Lediga jobb som Driftmaskinist, reningsverk i Sala

Se lediga jobb som Driftmaskinist, reningsverk i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Drifttekniker VA till Sala kommun

Är du tekniskt intresserad och ses som en allkonstnär? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med samhällsviktig service och säkra den framtida försörjningen? Vill du jobba på en arbetsplats med utmaningar och med stora utvecklingsmöjligheter? - Då ska du söka det här jobbet! Om arbetsplatsen Enheten VA-drift ansvarar för drift och underhåll av den kommunala dricksvattenproduktionen och avloppsreningen. Cirka 70 procent av invånarna är anslutna till det... Visa mer
Är du tekniskt intresserad och ses som en allkonstnär? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med samhällsviktig service och säkra den framtida försörjningen? Vill du jobba på en arbetsplats med utmaningar och med stora utvecklingsmöjligheter?
- Då ska du söka det här jobbet!

Om arbetsplatsen

Enheten VA-drift ansvarar för drift och underhåll av den kommunala dricksvattenproduktionen och avloppsreningen. Cirka 70 procent av invånarna är anslutna till det kommunala VA-nätet. Dricksvattenförsörjningen består av grundvatten från Badelundaåsen vilket förser kommunen via sex olika vattenverk. Vi har två allmänna reningsverk där det största ligger i centrala Sala. Kommunen har ett omfattande ledningsnät där VA-drift ansvarar för pumpstationer och visst ledningsunderhåll. Till enheten söker vi nu en Drifttekniker VA.

Arbetsuppgifter


Sala kommun växer och ambitionen är att befolkningen ska fortsätta att öka. En hållbar VA-försörjning är en avgörande del i detta. För att möta kraven i en föränderlig värld fokuserar vi just nu på att digitalisera och systematisera arbete och processer. Vi söker nu en drifttekniker med intresse av service, underhåll och mekaniskt arbete till vår verksamhet.

Vi erbjuder ett varierande jobb med drift- och underhåll av våra VA-anläggningar. Utveckling och optimering av de olika processerna är ett ständigt pågående arbete både ute i anläggningen men även digitalt och i styrsystem. Du ingår i ett team på 8 personer som ansvarar för drift av vattenverk, avloppsreningsverk och pumpstationer. I arbetet ingår allt från daglig drift, fastighetsskötsel, underhåll, uppföljning och processoptimering till att delta i olika projekt rörande verksamheten. Kontroller, provtagning och analyser ingår som del av tjänsten.

Dina intressen och kompetens bidrar till hur arbetet kan utvecklas över tid.
Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har kunskaper inom drift- och underhållsteknik som förvärvats genom utbildning eller genom erfarenheter från liknande arbete. Meriterande är kunskaper och intresse inom mekaniskt underhåll och erfarenhet från VA-branschen. Datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper som värderas är att vara ansvarstagande, kreativ och självgående. Du är en problemlösare med god samarbetsförmåga och ser förbättringsmöjligheter i stort som smått. Då svenska är vårt arbetsspråk är det angeläget att du behärskar språket flytande i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid tillsvidare
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Provanställning kan komma att tillämpas
Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-12-03.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Enhetschef VA-drift, Linda Svensson, 0224-74 79 61 eller [email protected]
Planeringsingenjör VA-drift, Magnus Eriksson, 0224-74 79 62 eller [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Vision, Thomas Roberg, 0224-74 96 62 eller [email protected]
Kommunal, tfn. 010-442 81 83

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Drifttekniker VA

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Samhällstekniska enheten ansvarar för förvaltning av kommunal infrastruktur. Cirka 70 procent av invånarna är anslutna till det kommunala VA-nätet. Dricksvatt... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Samhällstekniska enheten ansvarar för förvaltning av kommunal infrastruktur. Cirka 70 procent av invånarna är anslutna till det kommunala VA-nätet. Dricksvattenförsörjningen består av grundvatten från Badelundaåsen vilket förser kommunen via sex olika vattenverk. Vi har två allmänna reningsverk där den största delen renas i Sala. Vi har ett omfattande ledningsnät att förvalta. Till enheten söker vi nu en Drifttekniker VA.

Arbetsuppgifter
Sala kommun växer och ambitionen är att befolkningen ska fortsätta att öka. En hållbar VA-försörjning är en avgörande del i detta.  Vi söker ni en drifttekniker, gärna med intresse inom el och automation, till vår verksamhet.
Vi erbjuder ett varierande jobb med drift- och underhåll av våra VA-anläggningar, där utveckling samt optimering av de olika processerna ständigt pågår både ute i anläggningen men framför allt digitalt och reglermässigt. Du ingår i ett team som ansvarar för drift av vattenverk, avloppsreningsverk och pumpstationer. I arbetet ingår allt från daglig drift, fastighetsskötsel, underhåll och processoptimering till att delta i olika projekt rörande verksamheten. Kontroller, provtagning och analyser ingår som del av tjänsten. Dina intressen och kompetens bidrar till hur arbetet kan utvecklas över tid. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskaper inom drift- och underhållsteknik som förvärvats genom utbildning eller genom erfarenheter från liknande arbete. Meriterande är kunskaper inom el- och automation, erfarenhet från VA-branschen och/ eller mekaniskt underhåll. Datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper som värderas är att vara ansvarstagande, utåtriktad och självgående. Du är en problemlösare med god samarbetsförmåga. Då svenska är vårt arbetsspråk är det angeläget att du behärskar språket flytande i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid.
Beredskap ingår i tjänsten.
Individuell lönesättning tillämpas.
Tillträde tidigast 21 augusti eller enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.Ansökan
Ansök senast 20230507. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Biträdande Enhetschef, Linda Svensson, 0224-74 79 61, [email protected]
Enhetschef, Helene Johansson, 0224-74 79 60, [email protected]


Fackliga kontaktpersoner:
Vision, Thomas Roberg, [email protected]Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre