Lediga jobb som Manager i Sala

Se lediga jobb som Manager i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare till Metso Outotec i Sala

Ansök    Nov 19    Experis AB    Manager
Vill du påverka industrin mot en mer ansvarsfull användning av världens naturresurser? Drivs du av att engagera, koordinera och nå gemensamma mål? Då är detta jobb för dig! Metso Outotec söker nu en projektledare med fokus på leveransprojekt inom Filtration and Separation. Som projektledare är du en del av det globala teamet inom "Filtration/MIN Business Line - Project Delivery Team" som har till uppgift att leverera enligt kontrakt inom givna ramar. Utöv... Visa mer
Vill du påverka industrin mot en mer ansvarsfull användning av världens naturresurser? Drivs du av att engagera, koordinera och nå gemensamma mål? Då är detta jobb för dig! Metso Outotec söker nu en projektledare med fokus på leveransprojekt inom Filtration and Separation.

Som projektledare är du en del av det globala teamet inom "Filtration/MIN Business Line - Project Delivery Team" som har till uppgift att leverera enligt kontrakt inom givna ramar. Utöver andra projektledare finns också projektadministratörer och en project controller i gruppen. Ni rapporterar till Manager Project Execution som också är stationerad i Sala.

Jobbeskrivning

I rollen som projektledare för leveransprojekt inom Produktlinjerna Filtration och Separation driver du flera parallella projekt med leveranser av gruvutrustning inom filtrering och separering. Projekten är globala, interna så väl som externa och varierar således också både i omfattning och komplexitet. Som projektledare äger du genomförandet från tecknat kontrakt till leverans och du har ansvaret för att verkställa, samordna, styra och genomföra projektet inom satta ramar. Till din hjälp har du projektteam där olika professioner är representerade. Vi jobbar med MS Office, SAP och MS Project. Vi ställer oss positiva till distansarbete och det hybrida kontoret men vi ser också fysiskt närvaro i Sala som en framgångsfaktor i arbetet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har relevant akademisk examen och några års erfarenhet av att leda leveransprojekt. Teknisk förståelse är meriterande men inget direkt krav. Du trivs i en global kontext och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta väger också dina personliga egenskaper tungt. En projektledare för oss är en strukturerad, kvalitetsmedveten och handlingskraftig person som med målmedvetenhet och kommunikativ förmåga motiverar sig själv och andra att driva projekten mot satta mål.

Vi erbjuder

Som projektledare får du en unik möjlighet att vara med och bidra till vår fortsatta förändringsresa samtidigt som du också får möjlighet att lära och utvecklas på ett mer personligt plan. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med en coachande och stöttande chef i ett bra team med kunniga kollegor som alla jobbar mot samma mål. Utöver detta kan Metso Outotec också bidra till en spännande karriär i ett internationellt företag med många utvecklingsvägar. Vi fokuserar på din utveckling och förbereder dig inför dina nuvarande och framtida utmaningar.

Kontaktinformation

Rekryteringen är ett samarbete mellan Metso Outotec och Jefferson Wells, Manpower Group. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Edén på telefonnummer: 021-15 12 14 eller via e-post: [email protected]

Du söker tjänsten via Metso Outotecs karriärsida https://careers.mogroup.com/job/Sala-Project-manager/735820102/?locale=en_US

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-12-10. Vi tillämpar löpande urval - ansök så snart som möjligt!

Mer om Metso Outotec
Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Genom att öka kundernas energi- och vatteneffektivitet, öka deras produktivitet och minska miljömässiga risker med vår expertis inom produkter och bearbetning, är vi rätt partner för positiv förändring.
Metso Outotec har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland och har över 15 000 anställda i över 50 länder. Proformaförsäljningen uppgick till cirka 4,1 miljarder euro 2019. Företaget är noterat på Helsingforsbörsen (Nasdaq Helsinki). mogroup.com, twitter.com/metsooutotec Visa mindre