Lediga jobb som SFI-lärare i Sala

Se lediga jobb som SFI-lärare i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Lärare SFI till Vuxnas lärande

Ansök    Maj 19    Sala kommun    SFI-lärare
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Den kommunala vuxenutbildningen som i Sala bedrivs i egen regi består av särskild utbildning för vuxna, SFI samt komvux på grundläggande nivå och en vårdutbil... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Den kommunala vuxenutbildningen som i Sala bedrivs i egen regi består av särskild utbildning för vuxna, SFI samt komvux på grundläggande nivå och en vårdutbildning på gymnasial nivå. Alla verksamheterna sitter i gemensamma lokaler. På Vuxnas lärande arbetar idag 16 lärare i fyra arbetslag samt administrativ personal, totalt 23 personer. Vi söker nu en kollega med driv som ska undervisa i svenska som andraspråk.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp det pedagogiska arbetet i enlighet med de anvisningar som finns i vuxenutbildningens styrdokument. Vi främjar en arbetsmiljö som stärker kollegialt samarbete. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att utveckla verksamheten och höja måluppfyllelsen för dina elever. Du kommer att undervisa på SFI.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. Du är en van användare av digitala hjälpmedel och ser det som ett självklart inslag i undervisningen. För att vara aktuell för tjänsten behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift.

För att trivas hos oss är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har god förmåga att strukturera, planera, organisera samt följa upp det pedagogiska arbetet. Som person är du lösningsfokuserad och flexibel samt har ett inkluderande och elevorienterat förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid
Individuell lönesättning tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas


Ansökan
Ansök senast 2021-06-06.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Enhetschef, Joakim Stål, tfn 0224-74 98 06, [email protected]

Fackliga kontakter:
Lärarförbundet, Marita Karlström, [email protected]
Lärarnas Riksförbund, Karin Elfwing, [email protected]

 
Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Timvikarie - Lärare, svenska för invandrare

Ansök    Sep 17    Sala kommun    SFI-lärare
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Den kommunala vuxenutbildningen, som i Sala bedrivs i egen regi, består av Komvux som särskild utbildning, sfi, komvux på grundläggande nivå samt en vårdutbildning på gymnasial nivå. Vi har alla våra verksamheter i lokaler vid Kungsängsgymnasiet vid södra infarten till Sala. Det är bra ... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare.

Den kommunala vuxenutbildningen, som i Sala bedrivs i egen regi, består av Komvux som särskild utbildning, sfi, komvux på grundläggande nivå samt en vårdutbildning på gymnasial nivå. Vi har alla våra verksamheter i lokaler vid Kungsängsgymnasiet vid södra infarten till Sala. Det är bra pendlingsmöjligheter både med tåg och buss. Skolan ligger ca 2 km från järnvägsstationen. På Vuxnas lärande arbetar idag 16 lärare i fyra arbetslag samt administrativ personal, totalt 23 personer. Målet med vårt uppdrag är att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar att komma närmare en plats på arbetsmarknaden, antingen genom att studera vidare eller få ett arbete.

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie i svenska för invandrare, sfi, på Vuxnas lärande i Sala.

Arbetsuppgifter
Du undervisar vuxna i svenska för invandrare. Tjänsten är en timanställning och du kan få arbeta både med både kort och lång framförhållning vid t.ex. lärares sjukfrånvaro eller vid planerad frånvaro t.ex. lärares semester.

Tveka inte att höra av dig för att få mer information och kanske komma på ett besök i verksamheten innan du bestämmer dig för att vara vår vikarie.

Kvalifikationer
Du ska tycka om att undervisa och klara av varierat arbete. Du ska även känna dig bekväm med olika kulturer då våra elever kommer från många olika delar av världen. Inom sfi har vi elever som nyligen kommit till Sverige och inte kan någon svenska alls och de som varit här längre och ska fortsätta utveckla sina kunskaper i svenska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildningen, eller av målgruppen, men inget krav. I arbetslaget finns kollegor som kan stötta dig som vikarie och visa dig sådant som du är osäker på.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Timanställning
Individuell lönesättning

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-10-17.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Ulrika Karlsson, tfn 0224-74 80 45, [email protected]

Fackliga kontakter:
Lärarförbundet, Marita Karlström, [email protected]
Lärarnas Riksförbund, Karin Elfwing, [email protected]

 

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

2 lärare sfi, Vuxnas lärande

Ansök    Aug 17    Sala kommun    SFI-lärare
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Vill du känna att du gör skillnad, både för individen och samhället? Drivs du av att uppmuntra och få elever att klara mer än de själva tror är möjligt? Då tr... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Vill du känna att du gör skillnad, både för individen och samhället? Drivs du av att uppmuntra och få elever att klara mer än de själva tror är möjligt? Då tror vi att sfi-lärare på Vuxnas lärande kan vara jobbet för dig!

Målet med vårt uppdrag är att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar att komma närmare en plats på arbetsmarknaden, antingen genom att studera vidare eller få ett arbete.

Den kommunala vuxenutbildningen, som i Sala bedrivs i egen regi, består av Komvux som särskild utbildning, sfi, komvux på grundläggande nivå samt en vårdutbildning på gymnasial nivå. Vi har alla våra verksamheter i lokaler vid Kungsängsgymnasiet vid södra infarten till Sala. Det är bra pendlingsmöjligheter både med tåg och buss. Skolan ligger ca 2 km från järnvägsstationen. På Vuxnas lärande arbetar idag 16 lärare i fyra arbetslag samt administrativ personal, totalt 23 personer. Då 2 av våra lärare valt att gå vidare till andra arbeten finns en möjlighet för dig att bli en av våra nya medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som lärare i ska du planera, genomföra, dokumentera och följa upp det pedagogiska arbetet i enlighet med de anvisningar som finns i vuxenutbildningens styrdokument. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att utveckla verksamheten och ge förutsättningar för god måluppfyllelse för eleverna. Du kommer undervisa på sfi och över tid vara beredd att ha ansvar för olika studievägar och nivåer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk, gärna med full behörighet att undervisa i svenska för invandrare. Tidigare erfarenhet av arbete inom vuxenutbildningen meriteras. Du är en van användare av digitala hjälpmedel och ser det som ett självklart inslag i undervisningen. Det är extra meriterande om du arbetat praktiskt med digitalisering tillsammans med eleverna. Du är öppen för samarbete då vi främjar en arbetsmiljö som stärker det kollegiala lärandet både inom och mellan arbetslagen. För att vara aktuell för tjänsten behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift.

För att trivas hos oss är det viktigt att du kan ta egna initiativ samt har god förmåga att strukturera och organisera det pedagogiska arbetet. Då vuxenutbildningens verksamhet är i ständig samverkan med samhällsutvecklingen måste du vara lösningsfokuserad och flexibel samt se möjlighet i förändringar. Du har ett inkluderande och elevorienterat förhållningssätt. Du har höga förväntningar på eleverna och kan ta tillvara deras erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid
Individuell lönesättning tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas


Ansökan
Ansök senast 2021-09-09.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Ulrika Karlsson, tfn 0224-74 80 45, [email protected]

Fackliga kontakter:
Lärarförbundet, Marita Karlström, [email protected]
Lärarnas Riksförbund, Karin Elfwing, [email protected]

 
Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare till SFI

Ansök    Feb 20    Sala kommun    SFI-lärare
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare. Kommunen är till ytan länets största och har flera mindre tätorter samt Sala stad med cirka 12 600 invånare. Sala omges av en levande och aktiv landsbygd och har ett centralt geografiskt läge med goda kommunikationer. Det tar drygt en timme till Stockholm, knappt en timme till Uppsala samt en halvtimme till Västerås. Huvudnäring är lantbruk, handel, turism och småindustri. Sala kommun är ortens stö... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare. Kommunen är till ytan länets största och har flera mindre tätorter samt Sala stad med cirka 12 600 invånare. Sala omges av en levande och aktiv landsbygd och har ett centralt geografiskt läge med goda kommunikationer. Det tar drygt en timme till Stockholm, knappt en timme till Uppsala samt en halvtimme till Västerås. Huvudnäring är lantbruk, handel, turism och småindustri. Sala kommun är ortens största arbetsgivare med cirka 2 200 medarbetare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och präglas av livskraft.

Vår SFI-verksamhet är en del av den kommunala vuxenutbildningen och vi sitter i gemensamma lokaler. På Vuxnas lärande arbetar idag 16 lärare i tre arbetslag samt administrativ personal. Vi söker nu en kollega som ska undervisa i svenska som andraspråk.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp det pedagogiska arbetet i enlighet med de anvisningar som finns i vuxenutbildningens styrdokument. Vi främjar en arbetsmiljö som stärker kollegialt samarbete. Du kommer ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att utveckla verksamheten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har god förmåga att strukturera, planera, organisera samt följa upp det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du lösningsfokuserad och flexibel samt har ett inkluderande och elevorienterat förhållningssätt. Du är en van användare av digitala hjälpmedel och ser det som ett självklart inslag i undervisningen. För att vara aktuell för tjänsten behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid
Individuell lönesättning tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas


Ansökan
Ansök senast 2020-03-08.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Richard Aspholm, tfn 0224-74 80 45, e-post [email protected]
Fackliga kontakter:
Lärarförbundet, Marita Karlström, [email protected] 
Lärarnas Riksförbund, Åsa Haga-Eriksson, [email protected]


Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare till SFI

Ansök    Nov 19    Sala kommun    SFI-lärare
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare. Kommunen är till ytan länets största och har flera mindre tätorter samt Sala stad med cirka 12 600 invånare. Sala omges av en levande och aktiv landsbygd och har ett centralt geografiskt läge med goda kommunikationer. Det tar drygt en timme till Stockholm, knappt en timme till Uppsala samt en halvtimme till Västerås. Huvudnäring är lantbruk, handel, turism och småindustri. Sala kommun är ortens stö... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare. Kommunen är till ytan länets största och har flera mindre tätorter samt Sala stad med cirka 12 600 invånare. Sala omges av en levande och aktiv landsbygd och har ett centralt geografiskt läge med goda kommunikationer. Det tar drygt en timme till Stockholm, knappt en timme till Uppsala samt en halvtimme till Västerås. Huvudnäring är lantbruk, handel, turism och småindustri. Sala kommun är ortens största arbetsgivare med cirka 2 200 medarbetare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och präglas av livskraft.

Vår SFI-verksamhet är en del av den kommunala vuxenutbildningen och vi sitter i gemensamma lokaler. På Vuxnas lärande arbetar idag 16 lärare i tre arbetslag samt administrativ personal. Vi söker nu en kollega som ska undervisa i svenska som andraspråk.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp det pedagogiska arbetet i enlighet med de anvisningar som finns i vuxenutbildningens styrdokument. Vi främjar en arbetsmiljö som stärker kollegialt samarbete. Du kommer ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att utveckla verksamheten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har god förmåga att strukturera, planera, organisera samt följa upp det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du lösningsfokuserad och flexibel samt har ett inkluderande och elevorienterat förhållningssätt. Du är en van användare av digitala hjälpmedel och ser det som ett självklart inslag i undervisningen. För att vara aktuell för tjänsten behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid
Individuell lönesättning tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas


Ansökan
Ansök senast 2019-12-08.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Richard Aspholm, tfn 0224-74 80 45, e-post [email protected]
Fackliga kontakter:
Lärarförbundet, Marita Karlström, Marita.KarlstromAnd[email protected] 
Lärarnas Riksförbund, Åsa Haga-Eriksson, Å[email protected]


Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare till KOMVUX/SFI

Ansök    Jun 17    Sala kommun    SFI-lärare
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare. Kommunen är till ytan länets största och har flera mindre tätorter samt Sala stad med cirka 12 600 invånare. Sala omges av en levande och aktiv landsbygd och har ett centralt geografiskt läge med goda kommunikationer. Det tar drygt en timme till Stockholm, knappt en timme till Uppsala samt en halvtimme till Västerås. Huvudnäring är lantbruk, handel, turism och småindustri. Sala kommun är ortens stö... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare. Kommunen är till ytan länets största och har flera mindre tätorter samt Sala stad med cirka 12 600 invånare. Sala omges av en levande och aktiv landsbygd och har ett centralt geografiskt läge med goda kommunikationer. Det tar drygt en timme till Stockholm, knappt en timme till Uppsala samt en halvtimme till Västerås. Huvudnäring är lantbruk, handel, turism och småindustri. Sala kommun är ortens största arbetsgivare med cirka 2 200 medarbetare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och präglas av livskraft.

Den kommunala vuxenutbildningen som i Sala bedrivs i egen regi består av särskild utbildning för vuxna, SFI samt komvux på grundläggande nivå och en vårdutbildning på gymnasial nivå. Alla verksamheterna sitter i gemensamma lokaler. På Vuxnas lärande arbetar idag 16 lärare i fyra arbetslag samt administrativ personal, totalt 23 personer. Vi söker nu en kollega med driv som beroende på erfarenhet och kompetens ska undervisa i svenska som andraspråk och/eller engelska.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp det pedagogiska arbetet i enlighet med de anvisningar som finns i vuxenutbildningens styrdokument. Vi främjar en arbetsmiljö som stärker kollegialt samarbete. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att utveckla verksamheten och höja måluppfyllelsen för dina elever. Beroende på erfarenhet och kompetens kommer du att undervisa på SFI och/eller komvux på grundläggande nivå.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i någon av ämnena svenska som andraspråk och/eller engelska. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har god förmåga att strukturera, planera, organisera samt följa upp det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du lösningsfokuserad och flexibel samt har ett inkluderande och elevorienterat förhållningssätt. Du är en van användare av digitala hjälpmedel och ser det som ett självklart inslag i undervisningen. För att vara aktuell för tjänsten behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid
Individuell lönesättning tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas


Ansökan
Ansök senast 2020-07-05.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Richard Aspholm, tfn 0224-74 80 45, e-post [email protected]
Fackliga kontakter:
Lärarförbundet, Marita Karlström, [email protected] 
Lärarnas Riksförbund, Beatrice Björkskog, [email protected] 

Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare till SFI

Ansök    Jun 18    Sala kommun    SFI-lärare
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 23 000 invånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se Vuxnas lärande i Sala behöver på grund av pensionsavgångar anställa lärare till SFI. I verksamheten idag arbetar 16 lärare i tre arbetslag samt administrativ personal. Arbetsuppgifter  Planera och genomföra utbildni... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 23 000 invånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Vuxnas lärande i Sala behöver på grund av pensionsavgångar anställa lärare till SFI. I verksamheten idag arbetar 16 lärare i tre arbetslag samt administrativ personal.

Arbetsuppgifter 
Planera och genomföra utbildning på SFI samt övergripande kollegialt skolutvecklingsarbete. SFI-verksamheten är en del av den kommunala vuxenutbildningen och delar samma lokaler.

Kvalifikationer 
Vi vill att du har lärarlegitimation/lärarexamen och att du är behörig att undervisa i svenska som andraspråk. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt förmåga att ta ett helhetsansvar för elevernas hela studiesociala situation. Vi ser att du har ett elevorienterat och flexibelt förhållningssätt som präglas av kollegial samarbetsförmåga och du förstår att 1+1=3. Du är öppen och har lätt att samarbeta med andra. Erfarenhet av läs- och skrivinlärning är meriterande. Du är förtrogen med digitala lärplattformar och läromedel.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare. Individuell lönesättning.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-07-31 via länk. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Urval sker fortlöpande under ansökningstiden.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rektor Richard Aspholm, telefon 0224-74 80 45, mail [email protected]

Lärarförbundet 0224-74 70 93

Lärarnas riksförbund 070-249 93 49

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre