Lediga jobb som Kock, storhushåll i Sala

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Kock i Måltidsenheten, timanställd

Ansök    Feb 20    Sala kommun    Kock, storhushåll
Är du en självständig kock med några års erfarenhet som kan fungera som en resurs i alla våra kök då ordinarie personal är frånvarande? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med matlagning från grunden till såväl förskolebarn, elever och äldre? Vill du vara på en arbetsplats där du får vara flexibel, se möjligheter och skapa en god kontakt med dina gäster? - Då ska du söka det här jobbet! Om arbetsplatsen Sedan 2014 är Måltidsenheten en samlad orgnisati... Visa mer
Är du en självständig kock med några års erfarenhet som kan fungera som en resurs i alla våra kök då ordinarie personal är frånvarande? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med matlagning från grunden till såväl förskolebarn, elever och äldre? Vill du vara på en arbetsplats där du får vara flexibel, se möjligheter och skapa en god kontakt med dina gäster?
- Då ska du söka det här jobbet!

Om arbetsplatsen
Sedan 2014 är Måltidsenheten en samlad orgnisation för måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök, varav 24 kök är tillagningskök. I enheten arbetar 65 personer.

Arbetsuppgifter
Som kock har du alltid kunder, gäster, service och kvalitet i fokus. Du tillagar vällagade och goda måltider från grunden, följer upp och strävar efter att minska matsvinnet samt arbetar efter ett ekonomiskt hållbart synsätt. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiets hotell- och resturangutbildning eller motsvarande yrkesutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Några års erfarenhet av självständigt arbete som kock inom offentlig eller privat måltidsverksamhet är ett krav. 

Vi söker dig som är flexibel och har lätt att anpassa dig till rådande omständigheter. Du uppskattar ett omväxlande arbete i flera olika typer av kök och kan prioritera dina arbetsuppgifter även i pressade situationer. Du har lätt för att skapa nya kontakter, samarbeta med olika personer och är även självgående. Du kommunicerar på svenska språket i såväl tal som skrift.

B-körkort och tillgång till bil är en stor fördel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning, dag/även helger kan förekomma
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-03-10. Vi kommer att hantera ansökningar vartefter de kommer in.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef, Susanne Pettersson, tfn. 0224-74 74 41, e-post:[email protected] eller Vikariesamordnare Pia Karlsson, tfn. 0224-74 74 47, e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal sektionen, tfn: 0224-74 70 92 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock / Husmor eller liknande

Sökes en kock husmor eller någon som är matlagningskunnig och kost intresserad till fristående förskola i Morgongåva. Du kommer att ansvara för att planera mat och beställa/köpa råvaror och sedan förbereda och tillagar i köket på förskolan Lek & Lär. Vi ser gärna att kunskap om och erfarenhet av tillagning av husmanskost i olika variationer,allergi och specialkost förekommer. Bakning av bröd och variation av grönsaker och tillagningssätt uppskattas av såvä... Visa mer
Sökes en kock husmor eller någon som är matlagningskunnig och kost intresserad till fristående förskola i Morgongåva.
Du kommer att ansvara för att planera mat och beställa/köpa råvaror och sedan förbereda och tillagar i köket på förskolan Lek & Lär.
Vi ser gärna att kunskap om och erfarenhet av tillagning av husmanskost i olika variationer,allergi och specialkost förekommer. Bakning av bröd och variation av grönsaker och tillagningssätt uppskattas av såväl barn som vuxen. Även diskhantering och emottagande av varor ingår i arbetsuppgifterna. Transportera mat till den andra enheten ingår. Förskolan är en mindre enhet med korta beslutvägar och kollegor som är hjälpsamma och samarbetsinriktade. Vi arbetar inkluderande med barnen i såväl undervisning som omsorg där maten är en viktig del. Tjänsten är heltid mån-fre, vi välkomnar sökanden av såväl alla kön som alla etniciteter. Körkort är ett krav likaså goda kunskaper i svenska språket. registerutdrag ska uppvisas. Dina kunskaper ska styrkas med referens eller matlagningsprov. Tillträde omgående. Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Kock till anstalt-och häkte Salberga - Semestervikariat

Ansök    Jan 24    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1).
Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!


ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag.
I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning.
Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 1000 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har
förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som
Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Löpande urval tillämpas. Visa mindre

Kock till Anstalt/Häkte Salberga

Ansök    Aug 3    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida: https://kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/salber... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida:
https://kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/salberga/#om

VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare.
Anstalten är uppdelad i ett antal enheter och varje klientavdelning består av mellan 6 och 18 intagna. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta.

Numera går tågen i regel flera gånger i timmen mellan Sala och Västerås samt att bussen stannar i närheten av Salberga och med tider som passar våra vanligaste tjänstgöringstider.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag.
I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Tillsättning för 1 av dessa tjänster är under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har
förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
•Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
•Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har:
•Erfarenhet av att arbeta i storkök.
•Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
•Erfarenhet av att arbeta med specialkost.
•Erfarenhet av budgetarbete
•Relevanta språkkunskaper.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Löpande urval tillämpas. Visa mindre

Kock i Måltidsenheten

Ansök    Jul 20    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och ädreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1200. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närpro... Visa mer
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och ädreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1200. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt kontinuerligt minska matsvinnet.

Då en medarbetare i enheten byter kök så söker vi nu en ny kock till Ransta förskola och skola.

Om arbetsplatsen
Ransta förskola och skola byggdes 2019. Det finns goda allmänna förbindelser till Ransta både från Sala och Västerås. Kök och restaurang ligger mitt i byggnaden och utgör hjärtat i huset. Förskolan har ca 80 barn och skolan ca 150 elever och det serveras både frukost, lunch och mellanmål. 

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade och klimatsmarta måltider från grunden som är anpassade efter våra gästers behov. Du kommer även att tillaga specialkoster, arbeta med servering i restaurangen och rengöring av kökets lokaler samt disk. Digitala varuinköp och fakturahantering ingår också i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med att bygga relationer med våra matgäster och personal. Du har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har med fördel erfarenhet av tillagning av specialkoster. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matgäster både i tal och skrift, varav du behöver ha goda kunskaper i svenska. 

Du har gärna erfarenhet av arbete med Måltidspedagogik i förskola/förskolekök. 

Du är serviceinriktad och har ett tydligtt gästfokus samt uppskattar att arbeta i ett team med andra kollegor. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett lösningsfokuserat arbetssätt är positiva egenskaper. Du har ett klimatsmart tänk och ett gott ekonomiskt synsätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol- fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Ansök senast 2022-08-21.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Måltidschef, Susanne Pettersson, Tfn 0224- 74 74 41 e-post: [email protected] eller bitr. måltidschef Madeleine Boström, Tfn  0224- 74 74 52 e-post: [email protected]. Då det är semestertider så kan du komma att hänvisas till annan person.

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen Tfn 0224-74 70 92Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock i Måltidsenheten

Ansök    Okt 26    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök vara 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 25 luncher per dag medan största tillagar ca 1300. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducera... Visa mer
Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök vara 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 25 luncher per dag medan största tillagar ca 1300. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt kontinuerligt minska matsvinnet.

Då en medarbetare i enheten byter uppdrag så söker vi nu en ny kock till Vallaskolans kök och skolresturang.

Om arbetsplatsen
Vallaskolan är centralt belägen i Sala tätort och är en skola med elever från förskoleklass upp till årskurs nio. I skolrestaurangen serveras det både frukost, lunch och mellanmål. I restaurangen äter även höstadieelever från närliggande Ekebyskolan sin lunchmåltid. Totalt serveras dryga 1300 lunchportioner dagligen. Arbetslaget består av en köksmästare samt 8 kockar.

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade och klimatsmarta måltider från grunden som är anpassade efter våra gästers behov. Du kommer även att tillaga specialkoster, arbeta med servering i restaurangen och rengöring av kökets lokaler samt disk. 

Kvalifikationer
Vi  söker dig som trivs i en miljö med ungdomar på högstadiet och som kan bygga realtioner med våra matgäster och skolans pedagoger. Du har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har med fördel erfarenhet av tillagning av specialkoster i stor mängd. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matgäster både i tal och skrift, varav du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket. Tillgång till bil och körkort är en fördel.

Du är serviceinriktad och har ett tydligt gästfokus samt uppskattar att arbeta i ett stort team med andra kollegor. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett lösningsfokuserat  arbetssätt är positiva egenskaper. Du har ett klimatsmart tänk och ett gott ekonomiskt synsätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol- fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens  belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Ansök senast 2022-11-16.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef Susanne Pettersson Tfn 0224-74 74 41 e-post: [email protected] eller

bitr. måltidschef Madeleine Boström, Tfn 0224-74 74 52 e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen Tfn 0224-74 70 92Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock/Husmor till privat förskola i Morgongåva, Heby kommun

Kock/Husmor i Morgongåva Heby kommun Förskolan Lek och Lär söker personal i takt med att vi växer behöver vi nu utöka även personalstyrkan. Lek och Lär är en privat förskola i Morgongåva, Heby kommun och Kumla Kyrkby, Sala kommun. Förskolan Lek och Lär strävar efter små barngrupper och vill synliggöra varje barn, rörelse i focus samt tidig språkutveckling och att stärka deras självförtroende. Ditt huvudsakliga uppdrag som kock/husmor kommer vara att ge ba... Visa mer
Kock/Husmor i Morgongåva Heby kommun
Förskolan Lek och Lär söker personal i takt med att vi växer behöver vi nu utöka även personalstyrkan.
Lek och Lär är en privat förskola i Morgongåva, Heby kommun och Kumla Kyrkby, Sala kommun.
Förskolan Lek och Lär strävar efter små barngrupper och vill synliggöra varje barn, rörelse i focus samt tidig språkutveckling och att stärka deras självförtroende.
Ditt huvudsakliga uppdrag som kock/husmor kommer vara att ge barnen smakupplevelser, kraft och energi. Du är positiv och flexibel där samarbete med övrig personal är en förutsättning.
Du kommer att laga mat till ca 65 barn och det är viktigt att du har kunskap i livsmedelshantering.
KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildande kock/kokerska.
Du har erfarenhet av arbete i storkök/förskolekök och kunskaper inom livsmedelshygien.
Du har kunskaper om näringsrik och varierad kost, samt specialkost.
Du ska kunna beställa varor online och beräkna mängden mat per portion.
Du kan planera med god framförhållning men även kunna vara flexibel då ändringar kan ske dagligen.
Krav goda kunskaper i svenska

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansöknings dag.
100% provanställning 6 månader, tillsvidare
Ansökan skickas till
[email protected]
Komplett med CV och personligt brev men även referenser.
Välkommen med din ansökan till en unik och spännande förskola. Visa mindre

Kock till HVB/LSS sommarvikariat

Inagårdens verksamhet startade 1998 med en vårdplats och har sedan dess vuxit och utvecklats till att i dag bestå av totalt 40 vårdplatser fördelat mellan Tärnsjö och Älvkarleby. Vårt arbete har under åren lett fram till enastående individuella resultat. Vi arbetar utefter de vi benämner Inagårdsmodellen vilken grundar sig i ett miljöterapeutiskt synsätt och vi tillämpar metoder såsom LAB och MI i vårt dagliga arbete. Våra grundläggande värderingar är att ... Visa mer
Inagårdens verksamhet startade 1998 med en vårdplats och har sedan dess vuxit och utvecklats till att i dag bestå av totalt 40 vårdplatser fördelat mellan Tärnsjö och Älvkarleby. Vårt arbete har under åren lett fram till enastående individuella resultat. Vi arbetar utefter de vi benämner Inagårdsmodellen vilken grundar sig i ett miljöterapeutiskt synsätt och vi tillämpar metoder såsom LAB och MI i vårt dagliga arbete.
Våra grundläggande värderingar är att alltid utgå ifrån vad som bedöms vara bäst för den boende, vi sätter den boende i fokus i allt vi är och allt vi gör. Dessa värderingar är ett stöd i vårt dagliga arbete och hjälper oss att nå våra mål och ge så goda förutsättningar som möjligt för den boende.
För att du ska trivas hos oss tror vi därför att det är viktigt att du känner igen dig i våra värderingar och att du strävar efter en positiv utveckling för de boende.


Arbetsuppgifter
På Inagården serverar vi mat till de boende samt personal som har pedagogiska måltider. Som kock på Inagården ansvarar du för den dagliga driften i köket. I det ingår bland annat beställningar, egenkontroll, följa uppsatta riktlinjer samt att lunch och middag tillreds varje vardag, samt att förbereda måltider inför helgen. Det ska tillredas ca 40 måltider per tillfälle.
En del klienter som bor på boendet har även sin dagliga sysselsättning i köket, vilket innebär att du har hjälp utav dem under din handledning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom restaurang eller liknande. Gärna mångårig erfarenhet utav yrket som kock.
Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetstiden är förlagd måndag till och med fredag, dagtid.
Vikariatet gäller från v25 tom v31. Visa mindre

Kock till VO Salberga, sommarvikariat

Ansök    Mar 1    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är c... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1).
Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/salberga/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag.
I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Tillsvidareanställning: Kock/Kallskänk

Ansök    Apr 15    Åkrahallen AB    Kock, storhushåll
Vi söker nu en erfaren och nytänkande kock eller riktigt duktig matlagare. Tjänsten innebär att du lagar varm mat, som kyls och sedan säljer i matlådor och matbar. Vår idé är att laga god och säljande mat av vårt överskott från färskvaruavdelningarna och på detta sätt minska svinnet och höja lönsamheten för butiken och värna om miljön. I jobbet ingår även produktion av traditionell kallskänk och catering. Du arbetar både i grupp och ensam. Fokuset ligger p... Visa mer
Vi söker nu en erfaren och nytänkande kock eller riktigt duktig matlagare. Tjänsten innebär att du lagar varm mat, som kyls och sedan säljer i matlådor och matbar. Vår idé är att laga god och säljande mat av vårt överskott från färskvaruavdelningarna och på detta sätt minska svinnet och höja lönsamheten för butiken och värna om miljön. I jobbet ingår även produktion av traditionell kallskänk och catering. Du arbetar både i grupp och ensam. Fokuset ligger på ett bra kundbemötande, försäljning och en hög kvalitet på allt vi producerar. Vi strävar efter utveckling och vill hela tiden förbättra vårt erbjudande. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på ca 30/h i veckan i snitt, som inleds av en provanställning i 6 månader. Möjlighet finns att utöka timmarna på annan avdelning. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid och var tredje helg. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten behöver tillsättas innan sommaren. Då vi jobbar i butik anställs du som butiksmedarbetare men din huvudsyssla är enligt ovan.


Om dig:
Du har ett stort intresse för mat, är driven och fokuserad. Du gillar att hålla rent och snyggt omkring dig, och har en vilja att utveckla verksamheten. Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Du ska kunna ta eget ansvar och ha viss datorerfarenhet. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete.
Intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.
Ansökan tillsammans med cv skickas till:
[email protected] Visa mindre

Kock till anstalten Salberga, vikariat

Ansök    Maj 5    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.
För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper
ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock i Måltidsenheten

Ansök    Dec 3    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1200. Vi har en hög ambitionsnivå att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt kontinuerligt minska matsvinnet.

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med många kollegor i ett större skolkök med elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan serverar frukost, lunch och mellanmål.

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade och klimatsmarta måltider från grunden som är anpassade efter våra gästers behov. Du kommer även att tillaga specialkoster, arbeta med servering i restaurangen och rengöring av kökets lokaler samt disk. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en miljö med ungdomar på högstadiet och kan bygga relationer med våra matgäster. Du har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har med fördel erfarenhet av tillagning specialkost. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matgäster både i tal och skrift, varför du behöver ha goda kunskaper i svenska. Tillgång till bil och B-körkort är en fördel.

Du är serviceinriktad och har ett tydligt gästfokus samt uppskattar att arbeta i ett team med andra kollegor. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett lösningsfokuserat arbetssätt är positiva egenskaper. Du har ett klimatsmart tänk och ett gott ekonomiskt synsätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol- fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Ansök senast 2021-12-31. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi kommer att hantera ansökningar och urvalsprocessen löpande, så sök redan i dag.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef Susanne Pettersson Tfn: 0224-74 74 41 e-post: [email protected] eller

Bitr. måltidschef Madeleine Boström Tfn: 0224-74 74 52.

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen Tfn: 0224- 74 70 92.Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock, semestervikariat - VO Salberga

Ansök    Mar 25    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1).
Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag.
I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant

• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök

• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller

• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Löpande urval tillämpas

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kockar, timanställning

Ansök    Mar 29    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 26 kök varav 24 är tillagningskök. Det minsta köket tillagar ca 30 portioner per dag medan det största tillagar ca 1200. Vi har en hög ambitionsnivå att att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt att kontinuerligt minska matsvinnet.

Vi söker nu flera kockar som kan hjälpa oss att täcka upp vid ordinarie medarbetares frånvaro, efter behov och som semestervikarie under hela sommaren.

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade måltider från grunden som är anpassade efter våra gästers behov. Du kommer även att tillaga specialkost och du gör också varubeställningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, alternativt har du tidigare erfarenhet som kock i storkök. Du har med fördel erfarenhet av tillagning av svensk husmanskost samt specialkost. Du behöver kunna kommunicera med kollegor och matgäster både i tal och skrift, varför du behöver ha goda kunskaper i svenska. Eftersom du har hela kommunen som arbetsplats behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

Du är serviceinriktad och har ett tydligt gästfokus samt uppskattar att arbeta i ett team med andra kollegor. Du kan även arbeta självständigt i ett mindre kök. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett lösningsfokuserat arbetssätt är positiva egenskaper. Du har ett klimatsmart tänk och ett gott ekonomiskt synsätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor
Timvikariat efter behov. Under semesterperioden 21 juni-22 augusti arbetar du enligt schema.
Dagtid, helgtjänstgöring kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritidshem och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Ansök senast 2021-04-14.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vi kommer att hantera ansökningar och urvalsprocessen löpande, så sök redan idag.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Måltidschef Susanne Pettersson Tfn 0224-74 74 41 e-post: [email protected] eller
Vikariesamordnare Pia Karlsson Tfn 0224- 74 74 47 e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, sektionen Tfn: 0224-74 70 92

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock till Salberga VO, sommarvikariat

Ansök    Jan 22    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnad... Visa mer
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cook and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till Måltidsenhetens personalpool, vikariat

Ansök    Jan 21    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sedan 2014 har Sala kommun en samlad organisation för måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 27 kök varav 24 kök är tillagningskök och i enheten finns 67 medarbetare.

Vi söker nu en kock som kommer att fungera som en resurs i alla kök och fungera som en vikarie när ordinarie personal är frånvarande eller tillfälligt behöver extra personal. Vikariatet gäller som längst t.o.m. 2020-08-16.

 Arbetsuppgifter


Som kock har du alltid kunder, gäster, service och kvalitet i fokus. Du ansvarar för de måltider du lagar och serverar tilltalar både öga och smaklökar. Den mat som serveras gästerna ska vara vällagad och god. Som kock ansvarar du för att hushålla med kökets resurser utifrån ett ekonomiskt synsätt. Du ansvarar även för att följa upp och sträva efter att minska matsvinnet.

Du kommer att arbeta efter ett grundschema, men kan arbeta i alla kök beroende på behov.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande yrkesutbildningar eller erfarenhet av olika kocktjänster, som av arbetsgivaren, bedöms som likvärdig kunskap. Dokument ska finnas som stödjer utbildning (betyg eller utbildningsbevis) eller erfarenhet.

Några års erfarenhet av sjävständigt arbete som kock inom offentlig och /eller privat måltidsverksamhet är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är flexibel och har lätt att anpassa dig till rådande omständigheter. Du uppskattar ett omväxlande arbete i flera kök och kan prioritera dina arbetsuppgifter även i pressade situationer. Du har lätt för att skapa nya kontakter, är serviceinriktad och självgående. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med olika personer. Du kan provsmaka all mat som tillagas i våra kök. Du kommunicerar på svenska språket i såväl tal som skrift.

Anställningsvillkor
Heltid. Arbete mån-fre, helgtjänstgöring kan förekomma vid enstaka tillfällen. Vikariat med månadsanställning dock längst t.o.m. 2020-08-16. Individuell lönesättning. Tillträde snarast, enligt överenskommelse. För tjänsten krävs B-körkort.

Ansökan
Ansök senast 2020-01-28. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Måltidschef, Susanne Pettersson, Tfn. 0224-74 74 41.
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal, Sektionen, Tfn 0224-74 70 92.Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock, omgående semestervikariat till anstalten/häktet Salberga

Ansök    Apr 28    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Anstalten är uppdelad i ett an... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

VO Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Anstalten är uppdelad i ett antal enheter och varje klientavdelning består av mellan 6 och 18 intagna. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Salberga lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men också till anstalten samt till vår personalrestaurang. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Vi använder oss av cock and chill-metoden och lagar ca 700 portioner per dag. Maten beskrivs gärna som storköksmat med restaurangtouch.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta dagtid med fasta arbetstider tillsammans med kompetenta kollegor. Du kan också se fram emot lediga helger.

Arbetet avser semestervikariat med start enligt överenskommelse fram till och med augusti.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-69 36 93.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

http://www.kriminalvarden.se Visa mindre

Kock till Måltidsenheten

Ansök    Jul 31    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 800 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för Måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Enheten bedriver sin verksamhet i 27 kök varav 24 är tillagningskök. Vi har en hög ambition att tillaga och servera våra gäster goda, klimatsmarta och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel samt att kontinuerligt minska matsvinnet. Som kock är du en av måltidsenhetens inspiratörer och teambyggare.

Vi söker nu en kock på heltid till Ängshagens skolkök. Här arbetar du dagtid på vardagar. Köket byggdes om 2018 till ett tillagningskök. Ängshagens skola/förskola ligger i södra delen av Sala tätort med barn i ålder 1-5 på förskolan och elever från förskoleklass upp till årskurs 6 i skolan. Du ingår i ett team med en köksmästare och en kockkollega. Tillsammans arbetar ni med att tillaga och servera ca 270 gäster per dag.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som kock i ett skolkök? Skicka in din ansökan snarast, för vi vill gärna veta mer om dig!

Arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att tillaga och servera goda, vällagade måltider från grunden som är anpassade efter gästernas behov. Gästernas förväntningar ska gärna överträffas. Du har ett klimatsmart tänk och arbetar med råvaror i säsong. Som kock ansvarar du för att hushålla med restaurangens resurser utifrån ett ekonomiskt synsätt. Det gäller både vid tillagning enligt planerade menyer, varubeställningar och i arbetet med att minimera matsvinnet.

Du har ett gott värdskap där gäster, service och kvalitet är i fokus. Du är en viktig kugge i ett team som delar på arbetsuppgifter och har en drivkraft i arbetet med utveckling av recept och menyer, har en öppen och rak kommunikation med dina närmaste kollegor samt kollegor i den verksamhet som du verkar inom. Du arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av Sala kommuns offentliga måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en kockutbildning, gärna med erfarenhet i kök och måltidsverksamhet samt tillagning av specialkoster. Du har ett tydligt gästfokus samt uppskattar att arbete i ett team. God samarbetsförmåga, lyhördhet och flexibilitet är positiva egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning med dagtidstjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Ansök senast 2020-08-30. Vi kommer att hantera ansökningar och urvalsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Bitr. måltidschef Monica Pettersson Sillén Tfn 0224-74 74 62 e-post: [email protected] eller Måltidschef Susanne Pettersson Tfn 0224-74 74 41 e-post: [email protected].

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal, sektionen Tfn 0224-74 70 92.

Välkommen med din ansökan!

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock till Måltidsenheten 3 tjänster

Ansök    Aug 5    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 600 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 600 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sala kommun har sedan 2014 en samlad organisation för all måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg. Enheten består i dag av 27 kök varav 24 kök är tillagningskök. Vi har en hög ambition att tillaga och servera våra gäster goda och näringsriktiga måltider. Vi arbetar också för att öka andelen närproducerade livsmedel av hög kvalitet samt att kontinuerligt minska matsvinnet. Till våra äldre gäster arbetar vi med protein- och energitäta måltider. Som kock är du en av måltidsenhetens inspiratörer och teambyggare.

Vi söker nu 3 nya kockar till vår enhet.

1 kock heltid till Jakobsbergsgårdens äldreboende i centrala Sala. Här ingår du i ett arbetslag tillsammans med en köksmästare och 3 kockar. Dag- och helgtjänstgöring.

1 kock 75% till Åkraskolans kök i centrala Sala. Här ingår du i ett arbetslag tillsammans med en köksmästare och 2 kockar.

1 kock 75% till Salbo förskola i Salbohed. Här arbetar du självständigt i köket på en mindre förskola.

 
 
Arbetsuppgifter 

Du har ett gott värdskap där kunder, gäster, service och kvalitet är i fokus och du ansvarar för att de måltider du tillagar och serverar tilltalar både öga och smaklökar. Den mat som serveras gästerna ska vara vällagad, god och anpassad efter gästens behov. Gästernas förväntningar ska gärna överträffas.

Som kock ansvarar du för att hushålla med restaurangens resurser utifrån ett ekonomiskt synsätt. Det gäller både vid tillagning enligt planerade menyer och varubeställningar. Du är en viktig kugge i ett team och har öppen och rak kommunikation såväl med dina närmaste kollegor och även med kollegor i verksamheten som du verkar inom.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en kockutbildning och gärna erfarenhet i kök och måltidsverksamhet. Du har ett tydligt gäst- och kundfokus och tycker om att arbeta i ett team. Du arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av Sala kommuns offentliga måltider. God samarbetsförmåga, lyhördhet och flexibilitet är positiva egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 

Anställningsvillkor
1 kock, heltid, tillsvidareanställning med dag- och helgtjänstgöring (Jakobsbergsgården). Efter överenskommelse.

1 kock, 75%, tillsvidareanställning med dagtidstjäntgöring (Åkraskolan). Efter överenskommelse.

1 kock, 75%, tillsvidareanställning med dagtidstjänstgöring (Salbo förskola). Efter överenskommelse.
Individuell lönesättning. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Ansökan
Ansök senast 2019-08-25. Vi kommer att hantera ansökningar och urvalsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Måltidschef, Susanne Pettersson, Tfn 0224-74 74 41 eller bitr. måltidschef Monica Pettersson Sillén Tfn 0224-74 74 62, eller bitr. måltidschef Madeleine Boström Tfn 0224-74 74 52.
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal sektion Tfn 0224-74 70 92


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock till Måltidsenheten, vikariat 100 %

Ansök    Nov 26    Sala kommun    Kock, storhushåll
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 000 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Sala kommun har en samlad organisation för måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Måltidsenheten sys... Visa mer
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 000 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Sala kommun har en samlad organisation för måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Måltidsenheten sysselsätter drygt 60 medarbetare och verksamheten bedrivs i dag i 27 kök, varav 24 är tillagningskök. Nu söker vi en vikarierande kock till köket på Ösby lantbruksgymnasium.

Arbetsuppgifter


Som kock verkar du som en av Måltidsenhetens inspiratörer. Du har alltid måltidsgäster, service och kvalitet i fokus och du ansvarar för att de måltider du lagar och serverar tilltalar både öga och smaklökar. Den mat som serveras matgästerna ska vara vällagad och god.

Som kock ansvarar du för att hushålla med kökets/restaurangens resurser utifrån ett ekonomiskt och miljöanpassat perspektiv. Det gäller oavsett om du tillagar mat eller beställer varor enligt planerade menyer. Du ansvarar för att följa upp och att minska matsvinnet.

Tillsammans med övriga medarbetare inom Måltidenheten deltar du i menyplanering och utformande av måltiderna. Måltiderna ska serveras i en för gästerna tilltalande miljö med gott bemötande och gott värdskap.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande yrkesutbildning alternativt yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms motsvara en yrkesutbildning. Dokument ska finnas som stödjer utbildningen (betyg alt. yrkesbevis) eller yrkeserfarenheten.

Några års dokumenterad erfarenhet som kock inom offentlig eller privat måltidsregi är meriterande, men inget krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har ett tydligt gäst- och kundfokus och som har en vilja att arbeta för ständig förbättringar. God samarbetsförmåga, lyhördhet och flexibilitet är positiva egenskaper.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning, 2020-01-07 t.o.m. 2020-04-07. Heltid. Arbete mån-fre. Individuell lönesättning.

Ansökan
Ansök senast 2019-12-04. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Bitr. Måltidschef Monica Pettersson Sillén Tfn 0224-74 74 62. 
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal Tfn 0224-74 70 92.Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre