Lediga jobb som Projektledare, reklam i Sala

Se lediga jobb som Projektledare, reklam i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare Sala 400 år

Ansök    Nov 17    Sala kommun    Projektledare, reklam
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Sala är den mest företagstäta kommunen i länet där huvudnäringar är jordbruk, besöksnäring och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Sala är den mest företagstäta kommunen i länet där huvudnäringar är jordbruk, besöksnäring och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sala fyller 400 år och kommunen har som mål att ingen i Sverige ska kunna gå miste om detta. Vi söker nu en projektsamordnare/ledare på 80 - 100% för en projektanställning med avslut i december 2024. Är du en person som tror att du kan leda arbetet med att sprida bilden av Sala till resten av Sverige samt hålla i trådarna för att få allt på plats och genomföra detta firande? Vi erbjuder en stimulerade och varierande tjänst. Vi kan lova ett stort engagemang från såväl medborgare, föreningsliv som från den övriga kommunala organisationen.

Din organisatoriska tillhörighet återfinns under näringslivsenheten som har ett strategiskt ansvar för ett växande Sala. Arbetet stäms av löpande med jubileumskommittén för firandet samt näringslivschefen.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att samordna och stödja de 10 tal olika råd som agerar utifrån sina specifika ansvar för att planera och genomföra firandet. Tonvikten för firandet sker under sommarhalvåret 2024.

I arbetet ingår även att sprida bilden av det attraktiva Sala och Sala kommun genom att arbeta aktivt med varumärkesarbete som paraply för firandet i dialog med kommunens kommunikationsenhet och näringslivsenhet.

Du arbetar nära näringslivsenhetens team och de personer som ansvarar för löpande aktiviteter och events i och kring staden. I slutet av jubileumsåret förväntas du vara delaktig i att utvärdera och sammanfatta firandets genomförande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är strukturerad och tydlig med god erfarenhet av projektutveckling, samordning och att genomföra event i ditt tidigare yrkesliv. Du är van vid att samverka, föra dialog och skapa samsyn med olika aktörer. Du har god pedagogisk och social förmåga så att du anpassar språk, presentation och agerande för olika typer av målgrupper. Du har B-körkort. Det är meriterande om du har förståelse för hur en politisk styrd organisation fungerar.

Som person är du nyfiken, initiativrik och har förmåga att arbeta självständigt. Du uppskattar samskapande, delar med dig av dina kunskaper och är lyhörd för att lära av andra. Du har god förmåga att inspirera andra till samverkan och utvecklingsarbete. Du känner stort engagemang för att få Sala känt för omvärlden. Det är även viktigt att du har förmåga och möjlighet att arbeta med stor flexibilitet gällande arbetstider och arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av projektledning sedan tidigare.

Anställningsvillkor
80-100%, projektanställning med avslut i december 2024.
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-12-05.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Näringslivschef, Cissi Lööv, 0224-74 76 04

Fackliga kontaktpersoner:
Vision, Thomas Roberg, tfn. 0224-74 96 62

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre