Lediga jobb som Musikpedagog/Musiklärare i Sala

Se lediga jobb som Musikpedagog/Musiklärare i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Legitimerad musiklärare Västerås/Enköping

Om oss Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela ... Visa mer
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Entréskolan är en estetisk grundskola för årskurserna 4-9 med profilering aktivt lärande med ett kreativt skapande utifrån estetiska uttrycksformer i ämnesintegrerade arbetsområden. Entréskolan erbjuder fyra estetiska profiler; teater, musik, dans och konst. Förutom i Västerås, finns Entréskolan även i Enköping, Örebro, Stockholm och Eskilstuna.

Entréskolan genomsyras av ett ämnesövergripande arbetssätt i olika arbetsområden där teoretiska ämnen integreras med de estetiska ämnena. Här arbetar man för att varje elev ska vara delaktig och aktiv i sitt lärande. Man vill att skolans elever ska känna sig trygga, sedda och respekterade. Som lärare hos Entréskolan är du en viktig del i det arbetet.Dina arbetsuppgifter
Är du intresserad av att utveckla Entréskolans elevers kunskaper och förmågor genom inspirerande och kreativa lektioner i samarbete med andra ämnen och lärare? Då är du personen som vi söker.

Inför hösten 2024 söker vi lärare med behörighet att undervisa i musik åk 4-9 söker vi en engagerad lärare till Entréskolan Västerås och Enköping med behörighet.

Vi söker en engagerad musiklärare som, förutom att ansvara för musikundervisningen på skolan, kan leda arbetet med att skapa en föreställning tillsammans med andra profiler och elever.

All musikundervisning på skolan sker i halvklass vilket ger fantastiska förutsättningar för en mer jämlik undervisning. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga estet profillärare där ni tillsammans bygger upp föreställningar med eleverna. Detta ger en unik möjlighet att utvecklas utöver den traditionella musikundervisningen enligt läroplanen. Du kommer även att hålla i färdighetsprov för elever som söker den estetiska profil du har ansvar för. Rollen kräver utmärkt samarbetsförmåga, kreativitet, förmåga att hantera flera projekt samtidigt och ett starkt driv.

Om du är redo för en utmaning och vill bidra till en inspirerande skolmiljö, ser vi fram emot din ansökan. Detta gäller en tillsvidareanställning, där provanställning om 6 månader tillämpas. Vilket alltså innebär att du blir anställd av Entréskolan. Notera även att denna anställning är fördelad mellan Entréskolan i Västerås (60%) och Enköping (40%).

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad ämneslärare med behörighet att undervisa i musik. Du har ett stort engagemang, trivs med att vara drivande i att utveckla ditt ämne och att tillsammans med dina kollegor göra det bästa för era elever.

För att bli framgångsrik, hållbar och trivas i rollen är du duktig på att bygga goda tillitsfulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vidare bör du vara samarbetsorienterad och lösningsorienterad.

Ansökan
Är du den lärare vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

Entréskolan samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Nedim Oruc på telefon 070-821 53 50

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Sala kulturskola söker fiollärare 60%, vikariat

Ansök    Jun 20    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
Sala kulturskola söker en fiollärare! Är du en musikentusiast med ett hjärta för att inspirera andra? Då är du helt rätt för oss! Vi på Sala kulturskola letar efter en ny fiollärare under hösten för ett vikariat på 60%. Här är din chans att bli en del av vårt fantastiska team! Om oss: • Sala kommun är dedikerad till att skapa en hållbar och högkvalitativ livsmiljö för våra medborgare. • Vi erbjuder sociala tjänster till barn, ungdomar, vuxna och äldre i... Visa mer
Sala kulturskola söker en fiollärare!
Är du en musikentusiast med ett hjärta för att inspirera andra? Då är du helt rätt för oss! Vi på Sala kulturskola letar efter en ny fiollärare under hösten för ett vikariat på 60%. Här är din chans att bli en del av vårt fantastiska team!

Om oss:


• Sala kommun är dedikerad till att skapa en hållbar och högkvalitativ livsmiljö för våra medborgare.
• Vi erbjuder sociala tjänster till barn, ungdomar, vuxna och äldre i samhället.
• Värderar enkelhet, effektivitet och medborgarvänlighet i vår verksamhet.
• Innovativ och digitaliserad för att förbättra våra tjänster.
• Beläget i en mysig småstad med en stark lokal ekonomi, rikt föreningsliv och vacker natur.

Vad du kan förvänta dig hos oss:

• Ett teamkultur som värdesätter samarbete och personcentrerat arbetssätt.
• En positiv och stöttande arbetsmiljö som främjar lärande och utveckling.
• Flexibilitet och problemlösningsfokus premieras, liksom en professionell attityd.
• Prioritering av högkvalitativt arbete, riskanalys och rättvisa bedömningar.
• Vår arbetsplats är inkluderande, och vi uppmanar medarbetare att tillsammans skapa rutiner och arbetsprocesser som fungerar för alla.

Dina kvalifikationer:

• Utbildning: Genomförd eller pågående musikpedagogisk högskoleutbildning med fiol eller viola som huvudämne eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
• Erfarenhet: Tidigare erfarenhet av undervisning är meriterande.
• Kunskap: God pedagogisk insikt och samarbetsförmåga.

Plats: Sala kulturskola, Sverige

Är du redo att omslutas av musikalisk glädje och utveckla unga talanger? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt härliga team!

Inkom med din ansökan senast 2024-07-01.

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.
 

Välkommen med din ansökan!

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Pianolärare 50% sökes till Sala kulturskola

Ansök    Maj 30    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare.  Sala kulturskola är placerad under kultur- och fritidsnämnden med nya lokaler sedan några år tillbaka och ligger nära centrum och tågstationen. På kulturskolan arbetar ett tiotal pedaoger som tillsammans arbetar för en meningsfull fritid för barn och unga mellan 6 och 20 år. Här får de... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. 

Sala kulturskola är placerad under kultur- och fritidsnämnden med nya lokaler sedan några år tillbaka och ligger nära centrum och tågstationen. På kulturskolan arbetar ett tiotal pedaoger som tillsammans arbetar för en meningsfull fritid för barn och unga mellan 6 och 20 år. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av kulturskolans ämnen inom musik, sång, dans, konst och media. Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda inför publik. Undervisningen ges i egna lokaler. Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull pianolärare med inriktning pop och rock samt att du kan undervisa och spela noterat. Tjänsten omfattar 50% pianoundervisning, både enskilt och i grupp, vanligen 2-3 elever. Du tar ansvar för dina elevgrupper och verka för goda kontakter med eleverna och deras familjer.

I samråd med chef ansvarar du för schemaläggning och uppföljning av schema samt nödvändig administration. Tillsammans med chef, kollegor och elever planerar du och aktivt delta i aktiviteter utifrån kulturskolans mål och åtaganden. Du deltar aktivt i möten och fortbildningar. Visst ackompanjemang kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Du har musikpedagogisk högskoleutbildning med piano som huvudämne eller motsvarande kompetens förvärvad på annnat sätt. Du har god pedagogisk insikt med ett stort intresse för barn och ungdomars lärande och är lyhörd, självständig, samarbetsinriktad och flexibel. Ett plus är om du har kunskap och erfarenhet av att undervisa i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
50% tillsvidare tjänst under främst eftermiddagar samt kvällar. Fåtal tillfällen under helg. Tillträde 12/8 2024.
Individuell lönesättning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 240612. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Rektor Petra Jablonski
Tfn 0224-747711
epost [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Sveriges lärare
Jens Ander Glöde
[email protected]Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.
 

Välkommen med din ansökan!

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fiollärare till Sala kulturskola, 60%

Ansök    Jun 8    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
Nu söker vi en fiollärare till vår fina kulturskola i Sala! I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten och drömmarna. Rum där man kan upptäcka, utveckla och uttrycka sig. Rum för fantasi! På Sala kulturskola har barn och unga mellan 6 och 20 år det utrymmet. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans ämnen inom musik, sång, teater, dans, konst och media. Ge... Visa mer
Nu söker vi en fiollärare till vår fina kulturskola i Sala!
I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten och drömmarna. Rum där man kan upptäcka, utveckla och uttrycka sig. Rum för fantasi! På Sala kulturskola har barn och unga mellan 6 och 20 år det utrymmet. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans ämnen inom musik, sång, teater, dans, konst och media. Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda inför publik. Undervisningen ges i egna lokaler. Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull fiollärare med klassisk inriktning och ser gärna att du har ett biinstrument i någon form.

Om arbetsplatsen
Sala kulturskola är placerad under kultur- och fritidsnämnden och är placerad nära centrum och tågstationen i nya lokaler. På kulturskolan arbetar ett tiotal pedagoger som tillsammans arbetar för en meningsfull fritid för barn och unga.

Arbetsuppgifter
Tjänsten omfattar 60% stråk undervisning och du kommer i huvudsak att arbeta med barn i åldrarna 7-20 år, både enskilt och i grupp samt viss orkesterundervisning/ensemblespel. Möjlighet till ytterligare uppdrag. Ta ansvar för dina elevgrupper och verka för goda kontakter med eleverna och deras familjer. I samråd med chef ansvara för schemaläggning och uppföljning av schema samt nödvändig administration. Tillsammans med chef, kollegor och elever planera och aktivt delta i aktiviteter utifrån Kulturskolans mål och åtaganden, exempelvis utåtriktad verksamhet och konserter. Delta aktivt i möten och fortbildningar.

Kvalifikationer
Musikpedagogisk högskoleutbildning med fiol eller viola som huvudämne eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Biinstrument är meriterande. Du ska ha kunskap om och gärna erfarenhet av gruppundervisning och orkestersplel/ensemblespel. Du ska ha pedagogisk insikt och god samarbetsförmåga samt vara självgående och initiativtagande.

Anställningsvillkor
60% tillsvidare tjänst under främst eftermiddagar samt kvällar. Fåtal tillfällen under helg.
Tillträde 15/8 2023
Individuell lönesättning.

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 230627.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden slut

Kontakt
Välkommen att kontakta mig vid ev frågor.

Petra Jablonski, Rektor Sala kulturskola

epost:[email protected]

tel: 0224-747711

 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.
 

Välkommen med din ansökan!

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Pianolärare till Sala kulturskola

Ansök    Mar 28    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten och drömmarna. Rum där man kan upptäcka, utveckla och uttrycka sig. Rum för fantasi! I Kulturskolan har barn och unga mellan 6 och 20 år det utrymmet. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans ämnen inom musik, sång, teater, dans, konst och media. Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda inför ... Visa mer
I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten och drömmarna. Rum där man kan upptäcka, utveckla och uttrycka sig. Rum för fantasi!

I Kulturskolan har barn och unga mellan 6 och 20 år det utrymmet. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans ämnen inom musik, sång, teater, dans, konst och media. Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda inför publik. Undervisningen ges i egna lokaler. 

Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull pianolärare med inriktning pop, rock och jazz samt att du kan undervisa och spela i noterad form.

Om arbetsplatsen
Sala kulturskola är placerad under kultur- och fritidsnämnden med nya lokaler sedan ett par år. Kulturskolan ligger nära centrum och tågstationen. På kulturskolan arbetar ett tiotal pedaoger som tillsammans arbetar för en meningsfull fritid för barn och unga.

Arbetsuppgifter
Tjänsten omfattar 50% pianoundervisning, både enskilt och i grupp, vanligen 2-3 elever.

Ta ansvar för dina elevgrupper och verka för goda kontakter med eleverna och deras familjer.

I samråd med chef ansvara för schemaläggning och uppföljning av schema samt nödvändig administration. Tillsammans med chef, kollegor och elever planera och aktivt delta i aktiviteter utifrån Kulturskolans mål och åtaganden, exempelvis utåtriktad verksamhet och konserter. Delta aktivt i möten och fortbildningar. Visst ackompanjemang kan komma att ingå i tjänsten, tex vid konserter.Kvalifikationer
Musikpedagogisk högskoleutbildning med piano som huvudämne eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Meriterande är om du har ett biinstrument.
Du ska ha kunskap om och erfarenhet av gruppundervisning. Med gruppundervisning menar vi uttalad gruppmetodik som bygger på den enskilda elevens såväl som gruppens utveckling.

Du ska ha pedagogisk insikt och god samarbetsförmåga samt vara självgående och initiativtagande. 

 

Anställningsvillkor
50% tillsvidare tjänst under främst eftermiddagar samt kvällar. Fåtal tillfällen under helg. 
Tillträde 20230815.
Individuell lönesättning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 230406.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.


Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Rektor

Petra Jablonski

Tfn 0224-747711

epost [email protected] 

 

Fackliga kontaktpersoner:

Sveriges lärare

Jens Ander Glöde

[email protected]

 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Pianolärare till Sala kulturskola

Ansök    Aug 8    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
Nu söker Sala kulturskola en pianolärare 50%  till vår fina verksamhet. Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull pianolärare med inriktning pop, rock och jazz samt att du kan undervisa och spela i noterad form.  På Sala kulturskolan är våra elever mellan 6 och 20 år. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans ämnen inom musik, sång, dans, konst och media. Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda ... Visa mer
Nu söker Sala kulturskola en pianolärare 50%  till vår fina verksamhet. Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull pianolärare med inriktning pop, rock och jazz samt att du kan undervisa och spela i noterad form. 

På Sala kulturskolan är våra elever mellan 6 och 20 år. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans ämnen inom musik, sång, dans, konst och media. Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda inför publik. Undervisningen ges i egna lokaler. 

Om arbetsplatsen
Sala kulturskola är placerad under kultur- och fritidsnämnden med nya lokaler som ligger nära centrum och tågstationen. På kulturskolan arbetar ett tiotal pedagoger som tillsammans arbetar för en meningsfull fritid för barn och unga.

Arbetsuppgifter
Tjänsten omfattar 50% pianoundervisning, både enskilt och i grupp.

Det är viktigt att du kan ta ansvar för dina elevgrupper och verka för goda kontakter med eleverna och deras familjer och i samråd med chef ansvarar du för schemaläggning och uppföljning av schema samt nödvändig administration.

Tillsammans med chef, kollegor och elever planerar du och deltar aktivt i aktiviteter utifrån kulturskolans mål och åtaganden, exempelvis utåtriktad verksamhet och konserter. Du ska också delta aktivt i möten och fortbildningar. Visst ackompanjemang kan komma att ingå i tjänsten, tex vid konserter.Kvalifikationer
Musikpedagogisk högskoleutbildning med piano som huvudämne eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Meriterande är om du har ett biinstrument.

Du ska ha pedagogisk insikt och god samarbetsförmåga samt vara självgående och initiativtagande och ha kunskap om och erfarenhet av gruppundervisning.

 

Anställningsvillkor
50% tillsvidare tjänst under främst eftermiddagar samt kvällar. Fåtal tillfällen under helg. 
Tillträde efter dialog.
Individuell lönesättning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 230910. 
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.


Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Rektor

Petra Jablonski

Tfn 0224-747711

epost [email protected] 

 

Fackliga kontaktpersoner:

Sveriges lärare

Jens Ander Glöde

[email protected]

 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare i musik till Valla-Ekebyskolan 7-9

Ansök    Maj 31    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Sala växer, det gäller inte minst högstadieskolorna som de närmaste tre åren beräknas öka från nuvarande ca 700 elever till ca 850. Vår högstadieskola Valla-Ekeby ligger i centrala Sala intill stadsparken och Kristina kyrka. Vi strävar hela tiden efter att förbättras samtidigt som vi st... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare.

Sala växer, det gäller inte minst högstadieskolorna som de närmaste tre åren beräknas öka från nuvarande ca 700 elever till ca 850. Vår högstadieskola Valla-Ekeby ligger i centrala Sala intill stadsparken och Kristina kyrka. Vi strävar hela tiden efter att förbättras samtidigt som vi stannar upp, tittar bakåt och ser den framgång vi når längs vägen. För oss är skolan en arbetsplats för såväl personal som elever och vi arbetar för att alla ska bidra till en arbetsmiljö där lärande är i fokus. Till Valla-Ekebyskolan söker vi nu en lärare i musik. Vill du vara med i vårt team och bidra med nya tankar och idéer samtidigt som du själv lär dig av våra, då är du personen vi söker!

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår att undervisa i musik i årskurserna 7-9. Som lärare hos oss ansvarar du för planering och genomförande av undervisningen utifrån gällande styrdokument och lagstiftning. Du samarbetar alltid i en nära dialog med övriga pedagoger, elevhälsa, skolledning och andra medarbetare på skolan. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete, konferenser och teammöten. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina förutsättningar.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik i årskurs 7-9.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och har god förmåga att stärka elevernas självförtroende. Du har god kunskap i gällande styrdokument och du planerar och följer upp undervisningen utifrån målen. Självklart tycker du om att arbeta ämnesövergripande och lockas av att arbeta tillsammans med andra duktiga pedagoger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare
Tillträde inför höstterminen 2021 eller enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Provanställning kan komma att tillämpas

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 13 juni.
Ansökan sker från?www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vi vill gärna att du bifogar din examen/legitimation i ansökan.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor Eva Sahlberg Widgren tfn 0224-74 80 23, [email protected]
Bitr. Rektor Katarina Kym, tfn. 0224-74 80 21, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, Marita Karlström, [email protected]
Lärarnas Riksförbund: Åsa Haga-Eriksson, [email protected]Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Musiklärare och Bildlärare till Åkraskolan F-6

Ansök    Apr 8    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun. Åkraskolan ligger centralt i Sala och är en F-6 skola med fritidshem, för närvarande inrymd i fräscha modullokaler i väntan på skolbygge. Hos oss får du ett betydel... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Åkraskolan ligger centralt i Sala och är en F-6 skola med fritidshem, för närvarande inrymd i fräscha modullokaler i väntan på skolbygge. Hos oss får du ett betydelsefullt arbete där du tillsammans med kollegor får vara med och utveckla verksamheten. Våra pedagoger arbetar aktivt utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Vi har ett väl fungerande samarbete med olika kompetenser såsom elevhälsoteam, svenska som andraspråkslärare, speciallärare, studiehandledare och modersmålslärare. Vi arbetar med att bygga en stark teamkänsla. Vi söker nu en bildlärare och en musiklärare till vår skola.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa elever i årskurs f-6. Som lärare hos oss arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. Du ingår i lärarlag och deltar i gemensam planering, sambedömning och utvärdering. Tillsammans med dina kollegor skapar ni bästa möjliga förutsättningar till lärande. Om du är nyutexaminerad lärare erbjuder vi dig en mentor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i sökta ämnen. Du har mycket god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete, samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa utifrån ett språkutvecklande arbetssätt och ser mångfald som stark framgångsfaktor för att lyckas. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Du har även god kännedom om Lgr 11.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning 100%
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Provanställning kan komma att tillämpas

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Ansök senast 2021-05-14. Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb.
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta
Rektor Anna Malmström, tfn. 0224-74 80 96, [email protected]
Biträdande rektor Eva Larsson, tfn. 0224-74 80 31, [email protected] 

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Pianolärare till Sala kulturskola

Ansök    Mar 27    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten och drömmarna. Rum där man kan upptäcka, utveckla och uttrycka sig. Rum för fantasi! I Kulturskolan har barn och unga mellan 6 och 20 år det utrymmet. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans ämnen inom musik, sång, teater, dans, konst och media. Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda inför ... Visa mer
I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten och drömmarna. Rum där man kan upptäcka, utveckla och uttrycka sig. Rum för fantasi!

I Kulturskolan har barn och unga mellan 6 och 20 år det utrymmet. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans ämnen inom musik, sång, teater, dans, konst och media. Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda inför publik. Undervisningen ges i egna lokaler. 

Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull pianolärare med inriktning pop, rock och jazz samt att du kan undervisa och spela i noterad form.

Om arbetsplatsen
Sala kulturskola är placerad under kultur- och fritidsnämnden med nya lokaler sedan ett par år. Kulturskolan ligger nära centrum och tågstationen. På kulturskolan arbetar ett tiotal pedaoger som tillsammans arbetar för en meningsfull fritid för barn och unga.

Arbetsuppgifter
Tjänsten omfattar 50% pianoundervisning, både enskilt och i grupp, vanligen 2-3 elever.

Ta ansvar för dina elevgrupper och verka för goda kontakter med eleverna och deras familjer.

I samråd med chef ansvara för schemaläggning och uppföljning av schema samt nödvändig administration. Tillsammans med chef, kollegor och elever planera och aktivt delta i aktiviteter utifrån Kulturskolans mål och åtaganden, exempelvis utåtriktad verksamhet och konserter. Delta aktivt i möten och fortbildningar. Visst ackompanjemang kan komma att ingå i tjänsten, tex vid konserter.Kvalifikationer
Musikpedagogisk högskoleutbildning med piano som huvudämne eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Meriterande är om du har ett biinstrument.
Du ska ha kunskap om och erfarenhet av gruppundervisning. Med gruppundervisning menar vi uttalad gruppmetodik som bygger på den enskilda elevens såväl som gruppens utveckling.

Du ska ha pedagogisk insikt och god samarbetsförmåga samt vara självgående och initiativtagande. 

 

Anställningsvillkor
50% tillsvidare tjänst under främst eftermiddagar samt kvällar. Fåtal tillfällen under helg. 
Tillträde 20230815.
Individuell lönesättning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 230406.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.


Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Rektor

Petra Jablonski

Tfn 0224-747711

epost [email protected] 

 

Fackliga kontaktpersoner:

Sveriges lärare

Jens Ander Glöde

[email protected]

 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Pianolärare till kulturskolan i Sala

Ansök    Maj 15    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 500 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Det finns goda pendlingsmöjligheter. Kulturskolan är ett viktigt inslag i Salas kulturliv där vi erbjuder barn och ungdomar möjlighet att på sin fritid ytterligare fördjupa sina kunskaper och färd... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 500 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Det finns goda pendlingsmöjligheter.

Kulturskolan är ett viktigt inslag i Salas kulturliv där vi erbjuder barn och ungdomar möjlighet att på sin fritid ytterligare fördjupa sina kunskaper och färdigheter inom olika konstformer. Här kan man få undervisning i olika instrument, spela i orkester och sjunga i kör. Förutom musik i olika former undervisar vi också i dans och bild och form.

Publiceringsdatum
2019-05-15
 
Dina arbetsuppgifter
Din huvuduppgift är att undervisa i piano, både enskilt och i grupp. Eleverna söker sig till kulturskolan av olika skäl och alla är lika välkomna och viktiga för oss. Det är därför viktigt att kunna möta elever och utveckla var och en, utifrån deras olika förutsättningar och behov. Pianoläraren ingår i en arbetsgemenskap med andra kompetenta lärare och kulturpedagoger. Vi har flera orkestrar och genomför föreställningar av olika slag, med allt från konserter till större samverkansprojekt där du kan behövas som ackompanjatör.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant pianolärarutbildning eller motsvarande, gärna med "afroinriktning", men du bör även kunna undervisa och spela klassisk musik. Kulturskolan i Sala präglas av ett starkt engagemang och samarbete mellan kollegor, där vi ständigt söker utvecklingsmöjligheter att nå fler elever och nya grupper. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor
Pianolärartjänsten motsvarar 50 procent. Dock finns goda möjligheter till utökad tjänst, i första hand som musiklärare i grundskolan.
Individuell lönesättning och ferietjänst gäller. Vissa inslag på obekväm arbetstid förekommer.
Utdrag ur belastningsregistret måste lämnas innan anställningskontrakt undertecknas.

Så ansöker du
Ansök senast 5 juni 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta t.f. kulturskolechef Peter Fredriksson, [email protected], 0224-748471
Facklig kontaktperson (Lärarförbundet): Jens Ander-Glöde [email protected], 070-354 52 76

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Varaktighet, arbetstid
Deltid/Ej specificerat Visa mindre

Musiklärare

Ansök    Apr 25    Sala kommun    Musikpedagog/Musiklärare
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun. För mer information se www.sala.se

Heden, Västerfärnebo och Kilbo är landsbygdsskolor, våra elever är från förskoleklass och upp till åk 6. Totalt på våra skolor finns ca 270 elever.


Arbetsuppgifter 

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är behörig lärare med lärarexamen och erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Du har en god förståelse för hur elever tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl elever som föräldrar och kollegor. Du är insatt och bekväm med dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IKT som ett naturligt verktyg i arbetet.

Det är viktigt att du ser goda relationer med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning som en naturlig del av ditt arbete och att du kan skapa engagerade lärmiljöer utifrån ett tydligt ledarskap. Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära. Du har höga förväntningar på eleverna och har en förmåga att möta olika elevers behov för att kunna stötta dem i deras utveckling.

Vi erbjuder ett omtänksamt kollegium där vi arbetar för att utveckla det kollegiala lärandet samt verksamheten.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i musik
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där kreativitet och flexibilitet är nyckelroll.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Deltid 60%, har du ytterligare behörighet som vi är i behov av , kan tjänsten utökas till 100%
Individuell lönesättning.

Ansökan

Ansök senast 2019-05-15. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar 

Rektor Ingrid Nilsson, 0224-74 80 24, 073-866 80 39

Fackliga kontaktpersoner:

Lärarnas riksförbund: 070-249 93 49 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre