Lediga jobb som Familjebehandlare i Sala

Se lediga jobb som Familjebehandlare i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Familjebehandlare till ungdomsteamet

Ansök    Okt 4    Sala kommun    Familjebehandlare
Är du vår nya kollega? Vi söker dig som har ett driv och engagemang för ungdomars bästa! Du som har kompetens och erfarenhet att arbeta förebyggande, med tidiga insatser, normbrytande beteende, kriminalitet och missbruk samt behandlande insatser till ungdomar och deras föräldrar. Du ser fram emot att stödja ungdomar och deras familjer för att ungdomar ska få växa upp under trygga förhållanden och du tror på föräldrarnas vilja till deras barns bästa. Vill ... Visa mer
Är du vår nya kollega?
Vi söker dig som har ett driv och engagemang för ungdomars bästa! Du som har kompetens och erfarenhet att arbeta förebyggande, med tidiga insatser, normbrytande beteende, kriminalitet och missbruk samt behandlande insatser till ungdomar och deras föräldrar. Du ser fram emot att stödja ungdomar och deras familjer för att ungdomar ska få växa upp under trygga förhållanden och du tror på föräldrarnas vilja till deras barns bästa.

Vill du vara med i en spännande utvecklingsprocess där det finns många möjligheter att påverka och leda till förändring för våra ungdomar och deras familjer?
- Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Barn- och ungdomsenheten består av vår öppenvård och myndighet. Vi har två enhetschefer inom myndighet och öppenvården. Inom myndighet har vi  mottagningssekreterare, utredare, uppföljare av öppenvårdsinsatser, familjehemssekreterare, barnuppföljare, specialisthandläggare, socialadministratörer och våldssamordnare, där alla sitter i samma lokal. Enhetschefer och teamledare sitter i direkt anslutning till handläggarna, vilket gör att det finns bra daglig vägledning. I vår öppenvård, som utökades 2021, finns Ungdomsteamet och Familjeteamet. Vi har en teamledare för öppenvården. Arbetet inom hela Barn och ungdomsenheten präglas av att arbeta tätt tillsammans och med utvecklingsarbete inom olika kunskapsområden. I det här sammanhanget blir du en del av en arbetsplats där vi har roligt tillsammans och där alla hjälper varandra.

Vi är alla en viktig del av helheten och bidrar till att vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Salabor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden Enkelt, Effektivt och Medborgarvänligt. Den politiska visionen
är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet och hållbarhet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär förebyggande utåtriktat arbete för att identifiera ungdomar i riskzon för missbruk och/eller kriminalitet och normbrytande beteende. En stor del av arbetet går ut på att bygga relationer och allianser med dessa ungdomar och deras nätverk. Detta innefattar även behandlande samtal med ungdomar och deras föräldrar där det finns ett behov av att bryta normbrytande beteendemönster, kriminalitet och missbruk. En del av arbetet innefattar föräldrastödjande samtal samt samverkan med övriga som behöver involveras i arbetet kring en och/eller flera ungdomar, både interna och externa verksamheter och individens nätverk.

För oss i gänget är det viktigt att du deltar i verksamhetsutveckling och samarbetar med kollegor och chefer för att bidra till en välfungerande och kvalitativ verksamhet. Du arbetar på ett rättssäkert sätt utifrån rådande lagstiftning, gällande föreskrifter, riktlinjer, rutiner och anvisningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av ungdomsarbete och behandling utifrån målgruppen. Du har en verktygslåda med evidensbaserade metoder för ungdomar och deras föräldrar. Utbildning och kunskaper av FFT, SAVRY, ESTER, KBT, ANDT, CPU/HAP, ÅP, MI och Kriminalitet som livsstil är meriterande. Även utbildning i  föräldraskapsstödjande program som t.ex Komet är meriterande. I Sala kommun arbetar vi utifrån BBIC, det är därför meriterande om du har utbildning i reviderade BBIC, Signs of Safety, lösningsfokuserat arbete och familjeorienterat nätverksarbete.

Vi ser gärna att du har följande erfarenheter:


• Erfarenhet av arbete med ungdomar både i grupp och enskilt
• Erfarenhet av arbete med normbrytande beteende, missbruk, kriminalitet och brottsprevention, inklusive urinprovstagning
• Erfarenhet av ett nätverksorienterat och multisystemiskt arbetssätt
• Erfarenhet av ett lösningsfokuserat och salutogent arbetssätt
• Erfarenhet av att driva utvecklingsarbete

Som person har du lätt för samverkan och har en god förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra, god initiativförmåga och du kan planera och organisera ditt arbete. Du arbetar mot uppsatta mål och följer upp resultat. Du bidrar med delaktighet, ansvar för eget arbete och ett personligt engagemang. Du har lätt för att bygga relationer och du bör vara framåtsträvande och drivande i arbetsutvecklingen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och stor vikt vid att du, liksom vi, eftersträvar trivsel bland kollegorna och har en god arbetsförmåga både internt och externt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. För tjänsten erfordras körkort.

Varför ska du välja oss?
Sala ligger bra till geografiskt! Det är bra pendlingsavstånd från södra Dalarna, Uppsala och Västerås. Dessutom går det direkttåg från Stockholm. Inom Sala kommun finns möjlighet att tillämpa distansarbete när det bedöms vara möjligt för verksamheten, medborgare och medarbetare. Vi erbjuder ett flextidsavtal, friskvårdsbidrag 2000 kr/år eller friskvårdsbidragsväxling till hälsoundersökning och
återhämtningstimme.

Anställningsvillkor
Tillsvidare, heltid
Arbetstid dagtid, viss kvälltjänstgöring kan förekomma
Individuell lönesättning
Tillträde efter överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökan
Ansök senast 2023-11-10
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och anställning kan ske innan ansökningstidens slut, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Enhetschef Agneta Bergman, tel: 0224-74 96 19 eller e-post [email protected]
Teamledare Maria Rossbäck, tel: 0224 – 749639 eller e-post [email protected]

Facklig kontakt: 
Vision, Thomas Roberg, e-post [email protected]

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation.
Läs mer om Sala på www.sala.se. 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Familjebehandlare till familjeteamet

Ansök    Jun 8    Sala kommun    Familjebehandlare
Att barn och unga i Sala kommun ska växa upp under trygga och goda förhållanden är något som genomsyrar hela IFO:s verksamhet. I Sala möter vi invånarnas behov i ett tidigt skede, Vi satsar på förebyggande arbete och tidiga insatser. Vi spelar en viktig roll hos enskilda individer och familjer och bygger därför vårt arbete på att alltid skapa bästa möjliga möte med alla vi möter. Vi är just nu i en spännande utvecklingsfas där vi satsar på att bredda öppe... Visa mer
Att barn och unga i Sala kommun ska växa upp under trygga och goda förhållanden är något som genomsyrar hela IFO:s verksamhet. I Sala möter vi invånarnas behov i ett tidigt skede, Vi satsar på förebyggande arbete och tidiga insatser. Vi spelar en viktig roll hos enskilda individer och familjer och bygger därför vårt arbete på att alltid skapa bästa möjliga möte med alla vi möter.

Vi är just nu i en spännande utvecklingsfas där vi satsar på att bredda öppenvårdsinsatserna med utökade behandlingsmetoder och personal och söker därmed två nya familjebehandlare till familjeteamet som är en del av barn och ungdomsenhetens öppenvård i Sala. Familjeteamet arbetar med målgruppen barn/unga i åldern 0-20 år och deras familjer.

Vi erbjuder dig arbete i en stabil verksamhet med lång erfarenhet av familjearbete och frihet att utforma ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Vi utgår ifrån att föräldrarna är de viktigaste personerna i barns och ungdomars liv och det är därför viktigt att kunna ta tillvara den kunskap och de resurser som finns i familjerna och deras nätverk. Samarbetsrelationen mellan familjebehandlaren och familjen är grundläggande för arbetet samt att Du som kollega är flexibel, strukturerad och kan driva förändringsprocesser framåt.

Arbetsuppgifter
Som familjebehandlare i familjeteamet möter du barn/unga 0-20 år och deras familjer. Uppdragen kommer antingen via vår Öppna ingång utan biståndsbeslut som innebär att utföra kortare punktinsatser, eller via målformulerade uppdrag till behandlingsinsatser av socialsekreterare i Barn- och ungdomsgruppen. Du jobbar med stödinsatser och behandling i familjer med socialt komplexa livssituationer, där målet är att hjälpa familjerna att hitta rätt strategier för att bemästra svårigheter, så att barn och familj får möjlighet till en hälsofrämjande tillvaro i sin hemmiljö samt att fungera i skolan och på sin fritid.

Tjänstgöringstid är i huvudsak dagtid måndag-fredag, men kvällstid förekommer. Möjlighet till flextid finns enligt avtal. Arbetet sker både hemma hos familjerna i deras vardagsnära miljö samt i familjeteamets lokaler.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker är utbildad Beteendevetare/socionom alternativt har annan relevant pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten samt har erfarenhet av behandlingsarbete. Du har också erfarenhet av barn-, föräldra- och familjesamtal samt har kunskap om ett systemorienterat arbetssätt och anknytningsteori. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av arbete med våld i nära relation och hedersproblematik. Meriterande är utbildning i Signs of Safety, barnsamtal, FFT, Steg 1, Marte meo, Nätverksmöten, NPF diagnoser, PYC och tidigare erfarenhet av olika gruppverksamheter/föräldrautbildningar. B-körkort är ett krav.

I arbetet möter du människor med olika bakgrund, ursprung och möjligheter, där du förväntas ha ett respektfullt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Det är viktigt att du även känner dig bekväm med att arbeta i familjernas hem då en del av ditt arbete kommer att kunna förläggas där. Du är mån om att bemöta barn, ungdomar och deras föräldrar på ett sätt som skapar ett bra och förtroendefullt samarbete. Du är också bra på att samarbeta med både familjer, kollegor samt externa samverkanspartner. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid rekryteringen lägger vi också stor vikt vid att teamets samlade kompetens gynnar det familjearbete våra uppdrag omfattar.

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge med goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor det drygt 22 000 invånare varav 2000 har kommunen som arbetsgivare.

Visionen i Sala kommun är ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalitét och växtkraft. Värdegrunden ska spegla det förhållningssätt som vi har i vårt dagliga arbete, Enkelt - Effektivt - Medborgarvänligt.

Vi erbjuder till dig en trevlig arbetsmiljö, friskvårdsbidrag, kontinuerlig kompetensutveckling och extern handledning.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare
Individuell lönesättning
Tillträde enligt överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas.
Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att föregå anställningsbeslut.

B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansök senast 2023-07-16
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Enhetschef Lotta Holmberg, tel: 0224–74 96 29 eller e-post: [email protected]
Teamledare: Maria Rossbäck, tel: 0224-74 96 39 eller e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner: Vision, Thomas Roberg, e-post: [email protected]

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Familjebehandlare till Barn och ungdomsenhetens öppenvård

Vi söker familjebehandlare till Familjeteamet som är en del av vår öppenvård för barn, unga och deras familjer i Sala kommun. Att barn och unga i Sala kommun ska växa upp under trygga och goda förhållanden är något som genomsyrar hela IFO:s verksamhet. Vi satsar på tidiga förebyggande och riktade insatser. Vi spelar en viktig roll hos enskilda individer och familjer och bygger därför vårt arbete på att alltid skapa bästa möjliga möte med alla vi möter. V... Visa mer
Vi söker familjebehandlare till Familjeteamet som är en del av vår öppenvård för barn, unga och deras familjer i Sala kommun.

Att barn och unga i Sala kommun ska växa upp under trygga och goda förhållanden är något som genomsyrar hela IFO:s verksamhet. Vi satsar på tidiga förebyggande och riktade insatser. Vi spelar en viktig roll hos enskilda individer och familjer och bygger därför vårt arbete på att alltid skapa bästa möjliga möte med alla vi möter.

Vi har under det senaste året utvecklat och breddat våra öppenvårdsinsatser för att möta invånarnas behov och därmed utökat både personalstyrkan, arbetssätt och de insatser vi erbjuder. Vårt fokus är att arbeta med hemmaplanslösningar.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst i ett team med lång och bred erfarenhet av familjearbete.

Arbetsuppgifter
I rollen som familjebehandlare arbetar du med stödinsatser och behandling i familjer med socialt komplexa livssituationer, där målet är att hjälpa familjerna att hitta rätt strategier för att bemästra svårigheter, så att barn och familj får möjlighet till en hälsofrämjande tillvaro i sin hemmiljö samt att fungera i skolan och på sin fritid. Du möter barn/unga 0-21 år och deras familjer, antingen via vår öppna ingång eller via biståndsbeslut från myndighet.

Som familjebehandlare hos oss arbetar du både enskilt och i samarbete med kollegor i dina ärenden. Arbetet är varierande och sker både hemma hos familjerna i deras vardagsnära miljö samt i Familjeteamets lokaler. En del i arbetsuppgifterna innebär också utåtriktat arbete där vi deltar i olika samverkansform, träffar skolor, föräldrar och andra samarbetspartners utifrån behov.

Vi står även inför omställning till en ny socialtjänstlag som innebär att vi fortsatt kommer utveckla vårt arbetssätt framåt. Du har hela tiden ett starkt kollegialt stöd och en teamledare som stöttar i vardagen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av familjebehandling och som känner dig trygg i rollen att möta individer enskilt och tillsammans som familj. Du har ett respektfullt och lösningsfokuserat förhållningssätt och skapar ett bra och förtroendefullt samarbete med våra barn/unga, föräldrar, familjer, kollegor samt samarbetspartners. 

Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet av barn-, föräldra- och familjesamtal samt har kunskap om ett systemorienterat arbetssätt och anknytningsteori. Har du erfarenhet av tidiga förebyggande insatser är det meriterande. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av arbete med våld i nära relation och hedersproblematik.

Det är meriterande om du är Beteendevetare/socionom alternativt har annan relevant pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten. Meriterande är också utbildning i Signs of Safety, barnsamtal Trappan, hela barn, Tejping, FFT, Steg 1, Marte meo, Nätverksmöten, NPF diagnoser, PYC och tidigare erfarenhet av olika gruppverksamheter/föräldrautbildningar. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att teamets samlade kompetens gynnar det familjearbete våra uppdrag omfattar.

 

Titta gärna in på vår hemsida för mer information. Hemsidan hittar du här: Barn och ungdomsenhetens öppenvård - Öppenvård och förebyggande barn, ungdom och familjer - Sala kommun

Tjänstgöringstid är i huvudsak dagtid måndag-fredag, men kvällstid kan förekomma. Möjlighet till flextid finns enligt avtal.

Vi erbjuder till dig en trevlig arbetsmiljö, friskvårdsbidrag, kontinuerlig kompetensutveckling och extern handledning.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare
Individuell lönesättning
Tillträde enligt överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas.
Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att föregå anställningsbeslut.

B-körkort är ett krav.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-07-14. Rekrytering sker löpande.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Enhetschef Lotta Holmberg, tel: 0224–74 96 29 eller e-post: [email protected]
Teamledare: Maria Rossbäck, tel: 0224-74 96 39 eller e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner: Vision, Thomas Roberg, e-post: [email protected]

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

Visionen i Sala kommun är ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalitet och växtkraft. Värdegrunden ska spegla det förhållningssätt som vi har i vårt dagliga arbete, Enkelt - Effektivt - Medborgarvänligt.

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Behandlare till Barn- och ungdomspsykiatrins mottagning

Ansök    Maj 28    REGION VÄSTMANLAND    Familjebehandlare
Har du ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar med svår psykisk ohälsa? Trivs du med att arbeta i team och vill bidra till en kvalitativ vård med barnet i fokus? En av våra kollegor ska gå på föräldraledighet och vi söker nu dig som har en nyfikenhet för att testa på hur det är att arbeta som behandlare hos oss på barn- och ungdomspsykiatrins mottagning.  Välkommen till en arbetsplats där Du är mitt i livet och samhället och Dina insats... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar med svår psykisk ohälsa? Trivs du med att arbeta i team och vill bidra till en kvalitativ vård med barnet i fokus?

En av våra kollegor ska gå på föräldraledighet och vi söker nu dig som har en nyfikenhet för att testa på hur det är att arbeta som behandlare hos oss på barn- och ungdomspsykiatrins mottagning. 

Välkommen till en arbetsplats där Du är mitt i livet och samhället och Dina insatser gör skillnad varje dag. På riktigt!

 

Arbetsuppgifter

Som behandlare arbetar du kliniskt med insatser på specialistvårdsnivå. Du kommer att arbeta större delen av din arbetstid på mottagningen i Sala men även i Västerås.

Du företräder din professions perspektiv i teamet och har ett mångsidigt arbete där du arbetar med barnet i fokus, från start till mål. Du arbetar brett inom olika områden med till exempel bedömning, utredning/del av utredning och behandling. För dig som börjar hos oss så finns det inledningsvis ett ökat behov av att fokusera på att ge behandlande insatser. Vi ser gärna du på sikt har ett intresse för att arbeta brett i din profession. Du har ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och extern samverkan med skola, socialtjänst och andra vårdgrannar. På mottagningningarna finns team med socionom, behandlare, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, medicinsk sekreterare och psykolog.

Just nu så har vi ett ökat fokus inom hela BUP på att modernisera arbetssätt och öka tillgängligheten för våra patienter och anhöriga. Det innebär att du som börjar hos oss är med på en utvecklingsresa där vi tänker nytt, högt och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi hoppas att du som blir vår nya kollega vill vara med på den här resan och vara en del av vårt team i Sala och Västerås. Vi ser fram emot att du söker till oss.  

 

Om arbetsplatsen

BUP är länsövergripande med mottagningar i Sala, Västerås, Köping och Fagersta. Det finns även specialistenheter, slutenvårdsplatser och en akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov . Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt.

Koppling till forskningen för ökad kvalitet är viktigt för utvecklingsmöjligheter inom verksamheten och på sikt finns eventuella möjligheter till egen forskning. 

För oss är du som medarbetare viktig både vad gäller dina behov och utvecklingsmöjligheter. Vår ambitionen är att rusta dig med den kompetens du behöver. Som en del i det erbjuder vi b.la. handledning, mentorskap och vidareutbildningar inom neuropsykiatri, suicidriskbedömningar och diagnostisering. Här finns möjligheter att i det kliniska arbetet med behandling vidareutveckla sig inom olika behandlingsmetoder. 

 

Vi erbjuder dig:


• Ett omväxlande arbete med möjligheter till utbildning och utveckling.
• Arbete inom två väl fungerande mottagningar med ett fantastiskt teamarbete. 
• Kollegor som är måna om varandra och där vi hjälps åt för att ge bra specialistvård.
• En arbetsplats som värdesätter din kompetens och arbetar för att du ska få utnyttja den på ett flexibelt sätt, bland annat genom digitala lösningar.
• Handledning.

 

Kvalifikationer

Leg. psykolog, socionom med steg 1 eller annan relevant akademisk examen med steg 1. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar, evidensbaserat behandlingsarbete eller från barnpsykiatrisk vård är meriterande. Du är trygg och ser möjligheter samt delar gärna med dig av dina idéer. Du har en medvetenhet och förståelse för de möjligheter och de begränsningar som kan finnas i såväl de system och organisationer du samverkar med eller som du verkar i. Det här är ett jobb för dig som brinner för att arbeta med barn, ungdomar och dess familjer och som har ett empatiskt förhållningssätt och kan anpassa ditt sätt att förmedla saker.

 

Anställningsvillkor

Vikariat om ca. 11 månader med eventuell möjlighet till förlängning, heltid. Tillträde enligt ö.k.

 

Välkommen med din ansökan senast 13 juni 2021. 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning.


Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Visa mindre

Behandlare för ungdomar inom Barn och ungdomsenhetens öppenvård i Sala

Ansök    Feb 24    Sala kommun    Familjebehandlare
Är du vår nya kollega? Vi söker dig som har ett driv och engagemang för ungdomars bästa! Du som har kompetens och erfarenhet att arbeta förebyggande, med tidiga insatser, normbrytande beteende, kriminalitet och missbruk samt behandlande insatser för ungdomar. Du ser fram emot att stödja ungdomar och deras familjer för att ungdomar ska få växa upp under trygga förhållanden och du tror på föräldrarnas vilja till deras barns bästa. Vårt uppdrag är att arbeta... Visa mer
Är du vår nya kollega?
Vi söker dig som har ett driv och engagemang för ungdomars bästa! Du som har kompetens och erfarenhet att arbeta förebyggande, med tidiga insatser, normbrytande beteende, kriminalitet och missbruk samt behandlande insatser för ungdomar. Du ser fram emot att stödja ungdomar och deras familjer för att ungdomar ska få växa upp under trygga förhållanden och du tror på föräldrarnas vilja till deras barns bästa.

Vårt uppdrag är att arbeta förebyggande, möta invånarnas behov av stöd i samverkan med tidiga insatser och behandlingsinsatser. Vill du vara med i en spännande utvecklingsprocess där det finns många möjligheter att påverka och leda till förändring för våra ungdomar och deras familjer? - Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Barn- och ungdomsenheten består av vår öppenvård och myndighet. Våra två enhetschefer har ett delat ledarskap för myndighet och öppenvården. Inom myndighet har vi mottagningssekreterare, utredare, uppföljare av öppenvårdsinsatser, familjehemssekreterare, barnuppföljare, specialisthandläggare, socialadministratörer och våldssamordnare, där alla sitter i samma lokal. Enhetschefer och teamledare sitter i direkt anslutning till handläggarna, vilket gör att det finns bra daglig vägledning. I vår öppenvård, som utökades 2021, finns Förebyggande teamet och Familjeteamet. I mars börjar vår nya teamledare för öppenvården. Arbetet inom hela Barn och ungdomsenheten präglas av att arbeta tätt tillsammans och med utvecklingsarbete inom olika kunskapsområden. I det här sammanhanget blir du en del av en arbetsplats där vi har roligt tillsammans och där alla hjälper varandra.

Vi är alla en viktig del av helheten och bidrar till att vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Salabor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden Enkelt, Effektivt och Medborgarvänligt. Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet och hållbarhet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär utåtriktat arbete för att identifiera ungdomar i riskzon för missbruk och/eller kriminalitet och normbrytande beteende. En stor del av arbetet går ut på att bygga relationer och allianser med dessa ungdomar och deras nätverk. Detta innefattar även behandlande samtal med ungdomar som behöver bryta normbrytande beteendemönster, kriminalitet och missbruk.

En del av arbetet innefattar föräldrastödjande samtal samt samverkan med övriga som behöver involveras i arbetet kring en och/eller flera ungdomar, både interna och externa verksamheter och individens nätverk.

För oss i gänget är det viktigt att du deltar i verksamhetsutveckling och samarbetar med kollegor och chefer för att bidra till en välfungerande och kvalitativ verksamhet. Du arbetar på ett rättssäkert sätt utifrån rådande lagstiftning, gällande föreskrifter, riktlinjer, rutiner och anvisningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av ungdomsarbete och behandling. Du har en verktygslåda med evidensbaserade metoder för ungdomar. Utbildning och kunskaper av FFT, SAVRY, ESTER, KBT, ANDT, HAP, ÅP, MI och Kriminalitet som livsstil är meriterande. I Sala kommun arbetar vi utifrån BBIC, det är därför meriterande om du har utbildning i reviderade BBIC, Signs of Safety, lösningsfokuserat arbete och familjeorienterat nätverksarbete.

Vi ser gärna att du har följande erfarenheter:


• Erfarenhet av arbete med ungdomar både i grupp och enskilt
• Erfarenhet av arbete med normbrytande beteende, missbruk, kriminalitet och brottsprevention, inklusive urinprovstagning
• Erfarenhet av ett nätverksorienterat och multisystemiskt arbetssätt
• Erfarenhet av ett lösningsfokuserat och salutogent arbetssätt
• Erfarenhet av att driva utvecklingsarbete

Som person har du lätt för samverkan och har en god förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra, god initiativförmåga och du kan planera och organisera ditt arbete. Du arbetar mot uppsatta mål och följer upp resultat. Du bidrar med delaktighet, ansvar för eget arbete och ett personligt engagemang. Du har lätt för att bygga relationer och du bör vara framåtsträvande och drivande i arbetsutvecklingen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och stor vikt vid att du, liksom vi, eftersträvar trivsel bland kollegorna och har en god arbetsförmåga både internt och externt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

För tjänsten erfordras körkort.

Varför ska du välja oss?
Sala ligger bra till geografiskt! Det är bra pendlingsavstånd från södra Dalarna, Uppsala och Västerås. Dessutom går det direkttåg från Stockholm. Inom Sala kommun finns möjlighet att tillämpa distansarbete när det bedöms vara möjligt för verksamheten, medborgare och medarbetare. Vi erbjuder ett generöst flextidsavtal, friskvårdsbidrag 2000 kr/år eller friskvårdsbidragsväxling till hälsoundersökning och återhämtningstimme.

Anställningsvillkor
Tillsvidare heltid
Arbetstid dagtid, viss kvälltjänstgöring kan förekomma
Individuell lönesättning
Tillträde efter överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas

Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning.

Ansökan
Ansök senast 2023-05-31
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och anställning kan ske innan ansökningstidens slut, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Enhetschef Agneta Bergman, tel: 0224-74 96 19 eller e-post [email protected]
Teamledare Maria Rossbäck, tel: 0224 – 749639 eller e-post [email protected]

Facklig kontakt: 
Vision, Thomas Roberg, e-post [email protected]

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation.
Läs mer om Sala på www.sala.se. 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Familjebehandlare till familjeteamet

Ansök    Dec 6    Sala kommun    Familjebehandlare
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge med goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor det drygt 22 000 innvånare varav 2000 har kommunen som arbetsgivare.  Visionen i Sala kommun är ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalitét och växtkraft. Värdegrunden ska spegla det förhållningssätt som vi har i vårt dagliga arbete, Enkelt - Effektivt - Medborgarvänligt. Öppenvården för barn och unga befinner sig i en spännande utveckling... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge med goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor det drygt 22 000 innvånare varav 2000 har kommunen som arbetsgivare. 

Visionen i Sala kommun är ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalitét och växtkraft. Värdegrunden ska spegla det förhållningssätt som vi har i vårt dagliga arbete, Enkelt - Effektivt - Medborgarvänligt.

Öppenvården för barn och unga befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Vill DU vara en del i denna utveckling?

Att barn och unga i Sala kommun ska växa upp under trygga och goda förhållanden är något som genomsyrar hela IFO:s verksamhet. Vi vill möta invånarnas behov mycket tidigare och minska antalet placeringar, så att barn och ungdomar kan bo kvar i sin hemmiljö. Därför satsar vi på mera förebyggande och tidiga insatser. Vi satsar också på att att bredda öppenvårdsinsatserna med utökade behandlingsmetoder som t.ex Funktionell Familjeterapi (FFT) och Parenting young children (PYC). Verksamheten ser även behov av att utforma och utveckla föräldrastödprogram samt gruppverksamheter för föräldrar och barn.

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt familjeteam. Vi erbjuder dig arbete i en stabil verksamhet med lång erfarenhet av familjearbete och frihet att utforma ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Vi utgår ifrån att föräldrarna är de viktigaste personerna i barns och ungdomars liv och det är därför viktigt att kunna ta tillvara den kunskap och den kraft som finns i familjerna och deras nätverk. Samarbetsrelationen mellan familjebehandlaren och familjen är grundläggande för arbetet samt att Du som kollega är flexibel och strukturerad att driva förändringsprocesser.

Arbetsuppgifter
Som familjebehandlare möter du familjer som kommer via vår Öppna ingång utan biståndsbeslut som innebär att utföra kortare punktinsatser. Du kommer även att få målformulerade uppdrag till behandlingsinsatser av socialsekreterare i Barn- och ungdomsgruppen. Du jobbar med stödinsatser och behandling i familjer med socialt komplexa livssituationer, där målet är att hjälpa familjerna att hitta rätt strategier för att bemästra svårigheter, så att barnen kan bo kvar i sin hemmiljö samt att fungera i skolan och på sin fritid. 

Verksamheten har satsat på att utveckla arbetet, där vårt arbete präglas av Signs of Safety, systemiskt- och  nätverksorienterat förhållningssätt. Vi använder Procapita som verksamhetssystem och dokumenterar enligt BBIC.

Tjänstgöringstid är i huvudsak dagtid måndag-fredag, men kvällstid förekommer. Möjlighet till flextid finns enligt avtal. Till största delen sker arbetet hemma hos familjerna och i deras vardagsnära miljö.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker är utbildad socionom, beteendevetare, har pedagogisk utbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten samt har erfarenhet av behandlingsarbete. Du bör ha erfarenhet av barn-, föräldra- och familjesamtal samt kunskap om ett systemorienterat arbetssätt och anknytningsteori. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av arbete med våld i nära relation och hedersproblematik. Även FFT, PYC och tidigare erfarenhet av olika gruppverksamheter ser vi som meriterande. B-körkort är ett krav.

I arbetet möter du människor med olika bakgrund, ursprung och möjligheter, där du förväntas ha ett respektfullt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i familjernas hem. Du är mån om att bemöta barn, ungdomar och deras föräldrar på ett sätt som skapar ett bra och förtroendefullt samarbete. Du är också bra på att samarbeta med både familjer, kollegor samt externa samverkanspartner. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vid rekryteringen lägger vi också stor vikt vid att teamets samlade kompetens gynnar det familjearbete våra uppdrag omfattar. 

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, friskvård, kontinuerlig kompetensutveckling och extern handledning.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare
Individuell lönesättning
Tillträde enligt överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas.
Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att föregå anställningsbeslut.

Ansökan
Ansök senast 2022-01-09.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Enhetschef Lotta Holmberg, tel: 0224–74 96 29 eller e-post: [email protected]
Teamledare Maria Magnusson, tel: 0224-74 96 18 eller e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Vision, Thomas Roberg, e-post: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Behandlare till Barn- och ungdomspsykiatrin Sala

Ansök    Mar 17    REGION VÄSTMANLAND    Familjebehandlare
Vill du arbeta i ett ungt och nytänkande team och vara med att utveckla en kvalitativ vård med barnet i fokus hos oss på Barn- och ungdomspsykiatrin i Sala?  Vi vänder oss till dig som vill vara med i arbetet att utveckla vår mottagning och som har ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar med svår psykisk ohälsa. Välkommen till en arbetsplats där Du är mitt i livet och samhället och Dina insatser gör skillnad varje dag. På riktigt!   ... Visa mer
Vill du arbeta i ett ungt och nytänkande team och vara med att utveckla en kvalitativ vård med barnet i fokus hos oss på Barn- och ungdomspsykiatrin i Sala? 

Vi vänder oss till dig som vill vara med i arbetet att utveckla vår mottagning och som har ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar med svår psykisk ohälsa.

Välkommen till en arbetsplats där Du är mitt i livet och samhället och Dina insatser gör skillnad varje dag. På riktigt!

 

Arbetsuppgifter

Som behandlare på vår mottagning arbetar du kliniskt med insatser på specialistvårdsnivå. Du företräder din professions perspektiv i teamet och har ett mångsidigt arbete där du arbetar med barnet i fokus, från start till mål. Det innebär att du arbetar brett inom olika områden med till exempel bedömning, utredning/del av utredning och behandling. För dig som kommer att börja hos oss just nu så finns det inledningsvis ett ökat behov av att fokusera på att ge behandlande insatser till våra patienter, men vi ser gärna du på sikt har ett intresse för att arbeta brett i din profession. 

Du kommer också att ha ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och extern samverkan med exempelvis skola, socialtjänst och andra vårdgrannar. På mottagningen är vi ett mindre team med socionom, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, medicinsk sekreterare och psykolog.

Inom BUP Västmanland så har vi också just nu så har vi också ett ökat fokus på att modernisera arbetssätt och öka tillgängligheten för patienter och anhöriga som söker sig till oss. Det innebär att du som börjar hos oss i Sala är med på en utvecklingsresa där vi tänker nytt, högt och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi hoppas att du som blir vår nya kollega gärna vill vara med på den här resan tillsammans med oss och vara en del av vårt team. 

 

Om arbetsplatsen

BUP i Västmanland är länsövergripande med mottagningar i Sala, Västerås, Köping och Fagersta. Det finns även specialistenheter, slutenvårdsplatser och en akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt.

Koppling till forskningen för ökad kvalitet är viktigt för utvecklingsmöjligheter inom verksamheten och på sikt finns eventuella möjligheter till egen forskning. Ett regionalt psykiatriskt forskningscentrum har till exempel startats där psykiatrisk forskning samlas inom hela förvaltningen.

För oss är också du som medarbetare viktig både vad gäller dina behov och utvecklingsmöjligheter. Vi har ambitionen att rusta dig med den kompetens du behöver. Som en del i detta erbjuder vi bland annat handledning, mentorskap och vidareutbildningar inom neuropsykiatri, suicidriskbedömningar och diagnostisering mm. Här finns också möjligheter att i det kliniska arbetet med behandling vidareutveckla sig inom olika behandlingsmetoder. 

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog, socionom med steg 1 utbildning eller har annan motsvarande utbildning med steg 1 kompetens som vi bedömer som likvärdig. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar, evidensbaserat behandlingsarbete eller från barnpsykiatrisk vård är meriterande. Du är en trygg person som ser möjligheter och som gärna delar med sig av dina idéer. Du har en medvetenhet och förståelse för de möjligheter och de begränsningar som kan finnas i såväl de system och organisationer du samverkar med eller som du verkar i. Det här är ett jobb för dig som brinner för att arbeta riktat mot barn, ungdomar och dess familjer och har ett empatiskt förhållningssätt och kan anpassa ditt sätt att förmedla saker.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Vikariat om ca. 11 månader med eventuell möjlighet till förlängning, heltid. 

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2021. 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. 

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

3 Familjebehandlare till familjeteamet

Ansök    Maj 10    Sala kommun    Familjebehandlare
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge med goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor det drygt 22 000 innvånare varav 2000 har kommunen som arbetsgivare.  Visionen i Sala kommun är ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalitét och växtkraft. Värdegrunden ska spegla det förhållningssätt som vi har i vårt dagliga arbete, Enkelt - Effektivt - Medborgarvänligt. Öppenvården för barn och unga befinner sig i en spännande utveckling... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografiskt läge med goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor det drygt 22 000 innvånare varav 2000 har kommunen som arbetsgivare. 

Visionen i Sala kommun är ett hållbart och tryggt samhälle med livskvalitét och växtkraft. Värdegrunden ska spegla det förhållningssätt som vi har i vårt dagliga arbete, Enkelt - Effektivt - Medborgarvänligt.

Öppenvården för barn och unga befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Vill DU vara en del i denna utveckling?

Att barn och unga i Sala kommun ska växa upp under trygga och goda förhållanden är något som genomsyrar hela IFO:s verksamhet. Vi vill möta invånarnas behov mycket tidigare och minska antalet placeringar, så att barn och ungdomar kan bo kvar i sin hemmiljö. Därför satsar vi på mera förebyggande och tidiga insatser. Vi satsar också på att att bredda öppenvårdsinsatserna med utökade behandlingsmetoder som t.ex Funktionell Familjeterapi (FFT) och Parenting young children (PYC). Verksamheten ser även behov av att utforma och utveckla föräldrastödprogram samt gruppverksamheter för föräldrar och barn.

För att nå dessa ambitionerna utökar vi nu vårt familjebehandlingsteam, som idag består av fem personer, med tre nya medarbetare. Vi erbjuder dig arbete i en stabil verksamhet med lång erfarenhet av familjearbete och frihet att utforma ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Vi utgår ifrån att föräldrarna är de viktigaste personerna i barns och ungdomars liv och det är därför viktigt att kunna ta tillvara den kunskap och den kraft som finns i familjerna och deras nätverk. Samarbetsrelationen mellan familjebehandlaren och familjen är grundläggande för arbetet samt att Du som kollega är flexibel och strukturerad att driva förändringsprocesser.

Arbetsuppgifter
Som familjebehandlare möter du familjer som kommer via vår Öppna ingång utan biståndsbeslut som innebär att utföra kortare punktinsatser. Du kommer även att få målformulerade uppdrag till behandlingsinsatser av socialsekreterare i Barn- och ungdomsgruppen. Du jobbar med stödinsatser och behandling i familjer med socialt komplexa livssituationer, där målet är att hjälpa familjerna att hitta rätt strategier för att bemästra svårigheter, så att barnen kan bo kvar i sin hemmiljö samt att fungera i skolan och på sin fritid. 

Verksamheten har satsat på att utveckla arbetet, där vårt arbete präglas av Signs of Safety, systemiskt- och  nätverksorienterat förhållningssätt. Vi använder Procapita som verksamhetssystem och dokumenterar enligt BBIC.

Tjänstgöringstid är i huvudsak dagtid måndag-fredag, men kvällstid förekommer. Möjlighet till flextid finns enligt avtal. Till största delen sker arbetet hemma hos familjerna och i deras vardagsnära miljö.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker är utbildad socionom, beteendevetare, har pedagogisk utbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten samt har erfarenhet av behandlingsarbete. Du bör ha erfarenhet av barn-, föräldra- och familjesamtal samt kunskap om ett systemorienterat arbetssätt och anknytningsteori. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av arbete med våld i nära relation och hedersproblematik. Även FFT, PYC och tidigare erfarenhet av olika gruppverksamheter ser vi som meriterande. B-körkort är ett krav.

I arbetet möter du människor med olika bakgrund, ursprung och möjligheter, där du förväntas ha ett respektfullt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i familjernas hem. Du är mån om att bemöta barn, ungdomar och deras föräldrar på ett sätt som skapar ett bra och förtroendefullt samarbete. Du är också bra på att samarbeta med både familjer, kollegor samt externa samverkanspartner. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vid rekryteringen lägger vi också stor vikt vid att teamets samlade kompetens gynnar det familjearbete våra uppdrag omfattar. 

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, friskvård, kontinuerlig kompetensutveckling och extern handledning.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare
Individuell lönesättning
Tillträde 210901, eller enligt överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas.
Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att föregå anställningsbeslut.

Ansökan
Ansök senast 2021-06-09.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Enhetschef, Agneta Bergman, tfn. 0224-74 96 19

Fackliga kontaktpersoner:
Akademikerförbundet SSR, Sara Larsson, tfn. 0224-74 96 49
Vision, Thomas Roberg, tfn. 0224- 74 96 62Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre