och har alltid eleven i fokus och du bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har kraft och förmåga att tillsammans med enhetens kollegor vidareutveckla elevhälsan i Sala kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och att se eleverna i ett helhetsperspektiv. All dokumentation sker digitalt, vilket kräver att du har datorvana. Erfarenhet av att använda journalsystemet PMO eller liknande är meriterande. B-körkort krävs. Tillgång till bil är önskvärt. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Visstidsanställning 60 % vikariat pga sjukskrivning.
Tillträde snarast. Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 4 augusti 2019. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb 
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta elevhälsochef Margareta Axtelius 0224- 74 80 51 eller Skolsköterskor: Annica Sahlin 0224-74 80 88. Vårdförbundet: Åsa Lindfors 0224-74 80 82

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre