Lediga jobb som Ekonomikontorist i Sala

Se lediga jobb som Ekonomikontorist i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomihandläggare till Västmanlands Naturbruksgymnasium Ösby

Ansök    Sep 30    Sala kommun    Ekonomikontorist
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Västmanlands naturbruksgymnasium Ösby är en av två kommunala gymnasieskolor i Sala. Det går ca 250 elever fördelat på byggprogrammet och naturbruksprogrammet. Det finns också en gymnasiesärskola med ca 30 elever. Skolan är belägen ca 7km utanför Sala. Skolan driver ett fullskaligt jordbruk med en djurbesättning på 140 kor och mindre andel övriga djur inom jordbrukssektorn. Gården består av ca 240 hektar åkermark där det är både ekologisk och traditionell odling. Skolan har också ansvar att sköta och avverka Sala kommuns skogsinnehav på ca 5000 hektar. På gården finns det en mängd övriga djur inom branscherna djurpark och zoo.

Då vår nuvarande ekonomihandläggare går i pension så behöver vi nu en ersättare.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är uppdelad i flera delar, tillsammans med ansvariga chefer ta fram prognoser och arbeta med budget och uppföljning. Följa upp och återge resultat till ansvariga på de olika driftenheterna. Fakturering av externa fakturor samt dela ut och viss kontering inkommande fakturor. I tjänsten ingår även schemaläggning för gymnasiet i schoolsofts modul. Samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiadministration.

Kvalifikationer
Gärna någon form av ekonomiutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt är önskvärt. Mycket god datorvana och förståelse i att hantera olika programvaror och E-tjänster är ett krav. Personlig lämplighet är av högsta vikt. 
Du har förmåga att anpassa ditt arbetssätt och kunna prioritera ditt arbete vid arbetstoppar.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %.
Individuell lönesättning.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 17 oktober 2021.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vänligen bifoga ditt CV i ansökan.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
rektor Börje Andersson 0224-74 80 43 [email protected]

Facklig kontakt:
Vision, Thomas Roberg, [email protected]Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre