Lediga jobb som Fastighetsskötare i Sala

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Sala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sala som finns hos arbetsgivaren.

Servicetekniker inriktning fastighetsskötsel, anstalten- och häktet Salberg

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetskla... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1) och är uppdelad i ett antal enheter där varje klientavdelning består av ca 20 intagna.
Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta. Salberga växer vilket innebär goda möjligheter till utveckling och där ditt arbete tydligt gör skillnad.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hittaochkontakta/verksamhet/anstalt/salberga/#om


ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den inre och yttre fastighetsskötseln i enlighet med gällande gränsdragningslista med hyresvärden och utifrån lokal arbetsbeskrivning. Tjänsten förutsätter en nära samverkan med hyresvärden och externa entreprenörer.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Inre och yttre fastighetsskötsel
- Utföra byten av lås
- Hantera inkommande samt utgående gods
- Programmera tv-apparater
- Beställnings- och fakturahantering- Förråds- och lagerhantering

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självgående, strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Din arbetsinsats påverkar andra enheter både direkt och indirekt, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga och krav på att du är serviceinriktad. För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Fullständig gymnasiekompetens eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som Kriminalvården bedömer som relevant
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift
• God datavana

Det är meriterande om du har:
• Arbetserfarenhet från klass 1 anstalt eller säkerhetshäkte
• Arbetslivserfarenhet inom fastighetsservice eller vaktmästeri
• Erfarenhet av miljöarbete
• Erfarenhet av brandskyddsarbete/anläggningsskötare
• Erfarenhet av elektriskt styrda dörrar och dörrlås
• Kunskap i programmering av tv-apparater
• Truckkort
• Skyliftkort


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetsskötare till Sala

Vi söker dig som söker ett fritt arbete i Salaområdet. AB-Hem är en privat fastighetsägare med ca 800 lägenheter i Mellansverige. Du kommer att vara vårt ansikte ut mot våra hyresgäster och leverantörer och tycker om att ha kontakt med människor. Du har körkort och tillgång till bil. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som söker ett fritt arbete i Salaområdet. AB-Hem är en privat fastighetsägare med ca 800 lägenheter i Mellansverige.
Du kommer att vara vårt ansikte ut mot våra hyresgäster och leverantörer och tycker om att ha kontakt med människor. Du har körkort och tillgång till bil.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skolvaktmästare

Ansök    Nov 7    Sala kommun    Skolvaktmästare
Vi söker nu dig som vill arbeta som skolvaktmästare i Sala.  Du kommer att ingå i ett team med vaktmästare som servar våra förskolor och grundskolor. Om arbetsplatsen Tjänsten är organiserad centralt och du kommer att ingå i ett team om sex vaktmästare som har hand om alla skolkontorets förskole- och grundskoleenheter. Sala är geografiskt stort och därför kommer det att vara en del transporter mellan de olika enheterna.  Arbetsuppgifter Sedvanliga skolv... Visa mer
Vi söker nu dig som vill arbeta som skolvaktmästare i Sala. 

Du kommer att ingå i ett team med vaktmästare som servar våra förskolor och grundskolor.

Om arbetsplatsen
Tjänsten är organiserad centralt och du kommer att ingå i ett team om sex vaktmästare som har hand om alla skolkontorets förskole- och grundskoleenheter. Sala är geografiskt stort och därför kommer det att vara en del transporter mellan de olika enheterna. 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga skolvaktmästarsysslor såsom utomhus- och inomhusarbete, innehållandes fastighetsskötsel, löpande underhåll, snöskottning (i viss mån), transporter, reparationer, inköp och mottagande av material samt service och stöd till personal och elever vid enheten. Brandskydd och brandskyddsplaner ingår i jobbet. Arbetet sker i nära samarbete med kommunens fastighetsenhet och rektorer. Arbete via dator kan förekomma då en del kommunikationen sker via mail/teams.

Kvalifikationer
Vi vill att du har gymnasiekompetens inom något av följande områden: bygg, vvs, ventilation, styr- och reglerteknik, alternativt elbehörighet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget. Du skall också ha förmåga att kunna utföra andra enklare reparationer. Det är av vikt att du är serviceinriktad, har bra ordningssinne och god förmåga att arbeta självständigt. Utifrån uppdragets art behöver du också vara flexibel, lyhörd, initiativrik och ambitiös. Vi ser också att du behöver ha en god datorvana för att kunna hantera din vardag.

Stor vikt läggs vid din förmåga att kommunicera, då du kommer att ha mycket kontakt med både personal och elever.

Goda kunskaper i svenska språket

Körkort för manuell växel krävs då fordonsparken består av både automat och manuell växel.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet

Anställningsvillkor


Tillsvidaretjänst. Heltid.
Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning.

Provanställning kan komma att tillämpas

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-11-21.
Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Vi tillämpar löpande rekrytering, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kanslichef, Daniel Ahlin, tfn.0224-74 80 06 eller e-post: [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal, tfn. 010-442 81 83Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetsskötare till Sala

Vi söker dig som söker ett fritt arbete i Salaområdet. AB-Hem är en privat fastighetsägare med ca 800 lägenheter i Mellansverige. Du kommer att vara vårt ansikte ut mot våra hyresgäster och leverantörer och tycker om att ha kontakt med människor. Du har körkort och tillgång till bil. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som söker ett fritt arbete i Salaområdet. AB-Hem är en privat fastighetsägare med ca 800 lägenheter i Mellansverige.
Du kommer att vara vårt ansikte ut mot våra hyresgäster och leverantörer och tycker om att ha kontakt med människor. Du har körkort och tillgång till bil.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fastighetstekniker

Fastighetsenheten är en av enheterna på Tekniska kontoret och vi är i dag 31 medarbetare som jobbar på Fastighetsenheten. Enhetens uppgift är att tillgodose de kommunala verksamheternas behov av ändamålsenliga lokaler och ansvara för att underhåll och drift sker på ett så effektivt sätt som möjligt. Tjänsten innebär att du arbetar i skolor, förskolor, äldreboenden och övriga lokaler.  Vi söker nu två fastighetstekniker till enheten då en av våra tekniker ... Visa mer
Fastighetsenheten är en av enheterna på Tekniska kontoret och vi är i dag 31 medarbetare som jobbar på Fastighetsenheten. Enhetens uppgift är att tillgodose de kommunala verksamheternas behov av ändamålsenliga lokaler och ansvara för att underhåll och drift sker på ett så effektivt sätt som möjligt. Tjänsten innebär att du arbetar i skolor, förskolor, äldreboenden och övriga lokaler. 

Vi söker nu två fastighetstekniker till enheten då en av våra tekniker går i pension och en fått ny tjänst inom enheten. 

Arbetsuppgifter 

Hos oss erbjuds du en varierad tjänst där du tillsammans med dina kollegor sköter driften av våra kommunala fastigheter, både ute och inne.?Samtliga fastigheter är belägna i Sala Kommun och du har därför möjlighet att ta både frukostrast och lunchrast tillsammans med kollegorna på kontoret.  

Dina arbetsdagar kommer att vara väldigt varierande och ditt arbetspass startar vid kontoret. Här finns våra arbetsfordon, maskiner och material. Du har ett område med fastigheter som du ansvarar för. När så behövs omfördelar din arbetsledare områden och fastigheter du kommer jobba med under dagen. Det kan t ex förekomma när man behöver täcka upp för eller hjälpa en kollega. Du återrapporterar till arbetsledaren löpande under dagen. Ibland kan arbetet vara fysiskt krävande och därför passar rollen dig som vill arbeta med kroppen och är praktiskt lagd. Du har stor frihet under ansvar. 

Exempel på arbetsuppgifter: mindre reparationer, tillsyn och skötsel, rondering utifrån checklistor, förebyggande underhåll, grönyteskötsel samt halkbekämpning förekommer.  

Beredskap ingår i tjänsten när det uppstår vakanser inom beredskapsgrupp. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning mot fastighetsskötsel eller drift och underhåll. Det är meriterande om du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då våra byggnader är spridda över hela kommunen behöver du ha bilkörkort med minst behörighet B för manuellt växlad bil. 

Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare. Du kan arbeta med flera uppdrag/arbetsuppgifter parallellt, då det ofta händer akuta saker i byggnaderna som måste åtgärdas snabbt. Du trivs med att ta egna initiativ, planera ditt arbete, vara serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga för att passa in i vår personalgrupp. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, då rollen också kan innebära kontakter internt med kommunens verksamheter och externt med entreprenörer, leverantörer och hyresgäster.  

Då utvecklingen mer och mer går mot en digitalisering och användning av både digitala lösningar och plattformar, ses det som meriterande om du har erfarenhet, god förståelse för och kunskap inom data och fastighetssystem. 

Anställningsvillkor 

Heltid, tillsvidare 

Tillträdesdatum är olika för respektive tjänst. En med omgående tillträde och en med tillträde i maj 2023. 

Individuell lönesättning tillämpas 

Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas 

Ansökan 

Ansökan senast 2023-03-26. Vi tar inte mot ansökningar via e-post. Löpande urval sker i rekryteringen. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas innan beslut om anställning. 

Upplysningar 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: 

Hans Andersson Fastighetschef, tfn 0224-74 79 38 

Henrik Rosenlund Driftchef, tfn 0224-74 79 29 

Jan Hell Arbetsledare, tfn 0224-74 79 22 

Facklig kontaktperson 

Kommunal, 0224-74 70 91 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.
 

Välkommen med din ansökan!

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Servicetekniker inriktning fastighetsskötsel, anstalten- och häktet Salberg

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetskla... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Salberga är Sveriges näst största anstalt och har även ett häkte i sitt verksamhetsområde. Anstalten tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1) och är uppdelad i ett antal enheter där varje klientavdelning består av ca 20 intagna. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta. Salberga växer vilket innebär goda möjligheter till utveckling och där ditt arbete tydligt gör skillnad.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida:
https://www.kriminalvarden.se/hittaochkontakta/verksamhet/anstalt/salberga/#om

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den inre och yttre fastighetsskötseln i enlighet med gällande gränsdragningslista med hyresvärden och utifrån lokal arbetsbeskrivning. Tjänsten förutsätter en nära samverkan med hyresvärden och externa entreprenörer.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Inre och yttre fastighetsskötsel
- Utföra byten av lås
- Hantera inkommande samt utgående gods
- Beställnings- och fakturahantering
- Förråds- och lagerhantering

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självgående, strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Din arbetsinsats påverkar andra enheter både direkt och indirekt, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga och krav på att du är serviceinriktad.
För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen med inriktning på drift/underhåll, el/tele/teknik eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
• Arbetslivserfarenhet inom fastighetsdrift eller fastighetsservice
• Erfarenhet av miljöarbete
• Erfarenhet av brandskyddsarbete, anläggningsskötsel, sprinklersystem eller andra erfarenheter inom fastighetsskötsel som arbetsgivaren bedömer relevanta
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska språket såväl i tal som i skrift

Det är meriterande om du har:
• Utbildning med fastighetsteknisk inriktning
• Truckkort
• Skyliftkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetstekniker

Platsannons   Vi söker Fastighetstekniker Fastighetsenheten är en av enheterna på Tekniska kontoret, vi är i dag 31 stycken  medarbetare som jobbar på Fastighetsenheten. Enhetens uppgift är att tillgodose de kommunala verksamheternas behov av ändamålsenliga lokaler och ansvara för att underhåll och drift sker på ett så effektivt sätt som möjligt. Fastighetsenheten behöver nu anställa en ny Fastighetstekniker då en av våra tekniker går i pension i höst.... Visa mer
Platsannons

 

Vi söker Fastighetstekniker

Fastighetsenheten är en av enheterna på Tekniska kontoret, vi är i dag 31 stycken  medarbetare som jobbar på Fastighetsenheten. Enhetens uppgift är att tillgodose de kommunala verksamheternas behov av ändamålsenliga lokaler och ansvara för att underhåll och drift sker på ett så effektivt sätt som möjligt.

Fastighetsenheten behöver nu anställa en ny Fastighetstekniker då en av våra tekniker går i pension i höst.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår mindre reparationer, tillsyn och skötsel, förebyggande underhåll och även grönyteskötsel förekommer.

Beredskapstjänst ingår i tjänsten när det uppstår vakanser inom beredskapsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller drift och underhåll. Det är meriterande om du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort minst B behörighet är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, du ska kunna arbeta med många bollar i luften då det ofta händer akuta saker som måste åtgärdas fort i verksamheterna.

Du trivs med att ta egna initiativ och planerar ditt arbete samt har en god samarbetsförmåga och passar in bland vår personalgrupp.

Tjänsten innebär att du arbetar i skolor, förskolor, äldreboenden och övriga lokaler.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas innan beslut om anställning.

Varaktighet/arbetstid

Heltid, tillsvidare

Tillträde 17 oktober 2022 eller enligt överenskommelse

Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas

UPPLYSNINGAR

Hans Andersson Fastighetschef, tfn 0224-747938

Henrik Rosenlund Driftchef, tfn 0224-747929

Håkan Andersson Arbetsledare, tfn 0224-747922

FACKLIG KONTAKTPERSON

Kommunal 0224-747083

ANSÖKAN

Ansök senast 2022-06-12

Ansökan sker från www.sala.se/lediga jobb Visa mindre

Servicetekniker inriktning fastighetsskötsel, anstalten- och häktet Salberg

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Verksamhetsområdet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 4... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområdet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare.
Anstalten är uppdelad i ett antal enheter och varje klientavdelning består av mellan 6 och 18 intagna. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida:
https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/salberga/#om

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den inre och yttre fastighetsskötseln i enlighet med gällande gränsdragningslista med hyresvärden och utifrån lokal arbetsbeskrivning. Tjänsten förutsätter en nära samverkan med hyresvärden och externa entreprenörer.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Inre och yttre fastighetsskötsel
- Utföra byten av lås
- Hantera inkommande samt utgående gods
- Beställnings- och fakturahantering
- Förråds- och lagerhantering

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självgående, strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Din arbetsinsats påverkar andra enheter både direkt och indirekt, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga och krav på att du är serviceinriktad.
För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen med inriktning på drift/underhåll, el/tele/teknik eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
• Arbetslivserfarenhet inom fastighetsdrift eller fastighetsservice
• Erfarenhet av miljöarbete
• Erfarenhet av brandskyddsarbete, anläggningsskötsel, sprinklersystem eller andra erfarenheter inom fastighetsskötsel som arbetsgivaren bedömer relevanta
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska språket såväl i tal som i skrift

Det är meriterande om du har:
• Utbildning med fastighetsteknisk inriktning
• Truckkort
• Skyliftkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetsskötare Sala

Som fastighetsskötare hos CG-bostäder jobbar du självständigt i en liten organisation med många olika uppdrag. I din roll ingår både planering och självständigt arbete, det är viktigt att du är ansvarstagande och strukturerad. Du bör vara social och bra på att hantera hyresgäster då du svarar för företagets ansikte utåt och arbetar närmast kunden. Detta genom att du löpande har kontakt med våra hyresgäster och befinner dig på plats ute bland kundernas fas... Visa mer
Som fastighetsskötare hos CG-bostäder jobbar du självständigt i en liten organisation med många olika uppdrag.
I din roll ingår både planering och självständigt arbete, det är viktigt att du är ansvarstagande och strukturerad.
Du bör vara social och bra på att hantera hyresgäster då du svarar för företagets ansikte utåt och arbetar närmast kunden. Detta genom att du löpande har kontakt med våra hyresgäster och befinner dig på plats ute bland kundernas fastigheter, för att hantera tekniska frågor såsom felanmälan och drift/tillsyn.
Du bör uppskatta varierande arbetsuppgifter, då ingen arbetsdag är den andra lik.
Vi ser att du är kunnig inom vanligt förekommande arbetsuppgifter som målning, byte av kranar och enklare vatteninstallationer, har förståelse för undercentraler och hur tekniken i ett bostadshus fungerar.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat,
Besiktning av lägenheter
Underhåll av lägenheter & fastigheter
Reparationer och enklare snickeriarbeten
Trädgårdsarbete
Målning/tapetsering
Utför kontroller & återrapportera arbete
Ta emot felanmälningar från hyresgäster samt åtgärda dessa

För att passa för tjänsten är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande, självständig och nyfiken på att lära dig nya saker.
Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbete.
Ansökan:
Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan per e-post till [email protected] senast 2022-09-12.
Bifoga CV och personligt brev. Visa mindre

Skolvaktmästare

Ansök    Maj 6    Sala kommun    Skolvaktmästare
Är du en social och serviceinriktad person med ordningssinne? Kan du utföra enklare reparationer? Då ska du söka jobb som skolvaktmästare hos oss! Om arbetsplatsen Du kommer att tillhöra ett team av vaktmästare som har förskolor, grundskolor och andra lokaler runtom i kommunen som sitt arbetsfält. Teamet är organiserat under Arbetsmarknadsenheten. Du kommer att ha chefen för arbetsmarknadsenheten som chef och en driftsansvarig vaktmästare som kontaktperso... Visa mer
Är du en social och serviceinriktad person med ordningssinne? Kan du utföra enklare reparationer? Då ska du söka jobb som skolvaktmästare hos oss!

Om arbetsplatsen
Du kommer att tillhöra ett team av vaktmästare som har förskolor, grundskolor och andra lokaler runtom i kommunen som sitt arbetsfält. Teamet är organiserat under Arbetsmarknadsenheten. Du kommer att ha chefen för arbetsmarknadsenheten som chef och en driftsansvarig vaktmästare som kontaktperson för den dagliga driften. Du kommer att vara placerad på en skola och ha kontakt med respektive skolpersonal på de skolor du arbetar på.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med sedvanliga skolvaktmästarsysslor med både utomhus- och inomhusarbete, innehållandes fastighetsskötsel, löpande underhåll, snöskottning (i viss mån), transporter, reparationer, inköp och mottagande av material samt service och stöd till personal och elever vid enheten. Tjänsten innebär också att du har delansvar i det systematiska brandskyddsarbetet. Arbetet sker i nära samarbete med kommunens fastighetsenhet. Arbete via dator förekommer då en del av kommunikationen sker via e-post, Teams och kommunens intranät.

Kvalifikationer
Vi söker en driven, engagerad och ansvarstagande vaktmästare. Vi ser att du är händig, lösningsfokuserad och självgående person som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av administrativt arbete, god datorvana och har lätt för att samarbeta med andra. Du är strukturerad och har förmåga att överblicka och skapa dig en helhetsbild av ditt arbete. Det är mycket viktigt att kunna prioritera bland alla arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, är serviceinriktad och stresstålig. I din vardag kommer du att träffa många olika människor, t.ex. elever och personal, vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Du förstår, talar, läser och skriver svenska utan svårigheter. Du kan arbeta såväl på egen hand som i team och vill arbeta utvecklingsinriktat och förebyggande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

B-körkort krävs i tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidare, heltid
Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14).

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 maj 2022.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Enhetschef, Joakim Stål, tfn: 0224-74 98 06
Driftsansvarig vaktmästare, Sebastian Krispinsson, tfn: 0224-74 86 52

Facklig kontakt
Kommunal i Sala: 0224-74 70 91 

Om Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på www.sala.se.

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighets- och servicetekniker till anstalten/häktet Salberga, Sommarvikar

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Verksamhetsområde Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 4... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområde Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1).
Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare.
Anstalten är uppdelad i ett antal enheter och varje
klientavdelning består av mellan 6 och 18 intagna. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från t.ex. Västerås, Uppsala och Avesta.

ARBETSUPPGIFTER
Som Servicetekniker - fastighetsdrift utgör du tillsammans med dina kollegor en viktig stödfunktion för övriga anstalten. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta administration, säkerhets- och fastighetsteknik varav flera moment kräver fysiskt arbete. Du kommer att arbeta tillsammans med teknikerna som har ansvar för säkerhet och fastighet utifrån behov. Det kan handla om underhåll, felsökning, skötsel av grönytor och liknande underhåll samt fastighetsdrift i samverkan med fastighetsägarens drifttekniker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg och stabil. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara lyhörd för verksamhetens behov. Du ska kunna planera och genomföra ditt arbete effektivt, även under hög arbetsbelastning, för att nå uppsatta mål och resultat samt agera i enlighet med fattade beslut, policys och riktlinjer. För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Fullständig gymnasiekompetens
• God datorvana
• Praktiska kunskaper inom fastighets- och säkerhetsområden som arbetsgivaren bedömer vara relevanta
• B-körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete inom kriminalvården eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig
• Kunskaper i att hantera fakturor och beställningar
• Arbetslivserfarenhet som servicetekniker
• Erfarenhet av arbete med larm och säkerhetsstrukturer
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Vaktmästare till förskola i Sala

Nu söker vi dig som vill jobba som vaktmästare vid behov på förskolan Barnens Lilla Academia i Sala. Arbetet är en timanställning som är förlagd till dagtid. Som vaktmästare hos oss sätter du bland annat upp hyllor, skruvar möbler, slänger grovsopor, sköter sophämtningskärl, utför enklare reparationer, snickrar, håller snyggt och rent vid entréer, åtgärdar enligt egenkontroll etcetera. OMFATTNING -15-20% KRAV - Körkort B, egen bil MERITERANDE - Har du arb... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba som vaktmästare vid behov på förskolan Barnens Lilla Academia i Sala. Arbetet är en timanställning som är förlagd till dagtid. Som vaktmästare hos oss sätter du bland annat upp hyllor, skruvar möbler, slänger grovsopor, sköter sophämtningskärl, utför enklare reparationer, snickrar, håller snyggt och rent vid entréer, åtgärdar enligt egenkontroll etcetera.
OMFATTNING
-15-20%
KRAV
- Körkort B, egen bil
MERITERANDE
- Har du arbetat med liknande arbete tidigare är detta meriterande.
DIN PROFIL
- kreativ och praktisk
- ansvarsfull
- självständig
OM OSS
Barnens Lilla Academia förskolor finns idag i sex kommuner och har sammanlagt nio förskolor. (Bollnäs, Söderhamn, Sala, Uppsala, Västerås och Linköping). I Sala har vi en förskola, Bråstaborg.
Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att begäras.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare sommarjobb

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Sommarjobba som fastighetsskötare hos Riksbyggen i Västerås, Köping eller Sala!

Tänk dig ett fritt jobb som semestervikarie i sommar juni-augusti. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, såsom ogräsrensning och övrig utemiljöskötsel. Men du kommer även att få jobba med lokalvård såsom trappstädning, städning av lokaler och miljörum. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer, expeditionsarbete och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder.

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsområdena eller hos våra kommersiella kunder.

Tjänsterna är placerade i flera orter i Västmanland: i Västerås, Köping och Sala. Ange i din ansökan vilken ort du är intresserad av.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker. Meriterande är om du går eller har gått utbildning inom fastighetsskötsel, trädgård eller lokalvård.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

B-körkort är ett krav.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Lediga jobb, senast den 5 mars 2022.

Kontaktperson:
Kirsi Ström, Leveranschef Fastighetsservice Västmanland, tel 021-103231 
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Fastighetsskötare/maskinförare

Andersérs i Sala, företaget som utvecklar och tillverkar detaljer samt färdiga produkter på beställning från både stora och små företag. Vi har hela produktionskedjan för att kunna erbjuda kunden en prisvärd produkt med hög kvalité. Vi söker nu en "gårdskarl" med lastbilskort. Arbetsuppgifter kommer vara lastning/lossning samt allmän skötsel av gods, material och utrustning. Visa mer
Andersérs i Sala, företaget som utvecklar och tillverkar detaljer samt färdiga produkter på beställning från både stora och små företag.
Vi har hela produktionskedjan för att kunna erbjuda kunden en prisvärd produkt med hög kvalité.
Vi söker nu en "gårdskarl" med lastbilskort. Arbetsuppgifter kommer vara lastning/lossning samt allmän skötsel av gods, material och utrustning. Visa mindre

Fastighetsskötare till Avesta och Sala

AB-Hem är ett fastighetsbolag som äger ca 800 lägenheter i Mellansverige. Då vi är i en tillväxtfas söker vi fastighetsskötare till våra fastigheter i Sala respektive Avesta. Att kunna bra svenska är viktigt. Bra också om du har erfarenhet av fastighetsarbete. Det kan innebära både tidigare arbeten eller egen erfarenhet av hus/fastigheter. Denna roll innebär mycket kontakter med hyresgäster så bar social förmåga är viktigt. Allmän skötsel kring fastigheter... Visa mer
AB-Hem är ett fastighetsbolag som äger ca 800 lägenheter i Mellansverige. Då vi är i en tillväxtfas söker vi fastighetsskötare till våra fastigheter i Sala respektive Avesta. Att kunna bra svenska är viktigt. Bra också om du har erfarenhet av fastighetsarbete. Det kan innebära både tidigare arbeten eller egen erfarenhet av hus/fastigheter.
Denna roll innebär mycket kontakter med hyresgäster så bar social förmåga är viktigt. Allmän skötsel kring fastigheterna, trädgårdsarbete, snöskottning samt enklare renoveringar kan bli aktuella. Du bör kunna snickra och måla.
Känner du att du är rätt person för detta arbete så tveka inte att skicka din ansökan.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fastighetsskötare/maskinförare

Andersérs i Sala, företaget som utvecklar och tillverkar detaljer samt färdiga produkter på beställning från både stora och små företag. Vi har hela produktionskedjan för att kunna erbjuda kunden en prisvärd produkt med hög kvalité. Vi söker nu en "gårdskarl" med lastbilskort. Arbetsuppgifter kommer vara lastning/lossning samt allmän skötsel av gods, material och utrustning. Visa mer
Andersérs i Sala, företaget som utvecklar och tillverkar detaljer samt färdiga produkter på beställning från både stora och små företag.
Vi har hela produktionskedjan för att kunna erbjuda kunden en prisvärd produkt med hög kvalité.
Vi söker nu en "gårdskarl" med lastbilskort. Arbetsuppgifter kommer vara lastning/lossning samt allmän skötsel av gods, material och utrustning. Visa mindre

Vaktmästare/reparatör till Ösby Naturbruksgymnasium

Sala kommun i östra Västmanland har 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Då vår nuvarande vaktmästare kommer att gå i pension under våren söker vi en vaktmästare/reparatör till Västmanlands naturbruksgymnasium. Skolan är en av två kommunala gymnasieskolor i Sala och är beläg... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 13 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Då vår nuvarande vaktmästare kommer att gå i pension under våren söker vi en vaktmästare/reparatör till Västmanlands naturbruksgymnasium. Skolan är en av två kommunala gymnasieskolor i Sala och är beläget ca 7 km utanför Sala tätort. Här går ca 250 elever på 2 olika program, byggprogrammet och naturbruksprogrammet. Det finns också gymnasiesärskola med ca 30 elever. Skolan driver ett fullskaligt jordbruk. Gården består av 240 hektar åkermark med både ekologisk och konventionell odling samt en djurbesättning på 140 kor och mindre andel övriga djur inom jordbruk. Skolan har också som ansvar att sköta och avverka Sala kommuns skogsinnehav på ca 5000 hektar. På gården finns också en mängd övriga djur inom branscherna djurpark och zoo t.ex. åsnor, getter, ormar spindlar och fiskar med mera.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i att planera och utföra vaktmästerisysslor i skolans lokaler och dess verksamhet. Det inkluderar även vårt internat. Det är en blandning av rutinarbeten och mer akuta insatser. Du arbetar i dialog med övrig personal på skolan samt har dialog med fastighetsförvaltningen kring ansvarsfördelningen.

Du kommer även att tillsammans med vår reparatör på verkstadssidan medverka vid reparationer och löpande underhåll på gårdens byggnader, maskiner och utrustning i djurstallar. I tjänsten kan det även ingå viss handledning av elever som utför sysslor på gården.

Kvalifikationer
Vi tror att du har någon form av teknisk/drift utbildning och/eller praktisk erfarenhet av att arbeta med vaktmästerisysslor samt är en lösningsorienterad reparatör med breda kunskaper inom området.

Du ser det som en självklarhet att dela med dig av dina kunskaper och du har ordningssinne och struktur i ditt dagliga arbete. Du har förmåga att anpassa ditt arbetssätt och är flexibel samt är öppen för att utveckla nya arbetsmetoder. Du har ett intresse för unga människor och är lyhörd. Du är duktig på att etablera kontakt samt att bygga relationer med kollegor och ungdomar.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %.
Individuell lönesättning.
Tillträde enligt överenskommelse. 
Provanställning kan komma att tillämpas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol- fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast  15 feb 2022. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb 
Vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Rektor Börje Andersson 0224-748043, via mejl [email protected] eller
Driftledare Cecilia Jareholm 0224-748801, [email protected]

Facklig kontakt: 
Kommunal: 0224-74 70 91

 

Välkommen med din ansökan!


Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetstekniker

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Fastighetsenheten är en av 6 enheter på Tekniska kontoret, och består i dag av 31 stycken medarbetare. Fastighetsenhetens uppgift är att tillgodose de kommunala verksamheternas behov av sunda och ändamålsenliga lokaler samt ansvara för att underhåll och drift sker på ett så effektivt sä... Visa mer
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare.

Fastighetsenheten är en av 6 enheter på Tekniska kontoret, och består i dag av 31 stycken medarbetare. Fastighetsenhetens uppgift är att tillgodose de kommunala verksamheternas behov av sunda och ändamålsenliga lokaler samt ansvara för att underhåll och drift sker på ett så effektivt sätt som möjligt. 

Vi söker nu en Fastighetstekniker.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår reparationer, tillsyn och skötsel samt förebyggande underhåll. Även grönyteskötsel förekommer.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten när det uppstår vakanser inom beredskapsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller drift och underhåll. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort minst B behörighet är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, du ska kunna arbeta med många bollar i lufter då det ofta händer akuta saker som måste åtgärdas snabbt i verksamheterna.

Du trivs med att ta egna initiativ och planera ditt arbete samt har en god samrbetsförmåga och passar in i vår personalgrupp.

Tjänsten innebär att du arbetar i skolor, förskolor, äldreboenden och övriga lokaler.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas innan beslut om anställning.

 

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Ansökan
Ansök senast 2021-12-05. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Hans Andersson Driftchef, tfn 0224-747938

Håkan Andersson, Arbetsledare, tfn 0224-747922

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal: tfn 0224-747083Välkommen med din ansökan!

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarjobbare fastighetsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Sommarjobba som fastighetsskötare hos Riksbyggen i Västerås, Köping eller Sala!

Tänk dig ett fritt jobb som semestervikarie i sommar juni-augusti. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, såsom ogräsrensning och övrig utemiljöskötsel. Men du kommer även att få jobba med lokalvård, trappstädning, städning av lokaler och miljörum. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer, expeditionsarbete och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder.

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsområdena eller hos våra kommersiella kunder.

Tjänsterna är placerade i flera orter i Västmanland: i Västerås, Köping och Sala.

Vem är du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker. Meriterande är om du går eller har gått utbildning inom fastighetsskötsel, trädgård eller lokalvård.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

B-körkort är ett krav.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 8 februari 2021. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Kontaktperson:
Kirsi Ström, Chef Fastighetsservice Västmanland, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Servicetekniker till anstalten Salberga

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårat viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/salbe... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårat viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Salbergas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/salberga/#om

Anstalten och häktet Salberga är Sveriges näst största anstalt och tillhör den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass 1). Det är ca 400 anställda varav den största personalgruppen är kriminalvårdare. Salberga öppnade 2007 och är belägen i Sala som geografiskt innebär nära pendlingsmöjligheter från till exempel Enköping, Västerås, Uppsala och Avesta.

ARBETSUPPGIFTER
Servicetekniker svarar för fastighetsskötseln på anstalten i enlighet med gällande gränsdragningslista med hyresvärden och utifrån lokal arbetsbeskrivning.

Arbetsuppgifterna består av bland annat hantering, mottagande och vidareförmedling av felanmälan i fastighetsfrågor från olika enheter. Uppgifter som ingår är exempelvis avhjälpa av felanmälan samt vanligt förekommande fastighetsskötsel som snöröjning, sophantering, markskötsel samt miljöarbete. Servicetekniker/fastighet är en uttalad servicefunktion inom hela serviceområdet.


KVALIFIKATIONER
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen. - Avgörande / Krav
Inriktning på drift/underhåll, el/tele/teknik eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

• Yrkeslivserfarenhet av arbete som service/fastighetstekniker. - Avgörande / Krav

• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska. - Avgörande / Krav

• Goda praktiska kunskaper inom fastighetsområdet. - Avgörande / Krav

• B-körkort - Avgörande / Krav

• Truckkort och förarbevis för hjullastare. - Viktig / Meriterande

• Erfarenhet av säkerhetstekniska system. - Viktig / Meriterande

• Erfarenhet av att hantera olika arbetsmaskiner samt kan utföra vissa maskinreperationer. - Viktig / MeriterandeSTABIL - Viktig / Meriterande
Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

INITIATIVTAGANDE - Viktig / Meriterande
Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

PROBLEMLÖSANDE ANALYSFÖRMÅGA - Viktig / Meriterande
Arbetar bra med komplexa frågor. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.

SERVICEINRIKTAD - Viktig / Meriterande
Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

SJÄLVGÅENDE - Viktig / Meriterande
Tar ansvar för sin uppgift. Strukturer själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Löpande urval tillämpas.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Behovsanställning till Barnens Lilla Academia förskola Sala

#jobbjustnu Barnens Lilla Academia förskola i Sala söker vaktmästare att ringa in vid behov. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med fastighetsägare, kontakt med pedagoger och rektor. Åtgärdande av fel och brister upptäckta vid egenkontroll - inomhus och utomhus. Lättare snickeriarbeten och skötsel av inomhusmiljö samt entréer och lekgård utomhus. I arbetet ingår även skötsel av soptunnor, bortforsling av skräp till återbruk samt vid behov en del inköp på t ... Visa mer
#jobbjustnu
Barnens Lilla Academia förskola i Sala söker vaktmästare att ringa in vid behov. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med fastighetsägare, kontakt med pedagoger och rektor. Åtgärdande av fel och brister upptäckta vid egenkontroll - inomhus och utomhus. Lättare snickeriarbeten och skötsel av inomhusmiljö samt entréer och lekgård utomhus. I arbetet ingår även skötsel av soptunnor, bortforsling av skräp till återbruk samt vid behov en del inköp på t ex brädgård.
I denna rekrytering krävs utdrag ur beslastningsregister för arbete i skola. Visa mindre

Vaktmästare till förskola i Sala

Nu söker vi dig som vill jobba som vaktmästare vid behov på vår förskola i Bråstaborg i Sala. Arbetet är en timanställning som är förlagd på dagtid. Som vaktmästare hos oss får du bland annat sätta upp hyllor, skruva möbler, slänga grovsopor och bygga enkla föremål etcetera. DINA KVALIFIKATIONER - Körkort B MERITERANDE - Har du arbetat med liknande arbete tidigare är detta meriterande. DIN PROFIL - är kreativ och praktisk lagd. - är ansvarsfull. - är sjä... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba som vaktmästare vid behov på vår förskola i Bråstaborg i Sala. Arbetet är en timanställning som är förlagd på dagtid. Som vaktmästare hos oss får du bland annat sätta upp hyllor, skruva möbler, slänga grovsopor och bygga enkla föremål etcetera.
DINA KVALIFIKATIONER
- Körkort B
MERITERANDE
- Har du arbetat med liknande arbete tidigare är detta meriterande.
DIN PROFIL
- är kreativ och praktisk lagd.
- är ansvarsfull.
- är självständig.
OM OSS
Barnens Lilla Academia förskolor förskolor finns idag på fem olika orter med sammanlagt åtta förskolor. I Sala håller vi till i Bråstaborg med stora lokaler och närhet till naturen.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker/servicetekniker till Regionservice Drift, Sala

Har du erfarenhet, utbildning och kunskap inom fastighetsdrift? Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Vi är ett team med engagerade och hjälpsamma kollegor som behöver en ny kollega med anledning av att vår nuvarande drifttekniker kommer gå vidare mot nya utmaningar. Är du den vi söker? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Di... Visa mer
Har du erfarenhet, utbildning och kunskap inom fastighetsdrift? Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Vi är ett team med engagerade och hjälpsamma kollegor som behöver en ny kollega med anledning av att vår nuvarande drifttekniker kommer gå vidare mot nya utmaningar. Är du den vi söker?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat:


• Planering och utförande av skötsel / tillsyn och avhjälpande underhåll
• Analys av uppkomna fel och brister och ge förslag på åtgärder som ska utföras
• Daglig rapportering av funktionsstatus på anläggningen till driftledning
• Avrapportering av dagliga händelser och åtgärder på aktuell arbetsorder
• Sammanställning av åtgärder i anläggningen som har behov av större planerat underhåll och rapportera till driftledning
• Initiering av behov av entreprenörer / material till driftledning
• Godkännande av leverantörers följesedel / tidrapport

Som drifttekniker är du ansvarig för den dagliga tillsynen, skötseln och felavhjälpande underhåll. Du arbetar med driftoptimerande åtgärder och följer upp mediaförbrukning. Tjänsten innebär samarbete med förvaltare, entreprenörer, kunder och kollegor. Att arbeta som drifttekniker är ett fritt, varierat och stimulerande arbete med goda chanser till utveckling. Beredskap ingår i tjänsten.

 

Om arbetsplatsen

Drift är en enhet inom Regionservice. Vi på Drift har ett länsövergripande uppdrag och ansvarar för drift och underhåll på sjukhusen och vårdcentraler i Västerås, Sala, Köping och Fagersta. Den förvaltade ytan är cirka 450 000 kvadratmeter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med driftteknikerutbildning eller likvärdig utbildning och kompetens. Du har någon slags erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter, med fördel inom en större verksamhet. El-behörighet, lägst BB1, är meriterande för tjänsten. Då Region Västmanland satsar på nya och moderna fastigheter som innebär omfattande mängd teknik och säkerhet som är datoriserad, förutsätter vi att du har god data/IT vana. Erfarenhet av arbete med systemen Citect och Desigo ses som meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Vi söker en medarbetare som har en hög medvetenhet när det gäller service, kvalitet och ansvar. Det är viktigt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp liksom att du har en god kommunikativ förmåga. Du arbetar strukturerat med fokus och ansvar inför att uppdrag blir slutförda. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 6 september 2020.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. 

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7000 anställda. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Sommarjobb - Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Sommarjobba som fastighetsskötare hos Riksbyggen i Västerås, Köping eller Sala!

Tänk dig ett fritt jobb som semestervikarie där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. Men du kommer även att få jobba med lokalvård, trappstädning, städning av lokaler och miljörum. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer, expeditionsarbete och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder.

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningar eller hyreslägenheter. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren.

Tjänsterna är placerade i flera orter i Västmanland: i Västerås, Köping och Sala.

Är det här du?

Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker. Meriterande är om du går eller har gått utbildning inom fastighetsskötsel, trädgård eller lokalvård.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

B-körkort är ett krav.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 27 februari 2020.

Kontaktperson:
Kirsi Ström, Chef Fastighetsservice Västmanland
[email protected]Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Grönyteskötsel

Söker en kille/tjej som kan köra gräsklippare i Heby Kommun du jobbar självständigt men har en kollega som jobbar i samma område som du har kontakt med.Arbetet bedrivs 7-16 mån-fre resten av säsongen med start omgående.Utgång från vår lokal i sala.Timlön Visa mer
Söker en kille/tjej som kan köra gräsklippare i Heby Kommun du jobbar självständigt men har en kollega som jobbar i samma område som du har kontakt med.Arbetet bedrivs 7-16 mån-fre resten av säsongen med start omgående.Utgång från vår lokal i sala.Timlön Visa mindre

Kyrkvaktmästare

100 % tillsvidareanställning Församlingen har 10 anställda. Alla arbetar nära varandra och har t ex gemensamma möten varje vecka. Du kommer i första hand att ingå i det team som omfattar kyrkogårdsföreståndaren, två heltidsanställda vaktmästare och två säsongare . Arbetet är schemalagt och omfattar både vardagar och helger, ibland även kvällstid. Det finns två kyrkor, två kyrkogårdar och två församlingsgårdar. I församlingen bor c:a 3.000 personer. Avstånd... Visa mer
100 % tillsvidareanställning
Församlingen har 10 anställda. Alla arbetar nära varandra och har t ex gemensamma möten varje vecka. Du kommer i första hand att ingå i det team som omfattar kyrkogårdsföreståndaren, två heltidsanställda vaktmästare och två säsongare . Arbetet är schemalagt och omfattar både vardagar och helger, ibland även kvällstid. Det finns två kyrkor, två kyrkogårdar och två församlingsgårdar. I församlingen bor c:a 3.000 personer. Avstånd till Sala 20 km och till Västerås 50 km.
Vi söker dig som:
Har intresse för, och bred erfarenhet av, alla förekommande arbetsuppgifter på en kyrkogård.
Är van vid och intresserad av s k ”inre tjänst”, dvs tjänstgöring vid gudstjänster, kyrkliga handlingar och andra arrangemang i kyrkorummet, inklusive för- och efterarbete.
Har viss erfarenhet av gravadministration i Kbok och Aveny Grav, så att du vid behov kan avlasta kyrkogårdsföreståndaren.
Är prestigelös, intresserad av Svenska kyrkans liv och verksamhet och vill vara med och dela ansvaret för församlingens uppgift.
Är medlem i Svenska kyrkan.
Innehar körkort med lägst B-behörighet

Tillträde: 2 maj 2020 eller efter överenskommelse. Ev provanställning.
Mer upplysningar lämnas av:
Kyrkogårdsföreståndare Kajsa Westerdahl, tel 0224–42 26 17
Kyrkoherde Markus Holmberg, tel 0224-42 26 05 [email protected]
Facklig företrädare: Kommunal Sala 010-4428183
Ansökan med personligt brev, meritförteckning, referenser och gärna löneanspråk senast 7 januari 2020 (anställningsintervjuer kommer att hållas vecka 3) till
[email protected]
eller
Västerfärnebo-Fläckebo församling
Klockarvägen 1
733 60 VÄSTERFÄRNEBO Visa mindre

Kyrkvaktmästare

100 % tillsvidareanställning Församlingen har 10 anställda. Alla arbetar nära varandra och har t ex gemensamma möten varje vecka. Du kommer i första hand att ingå i det team som omfattar kyrkogårdsföreståndaren, två heltidsanställda vaktmästare och två säsongare . Arbetet är schemalagt och omfattar både vardagar och helger, ibland även kvällstid. Det finns två kyrkor, två kyrkogårdar och två församlingsgårdar. I församlingen bor c:a 3.000 personer. Avstånd... Visa mer
100 % tillsvidareanställning
Församlingen har 10 anställda. Alla arbetar nära varandra och har t ex gemensamma möten varje vecka. Du kommer i första hand att ingå i det team som omfattar kyrkogårdsföreståndaren, två heltidsanställda vaktmästare och två säsongare . Arbetet är schemalagt och omfattar både vardagar och helger, ibland även kvällstid. Det finns två kyrkor, två kyrkogårdar och två församlingsgårdar. I församlingen bor c:a 3.000 personer. Avstånd till Sala 20 km och till Västerås 50 km.
Vi söker dig som:
Har intresse för, och bred erfarenhet av, alla förekommande arbetsuppgifter på en kyrkogård.
Är van vid och intresserad av s k ”inre tjänst”, dvs tjänstgöring vid gudstjänster, kyrkliga handlingar och andra arrangemang i kyrkorummet, inklusive för- och efterarbete.
Har viss erfarenhet av gravadministration i Kbok och Aveny Grav, så att du vid behov kan avlasta kyrkogårdsföreståndaren.
Är prestigelös, intresserad av Svenska kyrkans liv och verksamhet och vill vara med och dela ansvaret för församlingens uppgift.
Är medlem i Svenska kyrkan.
Innehar körkort med lägst B-behörighet

Tillträde: 2 maj 2020 eller efter överenskommelse. Ev provanställning.
Mer upplysningar lämnas av:
Kyrkogårdsföreståndare Kajsa Westerdahl, tel 0224–42 26 17
Kyrkoherde Markus Holmberg, tel 0224-42 26 05 [email protected]
Facklig företrädare: Kommunal Sala 010-4428183
Ansökan med personligt brev, meritförteckning, referenser och gärna löneanspråk senast 7 januari 2020 (anställningsintervjuer kommer att hållas vecka 3) till
[email protected]
eller
Västerfärnebo-Fläckebo församling
Klockarvägen 1
733 60 VÄSTERFÄRNEBO Visa mindre

Idrottsplatsvaktmästare.

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt o... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Lärkans sportcenter som ligger centralt i Sala har aktiviteter för hela familjen. Lärkans familjebad med tre olika bassänger för bland annat motionsim och simskola , solarium och Actic gym. I nära anslutning finns Lärkhallen, friidrottsanläggningen, fotbollsplaner, ishall, curlinghall och elbelyst motionsspår. Lärkans sportcenter tillhör kultur- och fritidsnämnden.


 
Arbetsuppgifter 

Som medarbetare på Lärkans sportcenter arbetar du med att se till att våra grönytor och lokaler är i sådant skick att kunderna upplever att de har hög kvalité och att föreningarna har bästa möjliga förutsättningar att utöva sin idrott. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:- ge god service till de föreningar och utövare som använder våra anläggningar - skötsel av konstgräsplanen, fotbollsplaner, friidrottsanläggningen, idrottshallar och Långforsbadet. Arbeta i ishall med isvård och skötsel av kylanläggningen- skötsel av reningsverket i simhallen- fastighetsskötsel som snöröjning, sandning, gräsklippning och lokalvård. Arbeta med att våra anläggningar hålls rena och upplevs trygga för våra besökare.


Kvalifikationer
 Vi söker dig med lägst gymnasial utbildning från ett praktiskt program som bygg-anläggning, el-energi eller vvs- och fastighet. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet inom några områden t ex hantering av grönytemaskiner och fastighetsskötsel, samt service inom idrott och föreningsliv. Meriterande om man har kunskap om vattenrening och har arbetat tidigare inom simhall/idrottsanläggning.

Som person är du mycket serviceinriktad, ansvarsfull och du har förmågan att både kunna arbeta i team och självständigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och gärna på engelska. Grundläggande kunskaper i datorhantering. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Körkortskrav: B

 

Anställningsvillkor
 Tillsvidareanställning 100%. Arbetstid: Schemalagd arbetstid. Arbete kvällar och helger ingår.

Vi tillämpar individuell lönesättninig.

Provanställning kan komma tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast 15 April-2019. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Arbetsledare Per Eriksson 0224-747833 
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal  Pia Bygg  0224-747831


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Drifttekniker / Servicetekniker till Drift , Sala

Vi befinner oss i ett expansivt skede och planerar för stora investeringar under en längre tid. Vill du arbeta med oss under denna resa? Vi är ett team med engagerade och hjälpsamma kollegor som behöver en ny kollega med anledning av en pensionsavgång. Har du bred erfarenhet, utbildning och kunskap inom fastighetsdrift? Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Det kanske är dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats dä... Visa mer
Vi befinner oss i ett expansivt skede och planerar för stora investeringar under en längre tid. Vill du arbeta med oss under denna resa? Vi är ett team med engagerade och hjälpsamma kollegor som behöver en ny kollega med anledning av en pensionsavgång. Har du bred erfarenhet, utbildning och kunskap inom fastighetsdrift? Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Det kanske är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


 

Arbetsuppgifter

Vi på Drift välkomnar dig till en bred verksamhet med varierande och stimulerande arbetsuppgifter med goda chanser till utveckling. Som drifttekniker/servicetekniker hos oss kommer du att samarbeta med förvaltare, entreprenörer, kunder och kollegor, du är även ansvarig för den dagliga tillsynen, skötseln och felavhjälpande underhåll. Som drifttekniker/servicetekniker i Sala arbetar du med alla förekommande uppgifter för en drifttekniker/servicetekniker inom sjukhusmiljö.
• Planering och utförande av skötsel, tillsyn och avhjälpande underhåll
• Analys av uppkomna fel och brister och ge förslag på åtgärder som ska utföras.
• Rapportering av funktionsstatus på anläggningen till driftledning.
• Avrapportering av dagliga händelser och åtgärder på aktuell arbetsorder.
• Sammanställning av åtgärder i anläggningen som har behov av större planerat underhåll och rapportera till driftledning.
• Initiering av behov av entreprenörer/material till driftledning.
• Godkännande av leverantörers följesedel/tidrapport.


Om arbetsplatsen

Drift är en enhet inom Regionservice. Vi på Drift har ett länsövergripande uppdrag och ansvarar för drift och underhåll på sjukhusen och vårdcentraler i Västerås, Sala, Köping och Fagersta. Den förvaltade ytan är cirka 450 000 kvadratmeter.

 

Vi erbjuder dig:


• Ett varierande och stimulerande arbete med goda chanser till utveckling.
• En trygg anställning och anställningsförmåner, läs mer om dina förmåner här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning för servicetekniker/drifttekniker alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med fastighetsdrift och bred kunskap inom området. Meriterande är även kunskaper inom låssystem, driftdatorsystem och el-kunskap. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har goda IT-/datorkunskaper.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, mån om att leverera lösningar och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du är självgående och tar ansvar för att driva, planera och genomföra ditt eget arbete med kvalité. Vi ser att du är lugn, stabil och har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar i ditt arbete.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Arbetet utförs dagtid 07:00-16:00 måndag till fredag. Beredskap ingår i tjänsten.

Placeringsort är Sala.

 

Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2019.Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Visa mindre

Skolvaktmästare

Ansök    Maj 29    Sala kommun    Skolvaktmästare
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt oc... Visa mer
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 800 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som vaktmästare på flera skolenheter. På Ängshagensskolan finns ditt arbetsrum. Du har öga för att se till att det ser helt och trivsamt ut både inne och ute. Till dina arbetsuppgifter hör olika former av reparations- och underhållsarbete. Det kan också vara att hjälpa till med ommöblering och skräddarsy så att arbetsmiljön blir trivsam för både personal och elever. Du är länken och sköter kontakten mellan fastighetsförvaltning och skolorna.

Kvalifikationer
Vi vill att du är serviceinriktad, händig och alltid beredd att räcka ut en hjälpande hand till vår personal, våra elever och vår verksamhet. Din service innebär att du har blick för helheter och ser behov även på detaljnivå.  Du har lägst gymnasieutbildning och goda språkkunskaper i svenska. Egen bil och körkort B är ett krav.
 

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst, heltid. Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse. Provanställning 6 mån tillämpas.
Individuell lönesättning. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 5 Juli 2019. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
rektor Elisabeth Tjärnström 0224-74 80 28, [email protected]
bitr. rektor Lena Folkebrant på 0224-74 80 32, [email protected]

Facklig kontakt:
Kommunal 0224-74 70 91/92
Lärarförbundet 0224-74 70 93

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre