Lediga jobb som Fritidsledare i Sala

Se lediga jobb som Fritidsledare i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Sommarlägerledare 2021

Ansök    Jan 4    Sala kommun    Fritidsledare
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare.   Arbetsuppgifter Tillsammans med övrig personal skapa kontakt, stimulera, planera, leda och administrera olika sommaraktiviteter för ungdomar i åldern 10 -12 år. 40 timmars arbetsveckor. Lägerveckor 29 – 32, planeringsvecka 23 alt 28. Kvalifikationer Erfarenhet och intresse av ar... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare.

 

Arbetsuppgifter


Tillsammans med övrig personal skapa kontakt, stimulera, planera, leda och administrera olika sommaraktiviteter för ungdomar i åldern 10 -12 år. 40 timmars arbetsveckor. Lägerveckor 29 – 32, planeringsvecka 23 alt 28.

Kvalifikationer


Erfarenhet och intresse av arbete bland ungdomar är meriterande. Körkort. Läger alt. kolloerfarenhet. Gärna fritidsledarutbildning eller likvärdig. 

 

Ansökan


Tillträde 2021-06-07.

Arbetstid 2021-06-07–2021-06-11 samt 2021-07-19 - 2021-08-13  (1 vecka planering + 4 lägerveckor)

Timlön, kollektivavtal finns.

Intervjuer: Skype, fortlöpande

Sista ansökningsdag
Ansökan senast inkommen 2021-02-18


Upplysningar:


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Björn Rojling 0224-74 78 52

Ungdomslokalen / My Lundström 0224-74 78 51

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fritidsklubbsansvarig med uppdrag på grundsärskolan

Ansök    Okt 27    Sala kommun    Fritidsledare
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 23 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 23 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.
Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Inom verksamheten för grundsärskolan i Sala finns också LSS-insatsen "Korttidstillsyn för skolungdom över 12 år". Det är en LSS-insats som beslutas för ungdomar som tillhör kretsen som kan få del av LSS-insatser. Grundsärskolan består i dagsläget av tre hus på Klövervägen och del av hus på Gysingegården. Fritidsklubben finns på Klövervägen. 
Vår värdegrund bygger på ett positivt förhållningssätt och en övertygelse om att varje elev/ungdom utvecklas bäst genom en positiv självbild. Därför lägger vi stor vikt vid att stärka elevernas självkänsla, så att eleverna kan tillgodogöra sig utbildningen på bästa sätt. Vi söker nu en fritidsklubbsansvarig för att förstärka vår organisation.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en fritidspedagog/fritidsledare som kommer ha ett större ansvar över fritidsklubben ("Korttidstillsyn för skolungdom över 12 år"). Du ska utifrån styrdokument bidra till en god verksamhet för klubben, i samarbete med fritids och skola. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Rollen som SYV (studie och yrkesvägledare) för grundsärskolan kommer också att ingå i ditt ansvar.
Övrig tid kommer du finnas tillgänglig som elevassistent eller ämneslärare beroende på din kompetens.

Kvalifikationer 
Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem, alternativt har du genom erfarenhet förvärvat motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du får gärna ha någon form av omvårdnadsutbildning. Har du pedagogisk utbildning ses det som meriterande. För att vara aktuell för den här tjänsten bör du ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med ungdomar med särskilda behov och intellektuell funktionsnedsättning. Tidigare erfarenhet av arbete inom grundsärskola ser vi som särskilt meriterande. 

Som person är du lösningsfokuserad, kan arbeta lågaffektivt och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar för att eleverna ska känna sig delaktiga, sedda och trygga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor
100 % tillsvidaretjänst. 
Tillträde efter överenskommelse. 
Individuell lönesättning.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 29 november 2020.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta tf rektor Daniel Everitt:
Telefon 0224- 74 82 91 eller via mail [email protected] 

Facklig kontakt:
Kommunal 0224- 74 70 92
Lärarförbundet 0224-74 70 93 
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49Välkommen med din ansökan!
Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fritidsledare Sala kommun

Ansök    Sep 30    Sala kommun    Fritidsledare
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.   Nu söker vi en ny kollega till vår ungdomsverksamhet. Arbetsuppgifter Tillsammans med övrig personal skapa kontakt, stimulera, planera, leda och administr... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

 

Nu söker vi en ny kollega till vår ungdomsverksamhet.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övrig personal skapa kontakt, stimulera, planera, leda och administrera olika aktiviteter för ungdomar i åldern 13-19 år.  (Aktiviteter för andra åldersgrupper kan förekomma tex under lov.)

Kvalifikationer
Fritidsledarutbildning eller annan likvärdig pedagogisk utbildning för rätt åldersgrupp. Flerspråkighet, stresstålighet, erfarenhet och intresse av arbete bland ungdomar samt körkort är meriterande. Vi värdesätter även att du är en tydlig, trygg och stabil förebild för våra ungdomar. Vi förutsätter att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i vad verksamheten kräver. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Fast anställning.  Heltid. Kvällstjänstgöring.

Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Vid eventuellt erbjudande om anställning begärs utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

"Provanställning kan komma att tillämpas".

Ansökan
Ansök senast 211021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Föreståndare Björn Rojling  0224- 74 78 52

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarlägerledare Sala kommun 2020

Ansök    Jan 14    Sala kommun    Fritidsledare
Sala Kultur- och fritidsförvaltningen söker 10–12 fritidsledare till sommarlägerverksamheten 2020. Sala kommun i östra Västmanland har 22 500 invånare och är till ytan länets största kommun. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, tursim och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den ... Visa mer
Sala Kultur- och fritidsförvaltningen söker 10–12 fritidsledare till sommarlägerverksamheten 2020.

Sala kommun i östra Västmanland har 22 500 invånare och är till ytan länets största kommun. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, tursim och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. Ett långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun. 

 

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övrig personal skapa kontakt, stimulera, planera, leda och administrera olika sommaraktiviteter för ungdomar i åldern 10-12 år. 40 timmars arbetsveckor. Lägerveckor 25-26 samt 32–33, planeringsvecka 24. Samt möjlighet jobba under juli månad på sommarskoj med "Salle" på kommunens badplatser.

Läger som arrangerats förr har bl.a varit: Fiske, Sommarskoj, Mat & Bak, Djur & Natur, Data, Dans, Extremsport, Film, DJ, Sång, Sport, Måleri & Skapande, Live, Överlevnad, Gladiator, Spöken & Väsen, Deckarläger, Fångarna på Täljstenen etc. (2020 års läger spikas när vi vet vilka ledare som anställs)

Kvalifikationer

Fritidsledarutbildning eller likvärdig. Erfarenhet och intresse av arbete bland ungdomar är meriterande. Körkort. Läger alt. kolloerfarenhet.

Upplysningar

Björn Rojling 0224-74 78 52

Ansökan

Tillträde 2020-06-08.

Arbetstid 2020-06-08–2020-08-14. 4 lägerveckor  (v25,26,32,33)+ 1 vecka planering (v24) samt möjlighet till 5 veckor jobb på sommarskoj under juli månad (v27-31).

Timlön, kollektivavtal finns.

Intervjudatum: 6 mars. Klockan 09.00 samt 13.00 (Gruppintervjuer)

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sista ansökningsdag

Ansökan senast inkommen 2020-02-20

Ansökan :   www.sala.se/jobb Visa mindre