Lediga jobb Shafi Faleh i Sala

Se alla lediga jobb från Shafi Faleh i Sala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sala som finns inom det yrket.

bagare sökes

Ansök    Okt 22    Shafi Faleh    Bagare/Konditor
Snart öppnar vi vårat bageri i Sala och vi söker någon som har haft tidigare erfarenhet av ett bageri. Vi söker en person med kvalitets och ansvarskänsla och som tar initiativ och är driven. Du kommer att få jobba ensam men vi hjälps även åt, med ett glatt och socialt sinne. Vi söker dig som har någon sorts erfarenhet inom orientaliskt bröd och sötsaker exempelvis: - lawash - barbari - sammoon -tandoori -hawrami (shabatti) -baklawa Vi söker dig s... Visa mer
Snart öppnar vi vårat bageri i Sala och vi söker någon som har haft tidigare erfarenhet av ett bageri.
Vi söker en person med kvalitets och ansvarskänsla och som tar initiativ och är driven. Du kommer att få jobba ensam men vi hjälps även åt, med ett glatt och socialt sinne.
Vi söker dig som har någon sorts erfarenhet inom orientaliskt bröd och sötsaker exempelvis:
- lawash
- barbari
- sammoon
-tandoori
-hawrami (shabatti)
-baklawa

Vi söker dig som är noggrann, driven och är på glatt humör. Du kan jobba ensam men även i mindre grupp.

nyöppnat bageri, bakar fikabröd, bröd och sötsaker från Sverige och mellanösterrn. Visa mindre

bagare / konditor

Ansök    Okt 12    Shafi Faleh    Bagare/Konditor
Snart öppnar vi vårat bageri i Sala och vi söker någon som har haft tidigare erfarenhet av bageri/konditori. Utbildad bagare och konditor. Vi söker en person med kvalitets och ansvarskänsla och som tar initiativ och är driven. Du kommer att få jobba ensam men vi hjälps även åt, med ett glatt och socialt sinne. Vi söker dig som är noggrann, driven och är på glatt humör. Du kan jobba ensam men även i mindre grupper. nyöppnat bageri, bakar fikabröd, brö... Visa mer
Snart öppnar vi vårat bageri i Sala och vi söker någon som har haft tidigare erfarenhet av bageri/konditori. Utbildad bagare och konditor.
Vi söker en person med kvalitets och ansvarskänsla och som tar initiativ och är driven. Du kommer att få jobba ensam men vi hjälps även åt, med ett glatt och socialt sinne.

Vi söker dig som är noggrann, driven och är på glatt humör. Du kan jobba ensam men även i mindre grupper.

nyöppnat bageri, bakar fikabröd, bröd och sötsaker Visa mindre