Lediga jobb Föräldrakooperativet Abrakadabra Ek. För. i Sala

Se alla lediga jobb från Föräldrakooperativet Abrakadabra Ek. För. i Sala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sala som finns inom det yrket.

förskollärare/barnskötare

Förskolan Abrakadabra föräldrakooperativ söker en Fantastisk Förskollärare/barnskötare Vi är Västmanlands äldsta föräldrakooperativ och är unika då vi bedriver vår verksamhet i en villa med stor tomt i ett lugnt område i Sala. Abrakadabra har närhet till såväl centrum med bland annat bibliotek samt till badhus och natur. I våra lokaler har vi även tillgång till en egen gymnastiksal då vi vill inspirera barnen till rörelseglädje. Övriga rum är ständigt... Visa mer
Förskolan Abrakadabra föräldrakooperativ söker en


Fantastisk Förskollärare/barnskötare


Vi är Västmanlands äldsta föräldrakooperativ och är unika då vi bedriver vår verksamhet i en villa med stor tomt i ett lugnt område i Sala. Abrakadabra har närhet till såväl centrum med bland annat bibliotek samt till badhus och natur. I våra lokaler har vi även tillgång till en egen gymnastiksal då vi vill inspirera barnen till rörelseglädje. Övriga rum är ständigt i förändring då vi anpassar dessa utefter barnens behov.


Vi är idag fem anställda och har 25 barn fördelat på två grupper. Som anställd på Abrakadabra finns många extra förmåner så som extra ledighet vid kristi himmelsfärd, ledighet mellan jul och nyår, arbetskläder, egen dator, mycket planeringstid, gemensamkompetensutveckling/utbildning varje år, friskvård, stora möjligheter till påverkan i sitt arbete, korta beslutsvägar och naturligtvis våra härlig barn med familjer!


Du ska vara utbildad förskollärare och naturligtvis önskar vi att du ska vara kreativ, lyhörd, positiv och ambitiös. Teknisk kunnighet är ett plus då vi använder oss av digitala dokumentationer och ambitionen är att förbereda barnen för ett allt mer tekniskt samhälle. Du arbetar efter en sund värdegrund med läroplanen i fokus och vill arbeta för att motverka traditionella könsroller.


Vi vill att du har goda kunskaper i systematiskt kvalitetsarbete och pedagogisk dokumentation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning.


Tjänsten är på 100%. Det startar i augusti 2020 med 6 månaders provtjänstgöring. Individuell lönesättning tillämpas.


Skicka ditt CV till [email protected]
Ange löneanspråk i ansökan


Vi frågor kontakta Rektor Lo Norman. Visa mindre

Barnskötare

Förskolan Abrakadabra föräldrakooperativ söker en Fantastisk barnskötare Vi är Västmanlands äldsta föräldrakooperativ och är unika då vi bedriver vår verksamhet i en villa med stor tomt i ett lugnt område i Sala. Abrakadabra har närhet till såväl centrum med bland annat bibliotek samt till natur. I våra lokaler har vi även tillgång till en egen gymnastiksal då vi vill inspirera barnen till rörelseglädje. Övriga rum är ständigt i förändring då vi anpas... Visa mer
Förskolan Abrakadabra föräldrakooperativ söker en


Fantastisk barnskötare


Vi är Västmanlands äldsta föräldrakooperativ och är unika då vi bedriver vår verksamhet i en villa med stor tomt i ett lugnt område i Sala. Abrakadabra har närhet till såväl centrum med bland annat bibliotek samt till natur. I våra lokaler har vi även tillgång till en egen gymnastiksal då vi vill inspirera barnen till rörelseglädje. Övriga rum är ständigt i förändring då vi anpassar dessa utefter barnens behov.


Vi är idag fem anställda och har 25 barn fördelat på två grupper. Som anställd på Abrakadabra finns många extra förmåner så som extra ledighet vid Kristi himmelsfärd, ledighet mellan jul och nyår, arbetskläder, egen dator, planeringstid, gemensamkompetensutveckling/utbildning varje år, friskvård, stora möjligheter till påverkan i sitt arbete, korta beslutsvägar och naturligtvis våra härliga barn med familjer!


Du ska vara utbildad barnskötare och naturligtvis önskar vi att du ska vara kreativ, lyhörd, positiv och ambitiös. Teknisk kunnighet är ett plus då vi använder oss av digitala dokumentationer och ambitionen är att förbereda barnen för ett allt mer tekniskt samhälle. Du arbetar efter en sund värdegrund med läroplanen i fokus och vill arbeta för att motverka traditionella könsroller.


Vi vill att du har goda kunskaper i systematiskt kvalitetsarbete och pedagogisk dokumentation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning.


Tjänsten är på 90 %. Det startar i augusti 2021 med 6 månaders provtjänstgöring. Individuell lönesättning tillämpas.


Skicka ditt CV till [email protected]
Ange löneanspråk i ansökan


Vi frågor kontakta Rektor Lo Norman. Se kontaktuppgifter nedan. Visa mindre