Lediga jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 i Sala

Se lediga jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Lärarvikarier (timanställda vid behov) till årskurs F-6 i Sala kommun

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 900 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 900 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.I Sala finns 13 kommunala grundskolor, fritidshem samt särskola. Vår devis inom Barn och utbildning som vi vill att du delar med oss är: "I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.". 

Vi söker nu  timanställda lärarvikarier som med kort varsel kan arbeta i våra grundskolor.
Som timvikarie kommer du att undervisa i olika ämnen och möta elever i olika åldrar. Det är skolenheten som bestämmer innehåll och hur lång tid arbetspasset är. En vanlig skoldag är mellan ca 08 till 15 men som vikarie kan du få arbeta några timmar eller en hel dag. 

Arbetsuppgifter 
Uppdraget innebär att vara vikarie när ordinarie lärare är sjuk eller ledig. Du kommer att ingå i vikarieresursen som täcker hela kommunens grundskoleenheter.
Som timvikarie hos oss får du arbeta som lärare för elever i åldrarna 6 till 13 år. Arbetet som lärarvikarie är omväxlande och roligt men också ansvarsfullt då du oftast är ensam vuxen i klassrummet.
Anställningsuppdraget sker på timbasis och är ett så kallat korttidsvikariat från dag till dag. Du ansvarar för att uppdatera din sida i bokningsprogrammet, om du inte är tillgänglig på en månad och inte kontaktar oss så har vi rätt att avsluta dig hos Resursenheten skf.

Kvalifikationer
Arbetet som timvikarie är till för och passar dig som vill prova på yrket som lärare. Vi söker dig som är en bra förebild, kan arbeta självständigt och känner att du kan bidra till en trygg miljö och uppmuntra elever till lärande. Eftersom du som lärarvikarie ersätter skolans ordinarie personal vid sjukdom och ledighet ställer vi höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens då du ofta byter arbetsplats. Vissa arbetsuppgifter kan kräva speciell kompetens och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
För att få anställning och arbeta inom skola måste du först lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister, detta beställer du från polisens hemsida. 

Övriga krav 
Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.
Körkort och tillgång till bil.

Rekryteringsprocessen går till på följande sätt:
1. Du ansöker via kommunens hemsida, www.sala.se/ledigajobb
2. Vi gör urval bland ansökningar och genomför en telefonintervju med dem vi anser lämpliga.
3. För dem vi valt att gå vidare med kallar vi till ett möte där du visar upp ett giltigt Utdrag från polisens belastningsregister och får en introduktion.
4. Efter introduktionsmötet bestämmer vi om tjänst som timvikarie ska erbjudas.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad timanställning
Individuell lönesättning

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du gör din ansökan digitalt via denna annons.
 
Upplysningar 
Resursenheten 0224 - 748012
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal 0224 - 747091


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Ämneslärare i SvA åk 1-3 till Åkraskolan f-6

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun. Åkraskolan ligger centralt i Sala och är en F-6 skola med fritidshem, för närvarande inrymd i fräscha modullokaler i väntan på skolbygge. Hos oss får du ett betydel... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Åkraskolan ligger centralt i Sala och är en F-6 skola med fritidshem, för närvarande inrymd i fräscha modullokaler i väntan på skolbygge. Hos oss får du ett betydelsefullt arbete där du tillsammans med kollegor får vara med och utveckla verksamheten. Våra pedagoger arbetar aktivt utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Vi har ett väl fungerande samarbete med olika kompetenser såsom elevhälsoteam, svenska som andraspråkslärare, speciallärare, studiehandledare och modersmålslärare. Vi arbetar med att bygga en stark teamkänsla.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa elever i årskurs 1-3. Som lärare hos oss arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. Du ingår i lärarlag och deltar i gemensam planering, sambedömning, utvärdering och utbildningar. Tillsammans med dina kollegor skapar ni bästa möjliga förutsättningar till lärande för alla elever. Om du är nyutexaminerad lärare erbjuder vi dig en mentor. Möjlighet till förstelärartjänst finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs f-3 och som har god kännedom om Lgr 11. Du har mycket god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete, samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa utifrån ett språkutvecklande arbetssätt och ser mångfald som stark framgångsfaktor för att lyckas. Erfarenhet av Skolverkets material Bygga svenska, ses som en merit. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning 100%
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Provanställning kan komma att tillämpas

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Ansök senast 2021-12-03. Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb.
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta
Rektor Cecilia Krantz, tfn. 0224-74 80 30, [email protected]
Biträdande rektor Eva Larsson, tfn. 0224-74 80 31, [email protected] 

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare åk 1-3 till Möklinta Kyrkskola

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Möklinta ligger i Sala kommuns norra del och är ett fridfullt samhälle med närhet till skog och natur. I Möklinta finns Kyrkskolan som har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. I skola... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Möklinta ligger i Sala kommuns norra del och är ett fridfullt samhälle med närhet till skog och natur. I Möklinta finns Kyrkskolan som har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. I skolans lokaler finns även ett fritidshem samt Kyrkskolans förskola. Skolan har en stor skolgård med fotbollsplan, stora gräsytor, fruktträd, växthus, sandlåda, klätterställning, gungor m.m., och närheten till skog och natur gör att vi har tillgång till stora uteklassrum. Till vår skola söker vi nu en legitimerade lärare som vill undervisa elever på lågstadiet.

Arbetsuppgifter
Som lärare på lågstadiet kommer du att undervisa elever i årskurs 1-3. Tjänsten är riktad mot läs- och skrivinlärning. Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg och lärande miljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete. Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare. Det är viktigt för oss att du alltid, tillsammans med dina kollegor, stimulerar eleverna till lärande och eget ansvarstagande.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans årskurs 1-3. Du har ett positivt och inkluderande förhållningssätt samt god samarbetsförmåga. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Vi ser även att du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget som för oss innebär att alla elever ska känna att de kan lyckas. Du är väl förankrad i skolans styrdokument och en van användare av digitala hjälpmedel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid
Tillträde 2021-08-09, eller enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 maj 2021.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Vi vill gärna att du bifogar din examen/legitimation i ansökan.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Rektor Helena Calissendorff, tfn. 0224-74 84 81, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49

 Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare i åk F-3 till Åkraskolan

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun. Åkraskolan ligger centralt i Sala och är en F-6 skola med fritidshem, för närvarande inrymd i fräscha modullokaler i väntan på skolbygge. Hos oss får du ett betydel... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Åkraskolan ligger centralt i Sala och är en F-6 skola med fritidshem, för närvarande inrymd i fräscha modullokaler i väntan på skolbygge. Hos oss får du ett betydelsefullt arbete där du tillsammans med kollegor får vara med och utveckla verksamheten. Våra pedagoger arbetar aktivt utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Vi har ett väl fungerande samarbete med olika kompetenser såsom elevhälsoteam, svenska som andraspråkslärare, speciallärare, studiehandledare och modersmålslärare. Vi arbetar med att bygga en stark teamkänsla. Vi söker nu två lärare till åk F-3.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa elever i årskurs F-3. Som lärare hos oss arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. Du ingår i lärarlag och deltar i gemensam planering, sambedömning och utvärdering. Tillsammans med dina kollegor skapar ni bästa möjliga förutsättningar till lärande. Om du är nyutexaminerad lärare erbjuder vi dig en mentor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs f-3. Du har mycket god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete, samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa utifrån ett språkutvecklande arbetssätt och ser mångfald som stark framgångsfaktor för att lyckas. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Du har även god kännedom om Lgr 11.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning 100%
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Provanställning kan komma att tillämpas

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Ansök senast 2021-05-14. Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb.
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta
Rektor Anna Malmström, tfn. 0224-74 80 96, [email protected]
Biträdande rektor Eva Larsson, tfn. 0224-74 80 31, [email protected] 

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49


Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare åk 1-3 till Möklinta Kyrkskola

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Möklinta ligger i Sala kommuns norra del och är ett fridfullt samhälle med närhet till skog och natur. I Möklinta finns Kyrkskolan som har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. I skola... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Möklinta ligger i Sala kommuns norra del och är ett fridfullt samhälle med närhet till skog och natur. I Möklinta finns Kyrkskolan som har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. I skolans lokaler finns även ett fritidshem samt Kyrkskolans förskola. Skolan har en stor skolgård med fotbollsplan, stora gräsytor, fruktträd, växthus, sandlåda, klätterställning, gungor m.m., och närheten till skog och natur gör att vi har tillgång till stora uteklassrum. Till vår skola söker vi nu två legitimerade lärare som vill undervisa elever på lågstadiet.

Arbetsuppgifter
Som lärare på lågstadiet kommer du att undervisa elever i årskurs 1-3. Den ena tjänsten är riktad mot läs- och skrivinlärning medan den andra tjänsten är riktad mot matematik. Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg och lärande miljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete. Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare. Det är viktigt för oss att du alltid, tillsammans med dina kollegor, stimulerar eleverna till lärande och eget ansvarstagande.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans årskurs 1-3. Du har ett positivt och inkluderande förhållningssätt samt god samarbetsförmåga. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Vi ser även att du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget som för oss innebär att alla elever ska känna att de kan lyckas. Du är väl förankrad i skolans styrdokument och en van användare av digitala hjälpmedel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid
Tillträde 2021-08-09
Provanställning kan komma att tillämpas
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 25 april.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Vi vill gärna att du bifogar din examen/legitimation i ansökan.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Rektor Helena Calissendorff, tfn. 0224-74 84 81, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49

 Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare i åk 1-3 till Västerfärnebo skola

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Västerfärnebo skola ligger två mil väster om Sala och har ca 105 elever från förskoleklass till och med år 6. I anslutning till skolan finns även ett fritidshem samt Klockarbo förskola. Vi som arb... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Västerfärnebo skola ligger två mil väster om Sala och har ca 105 elever från förskoleklass till och med år 6. I anslutning till skolan finns även ett fritidshem samt Klockarbo förskola. Vi som arbetar på Västerfärnebo skola vill att alla elever ska känna sig trygga och sedda. På skolan finns ett elevhälsoteam som består av beteendevetare, specialpedagog, kurator, skolsköterska och rektor.

Till skolan finns en stor skolgård som lockar till aktiviteter och rörelse. Fler gånger i veckan ansvarar fritidspersonal för att det finns rastaktiviteter som eleverna kan delta i.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och jobba i ett härligt arbetslag på en mindre landsbygdsskola? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss! Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning främst i årskurs 1-3, men även en del på fritids. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen med elevens bästa i fokus, i enlighet med läroplan och andra styrdokument. Vi arbetar både med åldersblandade och åldershomogena grupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Du får gärna vara inriktad mot läsinlärning för lågstadiet, engelska och matematik, och vi ser det som fördelaktigt om du hunnit jobba några år och blivit trygg i din yrkesroll. Vi ser dock även att nyexaminerade lärare kan vara en tillgång på vår enhet och ser fram emot din ansökan.

För oss är det viktigt att du har en positiv syn på uppdraget, en god samarbetsförmåga och ser möjligheter i att arbeta på en landsbygdsskola. Du arbetar målinriktat och har en god struktur i arbetet. Du strävar alltid efter att utveckla både dig själv och den lärmiljö som du arbetar i tillsammans med ditt arbetslag. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att alla elever ska känna sig delaktiga, trygga och nå uppsatta mål. Vi ser att du har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt samt att du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst, heltid 100%. Tillträde vid läsårsstart 2020-08-09 eller enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning tillämpas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 23 maj.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Elisabet Bernhardt, tfn. 0224-74 80 33, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Kommunal 0224 - 74 70 91 Visa mindre

Lärare till Hedens skola

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Hedens skola är en liten landsortsskola som ligger mellan Sätrabrunn och Fläckebo i Sala kommuns västra område. Skolan har ca 90 elever från förskoleklass till och med åk 6. På skolan finns också ... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Hedens skola är en liten landsortsskola som ligger mellan Sätrabrunn och Fläckebo i Sala kommuns västra område. Skolan har ca 90 elever från förskoleklass till och med åk 6. På skolan finns också vårt fritidshem. Eftersom vi är en liten skola samarbetar vi mycket, både skola och fritids, vilket för personalen ger en helhetssyn på eleverna och för eleverna en trygghet att umgås med alla på skolan.

Till skolan finns en stor skolgård som lockar till aktiviteter och rörelse. Närheten till skog och natur försöker vi använda oss av så mycket som möjligt. Vi har bland annat ett uteklassrum/vindskydd med en eldstad samt skog och stora fotbollsplaner.

 

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och jobba i ett härligt arbetslag på en mindre landsbygdsskola? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss! Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning främst i årskurs 1-3, men även en del i åk 4-6. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen med elevens bästa i fokus, i enlighet med läroplan och andra styrdokument. Vi arbetar både med åldersblandade och åldershomogena grupper och använder naturen och vår fantastiska omgivning så mycket som möjligt i vår undervisning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 och/eller årskurs 4-6. Du får gärna vara inriktad mot läsinlärning för lågstadiet, engelska eller musik, och vi ser det som fördelaktigt om du hunnit jobba några år och blivit trygg i din yrkesroll. Vi ser dock även att nyexaminerade lärare kan vara en tillgång på vår enhet och ser fram emot din ansökan.

För oss är det viktigt att du har en positiv syn på uppdraget, en god samarbetsförmåga och ser möjligheter i att arbeta på en mindre landsbygdsskola. Du arbetar målinriktat och har en god struktur i arbetet. Du strävar alltid efter att utveckla både dig själv och den lärmiljö som du arbetar i tillsammans med ditt arbetslag. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att alla elever ska känna sig delaktiga, trygga och nå uppsatta mål. Vi ser att du har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt samt att du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid 100%
Provanställning kan komma att tillämpas
Tillträde vid läsårsstart, 9 augusti 2021 eller enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas 

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 18 april.

Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb  
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor Elisabet Bernhardt, tfn. 0224-74 80 33, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49 Visa mindre

Ämneslärare i SvA åk f-3 till Åkraskolan

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun. Åkraskolan ligger centralt i Sala och är en F-6 skola med fritidshem, för närvarande inrymd i fräscha modullokaler i väntan på skolbygge. Hos oss får du ett betydel... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Åkraskolan ligger centralt i Sala och är en F-6 skola med fritidshem, för närvarande inrymd i fräscha modullokaler i väntan på skolbygge. Hos oss får du ett betydelsefullt arbete där du tillsammans med kollegor får vara med och utveckla verksamheten. Våra pedagoger arbetar aktivt utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Vi har ett väl fungerande samarbete med olika kompetenser såsom elevhälsoteam, svenska som andraspråkslärare, speciallärare, studiehandledare och modersmålslärare. Vi arbetar med att bygga en stark teamkänsla.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa elever i årskurs f-3 Som lärare hos oss arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. Du ingår i lärarlag och deltar i gemensam planering, sambedömning, utvärdering och utbildningar. Tillsammans med dina kollegor skapar ni bästa möjliga förutsättningar till lärande för alla elever. Om du är nyutexaminerad lärare erbjuder vi dig en mentor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs f-3. Du har mycket god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete, samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa utifrån ett språkutvecklande arbetssätt och ser mångfald som stark framgångsfaktor för att lyckas. Erfarenhet av Skolverkets material Bygga svenska, ses som en merit. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Du har även god kännedom om Lgr 11.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning 100%
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Provanställning kan komma att tillämpas

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Ansök senast 2021-04-12. Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb.
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta
Rektor Anna Malmström, tfn. 0224-74 80 96, [email protected]
Biträdande rektor Eva Larsson, tfn. 0224-74 80 31, [email protected] 

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Bibliotekspedagog med inriktning grundskola f-6

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun. 

I Sala finns 13 kommunala grundskolor, fritidshem samt särskola. Vår devis inom Utbildning och arbetsmarknad som vi vill att du delar med oss är: "I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas". Sala kommun gör en satsning på en mediaenhet för att förstärka och utveckla skolbiblioteken och digitaliseringen inom grundskolan. Vi jobbar med att stärka elevernas läs- och skrivutveckling, källkritiska förmåga och skolornas digitalisering. I mediaenheten finns förutom skolbibliotekarier och biblioteksassistenter, även läsfrämjande pedagoger och IT-pedagoger.

Skolbibliotekets verksamhet skall vara en del i undervisningen för att stärka elevernas språkliga förmåga och digitala kompetens. Just nu pågår ett intensivt arbete i Sala kommun för att stärka skolbibliotekens roll i läs- och skrivinlärningen genom läsfrämjande insatser, medie- och informationskunskap där källkritik och digital kompetens ingår. Likvärdigheten mellan skolenheterna skall också förstärkas. I organisationen är skolbibliotekarierna samlade i en organisation tillsammans med IT-pedagogerna. I gruppen finns också en skolbiblioteksutvecklare som leder arbetet bland annat för att stärka skolbibliotekariernas ställning och inflytande. Det pågående utvecklingsarbetet ger möjlighet att påverka den framtida utformningen av Sala kommuns skolbiblioteksverksamhet.

Vi söker nu en vikarierande skolbibliotekspedagog/skolbibliotekarie till mediaenheten i Sala kommun.

Arbetsuppgifter
I din roll som bibliotekspedag arbetar du för ökad måluppfyllelse enligt läroplanen, vilket innebär att främja läsintresse, öka läskunnigheten, arbeta med skolans digitalisering och elevernas digitala kompetens. Du kommer tillsammans med lärare och annan personal att leda pedagogiska aktiviteter i bibliotek och klassrum kring exempelvis media och informationskunskap (MIK) och att utveckla och bedriva läsfrämjande projekt. I uppgiften ingår även att ge stöd till lärare och elever i litteratur- och medieanvändning. Arbetet kommer delvis vara förlagt till klassrummen. Varje bibliotekarie beräknas, tillsammans med övriga yrkesgrupper i organisationen, ha ansvar för två, eller i något enstaka fall tre, skolor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa inom skolan. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning, exempelvis från bibliotekshögskolan eller lärarprogrammet. Du har också kunskap och ett starkt engagemang kring läs- och skrivinlärning, skolbiblioteksfrågor och arbeta forskningsbaserat. Arbetet kräver integritet, god analytisk och kommunikativ förmåga och ett gott samarbete. Sala är en geografiskt stor kommun med många skolor på landsbygden, vilket gör att körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsat vikariat fram till 30 juni 2022.
Heltid
Tillträde snarast enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Ansök senast 12 mars 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Anställningsprocessen kan ske löpande och komma att inledas innan ansökningstiden gått ut

Upplysningar


Vill du veta mer om tjänsten kontakta

Skolbiblioteksutvecklare Jenny Floderer, [email protected] 0224-74 81 42
Tf chef mediaenheten Johan Melin, [email protected] 0224-74 81 50

Fackliga kontaktpersoner:
Lärarförbundet, Sandra Ekholm, [email protected]

Välkommen med din ansökan!
Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare till Varmsätra skola

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Varmsätra skola är en byskola som ligger utanför Sala tätort. Skolan är en F-6 skola med ca 130 elever. Till skolan hör även ett fritidshem. Varmsätra tillhör rektorsområdet Ransta/Varmsätra. Vi ä... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Varmsätra skola är en byskola som ligger utanför Sala tätort. Skolan är en F-6 skola med ca 130 elever. Till skolan hör även ett fritidshem. Varmsätra tillhör rektorsområdet Ransta/Varmsätra. Vi är ett rektorsområde som satsar på daglig rörelse i form av aktivitetspass. Vi har elever som är trivselledare och driver rastaktiviteter. Stort fokus ligger på gemenskap, likabehandling och att vi tillsammans driver skolan framåt. Vi har ett arbetssätt som vilar på den formativa bedömningens grunder och att arbeta i arbetslag främjar alla medarbetare på skolan. Vi har eleven i fokus.

Arbetsuppgifter
Som lärare hos oss på Varmsätra skola kommer du att undervisa årskurs 1-3. I arbetsuppgifterna ingår mentorskap och att tillsammans med dina kollegor utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna där exempelvis pedagogiska luncher och att agera rastvakt kan ingå i arbetsuppgifterna.


Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-3, alternativt söker vi dig som har några års erfarenhet av att undervisa som obehörig lärare på lågstadiet.

Som lärare hos oss är det viktigt att du arbetar lösningsfokuserat och har en positiv syn på uppdraget. Du är en självklar teamspelare som ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Det är viktigt för oss att du kan anpassa din undervisning utifrån eleverna och att du är mån om att din undervisning håller hög kvalitet. Självklart tycker du om att arbeta ämnesövergripande och lockas av att arbeta tillsammans med andra duktiga pedagoger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på 100%
Ej behöriga anställs i enlighet med skollagen
Provanställning kan komma att tillämpas
Tillträde inför läsårstarten augusti 2020, eller enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-03-22. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande vilket kan innebära att anställning sker innan ansökningstiden gått ut. Så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rektor Marianne Ericsson 0224-74 80 27,  [email protected] eller
biträdande rektor Susanne Karlsson 0224-74 80 68, [email protected]

Facklig kontakt: Lärarförbundet: 0224-74 85 72, Lärarnas Riksförbund: 0224-74 85 72Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare åk 1-3 till Lärkbacksskolan

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Lärkbacksskolan ligger intill sim- och idrottshallen i Sala. Vi har ca 220 elever från förskoleklass till och med år 6 och i skolans lokaler finns även fritid... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Lärkbacksskolan ligger intill sim- och idrottshallen i Sala. Vi har ca 220 elever från förskoleklass till och med år 6 och i skolans lokaler finns även fritidshem. Lärkbacksskolan är Priokartlagd vilket bland annat innebär att vi arbetar med kollegialt lärande och coaching. Vi arbetar i tvålärarsystem med delat ansvar för planering, mentorskap och undervisning. Nu söker vi en ny kollega som vill arbeta som lärare i årskurs 1-3. Är du nyutexaminerad erbjuder vi stöd av mentor.  

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa elever i årskurs 1-3. Som lärare hos oss ansvarar du för planering och genomförande av undervisningen utifrån gällande styrdokument och lagstiftning. Du samarbetar alltid i en nära dialog med övriga pedagoger, elevhälsa, skolledning och andra medarbetare på skolan. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete, konferenser och teammöten. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina förutsättningar.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Du har god kännedom om skolans verksamhet och styrdokument.
 
Som person är du ansvarsfull, strukturerad och tydlig samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt. Du är intresserad av att utveckla din yrkesroll utifrån rådande styrdokument samt ser IKT som ett naturligt verktyg i arbetet. Du är kreativ och vill planera, genomföra och utvärdera din undervisning tillsammans med kollegor i syfte att få alla elever att lyckas. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever, kollegor, vårdnadshavare och övrig personal. För oss är det viktigt att du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på 100%
Provanställning kan komma att tillämpas
Tillträde 2021-01-07 eller enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 22 november. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Kerstin Hammarström Ahlström, tfn. 0224-74 80 26, [email protected] 

Facklig kontakt:? 
Lärarförbundet: 0224-74 70 93? 
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare åk 1-6 till Kila skola

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Kila skola har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. I lokalerna finns även vårt fritidshem. Skolan har stora gröna områden att nyttja och en fant... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Kila skola har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. I lokalerna finns även vårt fritidshem. Skolan har stora gröna områden att nyttja och en fantastisk skolgårdsmiljö som vi använder både till lek och som klassrum. Vi är en skola där alla känner och hälsar på varandra oavsett årskurs. Vi arbetar ofta åldersövergripande och som personal här på skolan värdesätter vi glädje, trygghet, social kompetens, respekt och kunskap. Till Kila skola söker vi nu dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa årskurs 1-6. Är du nyutexaminerad erbjuder vi stöd av mentor.

Arbetsuppgifter
Som lärare hos oss på Kila skola kommer du att undervisa årskurs 1-6. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med dina kollegor utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. I rollen som lärare förväntas du också säkerställa att alla elever mår bra och känner sig trygga i skolan.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Du är trygg i ditt pedagogiska ledarskap och du är en van användare av digitala verktyg i klassrummet.

Som lärare hos oss är det viktigt att du arbetar lösningsfokuserat och har en positiv syn på uppdraget. Du är en självklar teamspelare som ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Det är viktigt för oss att du kan anpassa din undervisning utifrån eleverna och att du är mån om att din undervisning håller hög kvalitet. Självklart tycker du om att arbeta ämnesövergripande och lockas av att arbeta tillsammans med andra duktiga pedagoger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på 100%
Provanställning kan komma att tillämpas
Tillträde 2020-08-10 eller enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas 

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 1 augusti. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb.
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
 
Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Kerstin Hammarström Ahlström, [email protected]
Fritidspedagog/Ledningsstöd, Kristina Larsson, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet: 0224-74 70 93? 
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärarvikarier (timanställda vid behov) till grundskolor i Sala kommun

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

I Sala finns 13 kommunala grundskolor, fritidshem samt särskola. Vår devis inom Barn och utbildning som vi vill att du delar med oss är: "I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.". 

Vi söker nu flera timanställda lärarvikarier som med kort varsel kan hoppa in och arbeta i våra grundskolor. Som timvikarie hos oss får du prova på arbetet som lärare för elever i åldrarna 6 till 15 år. Arbetet som lärarvikarie är omväxlande och roligt men också ansvarsfullt då du oftast är ensam vuxen i klassrummet.

Arbetsuppgifter 
Uppdraget innebär att vara vikarie när ordinarie lärare är sjuk eller ledig. Du kommer att ingå i vikarieresursen som täcker hela kommunens grundskoleenheter.
Som timvikarie kommer du att möta elever i olika åldrar och undervisa i olika ämnen. Det är skolenheten som behöver en vikarie som bestämmer vad innehållet ska vara och hur lång tid arbetspasset är. En vanlig skoldag är mellan ca 08 till 15 men som vikarie kan du få arbeta några timmar eller en hel dag.
Anställningsuppdraget sker på timbasis och är ett så kallat korttidsvikariat från dag till dag.

Kvalifikationer
Arbetet som timvikarie är till för och passar dig som vill prova på yrket som lärare. Vi söker dig som är en bra förebild, kan arbeta självständigt och känner att du kan bidra till en trygg miljö och uppmuntra elever till lärande. Eftersom du som lärarvikarie ersätter skolans ordinarie personal vid sjukdom och ledighet ställer vi höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens då du ofta byter arbetsplats.Vissa arbetsuppgifter kan kräva speciell kompetens och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har körkort och bil ökar möjligheterna till arbete då arbete finns i hela kommunen. 

För att få arbeta inom förskola, fritidshem och skola måste du först lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer utdraget från Polisen, vilket tar ca 2 veckor att få och det är giltigt i ett år. Belastningsregistret ska du lämna till Medborgarkontoret i Rådhuset eller skicka till Barn och utbildning Box 304, 73325 Sala

Övriga krav
Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.

Rekryteringsprocessen går till på följande sätt:
1. Du ansöker via kommunens hemsida, www.sala.se/ledigajobb
2. Du lämnar in ett giltigt Intyg från belastningsregistret.
3. Vi gör urval bland ansökningar och genomför en telefonintervju med dem vi anser lämpliga.
4. För dem vi valt att gå vidare med kallar vi till en introduktionskurs.
5. Efter introduktionskursen bestämmer vi om tjänst som timvikarie ska erbjudas.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad timanställning
Individuell lönesättning

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du gör din ansökan digitalt via denna annons.
 
Upplysningar 
Resursenheten 0224 - 748012
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal 0224 - 74 70 91


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare åk 1 Kilbo skola och fritids

På Kilbo skola F-6 arbetar vi i arbetslag med fokus på kvalitet och skolans utveckling. Vi har i dagsläget en delvis årskursblandad skola med ca 80 elever från förskoleklass till åk 6. Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom att bland annat skapa en flexibel organisation med barnens bästa i fokus. Vi har höga förväntningar på våra elever och på oss själva som pedagoger. I lokalerna finns även fritidshem och förskola integrerat. Skolan har stora gröna områd... Visa mer
På Kilbo skola F-6 arbetar vi i arbetslag med fokus på kvalitet och skolans utveckling. Vi har i dagsläget en delvis årskursblandad skola med ca 80 elever från förskoleklass till åk 6. Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom att bland annat skapa en flexibel organisation med barnens bästa i fokus. Vi har höga förväntningar på våra elever och på oss själva som pedagoger. I lokalerna finns även fritidshem och förskola integrerat. Skolan har stora gröna områden att nyttja vid t.ex. idrott och nära till skogsmiljö. Kilbo skola hittar man ca 2,5 mil nordost om Sala.

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att möta elever både i klassrum och på fritidshem samt på rast utifrån deras behov och förutsättningar. Du har ett positivt och inkluderande förhållningssätt samt god samarbetsförmåga. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Vi ser även att du är lösningsfokuserad och har positiv syn på uppdraget som för oss innebär att alla elever ska känna att de kan lyckas. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig med lärarutbildning. För att lyckas i rollen krävs en god samarbetsförmåga och att du är strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning pga föräldraledighet under år 2020 på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning.
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 12 januari 2020. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb 
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna rektor Helena Calissendorff 0224-74 84 81 eller via mejl [email protected]
Facklig kontakt: Lärarförbundet 0224-74 70 93

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärarvikarier (timanställda vid behov) till grundskolor i Sala kommun

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

I Sala finns 13 kommunala grundskolor, fritidshem samt särskola. Vår devis inom Barn och utbildning som vi vill att du delar med oss är: "I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.". 

Vi söker nu flera timanställda lärarvikarier som med kort varsel kan hoppa in och arbeta i våra grundskolor. Som timvikarie hos oss får du prova på arbetet som lärare för elever i åldrarna 6 till 15 år. Arbetet som lärarvikarie är omväxlande och roligt men också ansvarsfullt då du oftast är ensam vuxen i klassrummet.

Arbetsuppgifter 
Uppdraget innebär att vara vikarie när ordinarie lärare är sjuk eller ledig. Du kommer att ingå i vikarieresursen som täcker hela kommunens grundskoleenheter.
Som timvikarie kommer du att möta elever i olika åldrar och undervisa i olika ämnen. Det är skolenheten som behöver en vikarie som bestämmer vad innehållet ska vara och hur lång tid arbetspasset är. En vanlig skoldag är mellan ca 08 till 15 men som vikarie kan du få arbeta några timmar eller en hel dag.
Anställningsuppdraget sker på timbasis och är ett så kallat korttidsvikariat från dag till dag.

Kvalifikationer
Arbetet som timvikarie är till för och passar dig som vill prova på yrket som lärare. Vi söker dig som är en bra förebild, kan arbeta självständigt och känner att du kan bidra till en trygg miljö och uppmuntra elever till lärande. Eftersom du som lärarvikarie ersätter skolans ordinarie personal vid sjukdom och ledighet ställer vi höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens då du ofta byter arbetsplats.Vissa arbetsuppgifter kan kräva speciell kompetens och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har körkort och bil ökar möjligheterna till arbete då arbete finns i hela kommunen. 

För att få arbeta inom förskola, fritidshem och skola måste du först lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer utdraget från Polisen, vilket tar ca 2 veckor att få och det är giltigt i ett år. Belastningsregistret ska du lämna till Medborgarkontoret i Rådhuset eller skicka till Barn och utbildning Box 304, 73325 Sala

Övriga krav
Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.

Rekryteringsprocessen går till på följande sätt:
1. Du ansöker via kommunens hemsida, www.sala.se/ledigajobb
2. Du lämnar in ett giltigt Intyg från belastningsregistret.
3. Vi gör urval bland ansökningar och genomför en telefonintervju med dem vi anser lämpliga.
4. För dem vi valt att gå vidare med kallar vi till en introduktionskurs.
5. Efter introduktionskursen bestämmer vi om tjänst som timvikarie ska erbjudas.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad timanställning
Individuell lönesättning

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du gör din ansökan digitalt via denna annons.
 
Upplysningar 
Resursenheten 0224 - 748012
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal 0224 - 74 70 91


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare åk 3 Åkraskolan

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Åkraskolan ligger i de centrala delarna av Sala, där skolan har elever i förskoleklass till och med årskurs 6 samt i två förberedelseklasser. Åkraskolan är en skola med mångfald och vi ser fram emot att bli fler medarbetare! Våra pedagoger använder olika inlärningsstilar utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi har ett väl fungerande samarbete med många olika kompetenser, såsom elevhälsoteam, svenska som andraspråkslärare, speciallärare, studiehandledare och modersmålslärare.

Arbetsuppgifter 
Undervisning i årskurs 3. Du ingår i lärlag och deltar i gemensamma utbildningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Har du tidigare erfarenhet av att undervisa är detta meriterande. Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer till både elever, vårdnadshavare och övrig personal. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt och undervisar utifrån ett språkutvecklande arbetssätt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du delar verksamhetens värdegrund och vision som bygger på tillit och vi förutsätter att du har fokus på att uppfylla dessa kriterier som innebär att: "I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi  kan få alla barn och elever att lyckas". Du har även god kännedom om Lgr 11.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100%. Tillträde 12 augusti 2019. Individuell lönesättning. 
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 16 juni 2019. Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Linda Åhlin 0224-74 80 30 eller mejl, [email protected],
Biträdande rektor Eva Larsson 0224-74 80 31, mejl [email protected]
 
Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare i förskoleklass och åk 1 till Lärkbacksskolan

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 500 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Lärkbacksskolan ligger i Sala tätort. Skolan har ca 220 elever från förskoleklass upp till och med år 6 samt fritidshem. Lärkbacksskolan är Priokartlagd vilket bland annat innebär att vi arbetar m... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 500 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Lärkbacksskolan ligger i Sala tätort. Skolan har ca 220 elever från förskoleklass upp till och med år 6 samt fritidshem. Lärkbacksskolan är Priokartlagd vilket bland annat innebär att vi arbetar med kollegialt lärande och coaching. Vi arbetar i tvålärarsystem med delat ansvar för planering, mentorskap och undervisning.

Vi söker dig som vill arbeta i förskoleklass, till viss del på fritids, samt följa med eleverna upp i åk 1.

Kvalifikationer
Du har lärarexamen mot lägre åldrar. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen. Du tycker om att arbeta ämnesövergripande och du lockas av tanken att få arbeta med andra duktiga pedagoger. Vi söker dig som ser styrkan i att arbeta tillsammans i arbetslag och som är en självklar teamspelare. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 % semestertjänst.
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 20190724. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb 
Bifoga din legitimation/examen i ansökan.
Anställningsprocessen sker löpande och tjänsterna kan därmed vara tillsatta innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Rektor Kerstin Hammarström Ahlström, [email protected], 0224-74 80 26
Facklig kontakt: Lärarförbundet 0224-74 70 93

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14) Visa mindre

Hedens skola söker lärare till förskoleklass och idrott

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 600 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 600 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.
Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun

Hedens skola är en liten landsortsskola som ligger mellan Sätrabrunn och Fläckebo i Sala kommuns västra område. Skolan har ca 85 elever från förskoleklass till och med åk 6. På skolan finns också vårt fritidshem. Eftersom vi är en liten skola samarbetar vi mycket, både skola och fritids, vilket för personalen ger en helhetssyn på eleverna och för eleverna en trygghet att umgås med alla på skolan.
Till skolan finns en stor skolgård som lockar till aktiviteter och rörelse. Närheten till skog och natur försöker vi använda oss av så mycket som möjligt. Vi har bland annat ett uteklassrum/vindskydd med en eldstad samt skog och stora fotbollsplaner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lärare tidigare åldrar alternativt är legitimerad förskollärare. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från skolverksamheter är det ett stort plus men inget krav

Arbetsuppgifter
I förskoleklassen ansvarar du tillsammans med en kollega över att skapa motivation, nyfikenhet och utveckling hos eleverna deras första år i skolan. I tjänsten ingår också idrott i årskurserna 3-6. Målet är att skapa en undervisning som väcker lust till ett livslångt lärande.

Det ska vara kul att lära! Du kommer tillsammans med din kollega att planera, utvärdera och följa upp undervisningen i förskoleklassen.
Under dagtid kommer du vara tillsammans med förskoleklassen och genomföra idrottsundervisning, en liten del av din arbetstid är förlagd på fritidshemmet.

Meriterande är om du kan tecken som stöd(Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation)

Vi vill att du som söker har kunskap att hantera dator och andra tekniska hjälpmedel (IKT) i det dagliga arbetet för att kunna anpassa till olika lärstilar och väcka intresse hos eleverna.

För oss är det viktigt att du värdesätter mångfald och har en god förståelse för att alla elever har olika förutsättningar och tar till sig kunskap på olika sätt.

Du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg miljö som präglas av lust till lärande. Du har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Du har god förmåga att anpassa dig till nya situationer och bidrar med idéer

Upplysningar
Rektor: Ingrid Nilsson 0224-74 80 24, [email protected]
Lärarförbundet: 0224-74 85 72
Lärarnas riksförbund 070-249 93 49

Ansök senast 2019-06-07

Varmt välkommen med din ansökan! 

 


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare f - 3 Åkraskolan

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Åkraskolan ligger i de centrala delarna av Sala, där skolan har elever i förskoleklass till och med årskurs 6 samt i två förberedelseklasser. Åkraskolan är en skola med mångfald och vi ser fram emot att bli fler medarbetare! Våra pedagoger använder olika inlärningsstilar utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi har ett väl fungerande samarbete med många olika kompetenser, såsom elevhälsoteam, svenska som andraspråkslärare, speciallärare, studiehandledare och modersmålslärare.

Arbetsuppgifter 
Undervisning i årskurs 1-3. Du ingår i lärlag och deltar i gemensamma utbildningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs f-3. Har du tidigare erfarenhet av att undervisa är detta meriterande. Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer till både elever, vårdnadshavare och övrig personal. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt och undervisar utifrån ett språkutvecklande arbetssätt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du delar verksamhetens värdegrund och vision som bygger på tillit och vi förutsätter att du har fokus på att uppfylla dessa kriterier som innebär att: "I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi  kan få alla barn och elever att lyckas". Du har även god kännedom om Lgr 11.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100% med start 12 augusti 2019. Individuell lönesättning. 
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 april 2019. Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb 

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Linda Åhlin 0224-74 80 30 eller mejl, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare på lågstadiet Ängshagenskolan

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Vill du arbeta i ett framåt arbetslag som driver skolutveckling inom framförallt digitalisering och formativ bedömning? Är du intresserad av att få möjlighet till samplanering och kollegialt lärande. Ängshagenskolan är en F-6 med tillhörande fritidshem. Skolan ligger i ett naturskönt område strax utanför Sala tätort. Vår stora skolgård och den direkta närheten till grönområden inbjuder till lek, aktiviteter och utflykter. Värdegrunds- och kunskapsuppdraget genomsyrar hela verksamheten och vi arbetar systematiskt med ledstjärnor.

Arbetsuppgifter 
Arbeta som klasslärare på lågstadiet där mentorskap ingår. Tillsammans med övriga lärare på lågstadiet planerar du, strukturerar och bedriver undervisning. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara utvecklingsbenägen och tycka om utmaningar. Du ska kunna skapa goda relationer till eleverna och se varje individs styrkor och utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-12 år. Har du kunskaper i IKT ses det som meriterande för tjänsten. Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på 100%. Tillträde 190812. Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 190530. Notera att ansökningarna behandlas löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta biträdande rektor Lena Folkebrant, 0224-74 80 32, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas riksförbund 070-249 93 49

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare till särskild undervisningsgrupp Klövern , vikariat

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Klövern är en särskild undervisningsgrupp med hela Sala kommun som upptagningsområde. Verksamheten startads 1990 och syftet har sedan dess varit detsamma; att hjälpa elever i åk 1-6 som behöver stöd och verktyg för att fungera i skolan. Klöverns syfte är att hjälpa eleven till en nystart och att inkludera den i sin klass i sin hemskola.

Vi söker en lärare då vi nu har vakans på grund av föräldraledighet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en särskild undervisningsgrupp för elever med ADHD och AST. Skolan är belägen på Klövervägen och ej i anslutning till någon ordinarie grundskola. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Du tycker om att arbeta ämnesövergripande och du lockas av tanken att få jobba med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är lärare/speciallärare/socialpedagog/fritidspedagog. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor?
Vikariat på 100 % ferietjänst. Tidsbegränsad anställning 20190812 - 20191220.
Individuell lönesättning.

Ansökan?
Ansök senast 2 juni 2019. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta chefen för elevhälsan 0224-74 80 51, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare 1 - 3 Möklinta Kyrkskola

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Kyrkskolan ligger i Möklinta i Sala kommuns norra del. Det är en liten byskola med ca 100 elever från förskoleklass till åk 6. Fritidshemmet finns i skolans lokaler.
I samma byggnad finns även förskolan med ca 40 barn i ålder 1 - 5 år. Det är en gemytlig stämning där barnen umgås och leker med varandra oavsett ålder.

På rasterna finns det styrda rastaktiviteter för att stimulera rörelse och det är många vuxna ute. Till skolan finns en stor skolgård med gräsytor, fotbollsplan, träd, gungor, klätterställning, trädgårdsland, växthus och närheten till skog och natur gör att vi har tillgång till stora uteklassrum.

Pedagogerna jobbar med fasta rutiner, struktur och lugn och ro under lektionerna. De använder olika inlärningsstilar samt jobbar extra mycket med språkutveckling och formativ bedömning. Vi som jobbar här har jobbat i många år och trivs mycket bra tillsammans och vi ser framemot att få hit en ny medarbetare som kan jobba bland de yngre barnen med den tidiga läs- och skrivinlärningen.

Arbetsuppgifter 
Vi söker nu en legitimerad lärare som vill arbeta tillsammans med oss i åk 1-3. Undervisningen kommer till största delen bestå av svenska men andra ämnen ingår också. Vi som lärargrupp är inne i ett kollegialt utvecklingsarbete där vi arbetar utifrån Dylan Williams formativ bedömning och språkutvecklande arbetssätt och det är därför viktigt att du vill utvecklas tillsammans med oss. Du är lösningsfokuserad, arbetar målinriktat, har en god struktur, positiv till utveckling och har en inställning att alla elever kan nå uppsatta mål.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad lärare för de lägre åldrarna och har läs- och skrivinlärning i din utbildning. Önskvärt är att du har vana att arbeta i lärplattformer. Vi använder oss av Schoolsoft.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %. Tillträde 2019-08-12. Individuell lönesättning. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 190415. Notera att ansökningarna behandlas löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Om du har legitimation/examen vill vi att du bifogar den i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Helena Calissendorff, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49
   
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Låg - och mellanstadielärare till enheterna Ransta / Varmsätra

Nu söker vi lärare till rektorsområdet Ransta/Varmsätra  Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare och det finns goda pendlingsmöjligheter. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. För mer information se www.sala.se  Varmsätra skola är en idyllisk byskola som ligger utanför Salas täto... Visa mer
Nu söker vi lärare till rektorsområdet Ransta/Varmsätra 

Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare och det finns goda pendlingsmöjligheter. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. För mer information se www.sala.se 

Varmsätra skola är en idyllisk byskola som ligger utanför Salas tätort. Skolan är en F-6 skola med ca 130 elever. Till skolan hör även ett fritidshem. Ransta skola ligger i samhället Ransta i Sala kommuns södra del. I vintras fick vi en helt ny skola som inrymmer förskola,  skola f-6 och ett fritidshem. I skolan finns ca 150 elever. 
 
Nu söker vi nya medarbetare till rektorsområdet Ransta/Varmsätra.  

Arbetsuppgifter
 Vi söker lärare till både låg- och mellanstadiet. I uppdraget ingår undervisning och mentorskap. Vi söker dig som ser det som en styrka att arbeta tillsammans i arbetslag och som är en självklar teamspelare. Vi ser också att du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget där man har eleven i fokus.

Självklart tycker du om att arbeta ämnesövergripande och lockas av att arbeta tillsammans med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurserna 1-6. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100%. Tillträde enligt överenskommelse inför hösten 2019. Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-04-30. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rektor Marianne Ericsson 0224-74 80 27 eller via mejl på [email protected] eller biträdande rektor Susanne Karlsson 0224-74 80 68 eller via mejl på [email protected]

 

Facklig kontakt
Lärarförbundet: 0224-748572
Lärarnas riksförbund: 0224-748572


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärarvikarier (timanställning vid behov) till grundskolor i Sala kommun

Sala kommun i östra Västmanland har 22 500 invånare och är till ytan länets största kommun. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har 22 500 invånare och är till ytan länets största kommun. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

I Sala finns 13 kommunala grundskolor, fritidshem samt särskola. Vår devis inom Barn och utbildning som vi vill att du delar med oss är: ” I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas”.

Vi söker nu flera timanställda lärarvikarier som med kort varsel kan hoppa in och arbeta i våra grundskolor. Som timvikarie hos oss får du prova på arbetet som lärare för elever i åldrarna 6 till 15 år. Arbetet som lärarvikarie är omväxlande och roligt. Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete som lärarvikarie inom Barn och Utbildning i Sala kommun.

Arbetsbeskrivning
Uppdraget innebär att vara vikarie när ordinarie lärare är sjuk eller ledig. Du kommer att ingå i vikarieresursen som täcker in hela kommunens grundskoleenheter. Som timvikarie kommer du att möta elever i olika åldrar och undervisa i olika ämnen. Det är skolenheten som behöver en vikarie som bestämmer vad innehållet ska vara och hur lång tid arbetspasset är. En vanlig skoldag är mellan ca kl 08 till 15 men som vikarie kan du få arbeta några timmar eller en hel dag. Anställningsuppdraget sker på timbasis och är ett så kallat korttidsvikariat från dag till dag.

Kvalifikationer
Arbetet som timvikarie är till för och passar dig som vill prova på yrket som lärare. Vi söker dig som är en bra förebild och känner att du kan bidra till en trygg miljö och uppmuntra elever till lärande. Eftersom du som lärarvikarie ersätter skolans ordinarie personal vid sjukdom och ledighet ställer vi höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens då du ofta byter arbetsplats. Vissa arbetsuppgifter kan kräva speciell kompetens och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har körkort och bil ökar möjligheterna till arbete då arbete finns i hela kommunen.

För att få arbeta inom förskola, fritidshem och skola måste du lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer utdraget från Polisen vilket tar ca 2 veckor att få och det är giltigt i ett år. Belastningsutdraget ska du lämna till Medborgarkontoret i Rådhuset eller skicka till Barn och utbildning, Box 304, 733 25 Sala.

Övriga krav 
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Rekryteringsprocessen går till på följande sätt:
1. Du ansöker digitalt via kommunens hemsida, Lediga jobb.
2. Vi gör ett urval bland ansökningar och de som går vidare ringer vi till och genomför en telefonintervju med.
3. För dem vi valt att gå vidare med kallar vi till en introduktionskurs. För att få komma på denna introduktion ska du först ha lämnat in utdraget från belastningsregistret.

Anställningsvillkor 
Tidsbegränsad timanställning
Individuell lönesättning

Ansökan 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du gör din ansökan digitalt via denna annons. 

Upplysningar 
Resursenheten 0224- 74 80 12 
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal 0224 -74 70 91

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Musiklärare Åkraskolan

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara gångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Åkraskolan ligger i de centrala delarna av Sala, där skolan har elever i förskoleklass till och med årskurs 6 samt i två förberedelseklasser. Åkraskolan är en skola med mångfald och vi ser fram emot att bli fler medarbetare! Våra pedagoger använder olika inlärningsstilar utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi har ett väl fungerande samarbete med många olika kompetenser, såsom elevhälsoteam, svenska som andraspråkslärare, speciallärare, studiehandledare och modersmålslärare.

Arbetsuppgifter  Undervisning i musik i årskurs 1-6. Du ingår i lärlag och deltar i gemensamma utbildningar.

Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i musik i årskurs 1-6. Har du tidigare erfarenhet av att undervisa är detta meriterande. Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer till både elever, vårdnadshavare och övrig personal. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt och undervisar utifrån ett språkutvecklande arbetssätt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du delar verksamhetens värdegrund och vision som bygger på tillit och vi förutsätter att du har fokus på att uppfylla dessa kriterier som innebär att: ”I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas”. Du har även god kännedom om Lgr 11.

Anställningsvillkor Tillsvidaretjänst 100 % med start 12 augusti 2019. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.  Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 april 2019. Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb  Anställningsprocessen sker löpande och intervjuer påbörjas innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar  Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Linda Åhlin 0224-74 80 30 eller mejl, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Idrottslärare Särskolan

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Grundsärskolan söker nu en idrottslärare för undervisning i åk 1-9 av grundsärskoleelver samt träningsskoleelever. I Sala erbjuder vi en miljö där vi arbetar utifrån begreppen lågaffektivt bemötande och lösningsfokusering.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett arbetslag tillsammans med lärare och assistenter, där du ansvarar för elevernas undervisning.

Kvalifikationer  
Vi söker dig som är examinerad lärare och som har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov. Tidigare erfarenhet av arbete inom särskola ser vi som extra meriterande. Du ser det som en styrka  att arbeta i arbetslag och du arbetar för att eleverna ska känna sig delaktiga, sedda och trygga.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. 

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst/70%
Individuell lönesättning.
Tillträde 2019-08-12

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 15 april 2019, där din ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb 
Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. 
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rektor Linda Åhlin via telefon, 0224- 74 80 30 eller via mejl, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93 
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49
Kommunal, 0224-74 70 92

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Idrottslärare Åkraskolan

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Åkraskolan ligger i de centrala delarna av Sala, där skolan har elever i förskoleklass till och med årskurs 6 samt i två förberedelseklasser. Åkraskolan är en skola med mångfald och vi ser fram emot att bli fler medarbetare! Våra pedagoger använder olika inlärningsstilar utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi har ett väl fungerande samarbete med många olika kompetenser, såsom elevhälsoteam, svenska som andraspråkslärare, speciallärare, studiehandledare och modersmålslärare.

Arbetsuppgifter  Undervisning i idrott i årskurs 1-6. Du ingår i lärlag och deltar i gemensamma utbildningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i idrott i årskurs 1-6. Har du tidigare erfarenhet av att undervisa är detta meriterande. Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer till både elever, vårdnadshavare och övrig personal. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt och undervisar utifrån ett språkutvecklande arbetssätt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du delar verksamhetens värdegrund och vision som bygger på tillit och vi förutsätter att du har fokus på att uppfylla dessa kriterier som innebär att: "I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi  kan få alla barn och elever att lyckas". Du har även god kännedom om Lgr 11.

Anställningsvillkor Tillsvidaretjänst 100% med start i augusti 2019. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.  Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 april 2019. Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb 

Upplysningar  Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Linda Åhlin 0224-74 80 30 eller mejl, [email protected]

Facklig kontakt:
Lärarförbundet, 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund, 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare med flera till en framgångsrik och expanderande skolkommun

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 500 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Det finns goda pendlingsmöjligheter. Salas skolor och förskolor är just nu i full färd med att planera inför hösten. Verksamheten växer samtidigt som personal går i pension. Så gott som alla försk... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 500 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Det finns goda pendlingsmöjligheter.

Salas skolor och förskolor är just nu i full färd med att planera inför hösten. Verksamheten växer samtidigt som personal går i pension. Så gott som alla förskolor och skolor kommer att behöva nyrekrytera under den närmaste tiden.

Vi vill förstås värna om vår goda kvalitet, som en av länets mest framgångsrika skolkommuner och vill även i fortsättningen rekrytera de bästa medarbetarna, såsom de blir när de får jobba i en kompetent organisation. Sala har en stark elevhälsa som stöd och satsar på skolbibliotek med IT-pedagoger som jobbar integrerat i skolan för att stärka elevernas läslust och läsförmåga, och digitala och källkritiska kompetens.

Du som är nyfiken på, eller redan upptäckt Sala som en bra förskole- och skolkommun, ta kontakt med oss eller lämna en intresseanmälan redan nu!

Det finns 15 kommunala förskolor med varierande storlek, varav åtta i Sala tätort. Övriga finns i Ransta, Saladamm, Möklinta, Kilbo, Västerfärnebo, Salbohed och Sätrabrunn.

Sala kommun värnar om landsbygdsskolorna. Vi har skolor i Saladamm (Åby skola), Möklinta, Kilbo, Västerfärnebo, Heden (mellan Sätrabrunn och Fläckebo), Kila, Ransta och Varmsätra. Därutöver finns fyra skolor för förskoleklass och låg- och mellanstadium i Sala tätort och högstadieskolorna Vallaskolan och Ekebyskolan.

I Sala finns två gymnasieskolor: Kungsängsgymnasiet som har sju nationella program och Ösby naturbruksgymnasium där även byggprogrammet finns. De flesta gymnasieelever som bor i Sala kommun väljer sina egna gymnasieskolor som har gott renommé.

Skolbyggnaderna i Sala förnyas för närvarande i snabb takt. Det innebär att det skapas mycket goda miljöer för både lärare och elever.

Vi kommer att behöva förskollärare, fritidspedagoger, barnskötare och lärare i så gott som alla ämnen. Du som har rätt kompetens, exempelvis behörighet och legitimation och vill vara med att utveckla Salas skolväsende, kontakta våra förskolechefer och rektorer redan nu!

Rektorer

Varmsätra skola och Ransta skola: [email protected] 0224-748029

Åby skola och Åkraskolan: [email protected] 0224-748030

Möklinta skola: [email protected] 0224-748481

Kilbo skola: [email protected] 0224-748064

Västerfärnebo skola och Hedens skola: [email protected] 0224-748024

Kila skola och Ängshagenskolan: [email protected] 0224-748028

Lärkbacksskolan: [email protected] 0224-748051

Vallaskolan f-6: [email protected] 0224-748022

Vallaskolan och Ekebyskolan: [email protected] 0224-748023

Bitr. rektor för särskolan: [email protected] 0224-748031

Kungsängsgymnasiet: [email protected] 0224-748046

Ösby naturbruksgymnasium: [email protected] 0224-748043

Förskolechefer:

Åby, Ekeby, Ekorren, Åkra, Gärdesta: [email protected] 0224-

Klockarbo (Västerfärnebo), Sätrabrunn och Salbo förskola:
[email protected] 0224-748067

Turbo, Dalhem, Bellanderska, Emmylund: [email protected] 0224-748065

Ängshagen: [email protected] 0224-748028

Ransta: [email protected] 0224-748029

Kilbo: [email protected] 0224-748064

Möklinta: [email protected] 0224-748481 Visa mindre

Hedens skola söker lärare 1 - 3

Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Hedens skola är en landsbygdsskola ca 1,8 mil väster om Sala. Vi är en F-6 enhet med 76 elever och ett fritidshem. Arbetsuppgifter Vi söker dig som är legitimerad lärare och precis som vi har ett stort... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Hedens skola är en landsbygdsskola ca 1,8 mil väster om Sala. Vi är en F-6 enhet med 76 elever och ett fritidshem.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad lärare och precis som vi har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever.

Undervisning och har en god kunskap om hur elever tar till sig kunskaper samt har en förmåga att samspela såväl med kollegor, elever samt vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Behörig lärare F-3 med lärarlegitimation, gärna Sv/So och/eller Ma/No.

Du ska vara insatt och bekväm med dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IKT som ett naturligt verktyg i arbetet.
Vi har höga förväntningar på våra elever och vi arbetar utifrån ett språk och ett kunskapsutvecklande arbetssätt i alla ämnen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där flexibilitet och kreativitet är nyckelroll.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning 100%, under förutsättning att erfoderliga beslut fattas.

Individuell lönesättning.

Ansökan
Ansök senast 2018-11-30. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Rektor, Ingrid Nilsson, 0224-74 80 24, 073-866 80 39


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare åk 2 Vallaskolan

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Vill du vara med och starta upp verksamheten i Salas modernaste skola? Vallaskolan f-6 ligger centralt i Sala och är kommunens största grundskola med ca 370 elever och 55 personal. Skolan har ett ... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Vill du vara med och starta upp verksamheten i Salas modernaste skola?
Vallaskolan f-6 ligger centralt i Sala och är kommunens största grundskola med ca 370 elever och 55 personal. Skolan har ett fritidshem med ca 220 elever inskrivna i verksamheten. Vallaskolan f-6 ska flytta in i en alldeles ny skolbyggnad hösten 2020. Här kan du se bilder och ritningar på vår nya skola:https://sala.se/?page=project&id=14294&ret=page=info&id=14080&cat=3836 

På Vallaskolan finns en vilja att ständigt utveckla kvaliteten vad gäller undervisning och fritidshemsverksamheten. Vi är särskilt stolta över att vara en arbetsplats med välutbildade och kunniga medarbetare, vårt kollegiala arbete med språkutvecklande arbetssätt och att skapa goda lärmiljöer för våra elever i en trygg och trivsam skola. Vårt mål är att alla elever ska ha godkända betyg i årskurs 6 och ha förmåga att bidra till ett gott samhälle.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en klasslärare till åk 2 och som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla vår skola.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare eller är i slutfasen av din lärarutbildning med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Det är viktigt att du är en engagerad och lösningsfokuserad person som vill arbeta i en skola som är i ett utvecklingsskede. Det är viktigt att du är en engagerad och lösningsfokuserad person som vill arbeta i en skola som är i ett utvecklingsskede. Du är en trygg person som är intresserad av att utveckla din yrkesroll utifrån rådande styrdokument samt ser IKT som ett naturligt verktyg i arbetet. Du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv. Du är kreativ och vill planera, genomföra och utvärdera din undervisning tillsammans med kollegor i syfte att få alla elever att lyckas. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor 
Tjänsten är tillsvidaretjänst 100%. Tillträde 2019-08-12. Individuell lönesättning. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan 
Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-04-15. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Vi vill gärna att du bifogar din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Helena Jansson (rektor F-6) 0224-74 80 22, [email protected] eller Maria Axelsson Thorén (biträdande rektor) 0224-748025, [email protected]

Facklig kontakt: 
Lärarförbundet 0224-74 70 93 
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Lärare till åk 1 på Lärbacksskolan i Sala

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 600 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med drygt 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en ekokommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socia... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 600 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med drygt 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.
Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en ekokommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Lärkbacksskolan ligger i Sala, intill sim- och idrottshallen. Skolan har elever från förskoleklass till och med år 6 och i skolans lokaler finns även fritidshem. Våra pedagoger arbetar med fasta rutiner och struktur under lektionerna. De använder olika inlärningsstilar samt arbetar extra mycket med formativ bedömning. Vi som arbetar här har arbetat i många år och trivs mycket bra tillsammans.

Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill forma morgondagens samhällsmedborgare!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en klasslärare till åk 1 som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla vår skola. På Lärkbacksskolan finns en vilja att ständigt utveckla kvaliteten vad gäller undervisning. Vi arbetar kollegialt utifrån språkutvecklande arbetssätt och att skapa goda lärmiljöer för våra elever i en trygg och trivsam skola. Vårt mål är att alla elever ska ha godkända betyg i årskurs 6 och ha förmåga att bidra till ett gott samhälle.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 1. Du är en trygg person som är intresserad av att utveckla din yrkesroll utifrån rådande styrdokument samt ser IKT som ett naturligt verktyg i arbetet. Du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv. Du är kreativ och vill planera, genomföra och utvärdera din undervisning tillsammans med kollegor i syfte att få alla elever att lyckas. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever, kollegor, vårdnadshavare och övrig personal. Du är ansvarsfull, strukturerad och tydlig i ditt arbete samt har ett lösnings- och resultatinriktat förhållningssätt. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har god kännedom om Lgr 11 och det är viktigt att du delar vår värdegrund som bygger på tillit och vi förutsätter att du har fokus på att uppfylla verksamhetens vision och värdegrund som innebär att: ”I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.”

Anställningsvillkor 
Tjänsten är tillsvidaretjänst 100%. Tillträde efter överenskommelse inför läsår 19/20. Individuell lönesättning.
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan 
Välkommen med din ansökan senast 2019-04-04. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb 
Vi vill gärna att du bifogar din examen/legitimation i ansökan. Tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.


Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Margareta Axtelius (rektor F-6) 0224-74 80 51, [email protected]

Facklig kontakt: 
Lärarförbundet 0224-74 70 93 
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre