Lediga jobb Barnens Lilla Academia- Bla AB i Sala

Se alla lediga jobb från Barnens Lilla Academia- Bla AB i Sala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sala som finns inom det yrket.

Barnskötare till Barnens Lilla Academia förskola i Sala

Barnskötare till förskola i Sala Förskolan Bråstaborg är en av 9 fristående förskolor inom Barnens Lilla Academia AB (BLA AB). Bråstaborg har 64 barn i ålder 1-6 år och är belägen i naturnära omgivningar i Sala kommun. Nu söker vi barnskötare till vikariat för pedagoger som kommer att vara tjänstlediga för studier. Varaktighet 1-2 terminer med möjlighet till förlängning. Hos oss har du stora möjligheter att medverka till utbildningens utveckling. Som medar... Visa mer
Barnskötare till förskola i Sala
Förskolan Bråstaborg är en av 9 fristående förskolor inom Barnens Lilla Academia AB (BLA AB). Bråstaborg har 64 barn i ålder 1-6 år och är belägen i naturnära omgivningar i Sala kommun.
Nu söker vi barnskötare till vikariat för pedagoger som kommer att vara tjänstlediga för studier.
Varaktighet 1-2 terminer med möjlighet till förlängning.
Hos oss har du stora möjligheter att medverka till utbildningens utveckling. Som medarbetare inom BLA AB är du en viktig medspelare i vårt team.
Vår förskola hämtar inspiration från Reggio Emilia-filosofin och vi har ett samarbete med företagets egen pedagogista. Vi är även knutna till Friluftsfrämjandets Mulleverksamhet.
Kunskap och förståelse kring Reggio Emilia-filosofins förhållningssätt och Mulleförskolors arbetssätt är meriterande.
Vi fäster även stor vikt vid förståelse för förskolans uppdrag samt social kompetens. Vi söker dig som tillsammans med övriga pedagoger, bidrar till barnens utveckling och lärande samt, skapar en verksamhet som innebär en trygg omsorg.
Hos oss på BLA Bråstaborg möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras egna utforskande och upptäckande. Du vill vara med och driva projekt, enskilt och i arbetslag och du är nyfiken och engagerad.
Andra viktiga egenskaper för arbete hos oss är att tro på att vi lär tillsammans med våra barn och att alltid vara nyfiken på hur du och dina kollegor kan utvecklas med hjälp av varandra.
Hos oss har du fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder för utomhusbruk.
Inför eventuell anställning krävs utdrag ur belastningsregistret.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie till Barnens Lilla Academia förskola Sala

Barnens Lilla Academia AB är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och bedriver idag förskoleverksamhet med inspiration från Reggio Emilia i Sala, Uppsala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter. Förskolan i Sala är dessutom en Mulleförskola vilket innebär att en del av utbildningen sker utomhus och i skogsmiljö. På vår förskola möter barnen engagerade och reflekter... Visa mer
Barnens Lilla Academia AB är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och bedriver idag förskoleverksamhet med inspiration från Reggio Emilia i Sala, Uppsala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter.
Förskolan i Sala är dessutom en Mulleförskola vilket innebär att en del av utbildningen sker utomhus och i skogsmiljö.
På vår förskola möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen i deras utforskande och upptäckande. Barnen ges många utmaningar och stöttas av vägledande pedagoger till ett utvecklande på egen hand och tillsammans med andra barn.
Vi söker er som har ett positivt förhållningssätt, ser möjligheter i vardagen, har intresse av relationsskapande, förstår anknytningens betydelse och trivs i en aktiv och stimulerande miljö.
Vi söker er som visar engagemang och kan vara flexibla för arbete i de tre olika arbetslagen på förskolan, när behov uppstår.
Vi söker 2 eller flera timvikarier som vill ingå i vår vikariepool till vår förskola i Sala.
Beställ med fördel redan nu hem utdrag från belastningsregistret Visa mindre

Resurspedagog till Barnens Lilla Academia förskola i Sala

Förskolan, Barnens Lilla Academia i Sala söker en resurspedagog till arbete i barngrupp 2-4 år. Barnens Lilla Academia AB driver förskolor i Söderhamn, Bollnäs, Uppsala, Västerås, Linköping samt Sala. Förskolan i Sala har 64 platser och för närvarande 12 pedagoger. Omgivningarna består av skog och natur och även villabebyggelse. Förskolan har promenadavstånd in till stadens centrum. Nu söker vi dig barnskötare eller dig med annan pedagogisk utbildning som ... Visa mer
Förskolan, Barnens Lilla Academia i Sala söker en resurspedagog till arbete i barngrupp 2-4 år.
Barnens Lilla Academia AB driver förskolor i Söderhamn, Bollnäs, Uppsala, Västerås, Linköping samt Sala. Förskolan i Sala har 64 platser och för närvarande 12 pedagoger. Omgivningarna består av skog och natur och även villabebyggelse. Förskolan har promenadavstånd in till stadens centrum.
Nu söker vi dig barnskötare eller dig med annan pedagogisk utbildning som vill vara med och påverka och är nyfiken och engagerad. Tjänsten innebär både arbete i barngrupp och arbete med barn i behov av särskilt stöd.
Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team.
Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin. Hos oss möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer barnens utforskande. Barnen får möjligheter till nya upptäckter, får många utmaningar och stöttas till att utvecklas på egen hand men även tillsammans med andra barn och med förskolans pedagoger.
I din roll som pedagog kommer du tillsammans med arbetslaget att vara med och driva pedagogiska frågor. Att tro på att vi lär tillsammans med våra barn och att alltid vara nyfiken på hur du och dina kollegor kan utvecklas med hjälp av varandra är en viktig egenskap.
Vi har fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Tjänsten är en visstidsanställning (65%), utifrån placerat barn. Möjlighet finns till utökad tid vid vid behov. Visa mindre

Behovsanställning till Barnens Lilla Academia förskola Sala

#jobbjustnu Barnens Lilla Academia förskola i Sala söker timvikarie till arbete i barngrupp med barn i ålder 1-6 år. I arbetsuppgifterna ingår förekommande arbetsuppgifter i förskola. Att tillsammans med övriga pedagoger erbjuda barnen en trygg omsorg och en verksamhet som bidrar till barnens utveckling och lärande. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid insikt i förskolans uppdrag samt social kompetens. Tjänstens omfattning är beroende av övriga peda... Visa mer
#jobbjustnu
Barnens Lilla Academia förskola i Sala söker timvikarie till arbete i barngrupp med barn i ålder 1-6 år.
I arbetsuppgifterna ingår förekommande arbetsuppgifter i förskola. Att tillsammans med övriga pedagoger erbjuda barnen en trygg omsorg och en verksamhet som bidrar till barnens utveckling och lärande. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid insikt i förskolans uppdrag samt social kompetens.
Tjänstens omfattning är beroende av övriga pedagogers frånvaro och andra uppkomna behov i barngrupperna.
Inför arbetet ges information om sekretess samt introduktion via förskolans vikariehandbok.
Inför eventuell anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas. Visa mindre

Vi söker förskollärare

Är du intresserad att jobba inom ett privat förskoleföretag i Sala? Nu söker vi dig som vill vara med och påverka, är nyfiken, engagerad och utbildad förskollärare till vår förskola. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team. Du kommer ha stora möjligheter att påverka både undervisning och hur utbildningen ska utvecklas. Hos oss får du varierande och utvecklande arbetsuppgifter och det finns stora möjlighet... Visa mer
Är du intresserad att jobba inom ett privat förskoleföretag i Sala?
Nu söker vi dig som vill vara med och påverka, är nyfiken, engagerad och utbildad förskollärare till vår förskola. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team.
Du kommer ha stora möjligheter att påverka både undervisning och hur utbildningen ska utvecklas. Hos oss får du varierande och utvecklande arbetsuppgifter och det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i organisationen.
Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin och det är meriterade om du har erfarenhet av det. Vi arbetar utifrån friluftsfrämjandet och har flera utbildade mullepedagoger, det finns möjlighet att som ny hos oss få utbildning hos friluftsfrämjandet.
Hos oss på Barnens Lilla Academia möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras egna utforskande och upptäckande resor. Barnen får möjligheter att upptäcka nya saker genom ett utforskande, får många utmaningar och stöttas till ett utvecklande på egen hand men även tillsammans med andra barn och med förskolans pedagoger.
I din roll som förskollärare kommer du att driva pedagogiska frågor och bör ha god förmåga att leda ditt arbetslag. Att tro på att vi lär tillsammans med våra barn och att alltid vara nyfiken på hur du och dina kollegor kan utvecklas med hjälp av varandra är en viktig egenskap.
Vi har fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder. Vi tillämpar individuell lönesättning och för rätt person är vi flexibla runt lön och förmåner.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Behovsanställning till Barnens Lilla Academia förskola Sala

#jobbjustnu Barnens Lilla Academia förskola i Sala söker vaktmästare att ringa in vid behov. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med fastighetsägare, kontakt med pedagoger och rektor. Åtgärdande av fel och brister upptäckta vid egenkontroll - inomhus och utomhus. Lättare snickeriarbeten och skötsel av inomhusmiljö samt entréer och lekgård utomhus. I arbetet ingår även skötsel av soptunnor, bortforsling av skräp till återbruk samt vid behov en del inköp på t ... Visa mer
#jobbjustnu
Barnens Lilla Academia förskola i Sala söker vaktmästare att ringa in vid behov. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med fastighetsägare, kontakt med pedagoger och rektor. Åtgärdande av fel och brister upptäckta vid egenkontroll - inomhus och utomhus. Lättare snickeriarbeten och skötsel av inomhusmiljö samt entréer och lekgård utomhus. I arbetet ingår även skötsel av soptunnor, bortforsling av skräp till återbruk samt vid behov en del inköp på t ex brädgård.
I denna rekrytering krävs utdrag ur beslastningsregister för arbete i skola. Visa mindre

Vaktmästare till förskola i Sala

Nu söker vi dig som vill jobba som vaktmästare vid behov på vår förskola i Bråstaborg i Sala. Arbetet är en timanställning som är förlagd på dagtid. Som vaktmästare hos oss får du bland annat sätta upp hyllor, skruva möbler, slänga grovsopor och bygga enkla föremål etcetera. DINA KVALIFIKATIONER - Körkort B MERITERANDE - Har du arbetat med liknande arbete tidigare är detta meriterande. DIN PROFIL - är kreativ och praktisk lagd. - är ansvarsfull. - är sjä... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba som vaktmästare vid behov på vår förskola i Bråstaborg i Sala. Arbetet är en timanställning som är förlagd på dagtid. Som vaktmästare hos oss får du bland annat sätta upp hyllor, skruva möbler, slänga grovsopor och bygga enkla föremål etcetera.
DINA KVALIFIKATIONER
- Körkort B
MERITERANDE
- Har du arbetat med liknande arbete tidigare är detta meriterande.
DIN PROFIL
- är kreativ och praktisk lagd.
- är ansvarsfull.
- är självständig.
OM OSS
Barnens Lilla Academia förskolor förskolor finns idag på fem olika orter med sammanlagt åtta förskolor. I Sala håller vi till i Bråstaborg med stora lokaler och närhet till naturen.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rektor till förskola

Ansök    Maj 28    Barnens Lilla Academia- Bla AB    Rektor
Barnens Lilla Academia är ett utbildningsföretag med inriktning på förskolor. Vi finns i dagsläget i 5 kommuner och är ca 70 anställda. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin och har förmånen att ha en pedagogista i företaget som stödjer och handleder arbetslagen och rektorerna i det pedagogiska arbetet. Som rektor hos oss har du ett givande och viktigt uppdrag. Att ge barnen på förskolan en så bra start som möjligt samt att leda och utveckla v... Visa mer
Barnens Lilla Academia är ett utbildningsföretag med inriktning på förskolor. Vi finns i dagsläget i 5 kommuner och är ca 70 anställda. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin och har förmånen att ha en pedagogista i företaget som stödjer och handleder arbetslagen och rektorerna i det pedagogiska arbetet. Som rektor hos oss har du ett givande och viktigt uppdrag. Att ge barnen på förskolan en så bra start som möjligt samt att leda och utveckla våra kompetenta och engagerade medarbetare. Vi erbjuder stort handlingsutrymme, är välorganiserade och har korta beslutsvägar. Här finns utrymme för ett varierat och stimulerande arbete med många spännande utmaningar.
Vi har stort utbyte mellan våra verksamheter i kommunerna som utmanar och ger influenser till nya idéer. Huvudmannen ger stöd och struktur men förskolorna har stor frihet att utvecklas individuellt, naturligtvis med läroplanen i fokus.
Det vi söker är:
- Förskollärarexamen och lärarlegitimation med flera års erfarenhet som förskollärare.
- Minst 2 års Erfarenhet som Rektor i förskola
- Erfarenhet av personalutveckling och lönesättning
- Reggio Emilia erfarenhet eller kunskap
- Mycket god kunskap av nya läroplanen
- Mycket god kunskap om Systematiskt kvalitetsarbete
- Erfarenhet av arbete med Fackliga organisationer och förhandlingar
Om du tycker att det låter spännande att vidga dina vyer, ingå i ett nätverk av rektorer som verkar i olika kommuner och dessutom gillar att ta initiativ och driva utveckling, då kan detta vara något för dig.
Rekryteringen kommer att ske i samarbete med Lärarförbundet och Kommunal.
Kontakta oss om du vill veta mer eller anmäla intresse. Visa mindre

Timvikarie till Barnens Lilla Academias förskolor i Sala

Barnens Lilla Academia är ett privatägt företag som startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Linköping och Bollnäs, med totalt 8 st enheter. På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som utforskar teorier och upptäcker tillsammans med barnen. Vi är Reggio Emilia inspirerade förskolor. Vi söker nu fler engagerade, ansvarsfulla och flexibla medarbetare till att ingå i vår vikariepool. Du som sök... Visa mer
Barnens Lilla Academia är ett privatägt företag som startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Linköping och Bollnäs, med totalt 8 st enheter. På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som utforskar teorier och upptäcker tillsammans med barnen. Vi är Reggio Emilia inspirerade förskolor.
Vi söker nu fler engagerade, ansvarsfulla och flexibla medarbetare till att ingå i vår vikariepool. Du som söker brinner för att arbeta med barn och är intresserad av en Reggio Emilia inspirerad förskola.
Vi söker timvikarie till vår förskola i Bråstaborg på Hushållargatan 5. Vi söker dig som kan arbeta vid behov, både under längre och kortare perioder. Arbetet innebär att du är tillgänglig och kan arbeta med kort varsel vid ordinarie personals frånvaro.
Beställ med fördel redan nu hem utdrag från belastningsregistret.
Mejla ditt CV och personliga brev till:
[email protected] Visa mindre

Förskollärare till Barnens Lilla Academia , Bråsta Borg

Nu söker vi dig som är nyfiken och engagerad utbildad förskollärare till vår förskola på Bråsta Borg i Sala. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team. Vi är en Reggio Emilia inspirerad förskola med en Mulle/Knytte/Knopp profil och det är meriterade om du har erfarenhet från Reggio Emilia, och/eller friluftsfrämjandet.Hos oss på Barnens Lilla Academia möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som ... Visa mer
Nu söker vi dig som är nyfiken och engagerad utbildad förskollärare till vår förskola på Bråsta Borg i Sala. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team. Vi är en Reggio Emilia inspirerad förskola med en Mulle/Knytte/Knopp profil och det är meriterade om du har erfarenhet från Reggio Emilia, och/eller friluftsfrämjandet.Hos oss på Barnens Lilla Academia möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras egna utforskande och upptäckande resor. Barnen får möjligheter att upptäcka nya saker genom ett utforskande, får många utmaningar och stöttas till ett utvecklande på egen hand men även tillsammans med andra barn och med förskolans pedagoger. I din roll som förskollärare kommer du att driva pedagogiska frågor och bör ha god förmåga att leda ditt arbetslag. Att tro på att vi lär tillsammans med våra barn och att alltid vara nyfiken på hur du och dina kollegor kan utvecklas med hjälp av varandra är en viktig egenskap. Vi har pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, arbetskläder. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Barnens Lilla Academia, Bråsta Borg

Är du intresserad att jobba inom ett privat förskoleföretag? Nu söker vi dig som vill vara med och påverka, är nyfiken, engagerad och utbildad förskollärare till vår förskola på Bråsta Borg i Sala. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team. Du kommer ha stora möjlighet att påverka både undervisning och hur verksamheten ska utvecklas. Vi tillämpar individuell lönesättning och för rätt person är vi flexibla ... Visa mer
Är du intresserad att jobba inom ett privat förskoleföretag?
Nu söker vi dig som vill vara med och påverka, är nyfiken, engagerad och utbildad förskollärare till vår förskola på Bråsta Borg i Sala. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team.
Du kommer ha stora möjlighet att påverka både undervisning och hur verksamheten ska utvecklas. Vi tillämpar individuell lönesättning och för rätt person är vi flexibla runt lön och förmåner.
Vi är en Skogsmulleförskola med utomhus profil och arbetar Reggio Emilia inspirerat. Det är meriterade om du har erfarenhet från friluftsfrämjandet och/eller Reggio Emilia.
Hos oss på Barnens Lilla Academia möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras egna utforskande och upptäckande resor. Barnen får möjligheter att upptäcka nya saker genom ett utforskande, får många utmaningar och stöttas till ett utvecklande på egen hand men även tillsammans med andra barn och med förskolans pedagoger.
I din roll som förskollärare kommer du att driva pedagogiska frågor och bör ha god förmåga att leda ditt arbetslag. Att tro på att vi lär tillsammans med våra barn och att alltid vara nyfiken på hur du och dina kollegor kan utvecklas med hjälp av varandra är en viktig egenskap.
Vi har fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Barnens Lilla Academia, Bråsta Borg

Nu söker vi dig som är nyfiken och engagerad utbildad förskollärare till vår förskola på Bråsta Borg i Sala. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team. Vi är en Skogsmulleförskola med utomhus profil och arbetar Reggio Emilia inspirerat. Det är meriterade om du har erfarenhet från friluftsfrämjandet och/eller Reggio Emilia.Hos oss på Barnens Lilla Academia möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger ... Visa mer
Nu söker vi dig som är nyfiken och engagerad utbildad förskollärare till vår förskola på Bråsta Borg i Sala. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team. Vi är en Skogsmulleförskola med utomhus profil och arbetar Reggio Emilia inspirerat. Det är meriterade om du har erfarenhet från friluftsfrämjandet och/eller Reggio Emilia.Hos oss på Barnens Lilla Academia möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras egna utforskande och upptäckande resor. Barnen får möjligheter att upptäcka nya saker genom ett utforskande, får många utmaningar och stöttas till ett utvecklande på egen hand men även tillsammans med andra barn och med förskolans pedagoger.I din roll som förskollärare kommer du att driva pedagogiska frågor och bör ha god förmåga att leda ditt arbetslag. Att tro på att vi lär tillsammans med våra barn och att alltid vara nyfiken på hur du och dina kollegor kan utvecklas med hjälp av varandra är en viktig egenskap.Vi har pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre